- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.001
aynen öyle adapte olamadı bi türlü uykusundan feragat vermio asla sabah işe gidiomuş eminim en çalışsamda aynısın yapar ki benim işim çok daha riskli ve ağır ama konuşuncada yaptığını kabul etmio evden çıkmıorum daha ne dio evet haftasonu çıkıo haftaiçide bazen ama zaten akşam gelio işten ve evde duruncada bi işe yaramıo
arkidişler, bugün 3. ayımız bitti ve kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda vegaferon diye bir demir ilacına başlayacakmışız ama ilaç hem kakanın renginde hem de kokusunda etki oluşturuyormuş kötü kokuyormuş renk koyulaşıyormuş ve bazı bebeklerde kabızlık yapıyormuş bilginize...
Yazayimmi yazmayimmi diye cok gidip geldim aslinda kafama takmiyorum ama sinir oldugun icin paylasmak istiyorum..
mesele suki dün bir arkadasima gittim oturmaya onunda oglu var 4 bucuk aylik evde annesi vardi ben emZirmek icin munasip bir yer sordum neyse oda geldi benimkide emecek dedi ikimiz oturduk emzirdik cocuklari tam odadan cikacakken bu benim oglani aldi elimden sevecek sandim kucagina almadi bile esya tutar gibi omuz altlarindan tuttu kilosunu tartiyor guya birde iyice süzdü sonra dediki hiiiimm boyu sanki kisami ne?? Nasil yani dedim ee yengemin ogluyka aynilarda bu kisa gibi dedi sasirdim kaldim olabilir zaten ana farkli baba farkli dedim iste çesit çesit yaratiliyorlar dedim ve ciktik odadan...
Iste böyle...
Canım yazınca arkadaşlar aynı şeyi ben düşündüm şimdikızlar kızım 3 ayı doldurdu doktorumuz bize demir ilacı vermedi. sadece devit içiyoruz yanlış hatırlamıyorsam veriliyordu. doktorun dalgınlığına mı geldi acaba sizlere nezaman başlattı doktor
Sanirim 3. Ayda cogumuz az kilodan muzdaribiz. Benim kizda bu ay 450 gr aldi ama ben istedigim zaman emziremiyorum. Kesinlikle almiyor alsada 2 3 kez cekip bakinmaya ve kendini geri itmeye basliyor zorlarsamda kiyamet kopuyor. Sizler sık emziriyorum derken her meme verdiginizde aliyor mu bebisler. Doktorumuz boyle olursa kan idrar tahlili isticem dedi arti mama takviyesi dedi ama kizim biberonda almiyoki durum kotulescek die cok endiseliyim.
Aman diyim kuzum hayır şimdi değillll ben sadece beğendim kuzumşimdilik duru sularda yüzelim ayaz gecelerde üşütmeyelim
Benim evde öle benimde kalkmam lazım bi çamaşır attım o kadar bari kalkıp yemek yapıyımbide kızıma oyun halısı aldım netten yaptığım tek şey bu sabahtan beriii
44 kilo olmuşummbana acil kilo alma diyeti lazımm
Arkadaşlar ben de ağustos (19)annesiyim.konuşmalarınızı zevkle takip ediyorum.iki şey sormak istiyorum.kızım 2860 gr ve 48 cm doğdu. 2.5 aylıkken 5100 gr ve 59 cm.di.sizinkiler bu aylarda nasıl?gittiğimiz dr mama verin dedi ama bi so raki kontrole kadar vermiyoruz.bir de emzirme sıklınız nedir.2 saattenönce emzirme süt luşmaz dedi dr.ama yarım saat bi saat sonra bile emziren arkadaşlarım var.sizin de fikrinizi almak istiyorum.şimiden çoook sağolun..heeerkese mutlu bebekler...
