- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.021
evet ben de söylemedim. pedagogtan dinlemiştim 9 ay çok uzun bir süre o kadar sabredemez. tam olarak başına ne geliceğini bilmediği için kaygısı artar demişti.
ben söylemedim ama konuşmalardan felan hissediyordur ama tam anlamıyor.
bir de benim oğlan çok hasssas midem bulandığı günler o da hasta oluyor. akşama kadar başımdan ayrılmıyor. geçenlerde bikaç gün okula gitmedii ne yaptıysam gitmedi. sonra patlattı bombayı ama sen hastasın. değilim dedim yok kolundan iğne yaptılar hastasın sen dedi. hasssas yavrum benim ne çok üzülmüş.
sadece gözlerine mi diğerini de kontrol edebilürrr
biz de saçımla yatık seninki erkek çıyor o zman.
canım benim oğlum da 4.5 yaşında .Bazen dikatsiz oluyor tekmeler atıyor bana ama bebğe vuruyorsun zarar vereceksin gibib cümleler kulanmamak gerekiyor.Eskisi gibi bana acıtıyorsun söylemk daha doğru.Ve kucağınızda alamk istediğinde alaamma hamileyim diye gibi şeyler söylememek lazım böyle durumda başka bir şey başka bir sebeb bulmak lazım ben sen çok büyüdün ve çok güçlüsün diyorum artık seni kaldıramıyorum dedikten sonra hadi gel yaraşılam kim önce yetişir odayay falan o duruma göre yani buluyorum bişey.yani mümkün kadırıyla çocuğun aeski hayatı değişmememesini hissettirmek lazım.Tabi bazı şeyler değişiyor mecbur ama ona hissettirmemek gerekiyor.
canım benim oğlum da 4.5 yaşında .Bazen dikatsiz oluyor tekmeler atıyor bana ama bebğe vuruyorsun zarar vereceksin gibib cümleler kulanmamak gerekiyor.Eskisi gibi bana acıtıyorsun söylemk daha doğru.Ve kucağınızda alamk istediğinde alaamma hamileyim diye gibi şeyler söylememek lazım böyle durumda başka bir şey başka bir sebeb bulmak lazım ben sen çok büyüdün ve çok güçlüsün diyorum artık seni kaldıramıyorum dedikten sonra hadi gel yaraşılam kim önce yetişir odayay falan o duruma göre yani buluyorum bişey.yani mümkün kadırıyla çocuğun aeski hayatı değişmememesini hissettirmek lazım.Tabi bazı şeyler değişiyor mecbur ama ona hissettirmemek gerekiyor.
Yaa benim kızım fırsat buldukça karnıma zipliyor. Neyseki reflekslerim kuvvetli ama bir gün bos bulunacam korkuyorum. Esime söyledim : rakibi ortadan kaldırmaya çalışıyor dedi:) kardes istemiyor zaten . Neden bilmiyorum daha iki yasında kardes istemiyorum eve gelmesin diyor. Her gün kardesler hakkında özendirici bir konuşma yapıp tekrar soruyoruz en son babasına bu konuya cevap vermiştim dedi. Ne yapacaz bilmiyorum.
canım erken söylemsi sakıncası yok.evet biraz uzun süre ama kardeşin 9 ay sonra gelecek demek yerine yazın demesi belki onun için daha anlaşılır olur.Sanberk için(ilk çocuğum)kolay oldu yazın senin doğum gününden sonra demesi ona çok anlaşılır geldi.Bide senin miden bulantıların varsa hamile olduğun bilmesi daha iyi.Onların sebebi hamile olduğun ve onunla iken hamileliğinde aynı şeyler olduğunu ama sonra geçeceğini anlatırsan biraz rahtlar.
ben öyle düşünmüyorum. mide bulantılarımdan kardeşini sorumlu tutar sonra. kendinin karnımda olduğu zamanı idrak edemez şu an. karnım iiyce belli olunca söylemeyi düşünüyorum.
kızlar nasılız bakalım bebişler nasıl? hepinizin kandili mübarek olsun...
ben bugün iş çıkışı hamile kıyafetleri satan bir mağazaya girdim anaam o da ne kiii fiyatlar uçmuş resmen adam kazıklıyorlar
o kadar kızdım kiii çok abartmışlar mesela bi gömleğin fiyatını sordum normalde o tarz bir gömleğin fiyatı taş çatlasa 30 tl olsun ama arkasına bir ip dikmişler al sana hamile gömleği deyip 100 lira fiyat biçmişler, neyse dedim bide pantolon sorayım o da ne kiii normal pantolondan farklı olarak göbek detayı var fiyat yine 100 lira... çok kızdım çookk
evet ya fiyatlar uçmuş durumda benim daha karnım hiç belli değil o yüzden daha kıyafetlerim oluyor şimdilik almam daha hamile kıyafeti ama 1- 2 ay sonra pahalı da olsa artıkın mecburen alcan kardeşim napalım allah seni de kurtarsın tüm hamileleri inşallah
Dogrusu ben kızıma hamileyken hiç hamile kıyafeti almadım. Beğenmiyordum zaten hamile kıyafetlerini genel tunik ,tayt ve göğüs altından buzgulu elbiseler giydim. Bedenimden büyük büyük gömlekler ve yine bedenimden büyük beli lastikli pantolonlar ile hamile koleksiyonlarından çok daha şık kombineler oluşturuyordum. Yazın en rahatida elbiseler bence. Esnek elbiseler ile çok rahat ediyordum.
kızlar nasılız bakalım bebişler nasıl? hepinizin kandili mübarek olsun...
ben bugün iş çıkışı hamile kıyafetleri satan bir mağazaya girdim anaam o da ne kiii fiyatlar uçmuş resmen adam kazıklıyorlar
o kadar kızdım kiii çok abartmışlar mesela bi gömleğin fiyatını sordum normalde o tarz bir gömleğin fiyatı taş çatlasa 30 tl olsun ama arkasına bir ip dikmişler al sana hamile gömleği deyip 100 lira fiyat biçmişler, neyse dedim bide pantolon sorayım o da ne kiii normal pantolondan farklı olarak göbek detayı var fiyat yine 100 lira... çok kızdım çookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?