2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım doğru söylüyorsun da tek sorun az olması...oğluşum hiç tok hissetmiyor ağlıyor hep yada o bir oburcuk :) ama yok ağlasada vermiyorum mama, tekrar emziriyorum
bende saat aralığını uzatamıyorum, emmek istediğinde vermezsem katılana kadar ağlıyor...inşallah becerebilirsiniz saati çıkartmayı. ama bence 2.15 yaptıysan 3 e de çıkar canım yavaş yavaş
iş mevzumuzda bu hafta netleşicek sanırım. geçen hafta Hindistanda festival varmış, o yüzden görüşemedik. İnşallah iyi bişeyler olur canım ya
siz ne yaptınız, hala İzmir demisiniz yoksa döndünüz mü?

biz doğumdan beri Avent kullanıyoruz canım ben çok memnunum. ama dediğim gibi bu paşanın oburcukluğundan mı bilmem. onun için meme, biberon, kaşık farketmiyor yeter ki yiyecek bişey olsun

ben sağma konusunda özürlümüyüm yoksa sütüm yerlerde mi sürünüyor
3 gün önce medela mini geldi, oğlumu emzirmeden sağıyorum... şu ana kadar bir seferde en fazla 80cc çıktı iki göğüs toplamından.
neyi yanlış yapıyorum acaba

Günaydın arkadaşlarım:)
Güzel bir hafta olsun hepimiz için.
Bu hafta yapacak çok çok işim var. Listemde ilk sırada öğretmenler günü hediyemiz var.
Malum oğlumun ilk okul deneyimi ilk öğretmenler günü. Ne alsamm öğretmenimize.
Öğretmen arkadaşlarıma fikir sormak istedim. Öğretmenler gününde nasıl bir hediye sizi mutlu eder??

Uf çok stresli bir iş
Allah kolaylıklar versin süt sağıp bebeğini beslemek zorunda olanlara.
şöyle birşey var aybikecim bebekler 2 aylıkkken de 6 aylıkken de aldıkları süt miktarı aynı olabilirmiş. Sütten aldıkları çoğalıyormuş. Yani düz mantık düşünmemek gerekiyor. Büyüdü daha çok içmesi lazım diye. Sindirim sistemleri geliştikçe aynı miktar sütten dha çok enerji ürüetebiliyorlsrmış. Tabi kitsp bilgisi bu pratikte öyle olmuyor. Bebeğin emerek tatmin olması lazım. Zor işler. Kolaqylaıklar diliyorum.
O değil de mantık yazarken canm mantı çekti. Nolucam ben böyle yarım dünya oldum zaten:)

günaydın hanımlar yeni bi haftaya başladık hadi hayırlısı

arastacım idoşunun dönmesine çok sevindim bende egzersizlere devam edıorum o konuda ama henüz bi sonuç alamadım hehe merakla beklıyorum ya

Canim benim masallah. O yanaklari opesim var.

kızım olsa kesin verirdim bu yakışıklıya...hemde bu devirde çiçek alan bir erkek

Ay cok tatliiiiiiiiiii :)))) masallahhh

oy oy bende o yapraklar gibi seni yiyim yakışıklı , ayrıca çok naziksin

canım emme aralıkları iyi bence . büyüdükçe azalır gece uyanmaları

topiğin yakışıklıları maşallah oğluşlarınıza...

suloz bu yaşta dicem yaşta bile değil çapkınlığa başlattın bebeği :)) maşallah çok tatlı

suba bayıldım oğluşuna maşallahh pek masumm

Masallahh yanaklar tam isirmalikk yerim seni yerimm :-D

Oy oy oyyy topiğin taze nişanlılarından selim bey de buradaymış :)) Çok sevimli ya maşallah
teşekkür ediyoruz hepinize
Arastacım dürtüp durmasana dünürümü, istemiyor işte o kayık neyin
İdare ederler tabi dünüş, yeter ki aşk olsun
çapkın Selocan seniiii mıncırasım geldi o yanaklarını yaaa
Teşekkür ederiz funda teyzesi
Sıkıysa istediklerimi alma Paris Arda

Eki Görüntüle 863124
İdada böyle pozlar varken kim hayır diyebilir ki isteklerine
İnsani nasil da mutlu ediyorsunuz :))

Cok guzel ve cok özelsiniz :))
Teşekkür ederiz cnm sende öylesin :)
ömrümü yedin de doymadın kız İda ama sana asla hayır diyemiyorum çünküüüüü seni çok seviyoruuummmm
Ohoww Arda'dan atak geldi :) Çook yakışıklı amaa
Kız cucuu 2 gün yoktum ortada hemen tesir altına almış bu arasta seni isteyenin vermeyenin yüzü falan cıks cıks cıks

Bende hazirana kadar izindeyim ama sanki zaman cok hizli akiyor, dusununce cok panik oluyorum ilk haftalar cok zorlanacagiz ama sonra alisacagiz mecbur. Ben kizimi krese verecegim, sabahin korunde evinden cikacak aksam gelecek yavrum

Bakıcı icin üzülen Arkadaslar , hepiniz baya büyüyene kadar yanındasiniz ne guzel , daha erken ayrılmak zorunda olsanız daha zor olurdu ,
Tabi insan bebeğinden ayrılacağı icin üzülüyor ama baya büyütmüş olacaksınız Haziran filan diyorsunuz , bebek büyüdükce anneye olan ihtiyacı azaldıkca ayrılmak bir nebze kolaylaşıyor , bu benim kişisel tespitim tabi :)
Canım su gerekmez , mamaları ona göre yapıyorlar ama dili beyaz olmasın diye biraz su verebilirsin beslenme sonrası

