- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.101
şu oğlumuz büyüyor kızımız büyüyorları nasıl yaptınız ya ben beceremedim :-(
of canım yemeyen iştahsız çocuk çok am çok zor.Büyük oğlumla neler çektim neler ah anlatmaya başlasam yaz yaz bitmez.Neyse yazayım her çocuğu yapısı farklı bazılar az yiyerek sağlıklı olurlar bazılar çok.kiloya bakma derim bakacağın şey aylık düzenli olarak kilo alıyormu belki az ama devama getirisn yani.4 aylık olmuşsunzu ek gıda denedin mi bazı bebekler emeyi sevmez ama ek gidayı severler.İştahsız ise havuçla başlayabirsin havuç iştah açıcıdır hatta havuç tohumu çayı içirmiştim benimkime hem vitamin alıyor hem iştahı artırıyor.sen emziriyormusn sarmsak yersen şüte geçiyormuş bebeğin iştahını açıyormuş.biz oğlumla uuzn yol yürüdük bu yemke konusunda ve ne zmana ben pes ettim olduğu kadar yesin büyüsün kabul ettiğimde o kendinden düzeldi.Şu var sesinin stresin bebeğine yansıyor ve şimdiden yemeyine etkilemiş.sen ne kadar yedirmeyi içirmeyi ısırar ediyorsan o o kdar yememek için.İnsan gerçekten kafayı yiyor
ben çok sakin ve sabırlı insanım ama oğlum bu yemek sorunları olunca kafayı yemiştim.sabırlı ol çok takma derim ama sen beni dinlermiisn bilmiyorum.ama demek istediğim şey sakin ve biraz daha rahat olmalısın zamnala midesi genişler ve daha çok yemeye başlar.bak genelde bebekler muhalebi meyve seviyor dr nuzla danış belkide onun ssevdiği birşey bulursun.
canım yardım ederm yalnız kullanöadığım bir şey yok yani erkek bebeğimin küçülmüşleri verebirim eğer istersenÜçüncü çocuk düşünmediğim için küçülmüş eşyaları hep dağtmayı düşünüyorum.hangi şehirdesin.
Kiz izmirde nasil bulamiyorsun. Universteyi orda okudum ben. Ne arasan bulursun bebek icin bilemiycem tabi. Nevsehirdeyim 90 bin nufuslu bir sehir. Bornova bile belki burdan buyuktur. Ben mersin adanada ne arasam buluyordum.
kızlar benim kız emerken mememi fena halde ısırıp çekiyor bakıyorum süt var ama öyle yapa yapa yara yapacak
birde rüyamda konuşuyordu ve ilk yenge diyordu şok olmuştum :)
aman ne bilim bulamıyorumbelkide İstanbulda herşeyin elimin altında olmasına alıştım
zara nın bebek bölümünü bulamadım, H&M in bir mağazası bile yok, Jokerlerde raflar boş...offfff İstanbulu özledim ben sanırım
Benimki de öyle. Resmen oyun oynuyor bi de gülüyor eşşek sıpası
Rüya da hoşmuş
Senin İstanbulun gelmiş canım
kızlar benim kız emerken mememi fena halde ısırıp çekiyor bakıyorum süt var ama öyle yapa yapa yara yapacak
oyun yapıyor ama yara yapınca ememicek zaten 5 dk emiyor bırakıyor 2 saat emmiyor.oyun yapıyordur annesi :)) benimde dün gece rüyamda kızım konuşuyordu anne diyordu bana kızım tv nerde diyorum ona bakıyor ışık diyorum tavana bakıyor :)) galiba çok hayal kuruyorum rüyalarıma giriyor :))
Canım maşallah kuzularına , Allah nazardan saklasın
Kızın da benimki gibi sarışın , maşallah Allah guzel yazılar yazsın hepsine
Hep mutlu olsunlar insallah
kızlar bugün kızım sürekli kusuyr
r. ama kustuğu süt değil su.. hep su kusuyorr. nedenini bilen var mı acabaa..
