2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arasta dün gece bakmistim idosun döndüğünü okudum maşallah
rüyamda barış dönüp düşecekken zor kurtardım

Sağol canım aman dikkat aniden başlıyo sakın koltukta filan bırakmayın artık yerde bulursunuz zira. Hayır olsun rüyan canım sanırım Barış'ın yakında döneceğine delalet ediyo:))

Amin canım sizinkilerin de en yakın zamanda döneceğine eminim. Sen de talip ol çıtayı bi tık daha yükseltelim diycem de benim dünüş çok fena tutabilene aşk olsun

Son düzenleme:
Aaa lütfen biz kız anneleri olarak birlik olmamız şart aşka saygımız sonsuz dünüş ama kızlarımızın rahatınıda düşünmemiz lazım dimi ama iyiki bi kulübe bi kayık istedik Selim oğlum için küçük şeyler bunlar
Günaydın CNm her dönemleri ayrı bi zor valla ama dediğin gibi anne olmak hem çok çok güzel hemde zor düşünmekten psikopata bağlıyorsun
Kız 2 gün yoktun ve hemen" bu arasta" mı oldum İste cucum "BU"!! zayıf suloza herşey müstehak
Hem zayıf bide konuşuyor dimi arasta sen zaten 1-0 öndesin zayıf şey nolcekkk

canım benim bebeğim dönmüyor daha ama geçen gün yastıktan kayıp kafası yatağın köşesine dolmuş bas bas bağırıyor.
yani artık biliyorlar merak etme yıkar ortalığı gelmen için

Kız evi naz evi boşuna dememişler, sonradan sonradan çıkıyor istekler yanmışız biz haberimiz yok

Benimki tembel galiba canım Dün 4. Ayımızı doldurup 5. ayımıza adım attık

Canım İdoş da daha kalkmak için uğraşmıyo hiç öyle kafasını kaldırıp kalkayım bari demiyo çeşit çeşit kız bunlar

Cucum bu Suloz bildiğin cimri çıktı ve Selimi de dolduruşa getiriyo. Ben söyliyim Selim'i doldurup doldurup salacak Duru'nun üstüne. Fena kaynanalardan bu

canım benim bebeğim dönmüyor daha ama geçen gün yastıktan kayıp kafası yatağın köşesine dolmuş bas bas bağırıyor.
yani artık biliyorlar merak etme yıkar ortalığı gelmen için

Evet evet bence de ağlar yaa. Anne yüreği işte nolur nolmaz diye hep endişeli. Ama alışıcam canım sağol desteğin için

Son düzenleme:
Öle tabii dünüşüm kolay değil yinede sizi çok zorlamayız merak etme ihtiyaçlar dışında eee artık ihtiyaçlarada hayır demezsiniz
Aşk olsun dünüşüm girdik bir kere bu yola, duru kızım ne isterse alırız biz
dünüşümün aklına kötü fikirler sokma kuzum, ne istedi de ben aaa olmaz dedim demi dünüş

Allah helal sut emmisi ile karsilastirsin. Tanidik referansi ile aramaya calis eve kamera koy. Annen kayinvaliden var ise yarim gun kadar onlar gelsinler.

Sana boyle rahat rahat soyluyorum da biz de bakici opsiyonumuzu eledik.

canım sizin durumlar ne oldu? yanlış hatırlamıyorsam eşin işten ayrılacaktı, sen nezaman başlıyorsun çalışmaya

Canım yazdığım gibi hemen sağmayı bırakma bitti diye bir on dakika ara ver ve sütün geldiğini görürsün yine. Ben pompayı dik tutmuyorum misal sola doğru eğimli tutup elimle de masaj yapıyorum sağa sağa artık kendi tekniğimi geliştirdim. Misal bazen oturmuyor pompa sağmıyor gibi görünüyor hemen değiştiriyorum şeklini ve süt gelmeye devam ediyor.

