2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada incinin kulak arkasını söyle bir elledim kurumuş yara olmuş hic aklıma gelipte losyon sürmemiştim kulağının arkasına kimse de uyarmadı Aaa yara olmuş dedim annem kurur orası sut sık diyor ee bugüne kadar niye söylemedin .

Neyse Sizinde aklınıza gelmedi ise bir bakın derim

kızlar dün gece popomuzda hiç bişi yoktu. sabah kalktım bi baktım sanki biri ben uyurken almış kızımı ocağın üstüne oturtmuş.. kıpkırmızı kabarmış ve su akıyo ordan.. açtım havalandırıyorum.. krem sürdüm.. başka ne yapabilirim?

Krem olarak ne sürdün canım? Hametan tavsiye ederim 1 gün içinde geçiriyor pişiği. Geçmiş olsun kıyamam miniğe

Cucum güle güle kullanın demeyi unutmuşum yavlum. Hoş vakit geçirsin Duru kuzu içinde.
Saol tatlış inş sever kuZucum :)
Benimki de Selim diyeti canım :)

Arasta ve cucu naptınız kız işleri, hemen damladınız buraya

Bizim kızda çabuk sıkılıoo 1. Saat oyalansa yeter bana inş severler CNm . Valla iş yapmak ne mümkün çamaşır astım et terbiyeledim arkadan bi ıkınma sesi ana kucağında doldurdu göbişe kadar çıkmış üstünü değiş sil temizle şimdide uyuttum bende durumlar böle iş yalan oldu bi süpürseydim iyiydi

Duruselcim en takdir görmemiz gereken zamanlarda bi de böyle şımarıklıklar yapılınca insan ister istemez üzülür gerçekten.ya hiç görmüyorlar mı bizim kıçımızın yer bile görmediğini.sabah 7:30'dan beri bi hızlıca kahvaltı yaparken bi de şu son 3 sayfayı okurken oturdum.ev zaten leşşşşşşşş gibi.ben bile inanılmaz rahatsız oldum çünkü pek öyle ev işleriyle aram olmadığı için.hatta nefret edip zorunluluktan yapmaya çalışırım.şimdî çocukla hiç olmuyor.yemek zaten basit ama bol ve düzgün yemeye çalışıyorum.şu yaşıma kadar yediğim et-kıymayı şu 2 ayda yemişimdir.sevmem çünkü.haftaya bugün işe başlayınca nasıl yetişicem bilmiyorum ama Allah'tan eşim henüz isyan bayrağını çekmedi.haftaya başlar ama yavaş yavaş.anlayışdız eş zor valla.benimkide mama yapıp 10 dakika oyalamak dışında bişey yapamaz ama en azından şikayette etmiyor(şimdilik).keşke biraz daha anlayışlı olabilse.şu mesajı bile sana 4 kerede yazabildim,ne ara yemek yapabilirim ki!!!!!!biraz anlayış lütfen Durusel'in kocası

bende ne zamandır görüyordum kabuklu bişeyler olmuş dedim heralde kir bu yıkarken unuttum mu acaba diye düşündüm ama her seferinde unutmuş olamam hala oluyor çünkü.. egzama gibi birşey mi diye şüphelendim bugun losyon sürdüm bende bakalım düzelecek mi?

Oyy canım ya kıyamam pişik çok zor ben sebamed pişik önleyici krem kullanıyorum ama benim önleyici inş arkadaşlar bişeyler söylerde çare olur

sağlık ocağı ücretsiz olarak veriyormuş devit gibi...ama ben 4. ayda veriliyor diye biliyorum

geçmiş olsun canım ıhlamur içine ayva koy çekirdeğini koy elma koy tarçın kök zencefil kaynat ılıkken içine limon ve balda koy öyle iç
besleyici bol enerjili şeyler yemen lazım bir de canım sen hep açlıktan şikayet ediyorsun bağışıklığın düştü muhtemelen
şööööle seni dipcik gibi yapacak şeyler yemen lazım ki bir an önce kilonu toplayıp hastalığı yenebilesin

minik melise geçmiş olsun şu ateş olayından çok tırsıyorum ben

Krem olarak ne sürdün canım? Hametan tavsiye ederim 1 gün içinde geçiriyor pişiği. Geçmiş olsun kıyamam miniğe

hametanı kullandım canım.. birde ananem yabancı bi marka vermişti. çok pişik olursa bunu kullan dedi. onu da sürdüm ama canı çok yanıyo. sürekli çığlık atma modundayız.. onun yerine ben pişik olsaydım keşke

sağlık ocağı ücretsiz olarak veriyormuş devit gibi...ama ben 4. ayda veriliyor diye biliyorum
ücretsiz mi bilmiyorum ama 4. ayda kullanılıyo olması lazım canım. Şimdi ben aşıya gittiğimde 4ü doldurp 5. ayın içinde olcaz sorayım bakayım.
Benim oğlum hiç öyle çok pişik olmadı canım ama bir kere yumurtalıklarının altı dediğin gibi sulu piik oldu hametan aynı gün içinde iyi oldu. Kullanmaya devam et bence

