2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne bilim kuZucum avm deyince ben armada gibi bi yer sandım sorryidapark ne güzell bide açık olaymış idoşumun adaş avm si

Ama bak cucum hakkını yemiyim güzel anlarımız da oldu. İda dağını tırmanırken bi yerde durduk Çestırla oynadık. Sonra kocişkom bana dağ çiçekleri toplamış onlardan getirdi. Kendimize bişey alamasak da bol bol oksijen aldık Eve gelince zaten Galatasaray maçı beni benden aldı :)) Öyle işte.

Daha noldun kuzum ya bizim hasret kaldığımız şeyler avm den gına geldi bol oksijen temiz hava eee bide üstüne dağ çiçekleri bizim yerimizede Çek o mis havayı az önce netten kaz dağlarına ida dağına baktım bayıldım koçitoylada konuştuk en yakın tatil planımiz orasi olsun dedik Ida dag evleri varmis galatasaray mavi benide be den Aldi AMA olumsuz anlamda sinir kupu oldum kocitoyla

günaydınlar ilk defa 11 e kadar uyudum çünküüü gece hiç uyutmadı berkayy....3 te yatırıyorum 3:20de geri kalkıo 4te uyuyo 4:30ta uyanıo deli etti..meğerse gaz sancısıymışş sonra 4 kere temizlediğim bezlerden sonra rahatladı we 9 gibi uyuduk

başım çatlıoo...

gözündeki saydam maddeden bahsetmişsiniz arada oluo annem çapaktır kendi geçer demşti...geçioda...

arasta üzüldm gezememenize ama oksijen iidir :)

Son düzenleme:

Kesinlikle gidin cucum. Oksijen fazlalığından nasıl acıkılıyo görürsün
Burası genelde piknik için gittiğimiz yerden minik bir görünüm ve dünyadaki ilk güzellik yarışmasının yapıldığı yer olan Ayazma :))) İda'da daha ne güzellikler var offf :))

Sagol canim , Kızım büyük ,6 yasında ,diger oglan 2 yas 3 aylık
Sonuncumuz 3 aylık , Allah hepimizin yardımcısı olsun, cocuklarımıza iyi yazılar yazsın insallah

evet canım saydam böyle gözün üzerinde işte anlatmak zor da sabun köpüğü rengi gibi ışığa göre renk değiştiren bi tabaka

benim kızımdada var gözünde öle bişe sanki lens takılmış gibi cnm önemli bişe olduğunu sanmıorum yani inşallah deildir hiç aklıma pimpiriklenmek gelmemişti dra sorunca bizide bilgilendirirsen sevinirim

Ayy cok pis gidesim geldi Harika otesi avm ye ne ki bu guzellikkerin yaninda mutlaka gelicez bu yilki tatil planlarimin arasinda Ida ilk siradabu süpürgelide duruayaz ismide güzelmiş tuttum

konuya direkt dalıorum kızlar ama çok doluyum,cumartesi günü kızım durmuo zaten ağlıo zar zor güveç yaptım pişti sofrayı hazırladım kocam geçti başına neymiş olmamış güveç tutturamamışım benim şartel attı yaa daha ne istio bilmiorum ki çocukla yapmışım kazma eline sağlık diyeceğine kusur buluo patladım bende bunu bulamayan insanlar var bide namaz kılıosun dedim namazdan kalkmıştı vayy namazımı ne karıştırıon falan bi sürü tartıştık en son bi baktım yavrum susmuş bi bana bi ona bakıo tamam sus sen haklısın dedim ve konuşmuyoruz kızlar haksızmıyım yaa herzaman böle yapıo ben çabalayıp zar zor yemek yapıorum kusur buluo ki kendide bilir yemeklerim güzel olur ama napım aceleyle ancak bu kadar bi de bi dünya misafir ağırlıorum tek başımayım geçen yemeğe çıkardı bizi hadi gidelim 1 günümü yediniz dedi hiçç üstünde durmadım ama bu laf o kadar zoruma gitti kii bizi ne olarak görüyor bilmiorum rahatsız olmasın die çoğu zaman ayrı yatıoruz sabah işe gidio die çok doluyum kızlar nolur bana bi akıl verin napmalıyım bi haftasonu yanımızda yatıodu küstük şimdide ondada gelmedi çok zoruma gidio,kimsemde yok burda zaten kızımla en fazla çıkıp 1 saat dolanıyorum ne demek 1 günümü yediniz yatacakmış beyefendi evde ondan demiş sanki sabaha kadar beşik salladı.11 yıl çıktık evlendik biz 3 yıllık evliyiz daha evlenebilmek için çok çabalar sarfettik,1,5yılda zor bebeğimiz oldu şimdi neden böle bencillik yapıo çok kafama takıorum çookkk mutsuzum, kp ev almış bana sölemio küsüz die bugün aradı bankacıyım ya adam bana kredi soruo hayırdır diorum evi aldk ya eşin demedimi dio yoo demedi unuttu galiba diorum nasıl bozuldum.kimseyede anlatamıyorum içim çok dolu kızlar

