2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İkisini de güle güle kullan :)

Tiny love ana kucağını kırmızı rengini daha kızım doğmadan bir arkadaşımız hediye olarak almıştı. Doğduğundan beri bu ana kucağında yatıyor. (Yatağımın yanına koyuyorum hep yanımda oluyor gözüm hep üzerinde ) içinde ince bir yatağı var onu çıkartıp aynı ölçülerde pamuktan yatak yaptırdım. Gece çok rahat uyuyor, gündüzde içinde ara sıra yatıyor, müzik eşliğinde sönen ışıkları seyrediyor :)

kızlar ben yine gece nöbetindeyim :) kızı sallıyorum bi yandan buraya yazıyorum

benim kızımda 3. ay az kilo aldı 550 gr ( doktor aynı şeyleri bize de söyledi
bi daha ki ay yine az kilo alırsa idrar testi isticem ve mamaya başlatıcam dedi. 15 gün sonra yine gel bir kontrol edelim kilo alışını dedi 14. gün gittiğimizde 400 gr almış doktor iyi dedi 15 gün sonra yani 4. ay tekrar kontole gidicez bi 400 daha aldırmaya bak diye tembihledi bakalım sık sık emzirmeye çalışıyorum bu seferde kusuyo ama dediğin gibi öyle her istediğimde almıyor memeyi.. bir de benim kızda biberon almıyor ve bu yüzden onsuz dışarı çıkmaya korkuyorum evde aç kalır bensiz..

geçmiş olsun kızlar umarım bebişleriniz bir an önce iyileşir....

Uykucular hepiniz yattınız mı? Kimsescikler yok benden başka;( bende sütümü sağdım yatayım bari.
Yakışıklı oğlumun yanına uçarak gidiyorum
Hehe eskiden de babasıyla buluşmaya uçarak giderdim
Babası out oğlum in

herkese merhabalarrr

hepinizi ayrı ayrı kutluyorum:))) bir türlü hızınıza yetişemedim yahu. geçmişi okuyayım öyle cevap yazayım diyorum ama o geçmiş hiçççç bitmiyorr bir şekilde bir şey oluyor yarıda kalıyor......

HAYATIMSIN geçen gün yazdığını okudum işten çıkarılmana çok üzüldüm. yalnız değilsin ama bunu bil beni de işten çıkardılar
ayın 22 sinde gidip evrakları imzaladım. allahtan tzminatı filanda sorunsuz verdiler. işsizim artık.......hatrlarsanız ben heyet rapouyla gebelik boyunca yatmıştım. şimdide doğum iznimi kullanmak istedim hadi canım sana güle güle dediler
hepsin yasal hakkım ama özel sektörün gözü kör olsun....

hepinizin bebekleri şahane allah nazarlardan korusun inşallah.
MELTOWSKİ senin kuzulara ayrı bayıldım bir iki kez baktım sonra yaa nazar değmesin diye döndüm nas felak okudum

benim kuzum sağlıkla büyüyor allahıma binlerce şükür olsun bu salı 4. ayımız bitecek bakalım boyu kilosu ne olmuş. sağ kolunda hemanjiyomu var. kırmızı bir leke. onun için dermatolojıye goturduk gecen gun. 7 yasına kadar takıp edılecek dedı. ozamana kadar kaybolabılırmıs. yoksa sadece goruntu amaclı amelıyatla alınabılırmıs. onun hareketlerını kısıtlamasında........

beni emmiyor artık. gerçi ne zaman tam emdi ki. süt sağmaktan bıktım usandım. bitmiyordaaa. gerçi burdan okuyup çörekotu içiyorum belki ondan bitmiyor. yarız mama yarı sütümle besleniyor kuzum.

sevgisi inanılmaz birşey durup durup şükrediyorum allahıma. iyi ki doğmuşlarr!!!

buarada tiny love ı teyzesi doğmadan aldı kızıma. ilk 1-1.5 ay hep onda uyuttum gündüzleri çok iyi geldi. ama sonraları ufacık kolu kenarlarına filan değse uyandıgı için odasına kaldırdım kullanmıyordum. bakayım oyun amaçlı kullanacak mı?

artık çok hareketliler güvenlik açısından dikkat etmek gerekebili
r....

Yazayimmi yazmayimmi diye cok gidip geldim aslinda kafama takmiyorum ama sinir oldugun icin paylasmak istiyorum..

mesele suki dün bir arkadasima gittim oturmaya onunda oglu var 4 bucuk aylik evde annesi vardi ben emZirmek icin munasip bir yer sordum neyse oda geldi benimkide emecek dedi ikimiz oturduk emzirdik cocuklari tam odadan cikacakken bu benim oglani aldi elimden sevecek sandim kucagina almadi bile esya tutar gibi omuz altlarindan tuttu kilosunu tartiyor guya birde iyice süzdü sonra dediki hiiiimm boyu sanki kisami ne?? Nasil yani dedim ee yengemin ogluyka aynilarda bu kisa gibi dedi sasirdim kaldim olabilir zaten ana farkli baba farkli dedim iste çesit çesit yaratiliyorlar dedim ve ciktik odadan...

