- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.041
Akşam misafir geliyomuş ben şimdi mutfağa bi gireyim anam ne çektik bee bu misafir işinden
Kizlar evde pirasa var ama ben karnibahar gibi gaz yapar diye hatirliyorum pirasa yiyen var mi aranizda, gaz olduu mu???
aynen cnm istdiğim sadece biraz anlayış geçende banyoya girdim hemen saç kurutmayı açmış kızı susturmuş işin kolayında benim cnm yokmu bi eline sağlık desen dobra olmak zorundamısın sevmediysende söleme
bende kötü oluyorum ama inadm tuttu konuşmucam bu sefer çocgu uyuturken emzik vs getir die sölüyorum sadece bu kdr,ortayı bulmucam hiç kin tutmam hayatımda kimseye nie küstgmü unuturm kocamada hep ama artık çok kırıldm
bende öle dedim namaz kılıp geliosun yemegıme kusur bulup kalp kırıosun dedim ne alakası varmış namazıyla ilgili konuşacak en son insan benmişim orda ne dmk istedi hiç anlamadım bilmem ben ateist miyim acaba:)öle olsun dedim ikra korktu die sustum ama kendimi yiyorummm resmen
ben pırasa yedm cnm bi problem olmadı
aynen cnm istdiğim sadece biraz anlayış geçende banyoya girdim hemen saç kurutmayı açmış kızı susturmuş işin kolayında benim cnm yokmu bi eline sağlık desen dobra olmak zorundamısın sevmediysende söleme
bende kötü oluyorum ama inadm tuttu konuşmucam bu sefer çocgu uyuturken emzik vs getir die sölüyorum sadece bu kdr,ortayı bulmucam hiç kin tutmam hayatımda kimseye nie küstgmü unuturm kocamada hep ama artık çok kırıldm
bende öle dedim namaz kılıp geliosun yemegıme kusur bulup kalp kırıosun dedim ne alakası varmış namazıyla ilgili konuşacak en son insan benmişim orda ne dmk istedi hiç anlamadım bilmem ben ateist miyim acaba:)öle olsun dedim ikra korktu die sustum ama kendimi yiyorummm resmen
sen hangi şehirde oturuyorsun canım ?
zaten anlamıyorum herşey İstanbul daben İzmir de bile aradığımı bulamıyorum, iyi ki hamileliğimde alıverişi İstanbul dan yapmışım. cumartesi jokere gittik demiştim, İzmir Joker de bile ürün yok. oğluşuma adam gibi kıyafet alamadım
kızlar ya 33 kişi online görünüyor şuanda sayfada. en kalabalık forum bizimki galiba:) hamilelik doğum derken bebeklerimizi beraber büyütüyoruz ne kadar güzel. kimseye anlatamadıklarımız üzüntülerimiz sevinçlerimiz bebeklerimizin gelişimi herşey konuşuluyor ve kavgasız olaysız tartışmasız bir topik bizimkisi iyiki varsınız iyiki buradayım. iyiki ağustos annesiyim:))))
hala medipole gidiyorum canım ya iyi bir çocuk doktoru bulsam ona gidecem ama şimdilik bulamadım henüz. doktorumuzda fena sayılmaz artık eskisinden daha ilgili ama ben sürekli telefonlada ulaşabileceğim birini istiyorum. sen neyaptın
Kizlar evde pirasa var ama ben karnibahar gibi gaz yapar diye hatirliyorum pirasa yiyen var mi aranizda, gaz olduu mu???
Yalovacım iyi olan balık yağı, omega3 hangisydi. Yazmıştın ama unutmuşum calson muydu??
bride sana birşey danışmak istiyorum. Kendim çin berkonun çinko tabletini almıştım onu 5 yaşındaki oğluma içirebilirmiyim. Şurum 30 lira tablet 8 lira??
