2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm benim önerilerin için saol 19. Da 5 aylık kontrolümüz var o zaman doktoruna danışacağım şu ek gıda işini. Sinirden süt bırakmayacak bu kız bende süt sağ biberon yıka steril et kurula doldur içir yemin ederim bu döngüden yoruldum artık. Ben de çok sabırlıyımdır ama beni bile titretti bu kız. Hele o karşılaştırmalar yok mu ıslak odunla dövesim var bazı insanları. Ay yazacak çok şey var ama kafam bi dünya pıf

balıkesirde oturuyorum. kullanmadığınız derken bende kullandığınız ama artık kullanamadığınız demek istemiştim. balıkesir yurtiçi kargo zağnos şubesine hazel saygı adına verirseniz alabilirim vede çok mutlu olurum. çünkü inanın ihtiyacım var. bebeğime sadece beşik var oda yine sağolsunlar ablamın arkadaşı verdi. kargoyu vereceğiniz zaman bana haber verirmisiniz peki haberdar olmak açısından.

Kiz izmirde nasil bulamiyorsun. Universteyi orda okudum ben. Ne arasan bulursun bebek icin bilemiycem tabi. Nevsehirdeyim 90 bin nufuslu bir sehir. Bornova bile belki burdan buyuktur. Ben mersin adanada ne arasam buluyordum.

aman ne bilim bulamıyorum belkide İstanbulda herşeyin elimin altında olmasına alıştım
zara nın bebek bölümünü bulamadım, H&M in bir mağazası bile yok, Jokerlerde raflar boş...offfff İstanbulu özledim ben sanırım

kızlar benim kız emerken mememi fena halde ısırıp çekiyor bakıyorum süt var ama öyle yapa yapa yara yapacak
birde rüyamda konuşuyordu ve ilk yenge diyordu şok olmuştum :)

kızlar benim kız emerken mememi fena halde ısırıp çekiyor bakıyorum süt var ama öyle yapa yapa yara yapacak

Benimki de öyle. Resmen oyun oynuyor bi de gülüyor eşşek sıpası
Rüya da hoşmuş

Senin İstanbulun gelmiş canım

oyun yapıyordur annesi :)) benimde dün gece rüyamda kızım konuşuyordu anne diyordu bana kızım tv nerde diyorum ona bakıyor ışık diyorum tavana bakıyor :)) galiba çok hayal kuruyorum rüyalarıma giriyor :))

Kızlar sabahtan beri ara ara girip geçmiş okuyorum gözlerim bozuldu siz hala susmadınız :) Allah muhabbetimizi daim etsin. Güzel abla kardeş fotoları gördüm hepsine maşallah diyorum. Yaratıcı bebek oyalama çözümlerine de bayıldım canlarım.

Bana gelince dün geceden beri Asuyla uğraşıyorum biraz rahatsızlandı. Normalde çok nadir kusan bir bebekti. Dün akşam 2 kere üstüste pelte gibi kustu. O kadar da kussun artık dedim çok takılmadım. Biz hep Fb-Gs derbisini kuzenlerde izleriz totemimizdir neyse oraya gittik sürekli kucakta emmek uyumak ister vaziyette mızıldandı. Bütün akşam kucağımdaydı maç falan izlemedim zaten. Eve geldik bir daha kustu çok emmişti zaten normaldi kusması Yattı uyudu sonunda ama gece öksürmeye başladı... Hani böyle boğazın tahriş olur da gıcık gıcık kuru bi öksürük gelir ya öyle öksürdü durdu sabaha kadar. Bu öksürük kusmaları yüzünden mi oldu acaba kızlar? Midesi bulanıp kusacakmış gibi yapıyor ama kusmayıp öksürüyor ne bu şimdi anlamadım Keyfi neşesi yerinde gülücükler atıyor ama öksürüğü canımı sıktı yarın doktora götürsemmi napsam offf

Fidan'cım geçmiş olsun ama benim başıma gelmedi hiç,şifa dilerim.kötü bişey yoktur inşallah.yine de haberdar et lütfen.Kedicik'im kıdemli anne,biz daha 2 aylık aşılarıyla uğraşırken Barış'çım 4 aylık aşılarınıbile olmuş.sizde ateş atlatmışsınız,çok geçmiş olsun canım.1 yaşına kadar hep bu aşılar ve yarattığı huzursuzluklarla uğraşıcaz işte.yavrularımızı çok huzursuz etsede ilerde ağlıyacaklarına şimdi ağlasınlar napalım.benim yavrum bugün arada uyansada sürekli uyuyor kızlar yaaaaa,uyusalar vesvese yapıyoruz,uyanık kalsalar uyusunlar diye bakıyoruz.yavrucaklar yaranamıyor bir türlü bize

