2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım erken söylemsi sakıncası yok.evet biraz uzun süre ama kardeşin 9 ay sonra gelecek demek yerine yazın demesi belki onun için daha anlaşılır olur.Sanberk için(ilk çocuğum)kolay oldu yazın senin doğum gününden sonra demesi ona çok anlaşılır geldi.Bide senin miden bulantıların varsa hamile olduğun bilmesi daha iyi.Onların sebebi hamile olduğun ve onunla iken hamileliğinde aynı şeyler olduğunu ama sonra geçeceğini anlatırsan biraz rahtlar.

biz de saçımla yatık seninki erkek çıyor o zman.

seninki baya baya yuvarlak mı döndü yaa sanki hep ileri geri gider gibi geldi bana nasıl döndü yuvarlakk neyse fala inanma falsız kalma...

çok haklısın....bende hep diyorum ki anneciğim kardeşin olunca bana yardım edersin demi ben tek başıma beceremem altını değiştiririz sütünü sen verirsin falan çok seviniyo ama geçen dediki kakasını yapınca sen değiştir çişini yapınca ben benim elim kirlenir dedi

Doğru soyluyorsun bundan sonra daha dikkatli davranicam. Ben sanki büyük gibi anlasilir bir dille her şeyi açıklıyordum ona sonuçta o daha cocuk

canım henüz erken şimdiden bu konuda fazla bahsetmeniz gekmiyor.biraz karnın büyüsün bebk hareketleri hissedilsin çocuk hamileliğin ne olduğu daha iiy algılabilir.henüz küçkmüş bu durumu anlaması biraz zor.ancak göbeğin daha belli olunca.o zmaanlarda da bebk sesiyle bebek adından kızınla konuşabilirsin.helede iism de seçtiyseniz isim de kullanınca çocuk bebeğin ayrı bir varlığın olduğunu anlar ve bebeği benimser böyle ona alışması daha kolay olur.Daha zaman var hiç merak etme.Kıskanacaklar kesin ama sabırlı ve anlayışlı olursak bu dönemi çabucak ve kolay atlatacağız.

ben öyle düşünmüyorum. mide bulantılarımdan kardeşini sorumlu tutar sonra. kendinin karnımda olduğu zamanı idrak edemez şu an. karnım iiyce belli olunca söylemeyi düşünüyorum.

ben öyle düşünmüyorum. mide bulantılarımdan kardeşini sorumlu tutar sonra. kendinin karnımda olduğu zamanı idrak edemez şu an. karnım iiyce belli olunca söylemeyi düşünüyorum.

idrak konusunda haklısın geçen gün yemek yedikten sonra benim kız anne kardeşimin üzerine gelirse yemekler diyo yavrumm benim kimbilir neler düşünüyo kafasında onlar için zor ve karışık bi durum:44:

Zor yaa söylediklerinize dikkat edicem, karnım hamileliktende bahsetmiyecegim son aylara kadar. Yalnız kardes konusunda düşüncesi net , cocuk açıkça kardes istemiyorum diyor en basından beri. Sevdiği çizgi film kahramanını ornek veriyorum bak onun kardesi var ne güzel beraber oyun oynuyorlar vs. anlatıyorum. Hayır diyor benim kardesim olmasın dogrusu böyle bir tepki vereceğini hiç düşünmemiştim . Her cocu kardeşini kıskanır ama kardes ister zannederdim ben fazla hafife almisim bu ısı.

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

doğum izninin 6 aya çıkartılması ile ilgili kanun teklifinin yasallaşıp yasallaşmadığını bu linkten takip edebilirsiniz.
ben geçti meclisten diye duydum ancak burada hala komisyonda olduğunu söylüyor.
TBMM'de çalışan yok mu aramızda. Bilgiyi kesin kaynaktan öğrenirdik.
4 gözle bekliyoruz...

Çin Takvimi ile Cinsiyet Belirleme Testi Hürriyet Aile'de!

bu da çin takvimi ile cinsiyet tahmini,
çinli astrologlara göre %90 doğru sonuç veriyormuş hehe,
bu takvime göre anne esas alınıyor,
ama bilimsel açıklamalara göre cinsiyette anneden çok baba etkili,
yumurta ile birleşen sperm x kromozomları taşıyorsa bebek kız,
y kromozomları taşıyorsa erkek oluyor aslında,
ama çinliler kadınları esas almış.

kızlar nasılız bakalım bebişler nasıl? hepinizin kandili mübarek olsun...

ben bugün iş çıkışı hamile kıyafetleri satan bir mağazaya girdim anaam o da ne kiii fiyatlar uçmuş resmen adam kazıklıyorlar
o kadar kızdım kiii çok abartmışlar mesela bi gömleğin fiyatını sordum normalde o tarz bir gömleğin fiyatı taş çatlasa 30 tl olsun ama arkasına bir ip dikmişler al sana hamile gömleği deyip 100 lira fiyat biçmişler, neyse dedim bide pantolon sorayım o da ne kiii normal pantolondan farklı olarak göbek detayı var fiyat yine 100 lira... çok kızdım çookk

evet ya fiyatlar uçmuş durumda benim daha karnım hiç belli değil o yüzden daha kıyafetlerim oluyor şimdilik almam daha hamile kıyafeti ama 1- 2 ay sonra pahalı da olsa artıkın mecburen alcan kardeşim napalım allah seni de kurtarsın tüm hamileleri inşallah

11. haftanın içindeyiz çoğumuz galiba cinsiyeti belli olan varmı aramızda ben çok merak ediyorumda 1 hafta sonra kontrole gidicem o zaman belli olurmu ki????

Merhaba kizlar kandiliniz mubarek olsun dualarim sizinle lutfen sizde bana yapin.bugun topigi okudum uzuldum tartisma olmus sinirler cok gergin .bazen bende yazip 2gun cevap bekliyorum kesinlikle cevap geliyor hic atlandigini gormedim . Ben bu sitede hayatimi geri aldim . Yeri bambaska .

Dogrusu ben kızıma hamileyken hiç hamile kıyafeti almadım. Beğenmiyordum zaten hamile kıyafetlerini genel tunik ,tayt ve göğüs altından buzgulu elbiseler giydim. Bedenimden büyük büyük gömlekler ve yine bedenimden büyük beli lastikli pantolonlar ile hamile koleksiyonlarından çok daha şık kombineler oluşturuyordum. Yazın en rahatida elbiseler bence. Esnek elbiseler ile çok rahat ediyordum.

olur tabiki canım birazda tuzak zaten hamile kıyafetleri bende öyle çok şeyler almayı düşünmüyorum zaten 2,5 aylığım kaldı 7,5 ay sonra zaten giyilmez alsam alsam 2-3 şey alırım o da mecburen artık

aynen canım ya aslında giymediğimiz pantolonlardan biz kendiiz yapsak internette vardı hamile pantolon yağpımı ama benim gibi elinden iş gelmeyenler için değil tabi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…