alemsin canım ya :)) sabah sabah mantı nasıl çekti canın

Aaa öleni diyon kuzum yok kız yapmaz yapmaz yapmazsın dimi kız dünüş abe kayganaa
Evet evet bence de ağlar yaa. Anne yüreği işte nolur nolmaz diye hep endişeli. Ama alışıcam canım sağol desteğin için

Aşk olsun dünüşüm girdik bir kere bu yola, duru kızım ne isterse alırız biz

dünüşümün aklına kötü fikirler sokma kuzum, ne istedi de ben aaa olmaz dedim demi dünüş

Valla öle dünüş kolay değil erkek tarafı olmak artık ne gerekirse yapılacak sonuçta cocukların mutluluğu söz konusu ayolliyi kayganaa kıs bu suloz sonradan değişmezdin dimiii Selim'i doldurup Durunun üstüne salmazsın

Kızlar bu arada kolejde 1.sınıfa giden arkadaşımın kızı eve gelince Atatürk çok içiyomuş ondan ölmüş demiş annesine. Oha diyorum çüş diyorum Yorumsuz

Ben hiç alıştıramıyorum kendımı kahroluyorum aynen senın gıbı gecelerı uyuyamıyorum. Şubatta işe başlayacağım ve daha bırını de bulamadık. Bununla nasıl başedilir nolur yardım edın kızlar .. Bir de bende önceden de olan seboreık egzama vardı. Son bir aydır felaket derecede nüksettı stresten. Gerçekten çıldırmak üzereyim saç diplerım o kadar kaşınıyor kı ozellıkle geceleri oğlum uyuduğunda bıle uyuyamıyorum. Önceden ensemdrsırtımda kollarımda yoktu şimdi oralarda da çıktu. Sadece yüzüm ve saç diplerım zaman zaman kaşınır kızarırdı ama ilaç ve kremlerle ıdare edıyordum yıllardır.
Dayanamadım dr a gıttım cınko içeren bır şampuan ve saç dipleri için losyon verdı hem de losyon bıraz kortızon içeriyor. Saçıma bakar bakmaz bu stres egzaması dedı stres yapma dıcem ama bu donemde normal tabı dedı. Losyonu kullanmazsan daha da kotuye gıder dedı. 15 gun kullandım bıraz gecer gıbı oldu ama yıne basladı. Çok fena bir şey , yaşayan ya da bir şey önerebilecek olan var mı kızlar of

Herşey beklenir Sulozdan canım iyisi mi Duru ile Selim evlenince sen onlara yerleş Sulozu da sokma. Tedbir almakta fayda var. O küçük kulübeye nasıl sığarsınız bilmiyorum aman canım sıkışsınlar azcık.

Kızlar bu arada kolejde 1.sınıfa giden arkadaşımın kızı eve gelince Atatürk çok içiyomuş ondan ölmüş demiş annesine. Oha diyorum çüş diyorum Yorumsuz
Hemde ne çüşşş hangi kolejmiş o ya hemde ne yorumsuz

Ayy kızımın mutluluğu herşeyden önemli kuzum babamızıda alır yerleşiriz artık napalım o küçücük kulubeciğe zor olsa sığışcaz her şey yavrum için

Tabi canım evlat hatrı için herşeye katlanılır Gerekirse kayıkta bile uyursunuz

Hiç şaşırtıcı gelmedi bana. Daha neler göreceğiz kimbilir. Yurdum insanı zihniyetni değiştirmedikçe..

Dünüşümm ypmam ben öyle şeyler merak etme.. Kızzz söz bozulcak senin yüzünden biraz yavaş fişteklee
Temizlik yapıyorum ben bugün, biraz gerilerden katılıcığğııımmm size

Tabi tabii kayıkta iş görür koçişle bi kenarda yatarız bütün bu eziyet evlat hatırına sende yerleş bence CNm idoşu yalnız bırakma Ardada biraz sinirli gibisende yerleş meydanı boş bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…