- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.081
Merhaba Kızlar,
Ben de çocuklarımın fotoğrafını paylaşayım sizlerle. Benim içinde bulunduğum, ikisiyle güzel bir foto bulamadım ne yazık ki. Ne diyelim, başka sefere:))Eki Görüntüle 857412
Merhaba Kızlar,
Ben de çocuklarımın fotoğrafını paylaşayım sizlerle. Benim içinde bulunduğum, ikisiyle güzel bir foto bulamadım ne yazık ki. Ne diyelim, başka sefere:))Eki Görüntüle 857412
seni ayakta alkışlıyaraktan çok pis gaza geldiğimi söylemek istedim....
çok doğru söylüyorsun canım.
onu umursamaz koca ben yaptım ama umursamaz baba yapmayacağıma bu topiğin önünde and içiyorum.
bu bir anne yeminidir....
Bebekler yemek için ağlar benimki yememek için ağlar. Kafayı sıyırmama az kaldı bıktım yoruldum ben artık ya yeter( 5 aylık olucaz hala 5 küsur kilolardayız bıktım bıktım
Arkadaşım benım kide öyle tuvalete gitsem ağlıyo ama ben bu konularda biraz manyağım alıyorum onu ana kucağında yanıma konuşuyorum durmadan onunla keyfi yerındeyse beni izliyo dinliyo ben hergün mutlaka yemeklerimi temizliğimi yapıyorum işte delilik benımkıde içim rahat etmıyo biraz düzen hastasıyım evımde yemeğim olsun akşam kocamla bi akşam yemeği bari yiyebilelim diye uğraşıp duruyorum işte10 günlük lohusa halimle yapayalnız kalınca iş başa düştü anlayacağın şimdi kimseye ihtiyacım yok çok şükür herkesten takdir kazanıyorum ama olan bana oluyo çok yıpranıyorum o ayrı
canım yardım ederm yalnız kullanöadığım bir şey yok yani erkek bebeğimin küçülmüşleri verebirim eğer istersenÜçüncü çocuk düşünmediğim için küçülmüş eşyaları hep dağtmayı düşünüyorum.hangi şehirdesin.2013 Ağustos anneleri veya daha önce anne olmuş olanlar. ben daha anne olmadım aralıkta olucam ama bebeğime hiç giyebilecek bişey alamadım bu gidişlede alamiycak gibi duruyorum maddi durumumuz kötüye girdi çöküntüdeyiz resmen oyüzden sizden ricada bulunabilirmiyim ilk çocuğum olmasına rağmen böyle olması üzsede beni eğer kullanmadığınız ve paylasmak istediğiniz yeni doğan erkek bebek giysileri varsa bana yardımcı olabilirmisiniz. yada bi yol göstermeniz nekadar mümkün.
Merhaba Kızlar,
peki cep telefonunu veriyormu? bir sıkıntı olursa aramak için remzi erkesimi araştıracağım canım bizim zeynep arı doktorumuz şuan için rutin kontroller zaten hastalık olursa napcam onu düşünüyorum
canım pazartesi bende ilk raporumu almıştım 5 gün cumartesi bitti doğal olarak bugün tekrar aldık idare birşey söylemedi heyet raporunu araştırıyorum bende aralık sonu sıkıntı olacak rapor süremiz btmiş olacak
canım benim de dün yani pzar günü bitmişti ben bugün gidip 5 günlük daha aldım işe başlayıp almam gerekseydi beni uyarırlardı.aslında ben de 1 gün başlayıp öyle rapor almak gerekir diye biliyorum.bu arada çok geçmiş olsun canım da ne aşısı bu böyle ateş yaptı?
bu andı bnde etmek istiyorum izninle, hatta oğlumunda böyle yetişmemesi ilerde eşine böyle davranmaması için
geçmiş olsun cnm ateşlenmesine üzüldüm. neyseki düşmüş, ılık banyo ve calpol bzmde bi kere olmuştu.
bnde öğretmenim ama daha iznim bitmedi. rapor-doğum parası-süt izni vb. her şeyi burdan öğreniyorum, anaoklunda çalışıyorum bzm müdür de doğum izninde 2 öğrt. de; zaten 5öğrt. var.. mdr. yard. dediğin gibi yeni ve bilmiyo bişey. bnce sen pztesiden başlatmalısın raporu, salı olmaz cnm.
