- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.581
Aybikecim oğluşunun kilosu ve herşeyi yerinde maşallah çok iyi etmişsin bence anne sütü seninki gibi besleyici ise mama vermek çocuğa haksızlık olur gibi geliyor bana
Benim minnoş 6 kiloyu azıcık geçti mama takviyesi yapmayın dediler bana ki hiç vermiyorum zaten dedim
Tracy Hugg un kitabını okuyorum şimdi orda 2 haftalıktan itibaren 2 saatte bir emzirilmeli diyo sonra bu ara açılmalı diyo
Benim kız 2 aylık olana kadar nerdeyse her saat başı emiyordu son 1 aydır 2 saat ya da 2 saat 15 dakika da bir emiyo
3 saat yapmak için çok zorlamam gerekir yırtar ortalığı kıyamıuorum
Emzirme arasını açtıkta gece daha az uyandığını farkettim 3 saate çılartabilirsrm gece bir kez kalkacağını düşünüyorum bu da büyük rahatlık olcAk
Sen iş durumunu ne yaptın herşey gönlünce olur umarım
3-4 ay biberon meme karmaşası açısından çok kritikmiş
Günde 1 kez biberon vericez ama yine de endişeleyim memeden soğur mu acaba diye
Medela calma biberonu duydum
Araştırdım baya iddialı anne memesine benzeme konusunda
Biberon tavsiyesi olan var mı
Bir süt sağma üstadı olarak hehe komik oldu bu sorum olacak cnm. Pompayla sağarken masaj yapıyor musun sanki elle sağarmış gibi masaj yaparsan daha çok çıkar bi de sağdıktan sonra 10 dakkabekle yine sağ. Ya da pompanı kontrol ettir acaba arızamı mı çekim gücü düşmüştür belki. Alacaksan da medela swing yerine medela mini alabîlirsin o 180 tl. Bende 2 tane var lansinoh ve medela mini. Mini nin tek sevmediğim tarafı gürültüsü ama çekimi çok iyi
ben sağma konusunda özürlümüyüm yoksa sütüm yerlerde mi sürünüyor
3 gün önce medela mini geldi, oğlumu emzirmeden sağıyorum... şu ana kadar bir seferde en fazla 80cc çıktı iki göğüs toplamından.
neyi yanlış yapıyorum acaba
Canim benim masallah. O yanaklari opesim var.
kızım olsa kesin verirdim bu yakışıklıya...hemde bu devirde çiçek alan bir erkek
Ay cok tatliiiiiiiiiii :)))) masallahhh
oy oy bende o yapraklar gibi seni yiyim yakışıklı , ayrıca çok naziksin
canım emme aralıkları iyi bence . büyüdükçe azalır gece uyanmaları
topiğin yakışıklıları maşallah oğluşlarınıza...
suloz bu yaşta dicem yaşta bile değil çapkınlığa başlattın bebeği :)) maşallah çok tatlı
suba bayıldım oğluşuna maşallahh pek masumm
Masallahh yanaklar tam isirmalikk yerim seni yerimm :-D
teşekkür ediyoruz hepinizeOy oy oyyy topiğin taze nişanlılarından selim bey de buradaymış :)) Çok sevimli ya maşallah
Arastacım dürtüp durmasana dünürümü, istemiyor işte o kayık neyinCucum bu güzelliğe kulübe ve kayık az yavrum
Ellerimde çiçekler kapında sırılsıklam ahaha kız yine çok güldürdün beni Allah canını almasın delü Yalnız o değil de giderek daha yakışıklı oluyo Selim Duruuuuuuuuuuuuu
İdare ederler tabi dünüş, yeter ki aşk olsunTskler kızlar hepimizin kuzuları şeker kıvamında
Valla kuzum idoşada az istekleri yeniden gözdeni geçirsek dicem ama damatlarda yakışıklı şimdi haklarını yemeyelimhem bebek ruhundan anlıyo Selim baksana ellerinde çiçekler nazik kibar yakuşukluuuu eee kayıkla kulubeyle idare ederler şimdilik
Teşekkür ederiz funda teyzesiçapkın Selocan seniiiimıncırasım geldi o yanaklarını yaaa
İdada böyle pozlar varken kim hayır diyebilir ki isteklerine
Teşekkür ederiz cnm sende öylesin :)İnsani nasil da mutlu ediyorsunuz :))
Cok guzel ve cok özelsiniz :))
Ohoww Arda'dan atak geldi :) Çook yakışıklı amaaömrümü yedin de doymadın kız İdaama sana asla hayır diyemiyorum çünküüüüü seni çok seviyoruuummmm
Kız cucuu 2 gün yoktum ortada hemen tesir altına almış bu arasta seni isteyenin vermeyenin yüzü falan cıks cıks cıksAma İdoş ben sana bi sürü şey yazdım nereye gitti kız onlar illa özel yazsam sanaöncelikle o cıbıl cıbıl yirim seniiii lokum arasta kuzum istekte sınır yok tam gaz devam isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü demişler özlü söz
Bende hazirana kadar izindeyim ama sanki zaman cok hizli akiyor, dusununce cok panik oluyorumilk haftalar cok zorlanacagiz ama sonra alisacagiz mecbur. Ben kizimi krese verecegim, sabahin korunde evinden cikacak aksam gelecek yavrum
Canım su gerekmez , mamaları ona göre yapıyorlar ama dili beyaz olmasın diye biraz su verebilirsin beslenme sonrasımerhaba güzel annişler
sürekli takipteyım sizi. kızımın ağlama krizleri devam ediyor ama süresi daha azaldı . bu da beni mutlu ediyor. mama veren anneler sorum size şu içiriyor musunuz ? her mamadan sonra mi? ne kadar isterse o kadar mi? ben mamayı anne sutune takviye olarak veriyorum. annem illa bol şu içir diyo. hem susar hem anca alışır diyor. bilemiyorum
