- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.601
Arasta dün gece bakmistim idosun döndüğünü okudum maşallah
rüyamda barış dönüp düşecekken zor kurtardım
arasta ,ida kendinden bekleneni yapmış ve maşallah dönmeye başlamış canım benim yerim ben onu darısı bizimkilerin başına,valla kızların beni yolmayacağından emin olsam ben de talip olacağım idoşa...
Aaa lütfen biz kız anneleri olarak birlik olmamız şart aşka saygımız sonsuz dünüş ama kızlarımızın rahatınıda düşünmemiz lazım dimi ama iyiki bi kulübe bi kayık istedik Selim oğlum için küçük şeyler bunlarteşekkür ediyoruz hepinize
Arastacım dürtüp durmasana dünürümü, istemiyor işte o kayık neyin
İdare ederler tabi dünüş, yeter ki aşk olsun
Teşekkür ederiz funda teyzesi
İdada böyle pozlar varken kim hayır diyebilir ki isteklerine
Teşekkür ederiz cnm sende öylesin :)
Ohoww Arda'dan atak geldi :) Çook yakışıklı amaa
Kız cucuu 2 gün yoktum ortada hemen tesir altına almış bu arasta seni isteyenin vermeyenin yüzü falan cıks cıks cıks
Günaydın CNm her dönemleri ayrı bi zor valla ama dediğin gibi anne olmak hem çok çok güzel hemde zor düşünmekten psikopata bağlıyorsunGünaydın kızlar ve kızanlar(baylar ve bayanlar gibi oldu yalnız)
Gözümden uyku akıyor ama tüm geceyi uyuyarak geçiren İdoş uyandı bi kere ve oynuyor şuan :)) Aldım kahvemi döndüm kürkçü dükkanımaİdoş bütün gece uyumuş sen neden uyumadın diye düşünenler olabilir merak etmeyin eşimle bişey olmadı Off döner de kapaklanırsa diye paronoyadan uyuyamadım. Yatak odası idoşun odası arası mekik dokudum ve en sonunda idoşun karyolasının altındaki yatağı çekip orda uyudum. Bu gerçeğe alışıp yine eski rahatlığıma dönerim 1-2 güne kadar ama şunu anladım ki anne olmak giderek zorlaşan bi olaymış:))
Hem zayıf bide konuşuyor dimi arasta sen zaten 1-0 öndesin zayıf şey nolcekkkKız 2 gün yoktun ve hemen" bu arasta" mı oldumİste cucum "BU"!! zayıf suloza herşey müstehak
Mecbur alışıcam Ivy işte daha çok küçük olunca insan kendini kurtaramayacağını düşünüyo ne bileyim :) Önlem olarak gömülmesin diye sert zeminde yatırıyorum ve yan yatırma minderini kaldırdım çünkü şu durumda o tehlikeli oldu. Aman hepimiz dönmüşüz zamanında ve bak hayattayız olmaz bişey cıkss. İşte kendimi sürekli telkin ettiğim cümle :))
Kız evi naz evi boşuna dememişler, sonradan sonradan çıkıyor istekler yanmışız biz haberimiz yokAaa lütfen biz kız anneleri olarak birlik olmamız şart aşka saygımız sonsuz dünüş ama kızlarımızın rahatınıda düşünmemiz lazım dimi ama iyiki bi kulübe bi kayık istedik Selim oğlum için küçük şeyler bunlar
Günaydın CNm her dönemleri ayrı bi zor valla ama dediğin gibi anne olmak hem çok çok güzel hemde zor düşünmekten psikopata bağlıyorsun
Hem zayıf bide konuşuyor dimi arasta sen zaten 1-0 öndesin zayıf şey nolcekkk
Kız evi naz evi boşuna dememişler, sonradan sonradan çıkıyor istekler yanmışız biz haberimiz yok
Benimki tembel galiba canımDün 4. Ayımızı doldurup 5. ayımıza adım attık
Aaa lütfen biz kız anneleri olarak birlik olmamız şart aşka saygımız sonsuz dünüş ama kızlarımızın rahatınıda düşünmemiz lazım dimi ama iyiki bi kulübe bi kayık istedik Selim oğlum için küçük şeyler bunlar
Günaydın CNm her dönemleri ayrı bi zor valla ama dediğin gibi anne olmak hem çok çok güzel hemde zor düşünmekten psikopata bağlıyorsun
Hem zayıf bide konuşuyor dimi arasta sen zaten 1-0 öndesin zayıf şey nolcekkk
canım benim bebeğim dönmüyor daha ama geçen gün yastıktan kayıp kafası yatağın köşesine dolmuş bas bas bağırıyor.
yani artık biliyorlar merak etme yıkar ortalığı gelmen için
Aşk olsun dünüşüm girdik bir kere bu yola, duru kızım ne isterse alırız bizÖle tabii dünüşüm kolay değil yinede sizi çok zorlamayız merak etme ihtiyaçlar dışındaeee artık ihtiyaçlarada hayır demezsiniz
Canım İdoş da daha kalkmak için uğraşmıyo hiç öyle kafasını kaldırıp kalkayım bari demiyo çeşit çeşit kız bunlar
Cucum bu Suloz bildiğin cimri çıktı ve Selimi de dolduruşa getiriyo. Ben söyliyim Selim'i doldurup doldurup salacak Duru'nun üstüne. Fena kaynanalardan bu
Allah helal sut emmisi ile karsilastirsin. Tanidik referansi ile aramaya calis eve kamera koy. Annen kayinvaliden var ise yarim gun kadar onlar gelsinler.
