2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Kızlar,
Ben de çocuklarımın fotoğrafını paylaşayım sizlerle. Benim içinde bulunduğum, ikisiyle güzel bir foto bulamadım ne yazık ki. Ne diyelim, başka sefere:))Eki Görüntüle 857412

Canım maşallah kuzularına , Allah nazardan saklasın
Kızın da benimki gibi sarışın , maşallah Allah guzel yazılar yazsın hepsine
Hep mutlu olsunlar insallah

Canım kızlar zaten yazmışlar herseyi , ben bir tek şey eklemek istiyorum nacizane
Canım güçlü kadın olacağız diye kendimizi yıpratıyoruz , onlarda zaten el bebek Gul bebek büyümüşler hic bişeyin zorluğunu anlamıyorlar , bence herseyi oldugu gibi ( anlamakta zorlandıkları icin ) ayrıntılı anlatmak gerek, herseyi ustlenmemeli onlara da sorumluluk vermeliyiz , sıkıntılarımızı çektiğimiz zorlukları aynen yansıtmalıyız bence
Hamileyken 37 hft çalışmış ve o sıcakta neredeyse sürünerek ise gittim , onlar yapar mı boyle bisey , sırf bebegimle doğumdan sonra daha fazla vakit geçireyim diye. Azıcık rahatlarından ödün verseler kaplana dönüşüyorlar
Bizimki ise evin pisliğinden yemek olmayişından filan dem vuruyordu , bende actım ağzımı yumdum gözümü
Simdi çocuklarla da ne kadar uğraştığımi gördükçe fazla ses çıkarmıyor artık

Arkadaşım benım kide öyle tuvalete gitsem ağlıyo ama ben bu konularda biraz manyağım alıyorum onu ana kucağında yanıma konuşuyorum durmadan onunla keyfi yerındeyse beni izliyo dinliyo ben hergün mutlaka yemeklerimi temizliğimi yapıyorum işte delilik benımkıde içim rahat etmıyo biraz düzen hastasıyım evımde yemeğim olsun akşam kocamla bi akşam yemeği bari yiyebilelim diye uğraşıp duruyorum işte10 günlük lohusa halimle yapayalnız kalınca iş başa düştü anlayacağın şimdi kimseye ihtiyacım yok çok şükür herkesten takdir kazanıyorum ama olan bana oluyo çok yıpranıyorum o ayrı

Bebekler yemek için ağlar benimki yememek için ağlar. Kafayı sıyırmama az kaldı bıktım yoruldum ben artık ya yeter ( 5 aylık olucaz hala 5 küsur kilolardayız bıktım bıktım

Vay helal!!!!
Bu arada lepistes çok güzel yazmissin canim %100 katiliyorum agzina sağlık!

yine misafir alarmııı:18::18: daha dünün yorgunluğunu atamadan hemde:26:

sbh annem aradı "cuma dayınlar uğrayacak sürpriz yapmak istiyorlar ama ben zor duruma düşme diye çıtlatayım"dedi. (nevşehirden dönüşte aksaray yol üzeri ya) yemek kabul etmezler belki ama hazırlıklı olmam gerek emekleri çok bnde zaten dayım yengem iki kişi bi de il dışından geliyolar ilk kez.(bn eşimin memleketinde olunca kendi ailem dışında hiç evime gelen olmadı yol üzeri yapıp uğrayanlar çay içti sadece, kuzenim ve küçük dayımlar o kadar.) sevindim gelmelerine aslında bide çok samimi bi ark. aradı bi başka ark.la gelmek istiyolarmış ne zmndır görüşmemiştik. onuda ctsi ye alim da bi taş iki kuş olsun. eşime ya kadın alalım yada yardım et temizliğe diyeceğim. Kadın almama bişey demez ama ben kızkardeşimin düğünü için elbise aldım daha ayakkabı ve ceket var..parayı ona eklemek istiyorum. hoş ona da bişi demez ne istesem alırım da kendi içim rahat etmiyo çk harcamalardayız bu aralar

benim ki ana kucağında yatmıyo ki :)) sanki sırtında diken var
düzen hastalığı bende de var eşim çok gülüyodu bu halime ama şu sıralar biraz sallantıdayım
ev büyük benim temizle temizle bitmiyo
benim asıl zorlandığım konu uykusuzluk... şöyle ki... benim kız gece uyumuyo canım sabahta 7 de de beni dikiyo ayağa
büyüdükçe düzelir diye bekliyorum ama zaman alıcak biraz.. bu süreçte kendimzi fazla yıpratmamak lazım bence çünkü sağlığımızdan olmayalım kafasal olaraktan yane

canım yardım ederm yalnız kullanöadığım bir şey yok yani erkek bebeğimin küçülmüşleri verebirim eğer istersenÜçüncü çocuk düşünmediğim için küçülmüş eşyaları hep dağtmayı düşünüyorum.hangi şehirdesin.

