- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.641
Bi ogrencimde mutfak onlugune ogrencimle benim fotografimizi bastirmis oda cok hosuma gitmisti.mezun olmasina ragmen her gordugumde ogrencimi animsatiyor bana tebessumle:)Sağol canım,
Ben çerçeve alayım dedim. İçine de oğluma resim yapturırım diyedüşündüm ama evine uygun birşey almak lazım. Kenarda duran, kullanılmayan bir hediye almak istemiyorum Kışlık şal alsam nasıl olur sence?
Zaman ayırıp konum hakkında yorum yapan arkadaslarıma çok teseşekkür ediyorum.
Daha iyim çünkü oğlum var onun bana ihtiyacı benim anneme olan ihtiyacımdan çok daha fazla.
Ona kötülük etmeye hakkım yok.
İnş.alışıcam ve hersey daha güzel olacak.
Sadece yorumlarıma bakabildim geçmişi okuyamadım inş.herkes iyidir.
Günün ilk fotosuda benim tatlı oğlumdan gelsin. :)
Durucumm Günaydın..
Senin için
Eki Görüntüle 862759
Her Birinin Tadına Ayrı Ayrı Baktım, Hiç Bir Yaprak Senin Kadar Tatlı Değill
Eki Görüntüle 862761
Kızlar mutluluktan kendimi buraya attım. İda bu gece tam olarak dönmüş bulunuyorHatta dönmek hoşuna gitti ard arda 10 kez döndü.Sırt üstü yatarken yüzü koyun dönüveriyo Az önce yorgunluktan uyudu kaldı. Filmi bıraktık onu izledik öldük gülmekten o çabasını izlerken. Dönmek artık basit oldu sonra gidemediği için kızdı biraz sinir oldu ama yakında emeklemeye başlıycak çok hırs yaptı Yatağına yatırdım hanfendi sırt üstü uyumayacakmış yan döndü de uyudu
Sağol canım,
Ben çerçeve alayım dedim. İçine de oğluma resim yapturırım diyedüşündüm ama evine uygun birşey almak lazım. Kenarda duran, kullanılmayan bir hediye almak istemiyorum Kışlık şal alsam nasıl olur sence?
Kızlar bu arada kolejde 1.sınıfa giden arkadaşımın kızı eve gelince Atatürk çok içiyomuş ondan ölmüş demiş annesine. Oha diyorum çüş diyorumYorumsuz
Eskiye göre iyi ama CNm yavaş yavaş düzene giricek duruda mesela erken uyuyo 7-8 arası 12-1 arası emiyo gece 3 ten sonra kımıl kımıl ya gazı olur kaka yapar benimde uykumun en tatlı yeri erkende uyuyamıyorum ben 11 gibi anca öle sabahı ediyos
Daha iyi ya canım, olmadan önlem alacaksın daha şanslısın. Ben mandalin portakal ıhlamurla atlattım sende olmadan atlatırsın inş. canımOf uyku yönünden senin ki daha zormus aslında beni yoran ve üzen uykusu değil surekli ağlaması
Kedicik sagolasin
Suloz insallah Canim geçmez dur bakalım ben grip oldum diyemem daha
Arastacim saydığın tüm önlemleri maske dısında aldım
Yapmmam tabi dünrümm yaaBen daha olmadım hiç, bi olsamda atsam içimdeki kötülükleri, regl nasıl bişydi unuttum
Canımmm o kadar üzülüyorum ki senin için, bunca zorluğa katlanıyosun ya idoş için ne diyeceğimi bilemiyorum, boğazımda düğümlendi kelimeler
Geçmez kuzum Allahın izniyle, geçen bende grip atlattım bebişime geçmedi çok şükür
:) sağol canım.Canım hediyenin her türlüsü insanı mutlu eder, şal kullanan biriyse severek kullanır. Çerçeveyi de iyi düşünmüşsün ama dediğin gibi iyi seçmek lazım... Güzel bi hırka da alabilirsin, ya da hoş bir bulüz (bu nasıl yazılıyor) olabilir. Kulağı delikse küpe ya da kolye de alabilirsiniz birleşerek.
oğluşun söylesin sen yaz, mutlaka mektubu da öneriyorum.
Ben anasınıfı öğretmeni olduğum için o şekilde mektup yazdırırlar veya resim yaparlar bana, hepsini saklıyorum
Bi ogrencimde mutfak onlugune ogrencimle benim fotografimizi bastirmis oda cok hosuma gitmisti.mezun olmasina ragmen her gordugumde ogrencimi animsatiyor bana tebessumle:)
Of uyku yönünden senin ki daha zormus aslında beni yoran ve üzen uykusu değil surekli ağlaması
Kedicik sagolasin
Suloz insallah Canim geçmez dur bakalım ben grip oldum diyemem daha
Arastacim saydığın tüm önlemleri maske dısında aldım
Günaydın kızlar ve kızanlar(baylar ve bayanlar gibi oldu yalnız)
Gözümden uyku akıyor ama geceyi uyuyarak geçiren İdoş uyandı bi kere ve oynuyor şuan :)) Aldım kahvemi döndüm kürkçü dükkanımaİdoş bütün gece uyumuş sen neden uyumadın diye düşünenler olabilir merak etmeyin eşimle bişey olmadı Off döner de kapaklanırsa diye paronoyadan uyuyamadım. Yatak odası idoşun odası arası mekik dokudum ve en sonunda idoşun karyolasının altındaki yatağı çekip orda uyudum. Bu gerçeğe alışıp yine eski rahatlığıma dönerim 1-2 güne kadar ama şunu anladım ki anne olmak giderek zorlaşan bi olaymış:))
Teyzoslari oglusumu beğendiğiniz için çok teşekkür ederiz hepinize.