konuya direkt dalıorum kızlar ama çok doluyum,cumartesi günü kızım durmuo zaten ağlıo zar zor güveç yaptım pişti sofrayı hazırladım kocam geçti başına neymiş olmamış güveç tutturamamışım benim şartel attı yaa daha ne istio bilmiorum ki çocukla yapmışım kazma eline sağlık diyeceğine kusur buluo patladım bende bunu bulamayan insanlar var bide namaz kılıosun dedim namazdan kalkmıştı vayy namazımı ne karıştırıon falan bi sürü tartıştık en son bi baktım yavrum susmuş bi bana bi ona bakıo tamam sus sen haklısın dedim ve konuşmuyoruz kızlar haksızmıyım yaa herzaman böle yapıo ben çabalayıp zar zor yemek yapıorum kusur buluo ki kendide bilir yemeklerim güzel olur ama napım aceleyle ancak bu kadar bi de bi dünya misafir ağırlıorum tek başımayım geçen yemeğe çıkardı bizi hadi gidelim 1 günümü yediniz dedi hiçç üstünde durmadım ama bu laf o kadar zoruma gitti kii bizi ne olarak görüyor bilmiorum rahatsız olmasın die çoğu zaman ayrı yatıoruz sabah işe gidio die çok doluyum kızlar nolur bana bi akıl verin napmalıyım bi haftasonu yanımızda
küstük şimdide ondada gelmedi çok zoruma gidio,kimsemde yok burda zaten kızımla en fazla çıkıp 1 saat dolanıyorum ne demek 1 günümü yediniz yatacakmış beyefendi evde ondan demiş sanki sabaha kadar beşik salladı.11 yıl çıktık evlendik biz 3 yıllık evliyiz daha evlenebilmek için çok çabalar sarfettik,1,5yılda zor bebeğimiz oldu şimdi neden böle bencillik yapıo çok kafama takıorum çookkk mutsuzum, kp ev almış bana sölemio küsüz die bugün aradı bankacıyım ya adam bana kredi soruo hayırdır diorum evi aldk ya eşin demedimi dio yoo demedi unuttu galiba diorum nasıl
CANIM başta bende eşim rahat etsin diye ayrı yatıyordum. Hem de tek başıma yatınca korkuyorum ben rahat uyuyamıyorum .
Sonra düşündüm de niye tek başıma bakıcam bebeğime?hem korkuyorumzor dalıyorum hem de dalında bebek acıkıyordu . Hayde uykusuz gece sonunda bekle de süt gelsin .
İnsan emek verdiği şeyi sever. O yüzden eşine de sorumluluk ver.
Ne kadar rahata alıştırırsak o kadar bazı şeyleri kolay sanabîliyor erkekler.
Evlenmeden önce annem ev işleriyle haşır neşir olurken gyorulurken İnan hiç anlamadım onun stresinî.ama evlendiğimde aynı şeyleri yapmaya başlayınca çok iyi anladım yaşadıklarını.ben bile bir kız evlat olarak annemi anlamamışsam zamanında erkekler bizi nasıl anlasın? Demekki onlarında yaşaması lazım bunları ki anlasınlar.
O yüzden kusura bakma ama hata bizde ne kadar az sorumluluk alırlarsa ve ev işlerine yardım etmezlerse bizi anlayamazlar.
CANIM eve yatılı misafir al mecbur yanında yatacak o zamanya da korkuyorum de karabasan geldi de. Bu aklıma neden geldi. Çünkü bana geçenlerde geldi . Allah'tan kocam yanımdaydı.Korkuyorum de sen de azıcık kıymetini bildir. Şu an o evde en çok değeri hakeden sensin. Yemek beğenmeyince küscene Totomu ye de takma bu kadar kızlar kocalar yokken de biz vardık.
Hayatınız odağı önckendimiz olalım lütfen.
Anne olduk hizmetçi bakıcı değil. Tamam yorulduk biraz saldık ama kendimize vakit ayırmanın vakti geldi.
Yol yakınken alıştır sorumluluğa nasıl aşılırsa öle gider.
Biz anne olduysak onlarda baba oldu..
Benimkide arada kalbimi kırıyor ama yanımızda yatıyor ,haftasonu bir gün o bakacak ben uyuyacam br gün ben bakacam eşim uyuyacak. o zman ayrı yatıcaz . çünkü pilimiz bitiyor zaman zaman.
Şimdi izindeyim yine de eşim eve gelince akşam bebeğe eşim bakıyor yemeği akşamdan hazırlıyorum.
