- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.661
ıvyy maşalah dee annelerin bile nazarı değiomuş :) benim bıcırda uyuyo hep öğlene kadar...arada emio..maşallah ben okuldaykende böyl e uyursa sewinicem ben gelince sewerim oynarım yokluğumu hissetmez inş.( şimdiden stresi sardı beni
Maşallah
hafta sonu gezmelere doydu herhalde :)
maşallah ya ne tatlı gülmşş kıyafetide pek yakşmşş gezmelere başlamşş :)
Tesekkurler canim, 5. Gunden itibaren geziyor benim kizim iyice alisti artik evde tutamayacagim.
bizimde öyle oldu baya baya gezdi oğluşumm eşimin izni wardı annemlere kayınwalidemlere gittik farklı illerdeler....sonra avmlerde çarşılarda ewlerde hep gesmelere gittik..bence ii oldu alışsın ewde tutmak sürekli ii değil...oksijen alsın bebişler :)
en son gittiğim avmdede bebekarabasında nasıl magazalara bakıo ışıklara bakıo uyumadı hiç..küçükken uyuyodu..zaten gelen sewdi giden sewdi sonu kötü oldu gezmenin nazar değdi oğluma resmen...pusetten düşürdüm ya(( hala içim acıoo ama Allahtan bişey olmadı çok şükürr...
Sagolun kızlar ıhlamura falan yüklendim . Cocuğun yanına yaklaşma diyorum bozuluyor of ne naz ne naz :))
Uykusu Canim gece 12 olmadan asla derin uykuya geçmiyor inci uyusa bile 5 dk geçmeden kalkıyor .
12 den de sabah 7 ye kadar falan uyuyor sonra emip biraz oynayıp öğlene kadar tekrar yatıyor bir kac gündür .
günaydınlarrrr
bu sabah ben de oğlumu yüz üstü yatırdım yatağa acaba sırt üstü dönebiliyor mu diye. ve daha 3 sanıye geçmede atıverdi kendiniayyyy bastım kahkahayı ilk dönme hareketini yapabiliyomuş meğer oğlum.. kendime de kızdım daha önce neden denemedim yapabiliyo mu diye. bir kaç kere daha denedim hepsinde döndü pat diye. çookk tatlıydı yaaaa bakalım tam tersine ne zaman dönecek :)) ama her şeyin bir zamanı var dimi az sabır gerek :)
ahh kıyamam ya zor bir gece geçirmişsin dünüşüm.. biz de böyle olcaz desene :) üstünü açmış mı, örtüsünü kafasına çekmiş mi diye zaten sürekli bakadururken şimdi yeni bir nedenimiz olacak yani tedirgin olmak içinzor azizim zor gerçekten :))
ahahaaa çok fenasın dünüşüm yaaaa
Kızlar kızımı göğsüme yatırıyorum kafasını kaldırıp bana bakıyor.
Bakarken degisik ses tonları ile miniklerimi değiştirerek adını söylüyorum . Opera gibi ya da fisildayarak vb. Bayılıyor çık gülüyor sonra o da eşlik ediyor seslere hem cok eğlenceli hem de gelisimi icin guzel bence sizde deneyin
Hahaha hırsa bak kime çekmiş o annesiiiiii
Erkenden de dönmeye mi başlamış oy oy yerim onu, benim oğluşum daha yeni başladıııı
günaydınlarrrr
bu sabah ben de oğlumu yüz üstü yatırdım yatağa acaba sırt üstü dönebiliyor mu diye. ve daha 3 sanıye geçmede atıverdi kendiniayyyy bastım kahkahayı ilk dönme hareketini yapabiliyomuş meğer oğlum.. kendime de kızdım daha önce neden denemedim yapabiliyo mu diye. bir kaç kere daha denedim hepsinde döndü pat diye. çookk tatlıydı yaaaa bakalım tam tersine ne zaman dönecek :)) ama her şeyin bir zamanı var dimi az sabır gerek :)
ahh kıyamam ya zor bir gece geçirmişsin dünüşüm.. biz de böyle olcaz desene :) üstünü açmış mı, örtüsünü kafasına çekmiş mi diye zaten sürekli bakadururken şimdi yeni bir nedenimiz olacak yani tedirgin olmak içinzor azizim zor gerçekten :))
canım sevindim senin adına.. iyi yapmışsın beraber vakit geçirip ön yargılarından kurtulmuşsun hem.. annen de çok mutlu olmuştur emin ol
biz de teşekkür ederiz suloz teyzesi
ben sana demiştim dimi kuzum kız anaları fena oluyo diyebak cücü de iyice girdi kaynana moduna
ahahaaa çok fenasın dünüşüm yaaaa
bak yaaa olay gene bize döndüonun atarı İdoşa değil ama canım ona zarar verecek her türlü şeye karşı o sert duruş :)))))
geçmiş olsun canım hemen önlemlerini al o zaman.. limon suyu içebilirsin mesela..ıhlamur da olur.. maske de takabilirsin ne kadar işe yarar bilmem ama inşallah hasta olmazsınız kuzum..
