- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.001
valla canım bende yaptım da erkek çıkıyo doktor kıza benziyor dedi bakalım
konu sahibimiz tutimucizeye özel msj atarsan ekler yazıları bazen göremeyebilir..
Kızlar bu arada yüzük falını hiç duydunuz mu geçen ablam bana baktı erkek görünüyo
kızlar yaptım şu yüzük olayını işyerinde ip yok saçımla yaptım arkadaş yazmış görmedim ileri geri gidiiii salıncak gibim
Bakiyorumda sonuçtan memnun kalmışsin taklalar falan
Doğum parası nasıl hesaplanır
süt parası doğum yaplmış kadın sigortalı olmasa da eşi sigortalı ise bu sene içi 94 tl alabilirmış.
[SUB][/SUB]
sorma resmen yüzüğü elimle salladımmm
sen de yap sen de yap ne çıkacak bakalımm...
Su hipokratin cinsiyet tahminine baktınız mı? Hani sol göğüs daha sertse ve sol göz parlaksa kiz; sag göğüs daha sert ve sag göz parlaksa erkekmis ya. Ben baktım bariz bir sekilde sol tarafım onde. Cinsiyetleri belli olan anneleri daha da çok merak ediyorum . Bakalım hipokratin tespiti nasılmış ?
Bunu hiç duymamıştımmmm ama benim normalde de hep sol göğsüm daha sertti nasıl anlıcamakşam eşime söyleyeyim de gözlerime baksın hangisi parlak
Bunu hiç duymamıştımmmm ama benim normalde de hep sol göğsüm daha sertti nasıl anlıcamakşam eşime söyleyeyim de gözlerime baksın hangisi parlak
Yaa benim kızım fırsat buldukça karnıma zipliyor. Neyseki reflekslerim kuvvetli ama bir gün bos bulunacam korkuyorum. Esime söyledim : rakibi ortadan kaldırmaya çalışıyor dedi:) kardes istemiyor zaten . Neden bilmiyorum daha iki yasında kardes istemiyorum eve gelmesin diyor. Her gün kardesler hakkında özendirici bir konuşma yapıp tekrar soruyoruz en son babasına bu konuya cevap vermiştim dedi. Ne yapacaz bilmiyorum.
canım ben de aynı durumdayım benimki 4 yaşında yatarken falan koşup koşup geliyo hele geçen gün göğsüme kafasını bi vurdu nsl sancıdı anlatamam bi arkadaşıma doktor 7. aydan sonra söylemek daha mantıklı demiş keske bizde söylemesemiydik benim kide sinirlenince direk karnıma yanaşıyo
kızlar yaptım şu yüzük olayını işyerinde ip yok saçımla yaptım arkadaş yazmış görmedim ileri geri gidiiii salıncak gibim
Keske söylemeseydik ama nerden bileyim sevinecegini zannetmiştimhatta ilk ona söyledim sonra babasına telefon açtırdım , baba benim kardesim olacak eve bebek gelecek dedirttim:) hata yapmışim
canım ben de aynı durumdayım benimki 4 yaşında yatarken falan koşup koşup geliyo hele geçen gün göğsüme kafasını bi vurdu nsl sancıdı anlatamam bi arkadaşıma doktor 7. aydan sonra söylemek daha mantıklı demiş keske bizde söylemesemiydik benim kide sinirlenince direk karnıma yanaşıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?