2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

peki cep telefonunu veriyormu? bir sıkıntı olursa aramak için remzi erkesimi araştıracağım canım bizim zeynep arı doktorumuz şuan için rutin kontroller zaten hastalık olursa napcam onu düşünüyorum

canım pazartesi bende ilk raporumu almıştım 5 gün cumartesi bitti doğal olarak bugün tekrar aldık idare birşey söylemedi heyet raporunu araştırıyorum bende aralık sonu sıkıntı olacak rapor süremiz btmiş olacak

Merhaba Kızlar,
Ben de çocuklarımın fotoğrafını paylaşayım sizlerle. Benim içinde bulunduğum, ikisiyle güzel bir foto bulamadım ne yazık ki. Ne diyelim, başka sefere:))

Son düzenleme:
Maşallah topikimize6000leri görmüşüz, biz istanbula geldik dün, umarım herkesler iyidir, geçmişi okumak şu anda pek mümkün görünmüyor öpüyoruz hepinizii

Canım baktım şimdi,gerçi çok fazla formu ve mg çeşitliliği varmış ama yazdığın fiyatlarından yola çıkarak baktım,senin kullandığının mg'ı fazla gelir oğluna.arada çok fiyat farkı var haklısın,insanlar nasılsa çocuklarından kısmaz diye düşünüp her sektör kazıklamaya çalışıyor.yanlış anlaşılmasın bunu çinko ilaçları için söylemiyorum ama genelde böyle işte.buzdolabı diyorlarsa mecbur orda saklıyacaksın canım,içirmeden yarım saat önce aklına gelirse çıkarıp öyle içir.şimdi bebekle uğraşırken pek aklada gelmez ama inşallah bişey olmaz oğluşuna

Çok şükür sütten yana sorunum yok (henüz) canım. Ama gene de yapicam ihlamur kürünü. Demleyerek mi yapiyosun ne kadar koyuyosun kaç dk kaynatiyosun veya demliyosun tarif et bakim :)))
Bu arada yeni cicileriniz hayırlı olsun. :))

Eki Görüntüle 855721
Bu da benim kızçem ve kardeşi , arasta teyzesii :))

Kizinin güzelliğine maşallah demeden geçemedim canım. İkisi de çok guzeller maşallah....

Son düzenleme:
peki cep telefonunu veriyormu? bir sıkıntı olursa aramak için remzi erkesimi araştıracağım canım bizim zeynep arı doktorumuz şuan için rutin kontroller zaten hastalık olursa napcam onu düşünüyorum

canım istemedik cep telefonunu bi fikrim yok verirmi ayın 23nde gideceğiz unutmazsam isterim bakalım ne diyecek..
anlıyorum seni inşallah bi hastalık olmasın..
eltimin doktoruda zeynep hanım oda şimdilik memnun henüz 1 aylık bebeği...

Çok sağol yalovacım,
valla ikinci bebkleri olan arkadaşlar öylemi bilmiyorum amam bu daha kolay sanki. Ben hala abisinin peşindeyim. Aman ayağına çorap sırtına yelek. Burnu tıkanmasın çantası eksik olmasın. Sevdiği yemekten olsun aç yatmasın. Yani şu durumda ufaklığıma haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Sabahları okul telaşesi atıyorum bunu yatağa ağlaya bağıra bekliyor yavrum. Neyse buzdolabında saklarım kaşığa koyup ısıtım. Bala katar içiririm yeter ki yavruma şifa olsun

yalova melisin doğumunu beklediğimiz günler geldi aklıma. Faruk çok uyanıyordu her gece senden haber varmı diye buraya bakıyordum:) ne çabuk geçti 2 aylık oldu bile.

Kim ne derse desin canim çok biliyorlarsa kendileri buyursunlar çeksinler. Arkadaşlar çok güzel söylemişler hepsine katiliyorum.
Onu ölü kabul et denmiş, aynen öyle yap canım...

