2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canlar 6 yaşında bir oğlum var ve ilk hamileliğimde tam 20 kilo aldım. çatlama patlamada hiç yaşamadım.... gelelim sihirli iksire:) kakao yağı, kayısı yağı, susam yağı, badem yağı ve evde kullandığınız sızma zeytin yağı.... (hatırladıklarım bunlar) hepsini karıştırıp her akşam göbüşlerinizi, göğüslerinizi ve basenleri yağlıyorsunuz. mesaj yapar gibi....

pazartesi gitmiştim doktora paylaşmıştım cisiyetini vs.doktorum çatlak oluşumunu önlemek için eczanelerde çatlak önleyici kermler var ister onlardan al istersen kakao yağı kullanabilrisin dedi. bende bu yaptığımı söyledim. süper olmuş dedi....

aynen canım ya aslında giymediğimiz pantolonlardan biz kendiiz yapsak internette vardı hamile pantolon yağpımı ama benim gibi elinden iş gelmeyenler için değil tabi:))

ilk hamileliğimde kendim dikmiştim. birtane tunik, etek iki gömlek ve biraz bol gelen pantolonumu hamile pantolonuna çevirmiştim. ama şimdi çalışıyorum, o zamnlar memur olamamıştım:) dikiş makinemde var... bakalım fırsat bulursak dikerim yine... zevk alıyorum dikişle uğraşmaktan:))

şuanda benim de o kadar belli değil karnım ama günlük pantolonlarım da sıkıyo bende hiç kasmıyorum yeni heves bir şeyler almak da çok güsel tayt adım uzun gömlek aldım accık bol aldım ki sonra da giyerim diye bide uzun hırkalar aldım taytlarla giyerim diye :)

aynen canım ya aslında giymediğimiz pantolonlardan biz kendiiz yapsak internette vardı hamile pantolon yağpımı ama benim gibi elinden iş gelmeyenler için değil tabi:))

valla doğru diyosun canım ama benim eski pantolonlarım olmuyo dar geliyo artık e tabi 49 kilo olunca :) 6 aydır kan ilacı kullanıyorum kilo aldırdı bide hamilelik eklenince 52 oldum o yüzden eskileri değerlendiremicem ben :)

eeee insan yetenekli olmayı versin banada el ver bacım:)))))

bacakları oluyorsa sorun yok üst tarafı kırpacagız zaten

merhaba bende 2012 agustos annesiyim suanda fırlamanın teki 6aylık bi oğlum var :) rabbim sizede sağlıklı bebekler hayırlı dogumlar nasip etsin..
arada bi girip ne durumdasınız die okuyorum aklıma hamileliğim geliyo meğer ne çabuk geçmiş zaman..
ben çok güzel bi hamilelik yaşadım şükür rabbime bazen çok özlüyorum o günleri bambaska duygular bence :)
sizin gibi herşeyi merak eder araştırır dururdum şimdi paşam kollarımda..
tadını çıkarın hergünün bence bolbol resim çekin endişelenip sıkılmayın herşey çok güzel gelişiyo hele hareketlerini hissetmeye başladıgınızda inanılmaz güzel anlar sizi bekliyo :)
ben göbeğimi açar uzanır saatlerce oğlumla konusurdum ayyy özlemiişim cidden o günleri..
neyse çok uzattım hepinize rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin kızlar..
bi soru olursa herzmn cvplarım çok öptük sizi ve minik kuşları oğluşumla :)

Ben geçmişi okuyana kadar topiktekiler de uçmuş gitmişler yarın dr. gideceğim çok heyecanlıyım kızlar benim arada sırada kasılmalarım oluyor sizde de oluyormu bu tip şeyler bir de bademciklerim şişti boğazım fena ağrıyor

Gecmis olsun canim. Benim artık olmuyor kasilmalarim ilk haftalarda oluyordu. Hiç bir yerim de ağrımıyor henüz. Ama normal şikayetler bunlar birçok gebe rahim kasilmasinin olduğunu söylüyor rahmimiz buyuyor ya bağlar geriliyormuş. Benimde şikayetim Bulantilar hala azalmadı , durdurak bilmeden devam ediyor çok rahatsız edici.

Aaaa ondan mıymış kalça ağrıları? Ben de belim tutuluyor uzanmaktan sanıyorum yahu :)

birde ense kalınlıkları 1.8 1.9 çıkmış genelii 2.8 bemim sonuç bununla ilgili bildiğiniz bişey varmı

Canım ölçüm hatası da çok sık olabiliyomuş, milimetrik meseleler bunlar. Bir de bebeğin pozunun uygun olması gerek, ultrasonda bazen bebek doğru dursa bile tam net görüntü de gelemeyebiliyo. Çok fazla düşünmemeye çalış bence. Arkadaşlardan biri demişti, devlette de yaptır diye, bence de öyle yap. Sanki hiç yapılmamış gibi git bakalım ne dicek. Özellerde test parası almak için de bazen boşu boşuna yönlendiriyolar malesef

Yaa ben göbişi açıp üstüne tutarak yapıyoru diye biliyodum yanlış mı biliyomuşum :) Tüh boşuna sevindim kız diye dur sayfaları bitireyim de avcumdan da bakayım :)

