2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sağol hemşom,ateş olayı beni de korkutuyor.çok küçük olmasa 38,5'a kadar belki beklerdim ama 38'i geçince tırsıp er meydanından kibarca çekildik Melis'imle.gece ateş daha çok yükselirmiş ya,eziyet etmiyeyim dedim kızancığıma.bayramdan beri gelmedim Bursa'ya.haftaya işe başlıycam ve ilk defa hiç içimden gelmiyor Bursa'ya gitmek ve işe başlamak.Nevale ve ben dışında yok mu başka işe başlayan kızlar yaaaa,gerçi benim 6 günüm var ama çabucak geçeceği için saymıyorum bile.Nevale'de yok bir süredir,keyfi pek yoktu.umarım iyidir.Tondora,canım çok sağol fırın sütlaç yakma tekniğini söylediğin için.Hayatımsın,valla ekonomik durumlar rahat olsa bende isterdim kendim büyütmeyi yavrumu ve beni tanıyan herkes buraya bu cümleyi yazdığımı görse asla inanmaz.hayat benim için çalışmak ve işimden ibaretti ama böyle güzel bir meleğim yoktu bunları söylerken.daha şimdiden düşününce gözlerim yaşarıyor.Meltowski'cim süper bir kızın var,Maşşallah.ve 2 tanede yakışıklın.Allah bozmasın mutluluğunuzu.Arasta'cım ne güzel bir yermiş Ayazma.biz de bir bölge toplantımızı Çanakkale'de yapıcaz.Çanakkale'de Bursa bölge'ye dahil.hepinizi Yalova'ya da beklerim.hatta şu an kapıp temizlik bezi ve fırçalarınızı,kızlarada birer bez şu Yalova'nın evini Allah rızası için temizleyiverin.hayrı var arkadaşlarım.benimki uyandı,şimdilik byeeeee

Canim bazilari boyle iste... Allah sabir versin bnmki de bazen yapiyo giciklik, sinir oluyrum cocuk icin susuyorum korkup agliyolar cunku. Aman sen yavruna bak bosver, bem artik ogrendim yavrumu alip odaya gidiyorum.

bir kez gönül yıktın ise
bu kıldığın namaz değil
diye bi şiir vardı yunus emrenin. onu oku canım sen ona

Son düzenleme:

Kiz izmirde nasil bulamiyorsun. Universteyi orda okudum ben. Ne arasan bulursun bebek icin bilemiycem tabi. Nevsehirdeyim 90 bin nufuslu bir sehir. Bornova bile belki burdan buyuktur. Ben mersin adanada ne arasam buluyordum.

gerçekten de öyle ya. birbirimizi görmeden arkadaştan kardeşten öte olduk valla.

canım bizde medipole devam ediyoruz.. ben memnunum doktorumuzdan her gittiğimizde daha ilgili davranıyor gibi geldi ama bakalım.. biz telefonda bikere bişey sorduk oda kendisi çıktı cevapladı çok sakin ve çok efendi bir doktor rüstem bey.. sen hangi doktora gidiyorsun bilmiyorum ama doç. remzi erkesim den herkes çok memnunmuş emzirme odasında görüştüklerim ve netteki yorumda okudum önceden nisa hast.sindeymiş medipole geçince biçok hastası buraya gelmiş. doç oldgu için muayene ücrti 55 liraymış...

Kizlar evde pirasa var ama ben karnibahar gibi gaz yapar diye hatirliyorum pirasa yiyen var mi aranizda, gaz olduu mu???

ben yedim canım birşey yapmadı.. artık nohut fasülye felanda yiyorum.. birşey olmadı ama maşallah diyeyim bizim kızın fazla gaz problemi yoktu...

canım 5 yaşında oğlun deyince benim de büyük oğlum 5 yaşında sen enden çinko vermke istiyorsun.Çocuklar için çinko şuruplar var eczanede sorarsan veririler.buara oğluş anaokulan gidiyormu elyazması falan öğreniyorlar mı.Bizde daha çok kreştekigibi etkinlikler yapıyorlar.Arkadaşımın çocuğu baka anaokulnda onun yaptıklarını görünce şaşırdım resmen ilk okuldaymış gibi çalışmalr yapıoyorlar.ben de kararsızım evde yaptırsamı birşeyler korkuyorum sene için hazırsız gitmesin ilk okulunda.Evde ancak çizgi çalaşımları diye kitaplaqrımız var onları yapıyor onun dışında kesmek yapıştırmak resim yapmak boyama yapıyor ki el beceleri gelişsin yazmaya hazırlansın.sizi ne yapıyorsunuz evdeyken.