idoşla ruh ikizi bunlar baksana peşpeşe döndülerotomatik giriyosun valla fındık herşey yavrucuğumun mutluluğu için bütün bu istekler
hanımhanımcık valla elbisede giymişş yirim yaben hala kızıma bi elbise giydirmedim yaa
Cucum ortalık tenhalaştı herkes iş yapmaya gitti sanırımBen de biraz bişeyler yapmaya çalışıyorum ama çok sıkıcı
evet canım hamarat olmuş topik hatunlarıbende bi banyoyu temizledim duş aldım yeter yayıldım yine duruda uyuyo daha yemek bile yapmadım ne yapcam onuda bilmiyom sen naptın kuzucum varmı kafanda bişiyyy:44:
Canım yemek de yapmak istemiyo o yüzden bi tarhana çorbası, bi de patatesli yumurta ve yoğurt hayde
benimde istemiyoo yapmaya yapmaya unutcam valla yemek yapmayııbende bi çorba yapıyım yanınada napsamkii ya sebzeli tost yaparım ayranla napım en güzelii
Ohh afiyet olsun cucum süper olur tabi. Ben de öğle sandviç ve ayran yaptım
canım aynı durum bizde de mevcut.. Emzirdikten hemen sonrada yapıyor ve özellikle uyuyacağı zaman elini alıyor uykuya dalıyor emzik veriyorum bazen emzik düşünce parmağını alıyor bazende emziği atıyor öyle parmağını alıyor..
öyle bir emiyorki görsen parmağı dibine kadar sokuyor biraz daha olsa mideye götürecek sanki :)
ilk zamanlar çok sinirlerim bozuldu ama fazla takmamaya çalışıyorum 6-7. Ayda bırakır diye okudum inşallah doğrudur..
Gece uykuda emiyor ve cokurtu sesine uyanıp emziriyodum buna çözümü kollarını kundak yapmakta buldum..
dene bakalım benim denemediğim emzik kalmadı canım malesef hiç birini almadı. artık pes ettim zaten bundan sonra almasada olur :)chicco wei bakkal emziği denedim almadı canım yarın eşime avent aldırcam arkadaş tavsiye etti eczanelerde var mıdır avent nerden alabiliriz umarım onu kabul eder. emziği çıkarıp parmağını emmeye devam ediyor.
Ya kızlar offff😰
Ay maşallah tulum uğurlu geldi valla annesini uyutuyo kuzum
Maşallah damadıma yakında öteki türlü de başlar dönmeyeAma işte dönünce de tedirginlikler başlıyor :))
Fenayım di mi
Allahım hep gülsün yüzleri onların yaa. Dünya tatlıları baksana annesine eşlik ediyomuş poposunu ısırdığımın Çağlası
Ayyy Barışda mı başladıYakında emekler bunlar ben sana söyliyim çok heyecanlı yaa Bu arada kime çekmiş bilmem ki
Allam kıyefete, tokaya bakTam hanım kız olmuş valla.
idoşla ruh ikizi bunlar baksana peşpeşe döndülerotomatik giriyosun valla fındık herşey yavrucuğumun mutluluğu için bütün bu istekler
hanımhanımcık valla elbisede giymişş yirim yaben hala kızıma bi elbise giydirmedim yaa
maşallah hanımm kız'a.. kıayafeti de yakıyorrr ortalığıııı.. Nazar değöesinn inş.. :)
canım inan aynı hatta sen fotosunu koymuştum kendi kızımı görüyor gibi olmuştum. Ya aslında bende sorun yapmıcam ama alt komşumun oğlu 4 yaşında hala emiyorve o parmağı büyümüş ondan tırsıyorum Dr a bi danışmalı sanırım
canım kaç aylıktı bu hanım hanımcık kız oturyo gibi geldi maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?