- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.021
Krem olarak ne sürdün canım? Hametan tavsiye ederim 1 gün içinde geçiriyor pişiği. Geçmiş olsun kıyamam miniğekızlar dün gece popomuzda hiç bişi yoktu. sabah kalktım bi baktım sanki biri ben uyurken almış kızımı ocağın üstüne oturtmuş.. kıpkırmızı kabarmış ve su akıyo ordan.. açtım havalandırıyorum.. krem sürdüm.. başka ne yapabilirim?
Saol tatlış inş sever kuZucum :)Cucum güle güle kullanın demeyi unutmuşum yavlum. Hoş vakit geçirsin Duru kuzu içinde.
Hadi inşallah canımFazlalık kiloları atma sakın, benim için sakla biriktirip gönderirsin
Mutlu çiftlik canım ya, mutlu düşler mi demişimevet canım farkındayım tartıldım moralim bozuldu valla bakalım oyun halısına alışırsa inşallah rahat ederim belki biraz. Bugün yarım saat kadar oyalandı ama çabuk sıkılıyor. Ayran gönüllü olcak galiba benim oğlan
Benimki de Selim diyeti canım :)
Arasta ve cucu naptınız kız işleri, hemen damladınız buraya
Bu arada incinin kulak arkasını söyle bir elledim kurumuş yara olmuş hic aklıma gelipte losyon sürmemiştim kulağının arkasına kimse de uyarmadı Aaa yara olmuş dedim annem kurur orası sut sık diyor ee bugüne kadar niye söylemedin .
Neyse Sizinde aklınıza gelmedi ise bir bakın derim
kızlar dün gece popomuzda hiç bişi yoktu. sabah kalktım bi baktım sanki biri ben uyurken almış kızımı ocağın üstüne oturtmuş.. kıpkırmızı kabarmış ve su akıyo ordan.. açtım havalandırıyorum.. krem sürdüm.. başka ne yapabilirim?
Canım yazınca arkadaşlar aynı şeyi ben düşündüm şimdiBizim 4. ayımız dolmak üzere biz hala kullanmıyoruz. Doktoruma sordum sağlık ocağı verecek onu dedi. Ayın 21'inde aşımız var gittiğimde soracağım bende.
günaydınnn..
Kızlar grip oldum benHalsizim, gözlerim kapanıyor, burnum akıyor, başım zaten kazan gibi taşıyamıyorum
Bebeğime geçer mi dersiniz? Yalnız baktığım için temas kurmamam mümkün değil. birde ilaç kullanamam, nane limon dışşında iyi gelecek birseyyler biliyor musunuz.
Siz napmışsınız kızlar böyle yaaaa,dün akşamdan başladım okumaya,sabah 7:30'dan beri oku oku ancak bitirdim.alıntı yapamıyorum ama olan herşeyden haberim var.tek tek yazmaya kalkıp biriniz için cevap yazmayı unutursam üzülürüm diye öncelikle tüm hasta yavrularıma şifa,işten ayrılmak zorunda olanlara hayırlı işler,barışanlara mutluluklar,bebek ve koca kız resimlerine maşallah,doğumgünü ve evlilik yıldönümü olanlara mutlu bir ömür dilerim.tek tek alıntı yapamadığım için affedin kızlar,birinizi bırakırsam çok üzülürüm.ben niye ortalarda yoktum????vardım aslında ama ara ara ancak okuyabildim,yazmaya fırsat bulamadım.perşembe günü 2 aylık aşılarımız ve rota vardı,yavrum elek gibi oldu ve çok ağladı.akşamına ateşi yükseldi biraz,ısrarla calpol vermedik kendi savaşsın diye ama gece ıh ıh'lamaya başlayıp ateş 38.1'i görünce doktoru aradık ve 1 çay kaşığı calpol verdik.huysuzluk biraz daha devam etti ve yatılı misafirler vardı.annem ve kardeşlerim yani.aranızdayım şimdi,öpüyorum ve güzel haftalar diliyorum cancağızlarım benim
Krem olarak ne sürdün canım? Hametan tavsiye ederim 1 gün içinde geçiriyor pişiği. Geçmiş olsun kıyamam miniğe
ücretsiz mi bilmiyorum ama 4. ayda kullanılıyo olması lazım canım. Şimdi ben aşıya gittiğimde 4ü doldurp 5. ayın içinde olcaz sorayım bakayım.sağlık ocağı ücretsiz olarak veriyormuş devit gibi...ama ben 4. ayda veriliyor diye biliyorum
Benim oğlum hiç öyle çok pişik olmadı canım ama bir kere yumurtalıklarının altı dediğin gibi sulu piik oldu hametan aynı gün içinde iyi oldu. Kullanmaya devam et bencehametanı kullandım canım.. birde ananem yabancı bi marka vermişti. çok pişik olursa bunu kullan dedi. onu da sürdüm ama canı çok yanıyo. sürekli çığlık atma modundayız.. onun yerine ben pişik olsaydım keşke
Benimki de Selim diyeti canım :)
Arasta ve cucu naptınız kız işleri, hemen damladınız buraya
Bizede vermedi CNm 3,5 aylık olduk bizde :44:saglık ocağı verir sanırım
Yarın anılacak kuZucum inş severde anneside biraz evi toparlar renkler dikkatini çok çekiyor şekiller falan üstündeki kıyafetlerin şekillerini inceliyor bide kafayı kaldırıp bakıyor o an yiyesin geliyo bi inceliyor görmem lazım
Bak sen cadıyaaman olsun uyusunda varsın biz yalancı çıkalım yabancı diil nasılsa anniş
hala medipole gidiyorum canım ya iyi bir çocuk doktoru bulsam ona gidecem ama şimdilik bulamadım henüz. doktorumuzda fena sayılmaz artık eskisinden daha ilgili ama ben sürekli telefonlada ulaşabileceğim birini istiyorum. sen neyaptıncanım bebişin için doktora medipole mi gidiyorsunuz değiştirdiniz mi?