Ben de okulönceciyim :))
Yerime ücretli öğretmen arkadaş var. Şimdi salı günü alsam pt günü onu cikarmis göstermeleri gerek. Yazik günü kesilecek zaten azicik...
yav nasıl beceriyorsunuz şu mutfak işini yaaa
ben kızımdan fırsat bulup evi zar zor topluyorum hatta bazen oluyo ki tuvalete bile gittiğimde arkamdan ağlıyo, uyuyo bile olsa odadan çıktığım an uyanıyo nasıl birşey anlamadım son 1 haftadır böyle neden anlamadım şimdi uyudu bi kahve içmeye çalışıcam bakalım uyanmazsa şayet
ben çok yedim canım ama gaz olayı dikkatimi çekmedi hiç
aynen yaa çok aktif ve kaliteli bir sohbet ortamı oluştu burada umarım hep böyle devam ederiz :)) bebeklerimizin okullu olduklarını da görürüz
er meydanından çekilmekle iyi etmişsin tehlikeye atmamak lazım valla ben ateş ve nöbet olayından fena halde tırsıyorum umarım hiç birimizin başına gelmez böyle bir şey.. bende bayramdan beri sayılı kez çıktım dışarı :)) malum havalar sıcakken bebişimi arabaya atıp çıkıyordum ama artık serinledi havalar bende çıkaramıyorum bir de benim kızın bir huyu var kafasına şapka taktırmıyorkulakları üşüyecek diye iyice korkar oldum dışarıya çıkarmaya.. iş konusuna gelince ben bir sene çalışmayı düşünmüyorum valla eşim çalışsın baksın ikimize de, hem ev, hem bebek, hem de iş .. o kadar yıpratamıcam kendimi açıkcası...
çok geçmiş olsun bak yine ateş mevzusu :18::18::18::18::18: çok tırsıyorum çoooooooookkkkkkkkk
biz 4 aylık olunca ne olacak acaba
ayyy maşallah berakallah çok tatlı ikiside
Teşekkür ederiz teyzesi :)
Canim cok gecmis Olsun cok Zor ya simdi Iyi olmasina sevindim CNm Oyy masallah 4 ay ne cabuk Gecti hamileyken hic gecmezdi nerdeyse hamileligin yarisi bizimde 2 hafta kaldirdi 4 Aylik olmamiza
Evet yaa di mi :))) hey gidi hamişlik hey
yine misafir alarmııı:18::18: daha dünün yorgunluğunu atamadan hemde:26:
sbh annem aradı "cuma dayınlar uğrayacak sürpriz yapmak istiyorlar ama ben zor duruma düşme diye çıtlatayım"dedi. (nevşehirden dönüşte aksaray yol üzeri ya) yemek kabul etmezler belki ama hazırlıklı olmam gerek emekleri çok bnde zaten dayım yengem iki kişi bi de il dışından geliyolar ilk kez.(bn eşimin memleketinde olunca kendi ailem dışında hiç evime gelen olmadıyol üzeri yapıp uğrayanlar çay içti sadece, kuzenim ve küçük dayımlar o kadar.) sevindim gelmelerine aslında bide çok samimi bi ark. aradı bi başka ark.la gelmek istiyolarmış ne zmndır görüşmemiştik. onuda ctsi ye alim da bi taş iki kuş olsun. eşime ya kadın alalım yada yardım et temizliğe diyeceğim. Kadın almama bişey demez ama ben kızkardeşimin düğünü için elbise aldım daha ayakkabı ve ceket var..parayı ona eklemek istiyorum. hoş ona da bişi demez ne istesem alırım da kendi içim rahat etmiyo çk harcamalardayız bu aralar
İnşallah sende görürsün o günleri canım :)Maşallah kuzuya. Ben hiç oglumun öyle kendi kendine uyuduguna sahit olabilecek miyim acaba.
