2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tabi tabii kayıkta iş görür koçişle bi kenarda yatarız bütün bu eziyet evlat hatırına sende yerleş bence CNm idoşu yalnız bırakma Ardada biraz sinirli gibisende yerleş meydanı boş bırakma
Çok haklısın dünüşümm Ardada biraz atarlı gibi. Şiddete meyilli olabilir , yerine göre maço yani sonuçta

Yapmazsın dimi dünüş zaman kötü olunca korkuyo işte insan ayy dünüş ne güzel temizliğe kalkışmıştım bende süpürüp silsem off ya bu ev biram düZene girmiyo bide regl olmuşum an itibariyle 2. Kez düzenli gidiyo şimdilik
Çok haklısın dünüşümm Ardada biraz atarlı gibi. Şiddete meyilli olabilir , yerine göre maço yani sonuçta

Şiddet olmasada sert erkek ya idoşda hassas sonuçta annesi kıyamam nolcak yerleşiverirler CNm bi odacığa

Tabi tabii kayıkta iş görür koçişle bi kenarda yatarız bütün bu eziyet evlat hatırına sende yerleş bence CNm idoşu yalnız bırakma Ardada biraz sinirli gibisende yerleş meydanı boş bırakma

Kızlar haklısınız valla o sert ve haşin pozlardan sonra ben de tırsmadım değil hani. Napalım evlat hatrına herşey gerekirse kulübenin şu odacığına yerleşiveririm.

Ah İda ah senin için nelere katlanıyorum gör

Merhaba arkadaslar araniza bugun katildim.ben de oglumu 19 agustos 2013 saat 20:05 de sezeryanla dunya getirdim.simdi tam 3 aylik benim biricigim.:) rabbim hayirli omurler versin hepimizinkine...

Selam kızlar,

Kocis evde sinuzit olmuş rapor almış ben de hafif kırgın gibiyim of kızıma geçmez insallah

Geçmiş olsun canım eyvah erkek hastalanması bebek bakmaktan zordur. Allah kolaylık versin sen de maske filan tak ıhlamura yüklen, portakal suyu iç. Al önlemlerini aman diyim.

O bakışlar bakış değil valla canım:18: idoş annenin kıymetini bil kuzum bak senin için ne kötü şartlarda yaşıcakbizde aşk-ı memnudaki firdevs gibi yerleşiriz artık

Helenas'cim oncelikle sunu belirtmem lazim; her bebek birbirinden farkli. Kimi gunduz uyurken kimi gece uyumuyor, kimi gece uyurken kimi gunduz uyumuyor, bazisinin araliksiz 10 saat gece uykusu oluyor, bazi bebek 2 saatte bir uyaniyor, kimi ayakta sallanarak uyuyor, kimini yatagina birakiyorsun kendi kendine uyuyor vs. vs . Kisacasi her bebek kendine ozel hicbiri birbirine benzeniyor.

Benim oglum memede uyuyordu ama ben ise baslayacagimdan bu aliskanligindan vazgecirmem gerekiyordu. Tracy Hogg un sss-pat yonetime ile uyutmaya basladim. Tracy Hogg konusunda bu topic de Aybike ve Derya (yanlis hatirlamiyorsa Derya'ydi ismi) arkadaslarimiz daha bilgili ve uzmanlar o donemde onlardan yardim aldim. Ayni zamanda ara ara kitabi da okuyorum. Su sekilde biraktirdim memede uyumayi; ilk 1 hafta cok zor oldu. Oglumu emzirdikten sonra uykusuun geldigini anladigimda yatagina yatirararak sirtina pat pat vurdur. Bu arada da şşşş sesi cikariyordum (Benim oglumda eeee sesi de etkili) . Ilk gece yanlis hatirlamiyorsam 5,5 saat surmustu uykuya dalmasi. Her gecen gun sure kisaldi. Suan saat 20:00 gibi emiyor babasi biraz kucaginda koridorda yuruyor. Uykusu geldiginde yatagina yatiriyoruz ve 1 dk kadar (bazen daha kisa) şşşş--pat yapiyoruz ve uykuya daliyor. Ilk zamanlar uyuduktan yarim saat sonra mizirdaniyordu yine şşşş- pat yapiyordum tekrar daliyordu. Bu sekilde uykuya daldiktan sonra gece uykulari uzun sureli oldu. Benim ki Tracy' nin yonteminden biraz daha farkli, o yontemde cocugu yataga koyun şşşş-pat yapin, aglar ya da mizirdanirsa kucaginiza alin aglamasi gecsin tekrar yataga koyun yine şşşş-pat yapin diyor ve bu dongu uyuyana kadar devam etsin diyor. Ama bizim ki bize daha kolay geliyor ve gercekten hic zorlanmadan oglum uykuya daliyor. Bazen 30 sn yi buldugu buluyor cok rahat oluyor.

