2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaptım şu yüzük olayını işyerinde ip yok saçımla yaptım arkadaş yazmış görmedim ileri geri gidiiii salıncak gibim

Son düzenleme:
valla canım bende yaptım da erkek çıkıyo doktor kıza benziyor dedi bakalım

hımm yanılmada olabiliyo demekki :) hayırlısı cnm hakkında

konu sahibimiz tutimucizeye özel msj atarsan ekler yazıları bazen göremeyebilir..

teşekkür ettim canım

sen şimdi al alyansını ipi bağla biraz uzunca sonra avcun içine koy yüzüğü elini bi kere kapa aç yüzüğü birazcık kaldır havaya ve bekle olduğu yerde yuvarlak dönerse kız ileri geri giderse erkek oluyormuşş dene bakim merak ettim

Su hipokratin cinsiyet tahminine baktınız mı? Hani sol göğüs daha sertse ve sol göz parlaksa kiz; sag göğüs daha sert ve sag göz parlaksa erkekmis ya. Ben baktım bariz bir sekilde sol tarafım onde. Cinsiyetleri belli olan anneleri daha da çok merak ediyorum . Bakalım hipokratin tespiti nasılmış ?

Yaa benim kızım fırsat buldukça karnıma zipliyor. Neyseki reflekslerim kuvvetli ama bir gün bos bulunacam korkuyorum. Esime söyledim : rakibi ortadan kaldırmaya çalışıyor dedi:) kardes istemiyor zaten . Neden bilmiyorum daha iki yasında kardes istemiyorum eve gelmesin diyor. Her gün kardesler hakkında özendirici bir konuşma yapıp tekrar soruyoruz en son babasına bu konuya cevap vermiştim dedi. Ne yapacaz bilmiyorum.

Bunu hiç duymamıştımmmm ama benim normalde de hep sol göğsüm daha sertti nasıl anlıcam akşam eşime söyleyeyim de gözlerime baksın hangisi parlak

canım ben de aynı durumdayım benimki 4 yaşında yatarken falan koşup koşup geliyo hele geçen gün göğsüme kafasını bi vurdu nsl sancıdı anlatamam bi arkadaşıma doktor 7. aydan sonra söylemek daha mantıklı demiş keske bizde söylemesemiydik benim kide sinirlenince direk karnıma yanaşıyo

Keske söylemeseydik ama nerden bileyim sevinecegini zannetmiştim hatta ilk ona söyledim sonra babasına telefon açtırdım , baba benim kardesim olacak eve bebek gelecek dedirttim:) hata yapmışim

Keske söylemeseydik ama nerden bileyim sevinecegini zannetmiştim hatta ilk ona söyledim sonra babasına telefon açtırdım , baba benim kardesim olacak eve bebek gelecek dedirttim:) hata yapmışim

canım benim oğlum da 4.5 yaşında .Bazen dikatsiz oluyor tekmeler atıyor bana ama bebğe vuruyorsun zarar vereceksin gibib cümleler kulanmamak gerekiyor.Eskisi gibi bana acıtıyorsun söylemk daha doğru.Ve kucağınızda alamk istediğinde alaamma hamileyim diye gibi şeyler söylememek lazım böyle durumda başka bir şey başka bir sebeb bulmak lazım ben sen çok büyüdün ve çok güçlüsün diyorum artık seni kaldıramıyorum dedikten sonra hadi gel yaraşılam kim önce yetişir odayay falan o duruma göre yani buluyorum bişey.yani mümkün kadırıyla çocuğun aeski hayatı değişmememesini hissettirmek lazım.Tabi bazı şeyler değişiyor mecbur ama ona hissettirmemek gerekiyor.

evet ben de söylemedim. pedagogtan dinlemiştim 9 ay çok uzun bir süre o kadar sabredemez. tam olarak başına ne geliceğini bilmediği için kaygısı artar demişti.
ben söylemedim ama konuşmalardan felan hissediyordur ama tam anlamıyor.
bir de benim oğlan çok hasssas midem bulandığı günler o da hasta oluyor. akşama kadar başımdan ayrılmıyor. geçenlerde bikaç gün okula gitmedii ne yaptıysam gitmedi. sonra patlattı bombayı ama sen hastasın. değilim dedim yok kolundan iğne yaptılar hastasın sen dedi. hasssas yavrum benim ne çok üzülmüş.

Bunu hiç duymamıştımmmm ama benim normalde de hep sol göğsüm daha sertti nasıl anlıcam akşam eşime söyleyeyim de gözlerime baksın hangisi parlak

heheh kızlar az kaldı birka hafta içinde hepimiz öğreneceğiz bebişlerimiz cinsiyetleri.Benim sol göğüsüm daha sert.göz için akşam eşlere soralım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…