2 gün annemdeydik daha doğrusu artık annemin eski evinde
Sanki eşi misafirliğe gelmiş birazdan gidecekmiş gibi bir ruh halindeydim.
Ama annemi çok mutlu gördüm,adamın yaklaşımları,benimle paylaştığı birkaç şey biraz olsun rahatlamami sağladı ınş hayırlısı olur.
Arasta dün gece bakmistim idosun döndüğünü okudum maşallah
rüyamda barış dönüp düşecekken zor kurtardım
t
Teşekkür ederiz funda teyzesi
İdada böyle pozlar varken kim hayır diyebilir ki isteklerine
Teşekkür ederiz cnm sende öylesin :)
Ohoww Arda'dan atak geldi :) Çook yakışıklı amaa
Kız cucuu 2 gün yoktum ortada hemen tesir altına almış bu arasta seni isteyenin vermeyenin yüzü falan cıks cıks cıks
ben sana demiştim dimi kuzum kız anaları fena oluyo diyeKız evi naz evi boşuna dememişler, sonradan sonradan çıkıyor istekler yanmışız biz haberimiz yok
Cucum bu Suloz bildiğin cimri çıktı ve Selimi de dolduruşa getiriyo. Ben söyliyim Selim'i doldurup doldurup salacak Duru'nun üstüne. Fena kaynanalardan bu
Çok haklısın dünüşümm Ardada biraz atarlı gibi. Şiddete meyilli olabilir , yerine göre maço yani sonuçta
Selam kızlar,
Kocis evde sinuzit olmuş rapor almış ben de hafif kırgın gibiyim of kızıma geçmez insallah
Selam kızlar,
Kocis evde sinuzit olmuş rapor almış ben de hafif kırgın gibiyim of kızıma geçmez insallah
Arkadaslar bakici fikrine kendinizi nasil alistirdiniz, ben ucretsiz izin alacagim mayista baslayacagim ama simdiden stres basti, gece uyuyamiyorum. Gecenlerde kayinvalidemlerde cok optuler diye kafayi yedim, arabada agladim. Ben nasil bakiciya birakacam ya...
Ben hiç alıştıramıyorum kendımı kahroluyorum aynen senın gıbı gecelerı uyuyamıyorum. Şubatta işe başlayacağım ve daha bırını de bulamadık. Bununla nasıl başedilir nolur yardım edın kızlar .. Bir de bende önceden de olan seboreık egzama vardı. Son bir aydır felaket derecede nüksettı stresten. Gerçekten çıldırmak üzereyim saç diplerım o kadar kaşınıyor kı ozellıkle geceleri oğlum uyuduğunda bıle uyuyamıyorum. Önceden ensemdrsırtımda kollarımda yoktu şimdi oralarda da çıktu. Sadece yüzüm ve saç diplerım zaman zaman kaşınır kızarırdı ama ilaç ve kremlerle ıdare edıyordum yıllardır.
Dayanamadım dr a gıttım cınko içeren bır şampuan ve saç dipleri için losyon verdı hem de losyon bıraz kortızon içeriyor. Saçıma bakar bakmaz bu stres egzaması dedı stres yapma dıcem ama bu donemde normal tabı dedı. Losyonu kullanmazsan daha da kotuye gıder dedı. 15 gun kullandım bıraz gecer gıbı oldu ama yıne basladı. Çok fena bir şey , yaşayan ya da bir şey önerebilecek olan var mı kızlar of
Sizde de başlamış dönmeler hadi haırlısı olsun. Çook fenalar valla canım, hele senin dünür, korkulur.günaydınlarrrr
bu sabah ben de oğlumu yüz üstü yatırdım yatağa acaba sırt üstü dönebiliyor mu diye. ve daha 3 sanıye geçmede atıverdi kendiniayyyy bastım kahkahayı ilk dönme hareketini yapabiliyomuş meğer oğlum.. kendime de kızdım daha önce neden denemedim yapabiliyo mu diye. bir kaç kere daha denedim hepsinde döndü pat diye. çookk tatlıydı yaaaa bakalım tam tersine ne zaman dönecek :)) ama her şeyin bir zamanı var dimi az sabır gerek :)
ben sana demiştim dimi kuzum kız anaları fena oluyo diyebak cücü de iyice girdi kaynana moduna
ahahaaa çok fenasın dünüşüm yaaaa
bak yaaa olay gene bize döndüonun atarı İdoşa değil ama canım ona zarar verecek her türlü şeye karşı o sert duruş :)))))
Maşallahkizim oyle uslu ki bugun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?