Iste böyle...

avm pazar gunu kapalı olurmu hic yahu . Bir de üstüne ida gorevini yerine getirseydi tam olurdu valla . Siz bir daha yola çıkmadan sorup araştırın bari belli olmaz tas düşebilir ayı çıkabilir :)

Te allam ne insanlar var la havle cekseydin

Ya kızlar 3-4 gündür incinin kakası bok kötü kokuyor öyle böyle değil burnumu kapıyorum :)

Sizde de böyle mı ? Acaba bagirsaklari falan mı kötü oldu kuzumun ?

mrb cnm hemanjiyom bi komşumunuzun kızınn göğsğünde de olmuş aynı dr.un dediği gibi bi anda 6 buçuk yaşında kayboluvermiş.Ameliyat felan acele atme bekle derim ben.

dün gündüz Furkan çk huzursuzdu, emmedi uyumadı, akşam biraz toparlandı, bi kaç kez yeşil sümüksü kaka yaptı, Allahtan ev kalabalıktı da yardım edenler bana iş bırakmadı sen bebeğini tut diye..misafir sonrası devrilip yattım, çk şükür Furkiş 7:30 da uyandırdı bni, aslında uyanmış da babası ilgilenmiş. son bulaşıklarıda makinemi boşaltıp doldurdum, kahvaltıyı toplamadan geldim :))

Aybike cim ana kucağına bayıldım güle güle kullanın, ama fiyatı çk uçuk bnm anakucağım klasiklerden. Furkan a fisher prize dan aldığım arkadaşım boncuklar çıngırağını asıyorum. elini tesadüfen vurup ses çıkartıyo, henüz bilinçli yapamıyo..

Fenerbahçelilerle mutluluğumu paylaşıyorum. Kadıköydeki büyü yine bozulmadı. Eşim üzülürken ben sevindim

Ay insanlar îyice manyaklaştı valla. Küçücük çocuğu kucağına aldığında aklına bu mu gelmiş
CANIM devede de boy var ama eşeğin peşinden gidio deseydin.

oo çok şişko bendimm sanırsamm canımm. hala 85 kiloyumm ama artık ekmek yemiyrmm. ve 6dan sonra hiç bişey yemiyrmm.. bakalımm ne yapcemmm

canımmm bizim kızlar aynı gün doğmuşş ya: biz geçen gün gittik sağlık ocağına kilo 6100 boy 61 cm. iyi dedi ama ben pek memnun kalmadım.. sizde durumlar nasıll

ahhhhhhhhhhh şu karşılaştırmalarrr... öldürecekk bir gün beni bu karşılaştırmalarrr.. bizede hep yapıyrlarrr. artık takmıyacmm ama kararlıymm ben.

Ya kızlar 3-4 gündür incinin kakası bok kötü kokuyor öyle böyle değil burnumu kapıyorum :)

canımm ya biizm de 40 dan sonra gazı ve kakası kokmaya başlamıştıı.. ama dediğn gibi son 1-2 haftatdırr çokk kötüüü.. resmen yaptığında sesini duymasam bilee kokusuuu odanın her yerinden hissedilyrr vaziyetteyizz. hele dün akşam çok zorlandım temizlerken valla

Nasıl bi şans kuzum ya pazar günü avm kapalı olduğunu ilk kez duydum insanda gezmeye odaklanınca siniri bozulur böle durumlarda

benim kızımda 3. ay az kilo aldı 550 gr :(( doktor aynı şeyleri bize de söyledi bi daha ki ay yine az kilo alırsa idrar testi isticem ve mamaya başlatıcam dedi. 15 gün sonra yine gel bir kontrol edelim kilo alışını dedi 14. gün gittiğimizde 400 gr almış doktor iyi dedi 15 gün sonra yani 4. ay tekrar kontole gidicez bi 400 daha aldırmaya bak diye tembihledi bakalım sık sık emzirmeye çalışıyorum bu seferde kusuyo ama dediğin gibi öyle her istediğimde almıyor memeyi.. bir de benim kızda biberon almıyor ve bu yüzden onsuz dışarı çıkmaya korkuyorum evde aç kalır bensiz[/QUOTE .!.:
Yani birakamamak sorun bide mama derse doktor nasil biberon almayan cocugu beslerim diye karakara dusunuyorum. Cunku az kg almis ama hicbir aclik belirtisi yokki cisi,kakasi,keyfi yerinde..

Son düzenleme:

Durununda kokuyo CNm artık altını açmadan kaka yaptığını anlayabiliyorum uzaktan buram buram yayılıyor dün gecede karnı ağrıyordu sanırım gece mızmızdı bacaklarınızda karnına çekip durdu

günaydınnn..
Kızlar grip oldum ben Halsizim, gözlerim kapanıyor, burnum akıyor, başım zaten kazan gibi taşıyamıyorum
Bebeğime geçer mi dersiniz? Yalnız baktığım için temas kurmamam mümkün değil. birde ilaç kullanamam, nane limon dışşında iyi gelecek birseyyler biliyor musunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…