- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.921
gittiğimizde Jokere yeni mal gelmiş kolileri falan açıyorlardı, bide paşam huzursuzlanınca babası panik hiçbirşeye baktırmadı
bende burdaki arkadaşların tavsiyesine uyup fisher price mutlu düşler aldım bide tiny love anakucağı
Allahımmmm seviyorum bu ikisini icat edeni :) sabah koydum ana kucağına uyandığında, harika bir pazar kahvaltısı, türk kahvesi ve hatta gazete keyfi, çamaşır topla yeni çamaşırları as, ortalık topla...doğumdan beri ilk defa bukadar çok şeyi bir seferde yaptım :)
kendi kendine oynadı, uyudu uyandı, şimdi yine uyudu :)
Eki Görüntüle 855721
Bu da benim kızçem ve kardeşi , arasta teyzesii :))
Sanirim 3. Ayda cogumuz az kilodan muzdaribiz. Benim kizda bu ay 450 gr aldi ama ben istedigim zaman emziremiyorum. Kesinlikle almiyor alsada 2 3 kez cekip bakinmaya ve kendini geri itmeye basliyor zorlarsamda kiyamet kopuyor. Sizler sık emziriyorum derken her meme verdiginizde aliyor mu bebisler. Doktorumuz boyle olursa kan idrar tahlili isticem dedi arti mama takviyesi dedi ama kizim biberonda almiyoki durum kotulescek die cok endiseliyim.
İYİ AKŞAMLA KIZLAR.
BENİM MORALİM ÇOK BOZUK
Zeynebim çok hastalandıcuma günü ishal başladı ilk normaldir dedim sonra rensi çoook açık su gibi sarıya döndü ve sanki popodan çiş yapıyor. 24 saatte 15 kez bu şekilde kaka yaotı.
ben 10. yapısında götürdüm hafta sonu olduğu için devletin çocuk hastanesine götürdüm şurup yazıp yolladı.
5 saatte 5 kez daha yapıca gece 11 de acile gittik gene aynı doktor tabi bebeğin çok sıvı kaybı var böyle olmazki dedim serum taktılar. saat 4.5 gibi bitti serum. bebeğim iki gündür perişan. bide emmiyorasıl tehlikeye sokan o.
ishal salgını varmış. salı günü aşı olmuştuk tahmini sağlık ocağında bulaşmış olabilir. çünkü başkabiyere gitmedik.
Doktor bağırsak enfeksiyonu dedi. kaka tahlili temiz çokto çok şükür ama neden böyle oldu anlamadım
bugün kakası yeşile döndü gene 10 oldu yaptığı suruplarını veriyorum çabuk sabah olsun yaa doktora gitmek istiyorum
eşimde gece çalılıyo bugün kızımla yalnızım
dua edin kızım toparlansın. 2 günde eridi sanki yavrum
ya kızlar bişey sorucam kızımın gözlerinde doğduğundan beri bi durum var ama doktorumuz hiç bişey söylemedi şimdi anlatmaya çalışayım gözünün renkli kısmının üzerinde hani böyle sabun köpüğü rengarenk olurya yada benzin falan suyla karışınca renklı garip bir tabaka olur ha işte öyle bi tabaka var sanki saydam ama renklı gibi gözünün açıp kapattığında değişik oluyo böle of anlatabildimmi bilmiyorum ama sizdede varmı böyle bişey çok taktım kafam görüyo ama herşeyi çok şükür orda bi sıkıntı yok
Kim icat ettiyse eli öpülesi şahsiyetmiş :) Bu kadar şeyi yapmayı bırak kahvaltı yapmak bile ne mümkün :) Ne büyük mutluluk çok sevindim :) ana kucağı bu mudur?
Eki Görüntüle 856890
Gezip tozma konusunda bahtsız bedevi ilan ediyorum kendimiSalı günü gideriz at çiftliği kapanır, Pazar gideriz Avm dükkanı kapanır. Milletin tam alışveriş yapacağı gün kapalı dükkanların olması da ilginç. Arabayla turu burda da atardım ben
Yazayimmi yazmayimmi diye cok gidip geldim aslinda kafama takmiyorum ama sinir oldugun icin paylasmak istiyorum..
mesele suki dün bir arkadasima gittim oturmaya onunda oglu var 4 bucuk aylik evde annesi vardi ben emZirmek icin munasip bir yer sordum neyse oda geldi benimkide emecek dedi ikimiz oturduk emzirdik cocuklari tam odadan cikacakken bu benim oglani aldi elimden sevecek sandim kucagina almadi bile esya tutar gibi omuz altlarindan tuttu kilosunu tartiyor guya birde iyice süzdü sonra dediki hiiiimm boyu sanki kisami ne?? Nasil yani dedim ee yengemin ogluyka aynilarda bu kisa gibi dedi sasirdim kaldim olabilir zaten ana farkli baba farkli dedim iste çesit çesit yaratiliyorlar dedim ve ciktik odadan...
Iste böyle...
herkese merhabalarrr
hepinizi ayrı ayrı kutluyorum:))) bir türlü hızınıza yetişemedim yahu. geçmişi okuyayım öyle cevap yazayım diyorum ama o geçmiş hiçççç bitmiyorr bir şekilde bir şey oluyor yarıda kalıyor......