Sende öyle yapabilirsin.
Hem babasıyla oğlum sosyal vakit geçirince oğlum nasıl eğleniyor babasıyla.
Onları öyle görmek beni çok mutlu edîyor.
Tamam eşlerimiz basen kötü eş olabilirler ama iyi baba olmaları lazım.çok şükür bizim babamız sorumluluklarının farkında,kaldı ki bu onun içinden geliyor .
CANIM eşinden her fırsatta yardım iste. Tek başına çok zor herşeye yetişmek. Bir ara baktım mükemmel kadın olmaya çalışıyorum , kocanı Uyut rahatsız olmasın, bebeğe bak, yemek yap , eeeee kendim ? Bir baktım ben yokum .
Biz kendimize değer vermezsek kimse bize değer vermez.
Kavga etme ama bası gerceklerinden asla taviz verme.
Bizi biz yapan kocalarımız değil içimizde yaşadığımız duygular. Sen mutluluğu kendin yaratacan beklersen çok beklersin
Mt2010
:)) birden eşime gece bebeği tutuver diye verdiğimi düşündüm :))
yastık sanar başının altına kor ve uyumaya devam eder:))
Canım omega3 ben Marincap kullanıyorum günde 2 tane.zinco'lar içinde önce şurup ve tablet içindeki çinko miktarlarına bak,5 yaşındaki çocuğun tablet yutabiliyor mu o da önemli.bende bir bakıp yazayım sana canım.hemen bakıyorum netten
benide bi arkds aramış muhtemelen gelecek valla havamda deilim açmadım cuma 20 kişi deldi geçti zaten ne çektikkk:)))
canım 5 yaşında oğlun deyince benim de büyük oğlum 5 yaşında sen enden çinko vermke istiyorsun.Çocuklar için çinko şuruplar var eczanede sorarsan veririler.buara oğluş anaokulan gidiyormu elyazması falan öğreniyorlar mı.Bizde daha çok kreştekigibi etkinlikler yapıyorlar.Arkadaşımın çocuğu baka anaokulnda onun yaptıklarını görünce şaşırdım resmen ilk okuldaymış gibi çalışmalr yapıoyorlar.ben de kararsızım evde yaptırsamı birşeyler korkuyorum sene için hazırsız gitmesin ilk okulunda.Evde ancak çizgi çalaşımları diye kitaplaqrımız var onları yapıyor onun dışında kesmek yapıştırmak resim yapmak boyama yapıyor ki el beceleri gelişsin yazmaya hazırlansın.sizi ne yapıyorsunuz evdeyken.
seni ayakta alkışlıyaraktan çok pis gaza geldiğimi söylemek istedim....konuya direkt dalıorum kızlar ama çok doluyum,cumartesi günü kızım durmuo zaten ağlıo zar zor güveç yaptım pişti sofrayı hazırladım kocam geçti başına neymiş olmamış güveç tutturamamışım benim şartel attı yaa daha ne istio bilmiorum ki çocukla yapmışım kazma eline sağlık diyeceğine kusur buluo patladım bende bunu bulamayan insanlar var bide namaz kılıosun dedim namazdan kalkmıştı vayy namazımı ne karıştırıon falan bi sürü tartıştık en son bi baktım yavrum susmuş bi bana bi ona bakıo tamam sus sen haklısın dedim ve konuşmuyoruz kızlar haksızmıyım yaa herzaman böle yapıo ben çabalayıp zar zor yemek yapıorum kusur buluo ki kendide bilir yemeklerim güzel olur ama napım aceleyle ancak bu kadar bi de bi dünya misafir ağırlıorum tek başımayım geçen yemeğe çıkardı bizi hadi gidelim 1 günümü yediniz dedi hiçç üstünde durmadım ama bu laf o kadar zoruma gitti kii bizi ne olarak görüyor bilmiorum rahatsız olmasın die çoğu zaman ayrı yatıoruz sabah işe gidio die çok doluyum kızlar nolur bana bi akıl verin napmalıyım bi haftasonu yanımızda
küstük şimdide ondada gelmedi çok zoruma gidio,kimsemde yok burda zaten kızımla en fazla çıkıp 1 saat dolanıyorum ne demek 1 günümü yediniz yatacakmış beyefendi evde ondan demiş sanki sabaha kadar beşik salladı.11 yıl çıktık evlendik biz 3 yıllık evliyiz daha evlenebilmek için çok çabalar sarfettik,1,5yılda zor bebeğimiz oldu şimdi neden böle bencillik yapıo çok kafama takıorum çookkk mutsuzum, kp ev almış bana sölemio küsüz die bugün aradı bankacıyım ya adam bana kredi soruo hayırdır diorum evi aldk ya eşin demedimi dio yoo demedi unuttu galiba diorum nasıl
CANIM başta bende eşim rahat etsin diye ayrı yatıyordum. Hem de tek başıma yatınca korkuyorum ben rahat uyuyamıyorum .