Bu arada cok sevindim ağlama krizlerinin azalmasına , büyüdükce herseyleri düzene girecek insallah

Günaydın kızlar ve kızanlar (baylar ve bayanlar gibi oldu yalnız)

Gözümden uyku akıyor ama tüm geceyi uyuyarak geçiren İdoş uyandı bi kere ve oynuyor şuan :)) Aldım kahvemi döndüm kürkçü dükkanıma İdoş bütün gece uyumuş sen neden uyumadın diye düşünenler olabilir merak etmeyin eşimle bişey olmadı Off döner de kapaklanırsa diye paronoyadan uyuyamadım. Yatak odası idoşun odası arası mekik dokudum ve en sonunda idoşun karyolasının altındaki yatağı çekip orda uyudum. Bu gerçeğe alışıp yine eski rahatlığıma dönerim 1-2 güne kadar ama şunu anladım ki anne olmak giderek zorlaşan bi olaymış:))

Kız 2 gün yoktun ve hemen" bu arasta" mı oldum İste cucum "BU"!! zayıf suloza herşey müstehak

Canim ben gunde 1 ogun mama veriyorum ve ardindan 2-3 cay kasigi su veriyorum mama artigini agzindan temizlesin diye.

Onada alisirsin cnm, simdi ilk donme heyecani senide panik yapti :) ve evet buyudukce zorlasiyor annelik.

Cok haklisin, ben kizim 2 aylikken ise donerim diye planliyordum, bi gun kuafore gidipteeve kosarak geri donunce birakamicami anladim. 14 ay ucretli izin hakkim vardi 8 ay aldim eger hala zor gelirse 4 ay daha alcam uzerine. Benim almanyada hic akrabam yakinim yok maalesef, butcem bakiciyi kaldirmaz, is yerimin kresi var sirket icinde oraya vericem kizimi, sik sik gorurum gun icinde.

Bu arada soylemeden gecemeyecegim, 3 ayri ulkede yasadim ve calistim simdiye kadar hatta bir taneside ortadogu ulkesi ama turkiyedeki kadar kadina ve anneye az deger verildigini gormedim. Ozellikle istihdamda yer alan kadinlar, cocuk yapin diye yirtinan hukumet konu annelik haklarini vermeye gelince yan ciziyor, oylarinizi atarken ne olur iyi dusunun, yil olmus 2014 diyelim bizim ulkemiz hala 1900 lu yillarin imkanlariyla oyaliyor milleti.

canım emin ol öğretmenlerin geneli hediye beklemiyor ya da benim tanıdıklarım öyle,beni en çok öğrencilerimin öpücükleri,içten sarılmaları ve yadıkları mektuplar ile yaptıkları resimler mutlu ediyor hepsini de dosyalıyorum canlarımın yaptıklarının.

günaydın annecikler
hayırlı pazarlar.....Eki Görüntüle 863395
tokanı sevsinler seniin
Canım kemeraltında iş yapmak izmirin herhangi bir yerinde dükkan açıp iş yapmaktan daha iyi bence. Dükkan tutar mı tutmaz mı, müşterisi olur mu olmaz mı derdi yok risk yok neden istemiyorsun

Kız 2 gün yoktun ve hemen" bu arasta" mı oldum İste cucum "BU"!! zayıf suloza herşey müstehak
Hadi hayırlısı olsun canım, darısı bize artıkk. Biz koca totomuzu kaldıramıyoruz daha bir tek sağa doğru yan dönüyor şimdilik.
Küsme şekerim ya İşaret sıfatı o hemende topa tutuyosun müstehakmış herşey Hadi gel barışalım

Onada alisirsin cnm, simdi ilk donme heyecani senide panik yapti :) ve evet buyudukce zorlasiyor annelik.

Mecbur alışıcam Ivy işte daha çok küçük olunca insan kendini kurtaramayacağını düşünüyo ne bileyim :) Önlem olarak gömülmesin diye sert zeminde yatırıyorum ve yan yatırma minderini kaldırdım çünkü şu durumda o tehlikeli oldu. Aman hepimiz dönmüşüz zamanında ve bak hayattayız olmaz bişey cıkss. İşte kendimi sürekli telkin ettiğim cümle :))

Teyzoslari oglusumu beğendiğiniz için çok teşekkür ederiz hepinize.
2 gün annemdeydik daha doğrusu artık annemin eski evinde
Sanki eşi misafirliğe gelmiş birazdan gidecekmiş gibi bir ruh halindeydim.
Ama annemi çok mutlu gördüm,adamın yaklaşımları,benimle paylaştığı birkaç şey biraz olsun rahatlamami sağladı ınş hayırlısı olur.

Arasta dün gece bakmistim idosun döndüğünü okudum maşallah
rüyamda barış dönüp düşecekken zor kurtardım

arasta ,ida kendinden bekleneni yapmış ve maşallah dönmeye başlamış canım benim yerim ben onu darısı bizimkilerin başına,valla kızların beni yolmayacağından emin olsam ben de talip olacağım idoşa...

Döner döner merak etme kimler dönmedi ki İyi barışalım madem

Kendi heyecanım herhalde. İlokulda annemle gideröğretmenime hediye alırdık. O günleri hatırlıyorum oğlumun da yaşamasını istedim. İlkokulda topluca hediye alınıyoröğreetmene, bu sene bireysel olarak o hissi yaşasın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…