2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaa bu kocalara bebekten önce adapte olablmesi için eğitim falan verilmeli. dün bizde eşimle biraz tartıştık. bizimki uzun konu şimdi anlat anlat bitmezde neysem Allah sabır versin hepimize inşallah.bi de dün sabah çıktı akşam geldi eve gelince uyudu bebek o uyurken uyanıktı sonra ben bebeği uyuttum babası uyandı gece 11 e doğru. sonrada bugün kızım bana kendini hiç sevdirmedi hep uyuyo demez mi? güler misin, ağlar mısın? ama bence tatlıya bağlayın artık derim. çünkü biz eşimle küs olduğumuzda ben çok geriliyorum gözüme uyku girmiyor haklıda olsam gidip orta yolu bulmak isteyen ben oluyorum. tamamen suç benimdi demesemde duygularımı ifade ediyorum ben diliyle. sen böyle davrandığında ben bunları hissediyorum yada hissettim gibi cümleler kurmaya çalışıyorum...

Bu arada süt artırmak için her yolu deneyen ben sanırım bana uyanı buldumm. Markette gezerken boza gördüm ve deişiklik olsun diye aldım. O akşam resmen farketti. Sanki süt doldu göğsüm. 5 6 gündür bir bardak içiorum ve farketti. Denemeyen varsa mutlaka bi denesin.

benimki haftada 1 yapıyodu ayda 1 yapar artık kakasını :)

Neden kadınlar böyle davranır hiç anlayamadım. Ben kimsenin çocuğuna zayıf, şişman vesaire diyemem. Ne kadar ayıp ya. Bir de bu kadın senin arkadaşın mı? Benim böyle durumlarda içim aniden soğur ve bir daha da aynı olmaz ilişkim bu tarz insanlarla. Süzen insan modeli! Geçen hastanede oğlum uyuyordu ve ben anakucağının üstünün ışıktan rahatsız olup, hemen uyanmasın diye örtmüştüm. Tanımadığım kadının biri bana , bir de üşenmiyor ingilizce ( eşimle ingilizce konuşuyorduk) aç demeye çalışıyor. Ben de döndüm " size ne?? " dedim, çocuk benim çocuğum benden iyi mi bileceksiniz. Yok terlemesin diye söyledim gibi bir şeyler diyor . Ben de yuh dedim. Kızımda da böyleydi. Sokakta hiç tanımadığım insanlar rüzgarlığı kapatsam aç aç, çocuk bunalır, açsam, kapa kapa çocuk üşür diyorlardı. Artık o kadar dolmuşum demek ki. Kadın tırstı benden, Kocası geldi. Niye karışıyorsun diyor:))

kızlar kızım 3 ayı doldurdu doktorumuz bize demir ilacı vermedi. sadece devit içiyoruz yanlış hatırlamıyorsam veriliyordu. doktorun dalgınlığına mı geldi acaba sizlere nezaman başlattı doktor

kızlar kızım 3 ayı doldurdu doktorumuz bize demir ilacı vermedi. sadece devit içiyoruz yanlış hatırlamıyorsam veriliyordu. doktorun dalgınlığına mı geldi acaba sizlere nezaman başlattı doktor
Canım yazınca arkadaşlar aynı şeyi ben düşündüm şimdi Bizim 4. ayımız dolmak üzere biz hala kullanmıyoruz. Doktoruma sordum sağlık ocağı verecek onu dedi. Ayın 21'inde aşımız var gittiğimde soracağım bende.

Merhaba canım,
Benim oğlum sadece 400 gram alarak beni üzdü. Fakat ilk kızımda ben çok takmış ve çok üzülmüştüm. Bu nedenle rahat olmaya çalışıyorum. Bu kilo azlığını öğrendikten sonra dün ilk işim çok sık emzirmek oldu. Fakat çoğu zaman memeyi ağzından çıkardı, itti, ağladı, tepindi. Ben bile korktum. Ya bu sefer de çok vererek bir reaksiyon geliştirmesin diye. Bir de bu kadar sık verince huzursuz oldu ve kustu her seferinde. Sanırım hata yaptım. Bu nedenle yine aralıklı vermeye karar verdim. Bir farkla ben tek memeyle doyuyor diye her iki üç saate tek meme veriyordum. Çünkü ağlamıyordu ve mutluydu ama bu sefer iki memeyi de vereceğim. Dilerim işe yarar. Ama yine 400 gram veya 500 olursa, yapabileceğim bir şey yok. Mama vermeyi düşünmüyorum, çünkü sütüm var. Allahtan doktorum üzme kendini 4 cm uzamış, boya gitmiş dedi ve mamadan bahsetmedi. Böyle böyle 6 ayı buluruz inşaallah.