Kuzucuğun çok tatil olmuş yaa maşallah size :))
Ne güzel gitmissiniz tebrik ederim :)

Çok büyük geçmiş olsun canım. Şimdi nasil?

Akşam misafir geliyomuş ben şimdi mutfağa bi gireyim anam ne çektik bee bu misafir işinden

yav nasıl beceriyorsunuz şu mutfak işini yaaa
ben kızımdan fırsat bulup evi zar zor topluyorum hatta bazen oluyo ki tuvalete bile gittiğimde arkamdan ağlıyo, uyuyo bile olsa odadan çıktığım an uyanıyo nasıl birşey anlamadım son 1 haftadır böyle neden anlamadım şimdi uyudu bi kahve içmeye çalışıcam bakalım uyanmazsa şayet

Kizlar evde pirasa var ama ben karnibahar gibi gaz yapar diye hatirliyorum pirasa yiyen var mi aranizda, gaz olduu mu???

ben çok yedim canım ama gaz olayı dikkatimi çekmedi hiç

aynen yaa çok aktif ve kaliteli bir sohbet ortamı oluştu burada umarım hep böyle devam ederiz :)) bebeklerimizin okullu olduklarını da görürüz

er meydanından çekilmekle iyi etmişsin tehlikeye atmamak lazım valla ben ateş ve nöbet olayından fena halde tırsıyorum umarım hiç birimizin başına gelmez böyle bir şey.. bende bayramdan beri sayılı kez çıktım dışarı :)) malum havalar sıcakken bebişimi arabaya atıp çıkıyordum ama artık serinledi havalar bende çıkaramıyorum bir de benim kızın bir huyu var kafasına şapka taktırmıyor kulakları üşüyecek diye iyice korkar oldum dışarıya çıkarmaya.. iş konusuna gelince ben bir sene çalışmayı düşünmüyorum valla eşim çalışsın baksın ikimize de, hem ev, hem bebek, hem de iş .. o kadar yıpratamıcam kendimi açıkcası...

çok geçmiş olsun bak yine ateş mevzusu :18::18::18::18::18: çok tırsıyorum çoooooooookkkkkkkkk
biz 4 aylık olunca ne olacak acaba

Merhaba Kızlar,
Ben de çocuklarımın fotoğrafını paylaşayım sizlerle. Benim içinde bulunduğum, ikisiyle güzel bir foto bulamadım ne yazık ki. Ne diyelim, başka sefere:))Eki Görüntüle 857412

ayyy maşallah berakallah çok tatlı ikiside

Canim cok gecmis Olsun cok Zor ya simdi Iyi olmasina sevindim CNm Oyy masallah 4 ay ne cabuk Gecti hamileyken hic gecmezdi nerdeyse hamileligin yarisi bizimde 2 hafta kaldirdi 4 Aylik olmamiza

çok geçmiş olsun canım. arkadaşlar zaten bir sürü çözümler söylemişler bende hepsine katılıyorum umarım çok çabuk atlatırsın acil şifalar tatlım

5N1Ke
işten çıkmışsın çok üzüldüm canım vardır bir hayır sen genede hakkını aramaya çalış belki bi yerden bi şekilde tutturursun
Ah bu özel sektör dediğin gibi
nefret ediyorum bu tuzlu kuru patronlardan

canım o yorulmasın diye biraz koruyor musun acaba çünkü iş başa gelmeden pek anlamıyorlar bizim yaptığımız işin ne kadar zor olduğunu
epeyce onlara paslamak lazım görevleri sonuçta bebek yapılırken 2 kişi yapıldı bakılırken de 2 kişi bakılacak
bir kişi evde çalışıyor bir kişi dışarda çalışıyorsa biri diğerinden daha üstün ya da daha zor koşullarda demek değil
iki kişi de yoruluyor
herkesin tatile ihtiyacı var, senin de var. Sadece 1 gün ver bakalim cocugu ne yapacak acaba??? Günümü yediniz demiş çok ayıp etmiş ben olsam burnundan getirirdim sen gene sabretmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…