2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bi ogrencimde mutfak onlugune ogrencimle benim fotografimizi bastirmis oda cok hosuma gitmisti.mezun olmasina ragmen her gordugumde ogrencimi animsatiyor bana tebessumle:)

Sıkıysa istediklerimi alma Paris Arda

Eki Görüntüle 863124

Durucumm Günaydın..
Senin için
Eki Görüntüle 862759

Her Birinin Tadına Ayrı Ayrı Baktım, Hiç Bir Yaprak Senin Kadar Tatlı Değill

Eki Görüntüle 862761

Bebişlerinizi göreyim diye geçmişe gittim. Ortalık kızışmış yine

Hahaha hırsa bak kime çekmiş o annesiiiiii

Erkenden de dönmeye mi başlamış oy oy yerim onu, benim oğluşum daha yeni başladıııı

Kuzum çok acı bir haber, ben de okumuştum sizin akrabanızmış. Başınız sağolsun, allah sabırlar versin...

Canım hediyenin her türlüsü insanı mutlu eder, şal kullanan biriyse severek kullanır. Çerçeveyi de iyi düşünmüşsün ama dediğin gibi iyi seçmek lazım... Güzel bi hırka da alabilirsin, ya da hoş bir bulüz (bu nasıl yazılıyor ) olabilir. Kulağı delikse küpe ya da kolye de alabilirsiniz birleşerek.

oğluşun söylesin sen yaz, mutlaka mektubu da öneriyorum.

Ben anasınıfı öğretmeni olduğum için o şekilde mektup yazdırırlar veya resim yaparlar bana, hepsini saklıyorum

günaydınnn kızlaar

dün yemekli misafir ağırladım kurtuldum ama zor oluo yaa....

bgn de doğum iznim bitio...rapor aldm 10 günlük...

wee karnımda bir ağrı derkenn adet oldumm ilk defa...iyi mi kötü mü bilemedim...bir senedir olmuodum :))

Kızlar bu arada kolejde 1.sınıfa giden arkadaşımın kızı eve gelince Atatürk çok içiyomuş ondan ölmüş demiş annesine. Oha diyorum çüş diyorum Yorumsuz

Maalesef sadece devlet okullari degil artik bir cok ozel okul dincilerin, tarikatlarin elinde. Yazik valla kendime degil ma cocuklarimiza uzuluyorum. Bu devirde Ataturk dusuncesi ile yogrulmus okul bulmak cok zor. Verilen paralar da cabasi

Of uyku yönünden senin ki daha zormus aslında beni yoran ve üzen uykusu değil surekli ağlaması

Kedicik sagolasin

Suloz insallah Canim geçmez dur bakalım ben grip oldum diyemem daha

Arastacim saydığın tüm önlemleri maske dısında aldım

Daha iyi ya canım, olmadan önlem alacaksın daha şanslısın. Ben mandalin portakal ıhlamurla atlattım sende olmadan atlatırsın inş. canım

Bende unutmuştum valla CNm ama rahatlıyo insan arastanın işi zor valla insanın içi acıyo yaptığı fedakarlığı düşündükçe

:) sağol canım.
Alına bişyler geldikce yaz,
benim oğlan duygulrını pek ifade etmez. İçli köftedir. Bakalım bir haffta sürem bar bu karasız hlimle inşallah güzel bişey bulabilrim.

Ne bilim parmiş bazen güzel uyuyo bazen böle 3 te başlıyor alıştım bu maratona aslında gözleri kapalı oluyor ama şu gaz gelince mahvediyor hemen altını açıyorum pumpumluyo sonra kaka bide uyanırsa 5 gibi anca dalıyor sonra ben zaten bu aralar yastıkla buluştuğum gibi dalıyorum napalım herşeye rağmen çok güzel herşey

günaydınlarrrr

bu sabah ben de oğlumu yüz üstü yatırdım yatağa acaba sırt üstü dönebiliyor mu diye. ve daha 3 sanıye geçmede atıverdi kendini ayyyy bastım kahkahayı ilk dönme hareketini yapabiliyomuş meğer oğlum.. kendime de kızdım daha önce neden denemedim yapabiliyo mu diye. bir kaç kere daha denedim hepsinde döndü pat diye. çookk tatlıydı yaaaa bakalım tam tersine ne zaman dönecek :)) ama her şeyin bir zamanı var dimi az sabır gerek :)

ahh kıyamam ya zor bir gece geçirmişsin dünüşüm.. biz de böyle olcaz desene :) üstünü açmış mı, örtüsünü kafasına çekmiş mi diye zaten sürekli bakadururken şimdi yeni bir nedenimiz olacak yani tedirgin olmak için zor azizim zor gerçekten :))

canım sevindim senin adına.. iyi yapmışsın beraber vakit geçirip ön yargılarından kurtulmuşsun hem.. annen de çok mutlu olmuştur emin ol

biz de teşekkür ederiz suloz teyzesi

Kız evi naz evi boşuna dememişler, sonradan sonradan çıkıyor istekler yanmışız biz haberimiz yok
ben sana demiştim dimi kuzum kız anaları fena oluyo diye bak cücü de iyice girdi kaynana moduna

Cucum bu Suloz bildiğin cimri çıktı ve Selimi de dolduruşa getiriyo. Ben söyliyim Selim'i doldurup doldurup salacak Duru'nun üstüne. Fena kaynanalardan bu

ahahaaa çok fenasın dünüşüm yaaaa

Çok haklısın dünüşümm Ardada biraz atarlı gibi. Şiddete meyilli olabilir , yerine göre maço yani sonuçta

bak yaaa olay gene bize döndü onun atarı İdoşa değil ama canım ona zarar verecek her türlü şeye karşı o sert duruş :)))))

Selam kızlar,

Kocis evde sinuzit olmuş rapor almış ben de hafif kırgın gibiyim of kızıma geçmez insallah

geçmiş olsun canım hemen önlemlerini al o zaman.. limon suyu içebilirsin mesela..ıhlamur da olur.. maske de takabilirsin ne kadar işe yarar bilmem ama inşallah hasta olmazsınız kuzum..

Kızlar kızımı göğsüme yatırıyorum kafasını kaldırıp bana bakıyor.

Bakarken degisik ses tonları ile miniklerimi değiştirerek adını söylüyorum . Opera gibi ya da fisildayarak vb. Bayılıyor çık gülüyor sonra o da eşlik ediyor seslere hem cok eğlenceli hem de gelisimi icin guzel bence sizde deneyin

Ya kızlar offff😰

Sizde de başlamış dönmeler hadi haırlısı olsun. Çook fenalar valla canım, hele senin dünür, korkulur.
Kız anaları dayanışması yapıyolar birde, derhal örgütlenmeliyiz bizde

ıvyy maşalah dee annelerin bile nazarı değiomuş :) benim bıcırda uyuyo hep öğlene kadar...arada emio..maşallah ben okuldaykende böyl e uyursa sewinicem ben gelince sewerim oynarım yokluğumu hissetmez inş. ( şimdiden stresi sardı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…