Kızlar sabahtan beri ara ara girip geçmiş okuyorum gözlerim bozuldu siz hala susmadınız :) Allah muhabbetimizi daim etsin. Güzel abla kardeş fotoları gördüm hepsine maşallah diyorum. Yaratıcı bebek oyalama çözümlerine de bayıldım canlarım.
Bana gelince dün geceden beri Asuyla uğraşıyorum biraz rahatsızlandı. Normalde çok nadir kusan bir bebekti. Dün akşam 2 kere üstüste pelte gibi kustu. O kadar da kussun artık dedim çok takılmadım. Biz hep Fb-Gs derbisini kuzenlerde izleriz totemimizdir neyse oraya gittik sürekli kucakta emmek uyumak ister vaziyette mızıldandı. Bütün akşam kucağımdaydı maç falan izlemedim zaten. Eve geldik bir daha kustu çok emmişti zaten normaldi kusmasıYattı uyudu sonunda ama gece öksürmeye başladı... Hani böyle boğazın tahriş olur da gıcık gıcık kuru bi öksürük gelir ya öyle öksürdü durdu sabaha kadar. Bu öksürük kusmaları yüzünden mi oldu acaba kızlar? Midesi bulanıp kusacakmış gibi yapıyor ama kusmayıp öksürüyor ne bu şimdi anlamadım Keyfi neşesi yerinde gülücükler atıyor ama öksürüğü canımı sıktı yarın doktora götürsemmi napsam offf
Benim kizda kucuk dogdu. 2800g boyu da47cm di. Ama sislik yoktu hic kilo vermedi ilk beni emmedi mamada verdim ben. 1 aydir mamayi azalttim oglen ve yatmadan once sadece mama veriyorum. Benim kizim ilk iki ay cok oburdu surekli mama ve sagdigim sutu verdim. Obez olur bile dediler sonra normale dondu suan iki saatte uyuyorsa dort saatte acikiyor. Ilk ay 4100g sonra 4900g suandada 5750g oldu. Tam 3 aylik olduk. Boyuda 58cm seninkide normal bence uzulme mama baslanmasi gerekirse verirsin . Dunyanin sonu degil ya.Arkadaşlar ben de ağustos (19)annesiyim.konuşmalarınızı zevkle takip ediyorum.iki şey sormak istiyorum.kızım 2860 gr ve 48 cm doğdu. 2.5 aylıkken 5100 gr ve 59 cm.di.sizinkiler bu aylarda nasıl?gittiğimiz dr mama verin dedi ama bi so raki kontrole kadar vermiyoruz.bir de emzirme sıklınız nedir.2 saattenönce emzirme süt luşmaz dedi dr.ama yarım saat bi saat sonra bile emziren arkadaşlarım var.sizin de fikrinizi almak istiyorum.şimiden çoook sağolun..heeerkese mutlu bebekler...
Masallah canim cok sekerler ve cok benziyor abla kardes birbirine allah nazarlardn saklasin.Merhaba Kızlar,
Ben de çocuklarımın fotoğrafını paylaşayım sizlerle. Benim içinde bulunduğum, ikisiyle güzel bir foto bulamadım ne yazık ki. Ne diyelim, başka sefere:))Eki Görüntüle 857412
Canim insallah duzelir. Benim ki emmeye basladida o sagma derdinden kurtuldum cok zor sag tekrar icirmeye calis. Sen kimsenin dedigine bakla erken dogdu kizin gelisimi iyi ise kilosu pekte sorun degil. Zaten herkes obezite ile ugrasiyor. Citi piti olur ne guzel.Bebekler yemek için ağlar benimki yememek için ağlar. Kafayı sıyırmama az kaldı bıktım yoruldum ben artık ya yeter( 5 aylık olucaz hala 5 küsur kilolardayız bıktım bıktım
Forumu bayagi buyuktu. Bende 5 yildir ne durumda izmir bilmiyorum ama. Insanin alistigi sehir gibi hic biryer olmuyor canim. Bende adanaliyim arasam herseyi bulurum ..aman ne bilim bulamıyorumbelkide İstanbulda herşeyin elimin altında olmasına alıştım
zara nın bebek bölümünü bulamadım, H&M in bir mağazası bile yok, Jokerlerde raflar boş...offfff İstanbulu özledim ben sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?