canım bende 1 ay kadar önce farkettim onu çok korktum bu ne diye :) hemen telefona sarıldım kardeşime sordum( obenden 7 ay önce doğum yapmıştı) normal dedi elleri gibi kulak arkasınıda bebe yağı ile hafifçe ov geçer o dedi gerçekten de öyle oldu arada hala yapıyorum. büyüdükçe deri değişiyormuş öyle oluyormuş:))Bu arada incinin kulak arkasını söyle bir elledim kurumuş yara olmuş hic aklıma gelipte losyon sürmemiştim kulağının arkasına kimse de uyarmadı Aaa yara olmuş dedim annem kurur orası sut sık diyor ee bugüne kadar niye söylemedin .
Neyse Sizinde aklınıza gelmedi ise bir bakın derim
kızlar dün gece popomuzda hiç bişi yoktu. sabah kalktım bi baktım sanki biri ben uyurken almış kızımı ocağın üstüne oturtmuş.. kıpkırmızı kabarmış ve su akıyo ordan.. açtım havalandırıyorum.. krem sürdüm.. başka ne yapabilirim?
aynen cnm istdiğim sadece biraz anlayış geçende banyoya girdim hemen saç kurutmayı açmış kızı susturmuş işin kolayında benim cnm yokmu bi eline sağlık desen dobra olmak zorundamısın sevmediysende sölemeDuruselcim en takdir görmemiz gereken zamanlarda bi de böyle şımarıklıklar yapılınca insan ister istemez üzülür gerçekten.ya hiç görmüyorlar mı bizim kıçımızın yer bile görmediğini.sabah 7:30'dan beri bi hızlıca kahvaltı yaparken bi de şu son 3 sayfayı okurken oturdum.ev zaten leşşşşşşşş gibi.ben bile inanılmaz rahatsız oldum çünkü pek öyle ev işleriyle aram olmadığı için.hatta nefret edip zorunluluktan yapmaya çalışırım.şimdî çocukla hiç olmuyor.yemek zaten basit ama bol ve düzgün yemeye çalışıyorum.şu yaşıma kadar yediğim et-kıymayı şu 2 ayda yemişimdir.sevmem çünkü.haftaya bugün işe başlayınca nasıl yetişicem bilmiyorum ama Allah'tan eşim henüz isyan bayrağını çekmedi.haftaya başlar ama yavaş yavaş.anlayışdız eş zor valla.benimkide mama yapıp 10 dakika oyalamak dışında bişey yapamaz ama en azından şikayette etmiyor(şimdilik).keşke biraz daha anlayışlı olabilse.şu mesajı bile sana 4 kerede yazabildim,ne ara yemek yapabilirim ki!!!!!!biraz anlayış lütfen Durusel'in kocası
canım yaa bu kocalara bebekten önce adapte olablmesi için eğitim falan verilmeli. dün bizde eşimle biraz tartıştık. bizimki uzun konu şimdi anlat anlat bitmezde neysem Allah sabır versin hepimize inşallah.bi de dün sabah çıktı akşam geldi eve gelince uyudu bebek o uyurken uyanıktı sonra ben bebeği uyuttum babası uyandı gece 11 e doğru. sonrada bugün kızım bana kendini hiç sevdirmedi hep uyuyo demez mi? güler misin, ağlar mısın? ama bence tatlıya bağlayın artık derim. çünkü biz eşimle küs olduğumuzda ben çok geriliyorum gözüme uyku girmiyor haklıda olsam gidip orta yolu bulmak isteyen ben oluyorum. tamamen suç benimdi demesemde duygularımı ifade ediyorum ben diliyle. sen böyle davrandığında ben bunları hissediyorum yada hissettim gibi cümleler kurmaya çalışıyorum...
Canım, bebeğinle ilgilenirken, bir de güveç hazırlamış, sofrayı kurmuşsun. Bir eline sağlık demek bu kadar zor mu? Bir yemek ne kadar kötü olabilir? Namaz kılıyor diyorsun. Namazdan sonra bir de cennetin ayakları altında olduğu bir annenin kalbini kırıyor. Çok üzüldüm, zaten anneliğe alışmak, yaşam biçiminin değişmesine adapte olmak zor, bir de eşinin kalbini kırması. Bazı erkekler, belki de anneleri öyle yetiştirdiği içindir, dünyanın kendi etraflarında döndüğünü zannediyor. Çok yazık...
Arada dinleniyorum kız antrenmansız kalmışım çok
İda renklerin yanı sıra ellerine de çok bakıyoEnikonu inceliyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?