Çağla beni yalanci durumuna düşürdü daha şimdiden :)

Annene dert yandım cocuk bir saniye durmuyor temizlik yapamıyorum diye kadin yardıma geldi

Kiz yoo ben aslında cok usluyum annem tembel der gibi saat bire kadar uyudu :)

Aman diyim kuzum hayır şimdi değillll ben sadece beğendim kuzum şimdilik duru sularda yüzelim ayaz gecelerde üşütmeyelim

Benim evde öle benimde kalkmam lazım bi çamaşır attım o kadar bari kalkıp yemek yapıyımbide kızıma oyun halısı aldım netten yaptığım tek şey bu sabahtan beriii

Oyun halısı alarak işlere ilk adımı atmışsın zaten canım. o orda vakit geçirirken baya iş yapılıyor bugün bi kez daha gördüm

44 kilo olmuşumm bana acil kilo alma diyeti lazımm

Sulozcum sanırım ev işi yapmak beni de zayıflatacak öyle görünüyo

canım benim oğlumda 18 Ağustos 2840gr 50cm doğdu..bizimki 2,5 aylık tartıldığında 5900gr dı sağlık ocağında, doktor kilosu ayına göre fazla böyle giderse obez olur dedi. bu durumda seninkinin kilosu gayet iyi

canım bebişin için doktora medipole mi gidiyorsunuz değiştirdiniz mi?

Playgro mutlu çiftlik aldım CNm yarın elimde olur seninki mutlu düşlermi...bu arada eriyorsun CNm kendine zaman ayır biraz gıdana dikkat et halsizlik düşersin CNm ayaküstüde olsa yemeklerini atlama bebekle zor biliyorum ama onlar içinde kendimize bakmamız lazım tek başımıza biz hasta olsak olan bebetolarımıza olur Allah korusun ben az önce iki arada bi kase çorba içtim mandalina yedim

Bende akranımla evlendim adam Olgun değil zannediyordum. Meğer erkek olmak yeterliymiş bu sorunlar için:)) biz evlenirkende benimki böyle zor adapte olmuştu. Özgürlüğü, hareketleri kısıtlanacak die tribe girmişti. Bir müddet kavga ettikten sonra orta yol bulunmuştu. Bende çok dominant tipliyim gerçi ailesi bir müddet oğlumuzu eziyor diye endişe etmişti. Oysa ne eşim ne ben ezilecek veya yönetilecek tipler değiliz. Hatta dalga geçerim 'mühendislik yönetiminden yüksek lisans yaptı beni idare etmek için ama nafile' diye :)
Neyse biz düzeldik. Şöyle oldu. Sinirle değilde sakince yapılan bir boşanmayı düşünüyorum tam karar vermedim uyarısı zaten fren yaptırmıştı ama bunlar geçici. Esas 9 gün bayram tatilinde evimizde üçümüz bolca vakit geçirdik. Ki Antalya ya gitmememizi benim göğüs yaralarım sağladı. Her şerde bir hayır olayı tamda budur. Bir de Allah için sevgi pıtırcığıdır kocam. Kızımızda iletişimi artınca her şey kendiliğinden düzeldi. Akşamları gelebilirse daha erken geliyor. Hafta sonları biz siz dışarı çıkma planı yapmıyor. Bende 15 günde bir maç izlemeye arkadaşlara gitmesine bişi demiyorum. Çünkü bende severim futbolu. Ve maç biter bitmez kalkıp geliyor. Dilimi ısırayım nazar değmesin. Gece uyandırıp uyumuyor bu çocuk benim göğüslerimi sağmam lazım deyip kucağına kızı tutuşturdumda gık demedi. Ki bu adam salonda uyuklayınca kalk yerine yat dememe bile sinirlenirdi. Öyle alıştırmışlar. Aman uyandır ma diye. Sanki bebek uydusunda büyüsün :)) ailesinin yanında dürtüyorum. Elleme diyorlar. Yüzlerine diyorum yine uyur bebek değil diye.

Cucum güle güle kullanın demeyi unutmuşum yavlum. Hoş vakit geçirsin Duru kuzu içinde.

Bende bozayı keşfedenlerdenım annemler bayramda bize geldiler bozada getirmişler bende çok severim içti çok güzel sütüm oldu şimdi bozayı bulabildiğim yerden alıp hergün 1 bardak içiyorum bendede işe yaradı

Ahaha benim Ela da öyle kime dert yansam onun yanında tam tersini yapıp beni her zaman zor duruma düşürmüşlüğü vardır

Hadi inşallah canım Fazlalık kiloları atma sakın, benim için sakla biriktirip gönderirsin
Mutlu çiftlik canım ya, mutlu düşler mi demişim evet canım farkındayım tartıldım moralim bozuldu valla bakalım oyun halısına alışırsa inşallah rahat ederim belki biraz. Bugün yarım saat kadar oyalandı ama çabuk sıkılıyor. Ayran gönüllü olcak galiba benim oğlan

Bizede vermedi CNm 3,5 aylık olduk bizde :44:saglık ocağı verir sanırım
Yarın anılacak kuZucum inş severde anneside biraz evi toparlar renkler dikkatini çok çekiyor şekiller falan üstündeki kıyafetlerin şekillerini inceliyor bide kafayı kaldırıp bakıyor o an yiyesin geliyo bi inceliyor görmem lazım
Bak sen cadıya aman olsun uyusunda varsın biz yalancı çıkalım yabancı diil nasılsa anniş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…