- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.901
Canım playgro mutlu çiftlik oyun halısı sende mi vardı ?
Canım bugun bende aldım. O ortadaki güneşten ses cok az geliyor. Sendeki nasıl?bende de var canım
bende de var canım
güle güle kullansın oğluşun canım . yani öyle çok ses gelmiyor ama dikkatini çekiyor.Canım bugun bende aldım. O ortadaki güneşten ses cok az geliyor. Sendeki nasıl?
Nasil memnunmusun CNm bende Baktim Bugun netten karar beremedim bi Turlu ilgisini cekiyomu senin kuzunun
Başka odayı bırak tv açıkken ben halının başından zor duyuyorum canım. piller de yeni değil ondan mı acaba?güle güle kullansın oğluşun canım . yani öyle çok ses gelmiyor ama dikkatini çekiyor.
çokmu az bizimkinde çalınca ben duyuyorum mutfaktan filan :)
güle güle kullansın oğluşun canım . yani öyle çok ses gelmiyor ama dikkatini çekiyor.
valla memnun bazen içinde oynarken uyuyor:)
Başka odayı bırak tv açıkken ben halının başından zor duyuyorum canım. piller de yeni değil ondan mı acaba?
Canım bugun bende aldım. O ortadaki güneşten ses cok az geliyor. Sendeki nasıl?
gittiğimizde Jokere yeni mal gelmiş kolileri falan açıyorlardı, bide paşam huzursuzlanınca babası panik hiçbirşeye baktırmadı
bende burdaki arkadaşların tavsiyesine uyup fisher price mutlu düşler aldım bide tiny love anakucağı
Allahımmmm seviyorum bu ikisini icat edeni :) sabah koydum ana kucağına uyandığında, harika bir pazar kahvaltısı, türk kahvesi ve hatta gazete keyfi, çamaşır topla yeni çamaşırları as, ortalık topla...doğumdan beri ilk defa bukadar çok şeyi bir seferde yaptım :)
kendi kendine oynadı, uyudu uyandı, şimdi yine uyudu :)
Oy oy yakışıklı Ardam benim anne babacigina gelmeye mı çalışıyormuş :) tahmin edebiliyorum degisik bir şey oldugunda bizde evde deli dana gibi cak falan yapıyoruz :)
Erken konusuna gelince valla ben şaştım kaldım ne erken ne geç . Cok sasirtabiliyorlar bazen ee ARda kuzumunda elleri armut topluyor değil ya akıllı zeki annesi var tabi arada o da şaşırtacak :)
Eki Görüntüle 855721
Bu da benim kızçem ve kardeşi , arasta teyzesii :))
İYİ AKŞAMLA KIZLAR.
BENİM MORALİM ÇOK BOZUK
Zeynebim çok hastalandıcuma günü ishal başladı ilk normaldir dedim sonra rensi çoook açık su gibi sarıya döndü ve sanki popodan çiş yapıyor. 24 saatte 15 kez bu şekilde kaka yaotı.
ben 10. yapısında götürdüm hafta sonu olduğu için devletin çocuk hastanesine götürdüm şurup yazıp yolladı.
5 saatte 5 kez daha yapıca gece 11 de acile gittik gene aynı doktor tabi bebeğin çok sıvı kaybı var böyle olmazki dedim serum taktılar. saat 4.5 gibi bitti serum. bebeğim iki gündür perişan. bide emmiyorasıl tehlikeye sokan o.
ishal salgını varmış. salı günü aşı olmuştuk tahmini sağlık ocağında bulaşmış olabilir. çünkü başkabiyere gitmedik.
Doktor bağırsak enfeksiyonu dedi. kaka tahlili temiz çokto çok şükür ama neden böyle oldu anlamadım
bugün kakası yeşile döndü gene 10 oldu yaptığı suruplarını veriyorum çabuk sabah olsun yaa doktora gitmek istiyorum
eşimde gece çalılıyo bugün kızımla yalnızım
dua edin kızım toparlansın. 2 günde eridi sanki yavrum
ya kızlar bişey sorucam kızımın gözlerinde doğduğundan beri bi durum var ama doktorumuz hiç bişey söylemedi şimdi anlatmaya çalışayım gözünün renkli kısmının üzerinde hani böyle sabun köpüğü rengarenk olurya yada benzin falan suyla karışınca renklı garip bir tabaka olur ha işte öyle bi tabaka var sanki saydam ama renklı gibi gözünün açıp kapattığında değişik oluyo böle of anlatabildimmi bilmiyorum ama sizdede varmı böyle bişey çok taktım kafam görüyo ama herşeyi çok şükür orda bi sıkıntı yok
Canım playgro mutlu çiftlik oyun halısı sende mi vardı ?
İYİ AKŞAMLA KIZLAR.
BENİM MORALİM ÇOK BOZUK
Zeynebim çok hastalandıcuma günü ishal başladı ilk normaldir dedim sonra rensi çoook açık su gibi sarıya döndü ve sanki popodan çiş yapıyor. 24 saatte 15 kez bu şekilde kaka yaotı.
ben 10. yapısında götürdüm hafta sonu olduğu için devletin çocuk hastanesine götürdüm şurup yazıp yolladı.
5 saatte 5 kez daha yapıca gece 11 de acile gittik gene aynı doktor tabi bebeğin çok sıvı kaybı var böyle olmazki dedim serum taktılar. saat 4.5 gibi bitti serum. bebeğim iki gündür perişan. bide emmiyorasıl tehlikeye sokan o.
ishal salgını varmış. salı günü aşı olmuştuk tahmini sağlık ocağında bulaşmış olabilir. çünkü başkabiyere gitmedik.
Doktor bağırsak enfeksiyonu dedi. kaka tahlili temiz çokto çok şükür ama neden böyle oldu anlamadım
bugün kakası yeşile döndü gene 10 oldu yaptığı suruplarını veriyorum çabuk sabah olsun yaa doktora gitmek istiyorum
eşimde gece çalılıyo bugün kızımla yalnızım
dua edin kızım toparlansın. 2 günde eridi sanki yavrum
eminim birşey yoktur çok yakından bakıp incelediğimde benim kızımda da oluyor o gözyaşından bence ben öyle düşündüm yani
güle güle kullansın oğluşun canım . yani öyle çok ses gelmiyor ama dikkatini çekiyor.
valla memnun bazen içinde oynarken uyuyor:)
gecenin özlü sözü olsun o zaman
insanın fikri neyse zikri de odur dünüşşş
iyi geceler kuzum
Ya ama ama tam bir prenses annesi bu. Saçlar, gamzeler bayıldım canım yaaa. Birbirinden güzel 3 çocuk ne şanslı bi annesin :)) Allah bağışlasın canım.Eki Görüntüle 855721
Bu da benim kızçem ve kardeşi , arasta teyzesii :))
Kizlar eve gelen cocuklar oynasin diye oyuncaklar vardi. Kizima hepsini gosterdim. Hic tepki yok. En son yilan vardi onu gosterdm hosuna gitti guldu. Hosuna giden oyuncaga bak
Dün mevlüdümüzü yaptık çok güzel oldu çok şükür bunu da atlattık :)
geçmişi okuyorum yaklaşık 40 sayfa var.
Çok güldüm hemşom Allah da seni güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?