- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.561
ben hala alıştıramadım canm geçen yemek yaparken komşuya bıraktım alıştırayım kendimi dedim sadece 5 dk sonra aradım komşu getirdi. Allah yardımcımız olsun
canım emzik vermeye çalışsan belki faydası olur
Canim parmak emme konulu post unu bulamadim. Kizinin damagi kasiniyor olmasin?
Kızlar mutluluktan kendimi buraya attım. İda bu gece tam olarak dönmüş bulunuyorHatta dönmek hoşuna gitti ard arda 10 kez döndü.Sırt üstü yatarken yüzü koyun dönüveriyo Az önce yorgunluktan uyudu kaldı. Filmi bıraktık onu izledik öldük gülmekten o çabasını izlerken. Dönmek artık basit oldu sonra gidemediği için kızdı biraz sinir oldu ama yakında emeklemeye başlıycak çok hırs yaptı Yatağına yatırdım hanfendi sırt üstü uyumayacakmış yan döndü de uyudu
ayyyy. hayırlı olsun canımm. darısıı da bizee inş. dönsede rahatlasakkk.. yoksaa çok sinr yapıyr çoook.. bu boyda bu sinir bünyeye zarralıı :)
olabilir mi ki canım peki napabiliriz bu konuda ilk çocuğum çok acemiyim çooook
ayyy süpermiş gerçektennnnartık her yaptıkları bizi bizden alıyor dimi yaaa biz mesela geçen kafasını kendi kendine yattığı yerden kaldırdı diye çıldırdık çok mutlu oldukk döndüğünü görsek demek ki nolacak İdoşumun yan dönmüş totosundan ısırırım ayrıca bennn
Bende medele mini kullandim. Elle sagdigimda da 80mldi. Simdide ayni degismedi. Benim kanallari acti. Sut daha hizli gelir oldu bebisim emmeye basladi. Canim azda olsa doyurucu demekki yavruna yettigine gore. Ben mama 120ml veriyorum doyuyor. Benim sutum 4saatte 80ml geliyor. Doyuyor ama bence pompon varsa alma baska elinlede masaj yaparsan biraz daha cok sut geliyor.
olabilir mi ki canım peki napabiliriz bu konuda ilk çocuğum çok acemiyim çooook
Canım kaç aylık kızın
Benim minnoş 3 aylık olmak üzere henüz yarım dönebiliyor tam dönüş yapamadı
Ne zaman dönecek çok merak ediyorum
kızlar ya biliyorum şimdi benm sıkıntı dedğim şey size komik geleck ama benm için gerçekten sıkıntı.biliyosunuz bebeğim parmak emiyordu hatta bazılarnz bırak emsin demişti.geçenlerde hemşire bi arkadaş da bırak emsin dedi parmak emiyo dediğimde sonra parmağını nasıl emdiğini görünce sen bunu muhakkak bıraktır dedi. benmki parmağını resmen yiyor. aç kalıyor desem hayır 6 kilo 300 gr. ve emdiğini kusuyor.açlıktan değil bildiğin alışkanlık oldu. nerdeyse 2 haftadır bebeğimin ağlama sesine değil parmak emme sesine uyanıyorum.her fırsatta parmağı ağzında.gecede muhtemelen uyanıp uyanıp parmağını emiyor ve tekrar uyuyakalıyor. parmağını çıkardığımda bazen parmak derisi kırışmış oluyo.hani çok suda kalınca olur ya öyle.şuanda kızım uyuyor ve ben onun başınd bekleyip sürekli elini ağzımdan çıkarıyorum. ve işin kötüsü ben bu çocuğu böyle bakıcıya bırakıp nasıl gitcem bakıcının işine gelir benm kızın ağzına koy parmağını saatlerce gıkı çıkmayacak.bana bi çaree....