Erkek çıktı şimdi de alla alla pipsi yeni mi çıkıyo nedir

Son düzenleme:
ben de hastayım kimse benlen ilgilenmiyor bu nassıl topik allasen?

de mi maths? sana da geçmiş olsun canımm... :2:

çok fenayım ben de. 3 gündür artarak devam eden boğaz ağrısı, halsizlik, burun akıntısı, kas ağrıları anaaaam...:2: eşek gribi diyolarmış buna, geçmiyomuş hemencek. dikkat edin diğer hamişler.

limon yiyin, ya da sıkıp için diyorlar onu denicem bu gece. umarım tez zamanda hepimiz dipçik gibim oluruz

@fkm: hep söyleniyor ama, bak doktorlar neler söylüyor da ne sağlıklı ne turp gibi bebeler doğuruyor analar... sakın aklına kötü şeyler getirme. allahü teala ne yazarsa muhakkak o. sen sadece ona inan, dualarını eksik etme bu özel gecede. ben de edicem bu gece hepimiz için...

@duyguyildiray: geçen yılın ağustos annesi olarak topikimi şenlendirmiş, bizi motive etmişsin. yaşayanların ağzından duymak bazı şeyleri daha iyi geliyor. insan bu zamanlarının da tadına varabilmeli... teşekkür ederiz güzel anne

@bezmicihan: çatlama iksirin çok hoşuma gitti zannederim ki denicem bunu. fakat ben bu konuda genetiğe inanıyorum sanırım, yani annede olduysa evlatta da olur gibi... senin var mıydı annende acaba? çünkü bazıları neler yapmadım ama ne yaparsam yapayım engel olamadım diyor da... ayrıca çok kıskandım dikiş nakı ehli olmanı ne mutlu sana.

@isetberry: bilinçli annecim benim nasıl da düşünür taşınırmış ilk göz ağrısını... canım bence çok üzerine gidip de evet kardeş istiyorum dedirtmeye çalışmayın. yani zaten dese de fark etmez eve geldikten sonra kıskançlığı arttıktan sonra... çocuklar çok çok akıllı, ondan da fazla hisliler; her şeyi hissediyor. yani sizin bak filancanın da ne güzel kardeşi var falanlarınız ona itici geliyordur, tam tersine yönlendiriyordur. bence hiç yapmayın. doğal akışında, daha da çok bebek geldiğinde, bir şeyleri gösterip anlatırsınız. şimdi soyut her şey onlar için. sen çok iyi bi annesin biliyorum bunu da iyi yönetirsin

@leydi: nerelerdesin bacım? bu hamişlik seni çoook değiştirdi çokkkk havalandın artık uğramaz oldun buralara

@polianna: ne dediysen altına imzamı attım. nokta. öperim.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Ben de dün gidemedim işe. 2 ye kadar öyle bi uyumuşum ki baygın gibi. Sesleri duyuyorum ama elimi kolumu kaldırmaya, ses çıkarmaya, gözümü açmaya halim yoktu. Bugün geçti çok şükür. Az kaldı diyorum kendi kendime, cuma günü karne günü ve 2 haftalık uyku özgürlüğü.........

Canım benim çok gecmis olsun , kısa zamanda toparlanırsın inşallah. Hep söylemek istiyorum sana , içimden geçiyor; sen çok güzel bir insansın tanımıyorum belki ama yazılarından taniyormusum gibi bir insan şekilleniyor kafamda. Kendine iyi bak :)

Sanada gecmis olsun kedicik, ne oluyor annelerimize böyle . Bu arada su yüzük meselesini bende göbekten diye biliyorum.

sağ ol kedicim ya hastalık mevsimi galiba. sana da geçmiş olsun çok...
hayır ben de gece öyle bir ağırlaşıyorum ki ağladım dün gece ağrımdan sıkıntımdan, sanırsın 3 gün kalkamam sabah olunca giyinip okula gidince açılıyorum. kimse anlamadı okulda da hasta olduğumu. kapansın da rahat edelim 2 hafta...

kızlar slm sizden yardım istiyorm lütfen bilen cvplasın

bta hcg 2523.11 gebelik 4,5uk haftalık
değerim nasıl bilenler cvp verirse çok mutlu olucam

ayy çok mutlandım gerçekten çok teşekkür ederim. insan yazışa yazışa karşısındakinin huyunu suyunu karakterini anlayabiliyor ne hoş değil mi? isetberry nerde ne yapar ne der biliyor insan az çok. bundan ve seni tanımaktan çok keyif alıyorum ben de

göğüslere ve gözlere bakıcaktık ya hani, sıkı mı parlak mı diye... ya ben anlayamadım onuu :26: elledim-baktım-sıktım yokk ne göğsümü ayırt edebildim ne gözümü. laf aramızda eşime de sordum o da anlayamadı iyi mi... biz daha bebemizin cinsiyetini anlayamıyoruz nasıl bakıcaz bilmem kendilerine

TUTIMUCIZE canim benim sat 15 kasim, yasim 28, ikinci bebegim olacak insallah.

kizlar takip etmeye calisiyorum ama sayfalar cok ilerlemis ben turkiyedeyim fazla vaktim olmuyor yazmaya...
:) fasulyemin kalbini gorduk atiyordu masallah. Su anda 8+4 olduk ultrasona gore ama sata gore 10+0 olcaktim.insallah saglicakla aliriz kuzularimizi kucagimiza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…