Canım arkadaşım aynı sorunu bizde yaşadık.o öksürük kustuğu için boğazı yanıyor ya,bir nevi reflü yani,biz çözümü sürekli ince bir yastık kullanmakla geçirdik.hele yeni emdiyse ya da mama yediyse hemen pelte gibi kusup,kusmuk boğazını yaktığı için öksürüyordu.belki durumlarımız aynı değilmiştir ama yazdıkların bizim yaşadıklarımızla aynı olduğu için fikir olsun diye yazdım.inşallah çözümü bizimki kadar basittirde Asu kuzum rahatsız olmaz daha fazla,tabi anneside.ana-kız öpüyoruz sizi.gerçi Melis'im şu an kucağımda ve götünde yeller esiyor ama uyanık olsa eminim onaylardı beni

kızlar kusmukta kahverengi leke ne demek lütfen biri bana söylesin (( kızımın kusmuğunda kahverengi lekeler var ilk defa şoktayım üzgünüm

Meltem ,evet canım kızlarımız sarı saçlarıyla yakıcaklar ortalığı:)) Güzel dileklerin için çok sağ ol! Bütün çocuklara mutluluk ve sağlık diliyorum... Ve beğenilerini sunan herkese teşekkür ediyor ve selam gönderiyoruz çocuklarımla:))

Canım maşallah kuzularına , Allah nazardan saklasın
Kızın da benimki gibi sarışın , maşallah Allah guzel yazılar yazsın hepsine
Hep mutlu olsunlar insallah

kızlar bugün kızım sürekli kusuyr

r. ama kustuğu süt değil su.. hep su kusuyorr. nedenini bilen var mı acabaa..

bu çocuklar anlaşıpta mı kusuyor acaba

Canım ilk aklıma gelen göğsünü yara yaptıda orası kanayıp öyle mi emdi de böyle oldu acaba?bence ara sor,çok geçmiş olsun size.gözüm forumda,cevap yaz öğrenince ve fırsat bulabilirsen.inşallah kötü bişey değildir arkadaşım.dualarım sizinle,içini ferah tut

Benim kizda kucuk dogdu. 2800g boyu da47cm di. Ama sislik yoktu hic kilo vermedi ilk beni emmedi mamada verdim ben. 1 aydir mamayi azalttim oglen ve yatmadan once sadece mama veriyorum. Benim kizim ilk iki ay cok oburdu surekli mama ve sagdigim sutu verdim. Obez olur bile dediler sonra normale dondu suan iki saatte uyuyorsa dort saatte acikiyor. Ilk ay 4100g sonra 4900g suandada 5750g oldu. Tam 3 aylik olduk. Boyuda 58cm seninkide normal bence uzulme mama baslanmasi gerekirse verirsin . Dunyanin sonu degil ya.
Merhaba Kızlar,
Ben de çocuklarımın fotoğrafını paylaşayım sizlerle. Benim içinde bulunduğum, ikisiyle güzel bir foto bulamadım ne yazık ki. Ne diyelim, başka sefere:))Eki Görüntüle 857412
Masallah canim cok sekerler ve cok benziyor abla kardes birbirine allah nazarlardn saklasin.
Bebekler yemek için ağlar benimki yememek için ağlar. Kafayı sıyırmama az kaldı bıktım yoruldum ben artık ya yeter ( 5 aylık olucaz hala 5 küsur kilolardayız bıktım bıktım
Canim insallah duzelir. Benim ki emmeye basladida o sagma derdinden kurtuldum cok zor sag tekrar icirmeye calis. Sen kimsenin dedigine bakla erken dogdu kizin gelisimi iyi ise kilosu pekte sorun degil. Zaten herkes obezite ile ugrasiyor. Citi piti olur ne guzel.
Forumu bayagi buyuktu. Bende 5 yildir ne durumda izmir bilmiyorum ama. Insanin alistigi sehir gibi hic biryer olmuyor canim. Bende adanaliyim arasam herseyi bulurum ..

Benim kide yapiyor. Memeyi tutup cekiyor suratima bakip guluyor. Agzina aliyor memeyi itiyor kafasini itiyor hee hiii diyor suratima bakip. Oyun oynuyor sipa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…