HAYATIMSIN geçen gün yazdığını okudum işten çıkarılmana çok üzüldüm. yalnız değilsin ama bunu bil beni de işten çıkardılar
ayın 22 sinde gidip evrakları imzaladım. allahtan tzminatı filanda sorunsuz verdiler. işsizim artık.......hatrlarsanız ben heyet rapouyla gebelik boyunca yatmıştım. şimdide doğum iznimi kullanmak istedim hadi canım sana güle güle dediler
hepsin yasal hakkım ama özel sektörün gözü kör olsun....
hepinizin bebekleri şahane allah nazarlardan korusun inşallah.
MELTOWSKİ senin kuzulara ayrı bayıldım bir iki kez baktım sonra yaa nazar değmesin diye döndüm nas felak okudum
benim kuzum sağlıkla büyüyor allahıma binlerce şükür olsun bu salı 4. ayımız bitecek bakalım boyu kilosu ne olmuş. sağ kolunda hemanjiyomu var. kırmızı bir leke. onun için dermatolojıye goturduk gecen gun. 7 yasına kadar takıp edılecek dedı. ozamana kadar kaybolabılırmıs. yoksa sadece goruntu amaclı amelıyatla alınabılırmıs. onun hareketlerını kısıtlamasında........
beni emmiyor artık. gerçi ne zaman tam emdi ki.süt sağmaktan bıktım usandım. bitmiyordaaa. gerçi burdan okuyup çörekotu içiyorum belki ondan bitmiyor. yarız mama yarı sütümle besleniyor kuzum.
sevgisi inanılmaz birşey durup durup şükrediyorum allahıma. iyi ki doğmuşlarr!!!
Yazayimmi yazmayimmi diye cok gidip geldim aslinda kafama takmiyorum ama sinir oldugun icin paylasmak istiyorum..
mesele suki dün bir arkadasima gittim oturmaya onunda oglu var 4 bucuk aylik evde annesi vardi ben emZirmek icin munasip bir yer sordum neyse oda geldi benimkide emecek dedi ikimiz oturduk emzirdik cocuklari tam odadan cikacakken bu benim oglani aldi elimden sevecek sandim kucagina almadi bile esya tutar gibi omuz altlarindan tuttu kilosunu tartiyor guya birde iyice süzdü sonra dediki hiiiimm boyu sanki kisami ne?? Nasil yani dedim ee yengemin ogluyka aynilarda bu kisa gibi dedi sasirdim kaldim olabilir zaten ana farkli baba farkli dedim iste çesit çesit yaratiliyorlar dedim ve ciktik odadan...
Iste böyle...
Ben bazen yanlız bırakıyorum yyatağında asılı olan oyuncakları ile konuşuyor,gülüyor.
Bende o ara ya kahvaltı yapiyorum yada yemek yapiyorum.
Zaten çok uzun sürmüyor bir süre sonra aglayinca gidip alıyorum
Kilolar ne alemde canım?sendin yanlış hatırlamıyorsam çok şikayet eden.
Bende dertliyim bir türlü gitmiyor.
Hala ılkay verdiğim 10kg ile duruyorum.
canımmm bizim kızlar aynı gün doğmuşş ya: biz geçen gün gittik sağlık ocağına kilo 6100 boy 61 cm. iyi dedi ama ben pek memnun kalmadım.. sizde durumlar nasıllkızlar yav ne buluyorsunuz bu kadar konuşacak :)) sayfalar dolmuş yine
kızım uyanmak üzere o yüzden geçmişi okumadan direk haberlere geçeyim
dün spora başladım arkadaşlar
o kadar hamlamışım ki anlatamam size
rejim yapamıyorum sütüm azalıyo o yüzden spor şart oldu dedim ve başladım
kendim için bir şey yapmak çok iyi geldi
dün kızımı doktora da götürdük gelişimi gayet iyi dedi doktor çok şükür ki14 günde 400 gr almış
sizlerde haberler nasıl umarım herşey yolundadır
Iste böyle...
Ya kızlar 3-4 gündür incinin kakası bok kötü kokuyor öyle böyle değil burnumu kapıyorum :)
Sizde de böyle mı ? Acaba bagirsaklari falan mı kötü oldu kuzumun ?
Ya kızlar 3-4 gündür incinin kakası bok kötü kokuyor öyle böyle değil burnumu kapıyorum :)
Gezip tozma konusunda bahtsız bedevi ilan ediyorum kendimiSalı günü gideriz at çiftliği kapanır, Pazar gideriz Avm dükkanı kapanır. Milletin tam alışveriş yapacağı gün kapalı dükkanların olması da ilginç. Arabayla turu burda da atardım ben
benim kızımda 3. ay az kilo aldı 550 gr :(( doktor aynı şeyleri bize de söyledi bi daha ki ay yine az kilo alırsa idrar testi isticem ve mamaya başlatıcam dedi. 15 gün sonra yine gel bir kontrol edelim kilo alışını dedi 14. gün gittiğimizde 400 gr almış doktor iyi dedi 15 gün sonra yani 4. ay tekrar kontole gidicez bi 400 daha aldırmaya bak diye tembihledi bakalım sık sık emzirmeye çalışıyorum bu seferde kusuyo ama dediğin gibi öyle her istediğimde almıyor memeyi.. bir de benim kızda biberon almıyor ve bu yüzden onsuz dışarı çıkmaya korkuyorum evde aç kalır bensiz[/QUOTE .!.:Yani birakamamak sorun bide mama derse doktor nasil biberon almayan cocugu beslerim diye karakara dusunuyorum. Cunku az kg almis ama hicbir aclik belirtisi yokki cisi,kakasi,keyfi yerinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?