Mt2010
:)) birden eşime gece bebeği tutuver diye verdiğimi düşündüm :))
yastık sanar başının altına kor ve uyumaya devam eder:))

Sesli güldüm :))

Benim ki de o havadaydı ama dedim ya 9 gün tatil iyi geldi bize. Eskiden her pazar kendine iş uydurur du. Şimdi bize alışveriş lazım değilse evden çıkmıyor. Alıyor kızı yatırıyor göğsüne sevişiyorlar baba kız.

Canım omega3 ben Marincap kullanıyorum günde 2 tane.zinco'lar içinde önce şurup ve tablet içindeki çinko miktarlarına bak,5 yaşındaki çocuğun tablet yutabiliyor mu o da önemli.bende bir bakıp yazayım sana canım.hemen bakıyorum netten

Cok sagol canim,, surup icin acinca buzdolabinda saklayin yaziyor
Buzdolabundan direk soguk soguk vermek icimr sinmiyor. Artik tablet icebilir gibime geliyor. Hic denemedim. P

ah canım keşke benim kilolarımdan sana verebilsem.kilo almak da bazen kilo vermek kadar zor olabiliyor.Bebeişin çok yarmaz sağolsun anneyi manken yaptı.Canbım tahin helvası,boza ve tahinlipekmez karaşımı bol bol yersin hem süt yar hem kilo aldırır.bide vitamin almalısn çünkü süt için herşey vucudundan alınır zayıf oluncada ekstra yağlaqrın yok bitkin düşersin vucun zayıflar iyice.Hamilelikte içtiğin vitamin ve omega3 ilaçlarını devam et.

benide bi arkds aramış muhtemelen gelecek valla havamda deilim açmadım cuma 20 kişi deldi geçti zaten ne çektikkk:)))

ahaha oda iyiymiş ben açmış bulundum kaçamadımki havuçlu tarçınlı kek yaptım buzluktada su böreği varmış yeter o kaaa bu gelen kişide hamile hemde ikizleri olcak dur ben bi gözünü korkutayım onun yaşasın kötülük hahah

Alintilarim uçmuş gene ((
10 kasımla ilgili yazdiklariniza katiliyorum, okudukça bi hüzünlendim. Allah rahmet eylesin atamıza...

Ben bugün 5 günlük rapor aldim boylece 15 gün olmuş oldu. Okula gitmisken ilçe mazeret iznine nasıl bakıyor kolay alir miyim diye sordum ama mazereti falan soruyorlarmis pek kolay vermiyorlarmis. O topa girmicem bu sefer raporlardan yana zorluk cikmasin.

Öğretmen arkadaşlara bir sorum var: benim raporum cuma bitiyor cumartesi iş başı şeklinde. Müdür yardimcim pt girdi çıktı yapmak gerekir aslında dedi. Ama tam bilmiyormuş yeni geldi göreve. Herşeyi de zırt pırt müdüre sormak istemiyorum. Cumartesi biten raporun yenisi pt günü mü alinmali salı günü mü?

Bir de oğlum asidan sonra ateşlendi teyzeleri gece 4te ağlamasıyla uyandık 39.6ydi ateşi kuzumun hemen soyduk önce fitil sonra serin serin ıslak bezler... Baktik biraz düşmeye başladı oh dedik ama gene de yetinmedik bi de ılık banyo...Ondan sonra emdi uyudu yavrum. Saat bbaşı ateş ölçtük neyse ki düştü ama çok korkuyor insan... Ertesi gün (dün) de ateşlendi biraz ama 38i geçmedi neyseki. Yine aynı şekilde düşürdük fitile gerek kalmadı. Gece de cikmadi allahtan.
İşte böyle canlar, geçmişi okuyayim simdi ben. Bi bakayim siz neler yapmissiniz :)

Bu arada biz bugün 4 aylık olduk

Son düzenleme:

Çinkoyu dr önermişti. Yanlış hatırlamıyorsam bağırsaklardan demir emilimini artırıyor diye. Bizimkisi iştahsız baklagillerden yemiyor. Şu sıralar et de yemiyor onun için çinko takviye vericem.
Tam gün anaokuluna gidiyor. Şimdilik çizgi çiziyorlar ve rakamları yazıyorlar. Kes yapıştır boyama felan yapıyorlar. Evde ekstra bişeyyapmıyorumçünkü çokyorgun geliyor. Biraz oyuncalkoynuyır yemek yiyor ve yatıyor. Sen türkiyede misin ? Bulgaristan sanıyordm orada kaç yaşında ilkokul?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…