- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.621
Hangi haberde?????
Çok haklısın dünüşümm Ardada biraz atarlı gibi. Şiddete meyilli olabilir , yerine göre maço yani sonuçtaTabi tabii kayıkta iş görür koçişle bi kenarda yatarız bütün bu eziyet evlat hatırınasende yerleş bence CNm idoşu yalnız bırakma Ardada biraz sinirli gibi sende yerleş meydanı boş bırakma
Yapmazsın dimi dünüş zaman kötü olunca korkuyo işte insanHiç şaşırtıcı gelmedi bana. Daha neler göreceğiz kimbilir. Yurdum insanı zihniyetni değiştirmedikçe..
Dünüşümm ypmam ben öyle şeyler merak etme.. Kızzz söz bozulcak senin yüzünden biraz yavaş fişteklee
Temizlik yapıyorum ben bugün, biraz gerilerden katılıcığğııımmm size
Çok haklısın dünüşümm Ardada biraz atarlı gibi. Şiddete meyilli olabilir , yerine göre maço yani sonuçta
Hiç şaşırtıcı gelmedi bana. Daha neler göreceğiz kimbilir. Yurdum insanı zihniyetni değiştirmedikçe..
Dünüşümm ypmam ben öyle şeyler merak etme.. Kızzz söz bozulcak senin yüzünden biraz yavaş fişteklee
Temizlik yapıyorum ben bugün, biraz gerilerden katılıcığğııımmm size
Tabi tabii kayıkta iş görür koçişle bi kenarda yatarız bütün bu eziyet evlat hatırınasende yerleş bence CNm idoşu yalnız bırakma Ardada biraz sinirli gibi sende yerleş meydanı boş bırakma
Yapmazsın dimi dünüş zaman kötü olunca korkuyo işte insanayy dünüş ne güzel temizliğe kalkışmıştım bende süpürüp silsem off ya bu ev biram düZene girmiyo bide regl olmuşum an itibariyle 2. Kez düzenli gidiyo şimdilik
Şiddet olmasada sert erkek ya idoşda hassas sonuçta annesi kıyamam nolcak yerleşiverirler CNm bi odacığa
Selam kızlar,
Kocis evde sinuzit olmuş rapor almış ben de hafif kırgın gibiyim of kızıma geçmez insallah
Kızlar haklısınız valla o sert ve haşin pozlardan sonra ben de tırsmadım değil hani. Napalım evlat hatrına herşey gerekirse kulübenin şu odacığına yerleşiveririm.
Eki Görüntüle 864372 Ah İda ah senin için nelere katlanıyorum gör
honeycim ben de kizimda meme-uyku eslestirmesi sorunu yasiyorum. sorunu nasil cozdugunu merak ettim. biraz tuyo versen
parmecim bu turlu yazamadim başınız sağolsun. Haberlerde görüp çok üzülmüştüm. ecel gelip buluyor bebeğin sağlıklı olmasına çok sevindim
Selam kızlar,
Kocis evde sinuzit olmuş rapor almış ben de hafif kırgın gibiyim of kızıma geçmez insallah
Günaydın arkadaşlarım:)
Güzel bir hafta olsun hepimiz için.
Bu hafta yapacak çok çok işim var. Listemde ilk sırada öğretmenler günü hediyemiz var.
Malum oğlumun ilk okul deneyimi ilk öğretmenler günü. Ne alsamm öğretmenimize.
Öğretmen arkadaşlarıma fikir sormak istedim. Öğretmenler gününde nasıl bir hediye sizi mutlu eder??
O bakışlar bakış değil valla canım:18:idoş annenin kıymetini bil kuzum bak senin için ne kötü şartlarda yaşıcak bizde aşk-ı memnudaki firdevs gibi yerleşiriz artık
Geçmiş olsun parmişim kendinede inci kuzuyada dikkat et maske tak babasıyla aynı odada bulundurma odasında takılsın bugün kuZucum ya uykuları nasıl inş o günkü gibi devam ediyodur uyumaya parmişimm
Ah ah çok çetin geçecek yıllar bizi bekliyo ama napalım. Yerleşicez artık
Ogretmeni objelerle anlatan bir hediye olabilir mesela.bana bi ogrencimin annesi hazirlamis, benim icin, tum pahali hediyelerden daha degerli oldugunu soyleyebilrim.nacizane bir tavsiye..:)Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kuzum beni ennnn çok çiçek mutlu ederdi. Genelde öğretmenler gününde arkadaşlarla kahve içmeye ya da yemeğe giderdik. Herkesin elindeki çiçekleri süzerdik kime daha çok gelmiş diye
Çiçek az gelirse kıyafet alabilirsin her daim her kadını mutlu eder
Sagolun kızlar ıhlamura falan yüklendim . Cocuğun yanına yaklaşma diyorum bozuluyor of ne naz ne naz :))
Uykusu Canim gece 12 olmadan asla derin uykuya geçmiyor inci uyusa bile 5 dk geçmeden kalkıyor .
12 den de sabah 7 ye kadar falan uyuyor sonra emip biraz oynayıp öğlene kadar tekrar yatıyor bir kac gündür .
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kuzum beni ennnn çok çiçek mutlu ederdi. Genelde öğretmenler gününde arkadaşlarla kahve içmeye ya da yemeğe giderdik. Herkesin elindeki çiçekleri süzerdik kime daha çok gelmiş diye
Çiçek az gelirse kıyafet alabilirsin her daim her kadını mutlu eder
Yapmmam tabi dünrümm yaaYapmazsın dimi dünüş zaman kötü olunca korkuyo işte insanayy dünüş ne güzel temizliğe kalkışmıştım bende süpürüp silsem off ya bu ev biram düZene girmiyo bide regl olmuşum an itibariyle 2. Kez düzenli gidiyo şimdilik
Şiddet olmasada sert erkek ya idoşda hassas sonuçta annesi kıyamam nolcak yerleşiverirler CNm bi odacığa
Canımmm o kadar üzülüyorum ki senin için, bunca zorluğa katlanıyosun ya idoş için ne diyeceğimi bilemiyorum, boğazımda düğümlendi kelimelerKızlar haklısınız valla o sert ve haşin pozlardan sonra ben de tırsmadım değil hani. Napalım evlat hatrına herşey gerekirse kulübenin şu odacığına yerleşiveririm.
Eki Görüntüle 864372 Ah İda ah senin için nelere katlanıyorum gör
Geçmez kuzum Allahın izniyle, geçen bende grip atlattım bebişime geçmedi çok şükürSelam kızlar,
Nasıl birşeydi??Ogretmeni objelerle anlatan bir hediye olabilir mesela.bana bi ogrencimin annesi hazirlamis, benim icin, tum pahali hediyelerden daha degerli oldugunu soyleyebilrim.nacizane bir tavsiye..:)
canım sizin durumlar ne oldu? yanlış hatırlamıyorsam eşin işten ayrılacaktı, sen nezaman başlıyorsun çalışmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?