Sağol canım yaa valla en güzel film onları izlemek. Çok mutlu oldum yaaa
Kızlar mutluluktan kendimi buraya attım. İda bu gece tam olarak dönmüş bulunuyorHatta dönmek hoşuna gitti ard arda 10 kez döndü.Sırt üstü yatarken yüzü koyun dönüveriyo Az önce yorgunluktan uyudu kaldı. Filmi bıraktık onu izledik öldük gülmekten o çabasını izlerken. Dönmek artık basit oldu sonra gidemediği için kızdı biraz sinir oldu ama yakında emeklemeye başlıycak çok hırs yaptı Yatağına yatırdım hanfendi sırt üstü uyumayacakmış yan döndü de uyudu
Aynen öle filmde neymiş bizim hayatımız film oldu bu kuzucuklarlaAyy bi ton üyü yaptık kocişler dönüşümlü benim Durunun kocişin ne kadar çok olduğunu tahmin edersiniz hele Durunun hiç bitmiyor bide minnak minnak kobilerini kakaladım kızının kıyafetlerini o ütüledi çoraplarını ütülerden seviyoo bide bulaşık mak boşalttım giysileri yerleştir nevresim değiştirdim yoruldum valla duş almaya Halim kalmadı sabaha artık
Masallah canim. Ne yapsalar mutlu oluyoruz. Benim kizda uc gundur kahkaha atiyor. Atsin diye yapmadigim sebeklik kalmiyor. Tam yuzu koyun mu donuyor yoksa yan mi canim. Yuzu koyun donuyorsa geri donebiliyor mu?
Arkadaslar bakici fikrine kendinizi nasil alistirdiniz, ben ucretsiz izin alacagim mayista baslayacagim ama simdiden stres basti, gece uyuyamiyorum. Gecenlerde kayinvalidemlerde cok optuler diye kafayi yedim, arabada agladim. Ben nasil bakiciya birakacam ya...
Kız cucu bi kayboldun neler yapmışsın aferin kızÇalışkan hatunun hali başka. Benim 2-3 sepet duruyo ütülenecek off ne zor işlermiş çok antrenmansız kalmışım
Tam dönüyo canım. YÜz üstü dururken sırt üstü dönüyodu zaten. Hatta çekim yapıldığı gün baya döndü her seferinde yüzükoyun yatırdım yine. Ama bu gece sırt üstü iken yüzükoyun döndü. Bu zor bir hareket olduğu için çok heyecanlandım :))) Kolu altta da kalmıyo onu da kurtarıyo yani emekleme pozisyonu alıyo maşallah benim kuzuma
Napıyım kuzum gittikçe birikiyor bi yerden başlamak lazımdı yine bitmezdide kociş yardım etti saolsun halledersin sende h.ici bi akşamşimdi artık uyuma zamanı iyi geceler güzel anneler yarın yepyeni bi haftada görüşürüz inş
Bizde gaz cok az oldu, bizim asil sorunumuz meme-uyku eslestirmesi yapmasiydi. Sukur ondan kurtardim.
Kız cucu bi kayboldun neler yapmışsın aferin kızÇalışkan hatunun hali başka. Benim 2-3 sepet duruyo ütülenecek off ne zor işlermiş çok antrenmansız kalmışım
Tam dönüyo canım. YÜz üstü dururken sırt üstü dönüyodu zaten. Hatta çekim yapıldığı gün baya döndü her seferinde yüzükoyun yatırdım yine. Ama bu gece sırt üstü iken yüzükoyun döndü. Bu zor bir hareket olduğu için çok heyecanlandım :))) Kolu altta da kalmıyo onu da kurtarıyo yani emekleme pozisyonu alıyo maşallah benim kuzuma
Masallah canim. Allah nazarlardan saklasin. Tam tur donuyor desene erken emekler belkide. Guzelmis donerek oyalanir. Darisi bizim kuzucuklarin basina:)
Dayanamıcam ve küfür edicem kaltağın biri yine evladını öldürmüş.
Noluyo bunlara ya adamlarda yatıp yatıp çocuklarını öldürüyorlar.pislikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?