Kim oldugunu hatirlamiyorum bir arkadas sallama ile bu yontemin ne farki var diye sormus. Ben sallamaya alistirmak istemiyorum. Suan oglum 21:00 oldugunda uyuyor ve yaptigimix tek sey koridorda 3 defa gidip gelme, sonra yatak, 30 sn ya da 1 dk şşşş-pat sonra uyku. Bu benim tercih ettigim yontem ve bana rahat geliyor. Size sallamak rahat geliyorsa onu tercih etmeniz gerekiyor.

Dun geceden itibaren de gece uykularini uzatma calismalarina basladim. Insallah basarili olurum.

Ancak basta da dedigim gibi her bebek birbirinden farkli. Her bebek farkli yontemi tercih ediyor.

Umarim yardimci olabilmisimdir.

Selam kızlar,

Kocis evde sinuzit olmuş rapor almış ben de hafif kırgın gibiyim of kızıma geçmez insallah

Geçmiş olsun parmişim kendinede inci kuzuyada dikkat et maske tak babasıyla aynı odada bulundurma odasında takılsın bugün kuZucum ya uykuları nasıl inş o günkü gibi devam ediyodur uyumaya parmişimm

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kuzum beni ennnn çok çiçek mutlu ederdi. Genelde öğretmenler gününde arkadaşlarla kahve içmeye ya da yemeğe giderdik. Herkesin elindeki çiçekleri süzerdik kime daha çok gelmiş diye
Çiçek az gelirse kıyafet alabilirsin her daim her kadını mutlu eder

O bakışlar bakış değil valla canım:18: idoş annenin kıymetini bil kuzum bak senin için ne kötü şartlarda yaşıcakbizde aşk-ı memnudaki firdevs gibi yerleşiriz artık

Ah ah çok çetin geçecek yıllar bizi bekliyo ama napalım. Yerleşicez artık

Geçmiş olsun parmişim kendinede inci kuzuyada dikkat et maske tak babasıyla aynı odada bulundurma odasında takılsın bugün kuZucum ya uykuları nasıl inş o günkü gibi devam ediyodur uyumaya parmişimm

Sagolun kızlar ıhlamura falan yüklendim . Cocuğun yanına yaklaşma diyorum bozuluyor of ne naz ne naz :))

Uykusu Canim gece 12 olmadan asla derin uykuya geçmiyor inci uyusa bile 5 dk geçmeden kalkıyor .

12 den de sabah 7 ye kadar falan uyuyor sonra emip biraz oynayıp öğlene kadar tekrar yatıyor bir kac gündür .

Ogretmeni objelerle anlatan bir hediye olabilir mesela.bana bi ogrencimin annesi hazirlamis, benim icin, tum pahali hediyelerden daha degerli oldugunu soyleyebilrim.nacizane bir tavsiye..:)

Eskiye göre iyi ama CNm yavaş yavaş düzene giricek duruda mesela erken uyuyo 7-8 arası 12-1 arası emiyo gece 3 ten sonra kımıl kımıl ya gazı olur kaka yapar benimde uykumun en tatlı yeri erkende uyuyamıyorum ben 11 gibi anca öle sabahı ediyos

Sağol canım,
Ben çerçeve alayım dedim. İçine de oğluma resim yapturırım diyedüşündüm ama evine uygun birşey almak lazım. Kenarda duran, kullanılmayan bir hediye almak istemiyorum Kışlık şal alsam nasıl olur sence?

Yapmmam tabi dünrümm yaa Ben daha olmadım hiç, bi olsamda atsam içimdeki kötülükleri, regl nasıl bişydi unuttum
Canımmm o kadar üzülüyorum ki senin için, bunca zorluğa katlanıyosun ya idoş için ne diyeceğimi bilemiyorum, boğazımda düğümlendi kelimeler
Selam kızlar,

Geçmez kuzum Allahın izniyle, geçen bende grip atlattım bebişime geçmedi çok şükür

canım sizin durumlar ne oldu? yanlış hatırlamıyorsam eşin işten ayrılacaktı, sen nezaman başlıyorsun çalışmaya

Canim ben 30 Aralik gibi is basi yapacagim. Normalde Kasim sonunda dogum iznim bitiyor ama 24 is gunu senelik iznim var onlari da Aralik ayinda kullanacagim. Sut iznini toplu kullanmiyorum. Cuma'lari alacagim hem 3 gun dolu dolu oglumla vakit gecirmis olurum.

Evet esim bakacak. Hatta gecen hafta isten ayrildi. 1,5 ay erken ayrilmis oldu ama bana o kadar iyi geldi ki anlatamam. Yemek, temizlik vs derdim olmamasina ragmen tek basina zor oluyormus. Resmen nefes aldim. Gecen hafta spora basladim. Bu haftadan itibaren arkadaslarimla olan sosyal hayatima yavas yavas geri donmeyi planliyorum. Aralik ayinin basinda gitmek istedigim bir kurs vardi duzenli ona baslayacagim. Esim olmasa bunlari yapamam.

Senin isler henuz netlesmemis. Guzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…