oh miss içim açıldı valla benımde gidesim geldi

arasta maşallah ne güzel gezmişsiniz benim görümcdde çanakkalede o da bahsediodu ayazma şöle böle die bende çok merak ediorum şehitliğe falan gitmiştikte oralara gitmedik çok severim ben doğal sakin yerleri

evet canım saydam böyle gözün üzerinde işte anlatmak zor da sabun köpüğü rengi gibi ışığa göre renk değiştiren bi tabaka

biliyorum cnm anlattığın şeyi. kızımın da bebekken vardı, o sıralar bir de gözünü çizmişti parmağıyla diye ikisini de sormak için gitmiştik dünyagöze. o saydam tabakayı önemsemedi doktor, gerçekten de büyüdükçe kaybolup gitti. sonra da oğlumun doğduğu ilk günlerde sağ gözünde kanlanma vardı. onun için de gitmiştik doktora, zor doğumlarda göz damarında çatlama olabiliyor, geçici bir durum dede ve o da geçti. aynı doktor ilk aylar için bebeklerin gözleriyle ilgili görme bozukluğu dışındaki problemlerin çoğunlukla geçici olduğunu söylemişti.

Ayy cok pis gidesim geldi Harika otesi avm ye ne ki bu guzellikkerin yaninda mutlaka gelicez bu yilki tatil planlarimin arasinda Ida ilk siradabu süpürgelide duruayaz ismide güzelmiş tuttum

Hahaha belki dağ evinde Duru'ya Ayaz isimli bir kardeş gelir

Hey allahım doğumu biz yaptık adamlar depresyona girdi senı anlıyorum bebekle bir kap yemek yapabilmek bile büyük meziyet ki birde baya ağır yemek yapmışsın buna şükür yazık emeklerine beğenmese bile bundan şikayet etmeye ne hakkı var bide niye ayrı yatıyoki biz bu bebekleri yalnızmı yaptık otur konuş canım dök içini yada en güzeli çevrede benzer şeyleri yaşamış taze babalar onunla konuşursa çok işe yarar yaptığı bencilliğin farkına varır umarım düzelir allah yardım etsin

doğa harikası.. arastacım bizim burda da var bi Ayazma ama sanırım sadece taklit :) dağ yamacında ağacın(özellikle kestane) bol olduğu, sincapları ilk kez gördüğüm, piknik alanı olarak kullanılan bir yer.

Canım anladığım kadarıyla birçoğunuzun kocası baba olma fikrine adapte olamamış ondan kaynaklanıyor bu sorunlar. Biraz zamana bırakmaktan başka çare yok. Mesuliyet ağır gelince sapıtıyolar. Bebekler baba demeye başlayınca düzeleceklerine inanıyorum. Allah kolaylık versin.

Son düzenleme:

Evet canım doğa harikası gerçekten. Bi de insanlar bu güzelliği hor kullanmasalar da hep harika olarak kalsa. Ama güzel yerlerin içine etme konusunda üstümüze yok. Tarihi eserlerin üzerine kalp içinde isim yazan lavuklarıyla meşhur bir halkız biz böyle yerleri mi hırpalamıycaz :))

Terracity arkadaşım içime su serptin allah raszı olsun ne diyim çok saol canım benım

aynen öyle adapte olamadı bi türlü uykusundan feragat vermio asla sabah işe gidiomuş eminim en çalışsamda aynısın yapar ki benim işim çok daha riskli ve ağır ama konuşuncada yaptığını kabul etmio evden çıkmıorum daha ne dio evet haftasonu çıkıo haftaiçide bazen ama zaten akşam gelio işten ve evde duruncada bi işe yaramıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…