2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım emzik vermeye çalışsan belki faydası olur

chicco wei bakkal emziği denedim almadı canım yarın eşime avent aldırcam arkadaş tavsiye etti eczanelerde var mıdır avent nerden alabiliriz umarım onu kabul eder. emziği çıkarıp parmağını emmeye devam ediyor.

ayyy süpermiş gerçektennnn artık her yaptıkları bizi bizden alıyor dimi yaaa biz mesela geçen kafasını kendi kendine yattığı yerden kaldırdı diye çıldırdık çok mutlu oldukk döndüğünü görsek demek ki nolacak İdoşumun yan dönmüş totosundan ısırırım ayrıca bennn

ayyyy. hayırlı olsun canımm. darısıı da bizee inş. dönsede rahatlasakkk.. yoksaa çok sinr yapıyr çoook.. bu boyda bu sinir bünyeye zarralıı :)

Hhehe sağol canım döner döner biz startı verdik artık arkası gelir Hergün başlarsınız yazmaya ay döndü ay emekledi ne tatlı heyecanlar yaa

olabilir mi ki canım peki napabiliriz bu konuda ilk çocuğum çok acemiyim çooook

Canım Allasen sen niye hemşirenin sözüne itibar ediyosun. Zorla ayırmak psikolojisini bozar. Doktoruna söyle onun tepkisinin hemşire gibi olacağını sanmam. Bırak emsin tatmin etsin kendini benim yeğenler ortaokula kadar emdi bişey olmadı. Rahat bırak çocuğu canım ya. Hem hemşireler bu olayı çok iyi bilseler namı hemşire değil doktor olurdu :))

Sorma dünüş ya insan çok acayip oluyo. İçim içime sığmıyo. Tabi biraz da endişe başladı bakalım uyurken napıçaz :))

Canım benim süt çok hızlı akıyo kızım her emişinde boğulacak gibi oluyo süt boğazına kaçıyor
Özellikle geceleri Emerken göğüsler çok dolu oluyor doktorumuz emzirirken iyice sık göğsünün ucunu dedi
Sıkmaktan göğüslerim morardı
Bu makine iyice açıyorsa zaten hiç kullanmayayım
Pompa artı elle sağma şeklinde deneyeyim hiç olmadı bi pompa kiralar bakarım gerçekten sütüm mü az yoksa makinemden mi kaynaklı
Teşekkürler cevabın için[/QUOTE]

Canim aventlerde masaj basligi var. Seninkinde var mi. O basligi cikarinca daha iyi sagiyor diye bir forumda okumustum dene istersen. Birde goguslerin kucuk mu. Benim kiler kucuk ona gore oluyormus uclari ama standart satiyorlar. O yuzden benimki tam kavramiyor. Ellede sagiyor gibi yapinca biraz daha fazla geliyor.

olabilir mi ki canım peki napabiliriz bu konuda ilk çocuğum çok acemiyim çooook

Valla canim bende acemiyim :) benim kizimda bazen cok hirsli emiyor parmaklarini, kipkirmizi yapiyor :) ebemizi aradim bende belki damagi kasiniyordur birak kasisin kendine zarar vermez acitmaz o merak etme dedi, ama surekli ve elini aci hissetmeksizin zorluyorsa o zaman doktorunun gormesi gerek dedi.

Canım kaç aylık kızın
Benim minnoş 3 aylık olmak üzere henüz yarım dönebiliyor tam dönüş yapamadı
Ne zaman dönecek çok merak ediyorum

canım biz 3 ay 3 haftalığızz. bebekten bebeğe değişiyr.. azmine bağlıı biizmki çok azimlii ama siniri azmini yenyrr. bakıyrmm çok sinirlenyr ağlıyr hemen alıyorumm yerdenn.

canım aynı durum bizde de mevcut.. emzirdikten hemen sonrada yapıyor ve özellikle uyuyacağı zaman elini alıyor uykuya dalıyor emzik veriyorum bazen emzik düşünce parmağını alıyor bazende emziği atıyor öyle parmağını alıyor..
öyle bir emiyorki görsen parmağı dibine kadar sokuyor biraz daha olsa mideye götürecek sanki :)
ilk zamanlar çok sinirlerim bozuldu ama fazla takmamaya çalışıyorum 6-7. ayda bırakır diye okudum inşallah doğrudur..
gece uykuda emiyor ve cokurtu sesine uyanıp emziriyodum buna çözümü kollarını kundak yapmakta buldum..