Sana boyle rahat rahat soyluyorum da biz de bakici opsiyonumuzu eledik.
ben sağma konusunda özürlümüyüm yoksa sütüm yerlerde mi sürünüyor
3 gün önce medela mini geldi, oğlumu emzirmeden sağıyorum... şu ana kadar bir seferde en fazla 80cc çıktı iki göğüs toplamından.
neyi yanlış yapıyorum acaba
Uf çok stresli bir iş
Allah kolaylıklar versin süt sağıp bebeğini beslemek zorunda olanlara.
şöyle birşey var aybikecim bebekler 2 aylıkkken de 6 aylıkken de aldıkları süt miktarı aynı olabilirmiş. Sütten aldıkları çoğalıyormuş. Yani düz mantık düşünmemek gerekiyor. Büyüdü daha çok içmesi lazım diye. Sindirim sistemleri geliştikçe aynı miktar sütten dha çok enerji ürüetebiliyorlsrmış. Tabi kitsp bilgisi bu pratikte öyle olmuyor. Bebeğin emerek tatmin olması lazım. Zor işler. Kolaqylaıklar diliyorum.
O değil de mantık yazarken canm mantı çekti. Nolucam ben böyle yarım dünya oldum zaten:)
Aaa öleni diyon kuzum yok kız yapmaz yapmaz yapmazsın dimi kız dünüşCanım İdoş da daha kalkmak için uğraşmıyo hiç öyle kafasını kaldırıp kalkayım bari demiyo çeşit çeşit kız bunlar
Ayy hepsi birbirinden komik benim duruda kafa hep önde kalkıcakmış ama Popişi kaldırmıyor destek bekliyor hep
Cucum bu Suloz bildiğin cimri çıktı ve Selimi de dolduruşa getiriyo. Ben söyliyim Selim'i doldurup doldurup salacak Duru'nun üstüne. Fena kaynanalardan bu
Evet evet bence de ağlar yaa. Anne yüreği işte nolur nolmaz diye hep endişeli. Ama alışıcam canım sağol desteğin için
Aşk olsun dünüşüm girdik bir kere bu yola, duru kızım ne isterse alırız biz
dünüşümün aklına kötü fikirler sokma kuzum, ne istedi de ben aaa olmaz dedim demi dünüş
Arkadaslar bakici fikrine kendinizi nasil alistirdiniz, ben ucretsiz izin alacagim mayista baslayacagim ama simdiden stres basti, gece uyuyamiyorum. Gecenlerde kayinvalidemlerde cok optuler diye kafayi yedim, arabada agladim. Ben nasil bakiciya birakacam ya...
Aaa öleni diyon kuzum yok kız yapmaz yapmaz yapmazsın dimi kız dünüşabe kayganaa
Valla öle dünüş kolay değil erkek tarafı olmak artık ne gerekirse yapılacak sonuçta cocukların mutluluğu söz konusu ayolliyi kayganaa kıs bu suloz sonradan değişmezdin dimiii Selim'i doldurup Durunun üstüne salmazsın
Hemde ne çüşşş hangi kolejmiş o ya hemde ne yorumsuzKızlar bu arada kolejde 1.sınıfa giden arkadaşımın kızı eve gelince Atatürk çok içiyomuş ondan ölmüş demiş annesine. Oha diyorum çüş diyorumYorumsuz
Herşey beklenir Sulozdan canım iyisi mi Duru ile Selim evlenince sen onlara yerleş Sulozu da sokma. Tedbir almakta fayda var. O küçük kulübeye nasıl sığarsınız bilmiyorum aman canım sıkışsınlar azcık.
Hemde ne çüşşş hangi kolejmiş o ya hemde ne yorumsuz
Ayy kızımın mutluluğu herşeyden önemli kuzum babamızıda alır yerleşiriz artık napalım o küçücük kulubeciğe zor olsa sığışcaz her şey yavrum için
Aaa öleni diyon kuzum yok kız yapmaz yapmaz yapmazsın dimi kız dünüşabe kayganaa
Valla öle dünüş kolay değil erkek tarafı olmak artık ne gerekirse yapılacak sonuçta cocukların mutluluğu söz konusu ayolliyi kayganaa kıs bu suloz sonradan değişmezdin dimiii Selim'i doldurup Durunun üstüne salmazsın
Hiç şaşırtıcı gelmedi bana. Daha neler göreceğiz kimbilir. Yurdum insanı zihniyetni değiştirmedikçe..Kızlar bu arada kolejde 1.sınıfa giden arkadaşımın kızı eve gelince Atatürk çok içiyomuş ondan ölmüş demiş annesine. Oha diyorum çüş diyorumYorumsuz
Herşey beklenir Sulozdan canım iyisi mi Duru ile Selim evlenince sen onlara yerleş Sulozu da sokma. Tedbir almakta fayda var. O küçük kulübeye nasıl sığarsınız bilmiyorum aman canım sıkışsınlar azcık.
Hemde ne çüşşş hangi kolejmiş o ya hemde ne yorumsuz
Ayy kızımın mutluluğu herşeyden önemli kuzum babamızıda alır yerleşiriz artık napalım o küçücük kulubeciğe zor olsa sığışcaz her şey yavrum için
Dünüşümm ypmam ben öyle şeyler merak etme.. Kızzz söz bozulcak senin yüzünden biraz yavaş fiştekleeTabi canım evlat hatrı için herşeye katlanılırGerekirse kayıkta bile uyursunuz
Tabi canım evlat hatrı için herşeye katlanılırGerekirse kayıkta bile uyursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?