2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bugun bende aldım. O ortadaki güneşten ses cok az geliyor. Sendeki nasıl?
güle güle kullansın oğluşun canım . yani öyle çok ses gelmiyor ama dikkatini çekiyor.
çokmu az bizimkinde çalınca ben duyuyorum mutfaktan filan :)

Nasil memnunmusun CNm bende Baktim Bugun netten karar beremedim bi Turlu ilgisini cekiyomu senin kuzunun

valla memnun bazen içinde oynarken uyuyor:)

güle güle kullansın oğluşun canım . yani öyle çok ses gelmiyor ama dikkatini çekiyor.
Başka odayı bırak tv açıkken ben halının başından zor duyuyorum canım. piller de yeni değil ondan mı acaba?

valla memnun bazen içinde oynarken uyuyor:)

Aaa süpermişş içinde uyuyormuş daha noldun CNm :)) bende alıcımda hangisini alsam diye kararsızım ama sanırım bunu alıcam ışıklı ve müzikli Oluşuda güzel inş benim kızımda uyur uyumasada iyi vakit geçirsin yeter sen internetten mi aldın CNm eğer öyleyse hangi siteden

Canım bugun bende aldım. O ortadaki güneşten ses cok az geliyor. Sendeki nasıl?

ses öyle çok çok yüksek değil canım
bende ilk aldığımda çok kısık gibi geldi ama kızım eğleniyo içinde
ama bizimki içinde öyle uyuma safhasına geçemedi henüz

Kim icat ettiyse eli öpülesi şahsiyetmiş :) Bu kadar şeyi yapmayı bırak kahvaltı yapmak bile ne mümkün :) Ne büyük mutluluk çok sevindim :) ana kucağı bu mudur?

Sanirim 3. Ayda cogumuz az kilodan muzdaribiz. Benim kizda bu ay 450 gr aldi ama ben istedigim zaman emziremiyorum. Kesinlikle almiyor alsada 2 3 kez cekip bakinmaya ve kendini geri itmeye basliyor zorlarsamda kiyamet kopuyor. Sizler sık emziriyorum derken her meme verdiginizde aliyor mu bebisler. Doktorumuz boyle olursa kan idrar tahlili isticem dedi arti mama takviyesi dedi ama kizim biberonda almiyoki durum kotulescek die cok endiseliyim.

iyi geceler canlar çok giremedim bugün.. misafir vardı akşam. tam da derbi gününde olması hiç işime gelmedi maçı izleyemedim doğru düzgün yaa. ama neyse ki Fenerbahçem yendi de keyfim yerine geldii tüm renkdaşlarıma kutlu olsun

yaa ama ben bu güzel sözleri hakedecek naptım acabaaa canımsın parmecikim

Eki Görüntüle 855721
Bu da benim kızçem ve kardeşi , arasta teyzesii :))

Allahım esirgesin çocuklarını meltemcim kızına da bayıldım o gülüş o saçlar o gamzee nedir öylee
ama ama anneleri ve ortancayı da görmek isteriz mutlaka haberin olsun

canım benim çok çok geçmiş olsun.. çok üzüldüm inan.. inşallah bir an önce iyileşir meleğin..

eminim birşey yoktur çok yakından bakıp incelediğimde benim kızımda da oluyor o gözyaşından bence ben öyle düşündüm yani

cnm inan yüreğimde hissettim yaşadıklarını Rabbim şifa versin Zeynep bebeğe tez zamanda inşallah sabaha bbişeyi kalmaz

gecenin özlü sözü olsun o zaman
insanın fikri neyse zikri de odur dünüşşş

iyi geceler kuzum

Olsun dünüş Tatlıyı çükolatayı icat edeni rahmetle! anıyorum bu günlerde

Eki Görüntüle 855721
Bu da benim kızçem ve kardeşi , arasta teyzesii :))
Ya ama ama tam bir prenses annesi bu. Saçlar, gamzeler bayıldım canım yaaa. Birbirinden güzel 3 çocuk ne şanslı bi annesin :)) Allah bağışlasın canım.

Kizlar eve gelen cocuklar oynasin diye oyuncaklar vardi. Kizima hepsini gosterdim. Hic tepki yok. En son yilan vardi onu gosterdm hosuna gitti guldu. Hosuna giden oyuncaga bak

Psikopat bebek ay ne güldüm kız

Dün mevlüdümüzü yaptık çok güzel oldu çok şükür bunu da atlattık :)

geçmişi okuyorum yaklaşık 40 sayfa var.

Çok güldüm hemşom Allah da seni güldürsün inşallah

Allah kabul etsin Emelcim.

Allah hepimizi güldürsün :))

Gezip tozma konusunda bahtsız bedevi ilan ediyorum kendimi Salı günü gideriz at çiftliği kapanır, Pazar gideriz Avm dükkanı kapanır. Milletin tam alışveriş yapacağı gün kapalı dükkanların olması da ilginç. Arabayla turu burda da atardım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…