Sağol canım yaa valla en güzel film onları izlemek. Çok mutlu oldum yaaa

Aynen öle filmde neymiş bizim hayatımız film oldu bu kuzucuklarla Ayy bi ton üyü yaptık kocişler dönüşümlü benim Durunun kocişin ne kadar çok olduğunu tahmin edersiniz hele Durunun hiç bitmiyor bide minnak minnak kobilerini kakaladım kızının kıyafetlerini o ütüledi çoraplarını ütülerden seviyoo bide bulaşık mak boşalttım giysileri yerleştir nevresim değiştirdim yoruldum valla duş almaya Halim kalmadı sabaha artık

Masallah canim. Ne yapsalar mutlu oluyoruz. Benim kizda uc gundur kahkaha atiyor. Atsin diye yapmadigim sebeklik kalmiyor. Tam yuzu koyun mu donuyor yoksa yan mi canim. Yuzu koyun donuyorsa geri donebiliyor mu?

Kız cucu bi kayboldun neler yapmışsın aferin kız Çalışkan hatunun hali başka. Benim 2-3 sepet duruyo ütülenecek off ne zor işlermiş çok antrenmansız kalmışım

Masallah canim. Ne yapsalar mutlu oluyoruz. Benim kizda uc gundur kahkaha atiyor. Atsin diye yapmadigim sebeklik kalmiyor. Tam yuzu koyun mu donuyor yoksa yan mi canim. Yuzu koyun donuyorsa geri donebiliyor mu?

Tam dönüyo canım. YÜz üstü dururken sırt üstü dönüyodu zaten. Hatta çekim yapıldığı gün baya döndü her seferinde yüzükoyun yatırdım yine. Ama bu gece sırt üstü iken yüzükoyun döndü. Bu zor bir hareket olduğu için çok heyecanlandım :))) Kolu altta da kalmıyo onu da kurtarıyo yani emekleme pozisyonu alıyo maşallah benim kuzuma

10aylik olana kadar yaninda olacam. Yazin annem gelip bakacak. Sonrada krese verecem. Bakiciya guvenemiyorum. Kreste daha fazla ilgilenen var ve canli olarak izleye biliyorsun.

Napıyım kuzum gittikçe birikiyor bi yerden başlamak lazımdı yine bitmezdide kociş yardım etti saolsun halledersin sende h.ici bi akşam şimdi artık uyuma zamanı iyi geceler güzel anneler yarın yepyeni bi haftada görüşürüz inş

Aman yaparım yavaş yavaş canım sağolsun) İyi geceler cucum Allah rahatlık versin rüyanda beni gör

Bizde gaz cok az oldu, bizim asil sorunumuz meme-uyku eslestirmesi yapmasiydi. Sukur ondan kurtardim.

honeycim ben de kizimda meme-uyku eslestirmesi sorunu yasiyorum. sorunu nasil cozdugunu merak ettim. biraz tuyo versen

parmecim bu turlu yazamadim başınız sağolsun. Haberlerde görüp çok üzülmüştüm. ecel gelip buluyor bebeğin sağlıklı olmasına çok sevindim

Masallah canim. Allah nazarlardan saklasin. Tam tur donuyor desene erken emekler belkide. Guzelmis donerek oyalanir. Darisi bizim kuzucuklarin basina:)

Masallah canim. Allah nazarlardan saklasin. Tam tur donuyor desene erken emekler belkide. Guzelmis donerek oyalanir. Darisi bizim kuzucuklarin basina:)

Amin canım merak etme çok yakında başlar artık tüm bebişler :)) Aynı zamanda endişeler de başlar çünkü demin uykuda dönmeye çalışıyodu iyi ki öğrendi Kapaklanır kalırsa uyurken diye aklım gidiyo şuan. Allah'a emanet ben ne kadar koruyabilirim ki

merhaba güzel annişler

sürekli takipteyım sizi. kızımın ağlama krizleri devam ediyor ama süresi daha azaldı . bu da beni mutlu ediyor. mama veren anneler sorum size şu içiriyor musunuz ? her mamadan sonra mi? ne kadar isterse o kadar mi? ben mamayı anne sutune takviye olarak veriyorum. annem illa bol şu içir diyo. hem susar hem anca alışır diyor. bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…