- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.041
Lierac krem çok başarılıymış. Kime sorduysam kullandım ve hiç çatlağım olmadı diyor arkadaşlarımdan. Eczanelerde 2 katı fiyat ama daha yeni doğum yapmış bir arkadaşım anlattı hep internetten almış ve hiç sorun yaşamamış. Benim bulabildiğim en uygunu şu: Lierac Phytolastil Gel Karın Çatlaklarına Karşı Bakım 100 ML - Ürün Kategorileri
aynen canım ya aslında giymediğimiz pantolonlardan biz kendiiz yapsak internette vardı hamile pantolon yağpımı ama benim gibi elinden iş gelmeyenler için değil tabi:))
evet ya fiyatlar uçmuş durumda benim daha karnım hiç belli değil o yüzden daha kıyafetlerim oluyor şimdilik almam daha hamile kıyafeti ama 1- 2 ay sonra pahalı da olsa artıkın mecburen alcan kardeşim napalım allah seni de kurtarsın tüm hamileleri inşallah
aynen canım ya aslında giymediğimiz pantolonlardan biz kendiiz yapsak internette vardı hamile pantolon yağpımı ama benim gibi elinden iş gelmeyenler için değil tabi:))
ilk hamileliğimde kendim dikmiştim. birtane tunik, etek iki gömlek ve biraz bol gelen pantolonumu hamile pantolonuna çevirmiştim. ama şimdi çalışıyorum, o zamnlar memur olamamıştım:) dikiş makinemde var... bakalım fırsat bulursak dikerim yine... zevk alıyorum dikişle uğraşmaktan:))
şuanda benim de o kadar belli değil karnım ama günlük pantolonlarım da sıkıyo bende hiç kasmıyorum yeni heves bir şeyler almak da çok güsel tayt adım uzun gömlek aldım accık bol aldım ki sonra da giyerim diye bide uzun hırkalar aldım taytlarla giyerim diye :)
valla doğru diyosun canım ama benim eski pantolonlarım olmuyo dar geliyo artık e tabi 49 kilo olunca :) 6 aydır kan ilacı kullanıyorum kilo aldırdı bide hamilelik eklenince 52 oldum o yüzden eskileri değerlendiremicem ben :)
Ben geçmişi okuyana kadar topiktekiler de uçmuş gitmişler yarın dr. gideceğim çok heyecanlıyım kızlar benim arada sırada kasılmalarım oluyor sizde de oluyormu bu tip şeyler bir de bademciklerim şişti boğazım fena ağrıyor
eeee insan yetenekli olmayı versin banada el ver bacım:)))))
günaydın kızlar :)
bugün ikili test iiçn kan verdim. ense kalınlığı normal çıktı, herşey yolunda görünüyor çok şükür. dr kıza benziyor dedi ama öyle bir dedi ki ben diyeyim ama siz buna en fazla %20 inanın der gibi :)
kalça ağrılarım normalmiş, artık doğum için kendini hazırlıyomuş, açılıyomuş..
birde ense kalınlıkları 1.8 1.9 çıkmış genelii 2.8 bemim sonuç bununla ilgili bildiğiniz bişey varmı
teşekkür ettim canım
sen şimdi al alyansını ipi bağla biraz uzunca sonra avcun içine koy yüzüğü elini bi kere kapa aç yüzüğü birazcık kaldır havaya ve bekle olduğu yerde yuvarlak dönerse kız ileri geri giderse erkek oluyormuşş dene bakim merak ettim
ben de hastayım kimse benlen ilgilenmiyor bu nassıl topik allasen?
de mi maths? sana da geçmiş olsun canımm... :2:
çok fenayım ben de. 3 gündür artarak devam eden boğaz ağrısı, halsizlik, burun akıntısı, kas ağrıları anaaaam...:2: eşek gribi diyolarmış buna, geçmiyomuş hemencek. dikkat edin diğer hamişler.
limon yiyin, ya da sıkıp için diyorlar onu denicem bu gece. umarım tez zamanda hepimiz dipçik gibim oluruz
@fkm: hep söyleniyor ama, bak doktorlar neler söylüyor da ne sağlıklı ne turp gibi bebeler doğuruyor analar... sakın aklına kötü şeyler getirme. allahü teala ne yazarsa muhakkak o. sen sadece ona inan, dualarını eksik etme bu özel gecede. ben de edicem bu gece hepimiz için...
@duyguyildiray: geçen yılın ağustos annesi olarak topikimi şenlendirmiş, bizi motive etmişsin. yaşayanların ağzından duymak bazı şeyleri daha iyi geliyor. insan bu zamanlarının da tadına varabilmeli... teşekkür ederiz güzel anne
@bezmicihan: çatlama iksirin çok hoşuma gitti zannederim ki denicem bunu. fakat ben bu konuda genetiğe inanıyorum sanırım, yani annede olduysa evlatta da olur gibi... senin var mıydı annende acaba? çünkü bazıları neler yapmadım ama ne yaparsam yapayım engel olamadım diyor da...ayrıca çok kıskandım dikiş nakı ehli olmanı ne mutlu sana.
@isetberry: bilinçli annecim benimnasıl da düşünür taşınırmış ilk göz ağrısını... canım bence çok üzerine gidip de evet kardeş istiyorum dedirtmeye çalışmayın. yani zaten dese de fark etmez eve geldikten sonra kıskançlığı arttıktan sonra... çocuklar çok çok akıllı, ondan da fazla hisliler; her şeyi hissediyor. yani sizin bak filancanın da ne güzel kardeşi var falanlarınız ona itici geliyordur, tam tersine yönlendiriyordur. bence hiç yapmayın. doğal akışında, daha da çok bebek geldiğinde, bir şeyleri gösterip anlatırsınız. şimdi soyut her şey onlar için. sen çok iyi bi annesin biliyorum bunu da iyi yönetirsin
@leydi: nerelerdesin bacım? bu hamişlik seni çoook değiştirdi çokkkk havalandın artık uğramaz oldun buralara
@polianna: ne dediysen altına imzamı attım. nokta. öperim.
Geçmiş olsun. Ben de dün gidemedim işe. 2 ye kadar öyle bi uyumuşum ki baygın gibi. Sesleri duyuyorum ama elimi kolumu kaldırmaya, ses çıkarmaya, gözümü açmaya halim yoktu. Bugün geçti çok şükür. Az kaldı diyorum kendi kendime, cuma günü karne günü ve 2 haftalık uyku özgürlüğü.........
Geçmiş olsun. Ben de dün gidemedim işe. 2 ye kadar öyle bi uyumuşum ki baygın gibi. Sesleri duyuyorum ama elimi kolumu kaldırmaya, ses çıkarmaya, gözümü açmaya halim yoktu. Bugün geçti çok şükür. Az kaldı diyorum kendi kendime, cuma günü karne günü ve 2 haftalık uyku özgürlüğü.........
ayy çok mutlandım gerçektenCanım benim çok gecmis olsun , kısa zamanda toparlanırsın inşallah. Hep söylemek istiyorum sana , içimden geçiyor; sen çok güzel bir insansın tanımıyorum belki ama yazılarından taniyormusum gibi bir insan şekilleniyor kafamda. Kendine iyi bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?