kızlar kızım 3 ayı doldurdu doktorumuz bize demir ilacı vermedi. sadece devit içiyoruz yanlış hatırlamıyorsam veriliyordu. doktorun dalgınlığına mı geldi acaba sizlere nezaman başlattı doktor
canım yaa bu kocalara bebekten önce adapte olablmesi için eğitim falan verilmeli. dün bizde eşimle biraz tartıştık. bizimki uzun konu şimdi anlat anlat bitmezde neysem Allah sabır versin hepimize inşallah.bi de dün sabah çıktı akşam geldi eve gelince uyudu bebek o uyurken uyanıktı sonra ben bebeği uyuttum babası uyandı gece 11 e doğru. sonrada bugün kızım bana kendini hiç sevdirmedi hep uyuyo demez mi? güler misin, ağlar mısın? ama bence tatlıya bağlayın artık derim. çünkü biz eşimle küs olduğumuzda ben çok geriliyorum gözüme uyku girmiyor haklıda olsam gidip orta yolu bulmak isteyen ben oluyorum. tamamen suç benimdi demesemde duygularımı ifade ediyorum ben diliyle. sen böyle davrandığında ben bunları hissediyorum yada hissettim gibi cümleler kurmaya çalışıyorum...
44 kilo olmuşummbana acil kilo alma diyeti lazımm
Playgro mutlu çiftlik aldım CNm yarın elimde olur seninki mutlu düşlermi...bu arada eriyorsun CNm kendine zaman ayır biraz gıdana dikkat et halsizlik düşersin CNm ayaküstüde olsa yemeklerini atlama bebekle zor biliyorum ama onlar içinde kendimize bakmamız lazım tek başımıza biz hasta olsak olan bebetolarımıza olur Allah korusun ben az önce iki arada bi kase çorba içtim mandalina yedim
Bu arada süt artırmak için her yolu deneyen ben sanırım bana uyanı buldumm. Markette gezerken boza gördüm ve deişiklik olsun diye aldım. O akşam resmen farketti. Sanki süt doldu göğsüm. 5 6 gündür bir bardak içiorum ve farketti. Denemeyen varsa mutlaka bi denesin.
Çağla beni yalanci durumuna düşürdü daha şimdiden :)
Annene dert yandım cocuk bir saniye durmuyor temizlik yapamıyorum diye kadin yardıma geldi
Kiz yoo ben aslında cok usluyum annem tembel der gibi saat bire kadar uyudu :)
Hadi inşallah canım
Oyun halısı alarak işlere ilk adımı atmışsın zaten canım. o orda vakit geçirirken baya iş yapılıyor bugün bi kez daha gördüm
Sulozcum sanırım ev işi yapmak beni de zayıflatacak öyle görünüyo
Mutlu çiftlik canım ya, mutlu düşler mi demişimPlaygro mutlu çiftlik aldım CNm yarın elimde olur seninki mutlu düşlermi...bu arada eriyorsun CNm kendine zaman ayır biraz gıdana dikkat et halsizlik düşersin CNm ayaküstüde olsa yemeklerini atlama bebekle zor biliyorum ama onlar içinde kendimize bakmamız lazım tek başımıza biz hasta olsak olan bebetolarımıza olur Allah korusun ben az önce iki arada bi kase çorba içtim mandalina yedim
Benimki de Selim diyeti canım :)Suloz naaptın sen öyleeee nasıl becerdin
Bizede vermedi CNm 3,5 aylık olduk bizde :44:saglık ocağı verir sanırımkızlar kızım 3 ayı doldurdu doktorumuz bize demir ilacı vermedi. sadece devit içiyoruz yanlış hatırlamıyorsam veriliyordu. doktorun dalgınlığına mı geldi acaba sizlere nezaman başlattı doktor
Yarın anılacak kuZucum inş severde anneside biraz evi toparlar renkler dikkatini çok çekiyor şekiller falan üstündeki kıyafetlerin şekillerini inceliyor bide kafayı kaldırıp bakıyor o an yiyesin geliyo bi inceliyor görmem lazım
Oyun halısı alarak işlere ilk adımı atmışsın zaten canım. o orda vakit geçirirken baya iş yapılıyor bugün bi kez daha gördüm
Sulozcum sanırım ev işi yapmak beni de zayıflatacak öyle görünüyo
Bak sen cadıyaÇağla beni yalanci durumuna düşürdü daha şimdiden :)
Annene dert yandım cocuk bir saniye durmuyor temizlik yapamıyorum diye kadin yardıma geldi
Kiz yoo ben aslında cok usluyum annem tembel der gibi saat bire kadar uyudu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?