Sonra düşündüm de niye tek başıma bakıcam bebeğime?hem korkuyorumzor dalıyorum hem de dalında bebek acıkıyordu . Hayde uykusuz gece sonunda bekle de süt gelsin .
İnsan emek verdiği şeyi sever. O yüzden eşine de sorumluluk ver.
Ne kadar rahata alıştırırsak o kadar bazı şeyleri kolay sanabîliyor erkekler.
Evlenmeden önce annem ev işleriyle haşır neşir olurken gyorulurken İnan hiç anlamadım onun stresinî.ama evlendiğimde aynı şeyleri yapmaya başlayınca çok iyi anladım yaşadıklarını.ben bile bir kız evlat olarak annemi anlamamışsam zamanında erkekler bizi nasıl anlasın? Demekki onlarında yaşaması lazım bunları ki anlasınlar.
O yüzden kusura bakma ama hata bizde ne kadar az sorumluluk alırlarsa ve ev işlerine yardım etmezlerse bizi anlayamazlar.
CANIM eve yatılı misafir al mecbur yanında yatacak o zamanya da korkuyorum de karabasan geldi de. Bu aklıma neden geldi. Çünkü bana geçenlerde geldi . Allah'tan kocam yanımdaydı.Korkuyorum de sen de azıcık kıymetini bildir. Şu an o evde en çok değeri hakeden sensin. Yemek beğenmeyince küscene Totomu ye de takma bu kadar kızlar kocalar yokken de biz vardık.
Hayatınız odağı önckendimiz olalım lütfen.
Anne olduk hizmetçi bakıcı değil. Tamam yorulduk biraz saldık ama kendimize vakit ayırmanın vakti geldi.
Yol yakınken alıştır sorumluluğa nasıl aşılırsa öle gider.
Biz anne olduysak onlarda baba oldu..
Benimkide arada kalbimi kırıyor ama yanımızda yatıyor ,haftasonu bir gün o bakacak ben uyuyacam br gün ben bakacam eşim uyuyacak. o zman ayrı yatıcaz . çünkü pilimiz bitiyor zaman zaman.
Şimdi izindeyim yine de eşim eve gelince akşam bebeğe eşim bakıyor yemeği akşamdan hazırlıyorum.
Sende öyle yapabilirsin.
Hem babasıyla oğlum sosyal vakit geçirince oğlum nasıl eğleniyor babasıyla.
Onları öyle görmek beni çok mutlu edîyor.
Tamam eşlerimiz basen kötü eş olabilirler ama iyi baba olmaları lazım.çok şükür bizim babamız sorumluluklarının farkında,kaldı ki bu onun içinden geliyor .
CANIM eşinden her fırsatta yardım iste. Tek başına çok zor herşeye yetişmek. Bir ara baktım mükemmel kadın olmaya çalışıyorum , kocanı Uyut rahatsız olmasın, bebeğe bak, yemek yap , eeeee kendim ? Bir baktım ben yokum .
Biz kendimize değer vermezsek kimse bize değer vermez.
Kavga etme ama bası gerceklerinden asla taviz verme.
Bizi biz yapan kocalarımız değil içimizde yaşadığımız duygular. Sen mutluluğu kendin yaratacan beklersen çok beklersin
çok doğru söylüyorsun canım.
onu umursamaz koca ben yaptım ama umursamaz baba yapmayacağıma bu topiğin önünde and içiyorum.
bu bir anne yeminidir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?