2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ağustos anne adayları cinsiyeti belli olan varmı???????
benım yuzde 90 kız dendı kemık yapısına gore 1 2 hafta ıcınde net bellı olur ama buyuk ıhtımak kız dedı dr bır kac ark daha var kız gozuken
kızlar slm sizden yardım istiyorm lütfen bilen cvplasın

bta hcg 2523.11 gebelik 4,5uk haftalık
değerim nasıl bilenler cvp verirse çok mutlu olucam
canım benımde ogrendıgmde senın degerlerıne yakında 4-5 haftalık dendı
Eki Görüntüle 614743 kızlarr sizce bu kullanışlı birşey midir?
bence hıc hos gozukmuyor cnm cok rahatsız edıcı olabılır hamıle pantolunu yada taytlar hem daha sık hemde daha kullanıslı soyle dusun dogum yaptıdın ılk hafta falan da hamıle kıyafetını ozellıkle tayt yada pantolunu gıyıyorsun helekı sezeryan falan olursan mecburen hem dıkıs yerın hem karnın oluyor ozaman bu aparatı takıp kullanmazsın senı maf eder

doğru didin, vazcaydım :)

Günaydın kızlaaaar. Dün ilk defa iş arkadaşım göbeğin çıkmaya başlamış dedi yihuuuuu bütün akşam aynaya baktım hakikaten var bir farklılık artık miniğim büyüyoooor

Benden herkeslere kocaman gunaydın kızlar bugun kucuk kelebegımın kahvaltıdan sonra cok ama cok belırgın tekmesımı dıyım artık hareketını hıssetım onceden seyırme gıbı oluyordu ama bu bır taraftan ve cok belırgındı masallah dıyımmm artık basladı kıpırtılarını duyurmaya

günaydın arkadaşlar

11. haftanın içindeyiz çoğumuz galiba cinsiyeti belli olan varmı aramızda ben çok merak ediyorumda 1 hafta sonra kontrole gidicem o zaman belli olurmu ki????

bende bu cumartesi kontrole gidicem. inşallah belli olur. aslında ilk bebek olduğu için çok önemli değil tabi ki ama yine de insan merak ediyor.

bende eski tip demode hamile kıyafetlerinden hiç hoşlanmıyorum. şimdi çok güzel kıyafetler var hamileler için. çoğu zaman normal kıyafetlerde hamilelik için uyuyor zaten. bu yönden şanslıyız aslında.
öffff yaz gelse de tiril tiril elbiseler giysek. külotlu çorap giymekten nefret ettim resmen.

Ben XS Giyiyorum. Şimdi XS Ya Da S Hamile Kıyafeti Alsam Çok Komik Olacak
ben dün lc den xs ikili penye aldım. biraz büyük geldi ama yine de çok rahat.
lc nin bedenleri bir hayli büyük. akşam h&m e bakacağım. inşallah güzel birkaç parça birşey bulurum.

bende hamile kaldığımdan beri ekşiler, acılar, soğanlar v.s. ... ımmmhhh..
ekşi yiyenin kızı olur derler ama göreceğiz bakalım.

ben henüz yaptırmadığım için hiç bir bilgim yok canım. ama kötü birşey aklına getirme lütfen. her zaman pozitif düşünmeye çalış. ben olsam başka bir hastanede daha baktırırdım ense kalınlığına

slm hatunlar
sag taraf sirtim oldugu gibi tutuldu.kipirdayamiyorum bile an geliyor sanki bicak sapliyorlar
dr sadwce 3gun rapor verebildi.mudurum biraz bozuldi
u ama bende cok kotuyum

geçmiş olsun cnm. kendine iyi bak. bol bol dinlen bu 3 günde

pemberuya haklısın aslında. düşünemiyoruz bazen.
ben birşey duymuştum. eskiler canın birşey çektiğinde yiyemiyorsan avucunu yala derler.
ben bir keresinde o anda yiyemeyeceğim birşeyi radyoda duymuştum. avucumu yaladım valla ne yalan söyliyim..

Kendi kendimi nazarladım kızlar yaa mide bulantım yok yok derken 2 gündür çıkartıyorum,akşam yemeğini yerken birden e olduysa oldu sabah tekrar dedim geçicidir ama bu sabahda kalktığımda oldu işe gelene kadar kusup rahatlıyorum da Allah tan iş yerinde bişey olmuyo çubuk kreker yiyip duruyorum

h&m nin hangi mağazasına gideceksin, ben istanbul forum ve istinye park şubelerine gittim... bu mağazalarda hamile kıyafeti yok dediler, telefonla şubelerimizi arayıp sorabilirsiniz hangi mağazalrda olduğunu dediler...

evet sanıyorum bu durum azalarak bitmiyor. ben de azalmasını bekliyorum daha da çoğalıyor sanki. sonra birden hıp dıye kesilecek herhalde..

h&m nin hangi mağazasına gideceksin, ben istanbul forum ve istinye park şubelerine gittim... bu mağazalarda hamile kıyafeti yok dediler, telefonla şubelerimizi arayıp sorabilirsiniz hangi mağazalrda olduğunu dediler...

benim de hiç gözüme çalınmadı. gerçi alıcı gözüyle bakmamıştım ama sanıyorum Akbatı şubesinde de yok.

evet sanıyorum bu durum azalarak bitmiyor. ben de azalmasını bekliyorum daha da çoğalıyor sanki. sonra birden hıp dıye kesilecek herhalde..

İnşallah öyle olur canım 8+5 e kadar hiç birşeyim yoktu, birden başladı birden biter inşaallah,o mide bulantısı çeken arkadaşları şimdi anlayabiliyorum canlarım yaa Allah hepinizin hepimizin yardımcısı olsun..

gerçi ben ilk hamileliğimde hiç hamile kıyafeti almamıştım. a sadece bir kot etek almıştım. kendi kıyafetlerimle tamamladım.şimdide idare ederim gibi geliyor. sonuçta çalışmıyorum.

günaydınn arkideşlerrr cumartesi kontrolüm varr yaklaştıkça heyecan bastı beni
ağdaya gitmek istiyorum ayrıca ama kaşlarımı alırken bile çok acıyo ya ağda yapan yaptıran var mı çok acıyomu kııı:18::18::18::18:

Annelere günaydın yok çünkü çok yazıyorsunuz oku oku bitmiyor.Neyse size de günaydın geleceğin koca göbüşlüleri
Bugün yine bahar mevsimi gibi dün yağmur vardı çıktım deli gibi yağmurda dolanıp ıslandım bugün de güneşin altında D vitaminimi aldım.Hem kafam güneş aldı azıcık.Ne de olsa dün baya bir beynim sulanmıştı.Öpüyorum hapiciğinizi kızlaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…