Benimki de Selim diyeti canım :)

Arasta ve cucu naptınız kız işleri, hemen damladınız buraya

Arada dinleniyorum kız antrenmansız kalmışım çok

İda renklerin yanı sıra ellerine de çok bakıyo Enikonu inceliyo :))

canım bebişin için doktora medipole mi gidiyorsunuz değiştirdiniz mi?
hala medipole gidiyorum canım ya iyi bir çocuk doktoru bulsam ona gidecem ama şimdilik bulamadım henüz. doktorumuzda fena sayılmaz artık eskisinden daha ilgili ama ben sürekli telefonlada ulaşabileceğim birini istiyorum. sen neyaptın

canım bende 1 ay kadar önce farkettim onu çok korktum bu ne diye :) hemen telefona sarıldım kardeşime sordum( obenden 7 ay önce doğum yapmıştı) normal dedi elleri gibi kulak arkasınıda bebe yağı ile hafifçe ov geçer o dedi gerçekten de öyle oldu arada hala yapıyorum. büyüdükçe deri değişiyormuş öyle oluyormuş:))

benimde başıma bir kez gelmişti canım. 1gün boyunca gece yatana kadar bağlamadım altını. her çiş ve kakada ılık suyla yıkadım yada pamuklu temiz bir bezi ılık suyla ıslatıp sildim. arkasından arko krem var küçük tüplerde onlardan sürdüm. öyle yapmam söylenmişti. hatta arko krem ne alaka dedim bolca ondan sür demişlerdi kremin üzerini okuyunca pişik içinde kullanılır yazısını gördüm:) ve fayda etti hatta evdeki pişik kremlerini bıraktım marketten bolca arko krem aldım halada onlardan sürüyorum altını temizleyince umarım kısa sürede temizlenir. pişiğin sancısı bebeği daha bir huysuz yapıyor her çişini yapışında ağlıyordu benim kuzum ağrısından geçmiş olsun tekrar

Yalovacım iyi olan balık yağı, omega3 hangisydi. Yazmıştın ama unutmuşum calson muydu??
bride sana birşey danışmak istiyorum. Kendim çin berkonun çinko tabletini almıştım onu 5 yaşındaki oğluma içirebilirmiyim. Şurum 30 lira tablet 8 lira??

silmek yerine yıkayabilirsin canım hametan açık yaraya kullanılır mı bilmiyorum ama çünkü su akıyor demişsin ,çinko içerikli kremler kullanılıyor bildiğim kadarıyla bu tarz pişiklere zinconun var hatırladığım kadarıyla pişik kremi bir eczacıya ya da druna danış en iyisi canım

aynen cnm istdiğim sadece biraz anlayış geçende banyoya girdim hemen saç kurutmayı açmış kızı susturmuş işin kolayında benim cnm yokmu bi eline sağlık desen dobra olmak zorundamısın sevmediysende söleme

bende kötü oluyorum ama inadm tuttu konuşmucam bu sefer çocgu uyuturken emzik vs getir die sölüyorum sadece bu kdr,ortayı bulmucam hiç kin tutmam hayatımda kimseye nie küstgmü unuturm kocamada hep ama artık çok kırıldm

bende öle dedim namaz kılıp geliosun yemegıme kusur bulup kalp kırıosun dedim ne alakası varmış namazıyla ilgili konuşacak en son insan benmişim orda ne dmk istedi hiç anlamadım bilmem ben ateist miyim acaba:)öle olsun dedim ikra korktu die sustum ama kendimi yiyorummm resmen

Arada dinleniyorum kız antrenmansız kalmışım çok

İda renklerin yanı sıra ellerine de çok bakıyo Enikonu inceliyo :))

Aynen bide elini yumruk yapıp havaya kaldırıyor sonra ben öğünde indiriyor oyun yaptı eller çok ilgilerini çekiyor bu dönem çok güzeller ya hergün yeni bişey yapıyorlar duru kafayıda kaldırıyor babamızda Dio nereye kızı. Hayırdır bi gülüyor napcaz biz bunlarla arasta

kızlar ya 33 kişi online görünüyor şuanda sayfada. en kalabalık forum bizimki galiba:) hamilelik doğum derken bebeklerimizi beraber büyütüyoruz ne kadar güzel. kimseye anlatamadıklarımız üzüntülerimiz sevinçlerimiz bebeklerimizin gelişimi herşey konuşuluyor ve kavgasız olaysız tartışmasız bir topik bizimkisi iyiki varsınız iyiki buradayım. iyiki ağustos annesiyim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…