Olsun dünüşTatlıyı çükolatayı icat edeni rahmetle! anıyorum bu günlerde
Ya ama ama tam bir prenses annesi bu. Saçlar, gamzeler bayıldım canım yaaa. Birbirinden güzel 3 çocuk ne şanslı bi annesin :)) Allah bağışlasın canım.
Psikopat bebek ay ne güldüm kız
Allah kabul etsin Emelcim.
Allah hepimizi güldürsün :))
Allah kabul etsin canim. Evlilim yil donumunuzde kutlu olsun.
Hos geldin canim. Esinle aranizin duzelmesine sevindim. Ne guzel gezmissin canim. Bende cok istiyorum canakkaleye gidip oranin havasini solumayi insallah kismet olur.
Gecmis olsun canim. Bu bebislerin bir gunu bir gununu tutmuyor. Insallah seni telaşlandirdigiyla kalir.
Hosgeldin canim. Isten cikarilmissin gecmis olsun. Bundada vardir bir hayir. Bebisin biraz buyuyunce daha guzel bol kazancli is bulursun insallah.
Gecmis olsun canim. Ben bir aylikken grip oldum ve bebisime gecmedi. Ihlamur ictim ve bol bol emzirdim. Emdikce bagisiklik kazaniyor senin vucudunda gribe karsi savasan antikorlar ona geciyor ve daha guclu oluyor hastalik karsisinda. Ellerini bol bol yika emzirmeden once ve ona dokunurken. Nefesini ona verme opme bebisini insallah birsey olmaz. Emzitirken kafami hep yukari kaldirdim nefesim gelmesin diye. Sorunsuz atlatirsin insallah.
Çağla beni yalanci durumuna düşürdü daha şimdiden :)
Annene dert yandım cocuk bir saniye durmuyor temizlik yapamıyorum diye kadin yardıma geldi
Kiz yoo ben aslında cok usluyum annem tembel der gibi saat bire kadar uyudu :)
Merhaba Kızlar,
İnşallah sende görürsün o günleri canım :)
Sağol canım amin :)
Sağol canım teşekkür ederim .
Aynı benim kız geöen hafta annem bendeydi uslu uslu uyudu :)
Maşallah yavrularına :)
Kediciğim 4. ay aşılarınızdan mı oldu ateş çok geçmiş olsun birde demir ilacı verdiler mi ?
of canım yemeyen iştahsız çocuk çok am çok zor.Büyük oğlumla neler çektim neler ah anlatmaya başlasam yaz yaz bitmez.Neyse yazayım her çocuğu yapısı farklı bazılar az yiyerek sağlıklı olurlar bazılar çok.kiloya bakma derim bakacağın şey aylık düzenli olarak kilo alıyormu belki az ama devama getirisn yani.4 aylık olmuşsunzu ek gıda denedin mi bazı bebekler emeyi sevmez ama ek gidayı severler.İştahsız ise havuçla başlayabirsin havuç iştah açıcıdır hatta havuç tohumu çayı içirmiştim benimkime hem vitamin alıyor hem iştahı artırıyor.sen emziriyormusn sarmsak yersen şüte geçiyormuş bebeğin iştahını açıyormuş.biz oğlumla uuzn yol yürüdük bu yemke konusunda ve ne zmana ben pes ettim olduğu kadar yesin büyüsün kabul ettiğimde o kendinden düzeldi.Şu var sesinin stresin bebeğine yansıyor ve şimdiden yemeyine etkilemiş.sen ne kadar yedirmeyi içirmeyi ısırar ediyorsan o o kdar yememek için.İnsan gerçekten kafayı yiyorBebekler yemek için ağlar benimki yememek için ağlar. Kafayı sıyırmama az kaldı bıktım yoruldum ben artık ya yeter( 5 aylık olucaz hala 5 küsur kilolardayız bıktım bıktım
sağol canım benim
üçüncü ayda götürdüğümüz doktor bir sonraki ay vereceğini söylemişti ama şimdi dördüncü ayda asıl doktorumuza gittik o vermedi ya unuttu ya gerek görmedi bilemiyorum biz de daldık sormadık öğrenmek lazım onu
Ana sağlık veriyormuş canım biz bu ayın 24 de 4. ayımızı dolduracağız geçen hafta kendi doktorumuza gittiğimizde bu ay anasağlık verecek dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?