Merhaba Kızlar,
Ben de çocuklarımın fotoğrafını paylaşayım sizlerle. Benim içinde bulunduğum, ikisiyle güzel bir foto bulamadım ne yazık ki. Ne diyelim, başka sefere:))Eki Görüntüle 857412

Maşallah canim çok güzeller...

Teşekkür ederim canım.
Bizim de öyle bir sorunumuz var. Ücretsiz izin alacağım raporlar bitince

Teşekkür ederiz teyzesi...
4. ay aşılariydi karma aşı sanirsam...
Sağol canım benim de kafamı karistiran araya ct pazarin girmesi oldu.

Oh yooooooo

Maşallah kuzuya. Ben hiç oglumun öyle kendi kendine uyuduguna sahit olabilecek miyim acaba.
İnşallah sende görürsün o günleri canım :)

Sağol canım amin :)

Sağol canım teşekkür ederim .

Aynı benim kız geöen hafta annem bendeydi uslu uslu uyudu :)

Merhaba Kızlar,

Maşallah yavrularına :)

Kediciğim 4. ay aşılarınızdan mı oldu ateş çok geçmiş olsun birde demir ilacı verdiler mi ?

sağol canım benim
üçüncü ayda götürdüğümüz doktor bir sonraki ay vereceğini söylemişti ama şimdi dördüncü ayda asıl doktorumuza gittik o vermedi ya unuttu ya gerek görmedi bilemiyorum biz de daldık sormadık öğrenmek lazım onu

Son düzenleme:
Bebekler yemek için ağlar benimki yememek için ağlar. Kafayı sıyırmama az kaldı bıktım yoruldum ben artık ya yeter ( 5 aylık olucaz hala 5 küsur kilolardayız bıktım bıktım
of canım yemeyen iştahsız çocuk çok am çok zor.Büyük oğlumla neler çektim neler ah anlatmaya başlasam yaz yaz bitmez.Neyse yazayım her çocuğu yapısı farklı bazılar az yiyerek sağlıklı olurlar bazılar çok.kiloya bakma derim bakacağın şey aylık düzenli olarak kilo alıyormu belki az ama devama getirisn yani.4 aylık olmuşsunzu ek gıda denedin mi bazı bebekler emeyi sevmez ama ek gidayı severler.İştahsız ise havuçla başlayabirsin havuç iştah açıcıdır hatta havuç tohumu çayı içirmiştim benimkime hem vitamin alıyor hem iştahı artırıyor.sen emziriyormusn sarmsak yersen şüte geçiyormuş bebeğin iştahını açıyormuş.biz oğlumla uuzn yol yürüdük bu yemke konusunda ve ne zmana ben pes ettim olduğu kadar yesin büyüsün kabul ettiğimde o kendinden düzeldi.Şu var sesinin stresin bebeğine yansıyor ve şimdiden yemeyine etkilemiş.sen ne kadar yedirmeyi içirmeyi ısırar ediyorsan o o kdar yememek için.İnsan gerçekten kafayı yiyor
ben çok sakin ve sabırlı insanım ama oğlum bu yemek sorunları olunca kafayı yemiştim.sabırlı ol çok takma derim ama sen beni dinlermiisn bilmiyorum.ama demek istediğim şey sakin ve biraz daha rahat olmalısın zamnala midesi genişler ve daha çok yemeye başlar.bak genelde bebekler muhalebi meyve seviyor dr nuzla danış belkide onun ssevdiği birşey bulursun.

Ana sağlık veriyormuş canım biz bu ayın 24 de 4. ayımızı dolduracağız geçen hafta kendi doktorumuza gittiğimizde bu ay anasağlık verecek dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…