teşekkür ediyoruz hepinize
Arastacım dürtüp durmasana dünürümü, istemiyor işte o kayık neyin
İdare ederler tabi dünüş, yeter ki aşk olsun
Teşekkür ederiz funda teyzesi
İdada böyle pozlar varken kim hayır diyebilir ki isteklerine
Teşekkür ederiz cnm sende öylesin :)
Ohoww Arda'dan atak geldi :) Çook yakışıklı amaa
Kız cucuu 2 gün yoktum ortada hemen tesir altına almış bu arasta seni isteyenin vermeyenin yüzü falan cıks cıks cıks
merhaba güzel annişler
sürekli takipteyım sizi. kızımın ağlama krizleri devam ediyor ama süresi daha azaldı . bu da beni mutlu ediyor. mama veren anneler sorum size şu içiriyor musunuz ? her mamadan sonra mi? ne kadar isterse o kadar mi? ben mamayı anne sutune takviye olarak veriyorum. annem illa bol şu içir diyo. hem susar hem anca alışır diyor. bilemiyorum
Günaydın kızlar ve kızanlar(baylar ve bayanlar gibi oldu yalnız)
Gözümden uyku akıyor ama tüm geceyi uyuyarak geçiren İdoş uyandı bi kere ve oynuyor şuan :)) Aldım kahvemi döndüm kürkçü dükkanımaİdoş bütün gece uyumuş sen neden uyumadın diye düşünenler olabilir merak etmeyin eşimle bişey olmadı Off döner de kapaklanırsa diye paronoyadan uyuyamadım. Yatak odası idoşun odası arası mekik dokudum ve en sonunda idoşun karyolasının altındaki yatağı çekip orda uyudum. Bu gerçeğe alışıp yine eski rahatlığıma dönerim 1-2 güne kadar ama şunu anladım ki anne olmak giderek zorlaşan bi olaymış:))
Bakıcı icin üzülen Arkadaslar , hepiniz baya büyüyene kadar yanındasiniz ne guzel , daha erken ayrılmak zorunda olsanız daha zor olurdu ,
Tabi insan bebeğinden ayrılacağı icin üzülüyor ama baya büyütmüş olacaksınız Haziran filan diyorsunuz , bebek büyüdükce anneye olan ihtiyacı azaldıkca ayrılmak bir nebze kolaylaşıyor , bu benim kişisel tespitim tabi :)
Canım su gerekmez , mamaları ona göre yapıyorlar ama dili beyaz olmasın diye biraz su verebilirsin beslenme sonrası
Bu arada cok sevindim ağlama krizlerinin azalmasına , büyüdükce herseyleri düzene girecek insallah
Günaydın arkadaşlarım:)
Güzel bir hafta olsun hepimiz için.
Bu hafta yapacak çok çok işim var. Listemde ilk sırada öğretmenler günü hediyemiz var.
Malum oğlumun ilk okul deneyimi ilk öğretmenler günü. Ne alsamm öğretmenimize.
Öğretmen arkadaşlarıma fikir sormak istedim. Öğretmenler gününde nasıl bir hediye sizi mutlu eder??
tokanı sevsinler seniingünaydın annecikler
hayırlı pazarlar.....Eki Görüntüle 863395
Canım kemeraltında iş yapmak izmirin herhangi bir yerinde dükkan açıp iş yapmaktan daha iyi bence. Dükkan tutar mı tutmaz mı, müşterisi olur mu olmaz mı derdi yok risk yok neden istemiyorsunKızlar cinnet geçirmek üzereyimmmmKocam sözümü dinlemiyor tehditlerimi de tınlamadı. Bugün gitti devralmak istediği yerde durucakmış akşama kadar işleri nasıl bakıcakmışşş. Ben de kızımı alıp birazdan kavınvalideme gidicem. Dün annemdeydim. Kafayı dağıtmaya ihtiyacım var. Anneme anlatamıyorum durumu ama bugün kayınvalideme anlatıcam içimde tutmaktan yoruldum. Biri bilsin ve konuşsun eşimle yetti artık
Tam dönüyo canım. YÜz üstü dururken sırt üstü dönüyodu zaten. Hatta çekim yapıldığı gün baya döndü her seferinde yüzükoyun yatırdım yine. Ama bu gece sırt üstü iken yüzükoyun döndü. Bu zor bir hareket olduğu için çok heyecanlandım :))) Kolu altta da kalmıyo onu da kurtarıyo yani emekleme pozisyonu alıyo maşallah benim kuzuma
Hadi hayırlısı olsun canım, darısı bize artıkk. Biz koca totomuzu kaldıramıyoruz daha bir tek sağa doğru yan dönüyor şimdilik.Kız 2 gün yoktun ve hemen" bu arasta" mı oldumİste cucum "BU"!! zayıf suloza herşey müstehak
Onada alisirsin cnm, simdi ilk donme heyecani senide panik yapti :) ve evet buyudukce zorlasiyor annelik.
Hadi hayırlısı olsun canım, darısı bize artıkk. Biz koca totomuzu kaldıramıyoruz daha bir tek sağa doğru yan dönüyor şimdilik.
Küsme şekerim yaİşaret sıfatı o hemende topa tutuyosun müstehakmış herşey Hadi gel barışalım
canım emin ol öğretmenlerin geneli hediye beklemiyor ya da benim tanıdıklarım öyle,beni en çok öğrencilerimin öpücükleri,içten sarılmaları ve yadıkları mektuplar ile yaptıkları resimler mutlu ediyor hepsini de dosyalıyorum canlarımın yaptıklarının.
Döner döner merak etme kimler dönmedi kiİyi barışalım madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?