2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Masallahhhh :) insallah cok uzmezler bizi canim, saglikli olsunlarda bizi yorsunlar bosver.

Maşallah
hafta sonu gezmelere doydu herhalde :)

Hala gezmelerdeyiz biz canim, hergun birsey cikiyor kizimda alisti artik annesine ayak uyduruyor :)

Tesekkurler canim, 5. Gunden itibaren geziyor benim kizim iyice alisti artik evde tutamayacagim.

bizimde öyle oldu baya baya gezdi oğluşumm eşimin izni wardı annemlere kayınwalidemlere gittik farklı illerdeler....sonra avmlerde çarşılarda ewlerde hep gesmelere gittik..bence ii oldu alışsın ewde tutmak sürekli ii değil...oksijen alsın bebişler :)

en son gittiğim avmdede bebekarabasında nasıl magazalara bakıo ışıklara bakıo uyumadı hiç..küçükken uyuyodu..zaten gelen sewdi giden sewdi sonu kötü oldu gezmenin nazar değdi oğluma resmen...pusetten düşürdüm ya (( hala içim acıoo ama Allahtan bişey olmadı çok şükürr...

Ay evet canim oyle talihsiz bir olay yasamistin neyseki kazasiz belasiz atlattin cok sukur. Burada bende bebegi gezdirirken insanlar pusetin icine sokuyorlar kafalarini ellerine dokunuyorlar kizimin (insallah grip degillerdir diye dua ediyorum icimden bazende kibarca aman dikkat asilari daha tamamlanmadi teyzesi ablasi fln diyorum) tamam bebek gorunce gercekten ici kaynayan insanlar var, sevsinler dokunsunlar ben o konularda rahatimdir ama bizim insanimiz bazen abartiyor elini opmeye kalkiyorlar veya cenesine dokunuyorlar ( agzi neredeyse) falan o zaman cildiriyorum.

Ay maşallah tulum uğurlu geldi valla annesini uyutuyo kuzum

Maşallah damadıma yakında öteki türlü de başlar dönmeye Ama işte dönünce de tedirginlikler başlıyor :))

Fenayım di mi

Allahım hep gülsün yüzleri onların yaa. Dünya tatlıları baksana annesine eşlik ediyomuş poposunu ısırdığımın Çağlası

Hahaha hırsa bak kime çekmiş o annesiiiiii

Erkenden de dönmeye mi başlamış oy oy yerim onu, benim oğluşum daha yeni başladıııı

Ayyy Barışda mı başladı Yakında emekler bunlar ben sana söyliyim çok heyecanlı yaa Bu arada kime çekmiş bilmem ki

Allam kıyefete, tokaya bak Tam hanım kız olmuş valla.

Son düzenleme:

idoşla ruh ikizi bunlar baksana peşpeşe döndüler otomatik giriyosun valla fındık herşey yavrucuğumun mutluluğu için bütün bu istekler

hanımhanımcık valla elbisede giymişş yirim ya ben hala kızıma bi elbise giydirmedim yaa

Cucum ortalık tenhalaştı herkes iş yapmaya gitti sanırım Ben de biraz bişeyler yapmaya çalışıyorum ama çok sıkıcı

Cucum ortalık tenhalaştı herkes iş yapmaya gitti sanırım Ben de biraz bişeyler yapmaya çalışıyorum ama çok sıkıcı

evet canım hamarat olmuş topik hatunları bende bi banyoyu temizledim duş aldım yeter yayıldım yine duruda uyuyo daha yemek bile yapmadım ne yapcam onuda bilmiyom sen naptın kuzucum varmı kafanda bişiyyy:44:

evet canım hamarat olmuş topik hatunları bende bi banyoyu temizledim duş aldım yeter yayıldım yine duruda uyuyo daha yemek bile yapmadım ne yapcam onuda bilmiyom sen naptın kuzucum varmı kafanda bişiyyy:44:

Canım yemek de yapmak istemiyo o yüzden bi tarhana çorbası, bi de patatesli yumurta ve yoğurt hayde

kızlar merhaba nete giremiyorum dış cephe yapılıyor bina ustalar kabloyu koparmışlar :) merak etmeyin :) inşallah en kısa zamanda biterde telekom yapar :) şuan dükkandayım eşimin yanında

Ohh afiyet olsun cucum süper olur tabi. Ben de öğle sandviç ve ayran yaptım

saol kuzucum sizede afiyet olsun ben öğlen sebzeli bulgur pilavı yedim bigünde pastane poğaçası yapım yine azıttımdün eşimin teyzesiyle tangodan görüştük o zayıflamışsın deyince şımardım sanırım çok cnm abur cubur istiyo kuzu yaaa

canım inan aynı hatta sen fotosunu koymuştum kendi kızımı görüyor gibi olmuştum. Ya aslında bende sorun yapmıcam ama alt komşumun oğlu 4 yaşında hala emiyor ve o parmağı büyümüş ondan tırsıyorum Dr a bi danışmalı sanırım

canım kaç aylıktı bu hanım hanımcık kız oturyo gibi geldi maşallah

dene bakalım benim denemediğim emzik kalmadı canım malesef hiç birini almadı. artık pes ettim zaten bundan sonra almasada olur :)
parmak emme durumu bendede olsa uğraşırdım emin ol. bakkal emziğini bile almıyorsa zor ama bilesin allah yardımcın olsun
Ya kızlar offff😰

işte buldum benim gibi stresten alerji olan birini:) canım eskiden mevsim değişimlerinde bende de olurdu ilaç kullanıyordum kaşıntı başlayacağı zaman 3-4 günde geçiyordu. hamilelikte olmadı hiç dedim geçti heralde. ama annem gitti bebekle tek kalmaya başladım ve birden kaşıntı saç diplerim olsa sadece senin gibi keşke ne gezer kollarım bacaklarım boynum iççamaşırlarımın lastiklerinin geldiği yerler kıpkırmızı bacaklarım ve kollarım yarabere içinde 2-3 doktora gittim stresten kaynaklanıyor ama bebek dönemi normal strese engel olamazsın diyor nemlendirici kullan dedi. en az etkisi olan bir tane hap verdi. arada içiyorum rahatlatıyor ama yinede korkuyorum süte azda olsa geçiyormuş kaşıntılar dayanılmaz olunca bir tane içiyorum. çok zor seni anlıyorum.eğer çözümünü bulursan benimlede paylaş lütfen

maşallah hanımm kız'a.. kıayafeti de yakıyorrr ortalığıııı.. Nazar değöesinn inş.. :)

Tesekkurler hepinize, bende elbise giydirmeyi cok seviyorum, disari cikarken tulumuna sokup hemen cikariyorum kolayda oluyor.

Canim kizim 3 aylik henuz, oturmuyor, yastik var yaninda ona yaslaniyor resimde.

Ivycim çok tatlı hanım kızın maşallah
Ben de Türkiye de kadına az değer verildiği görüşüne katılıyorum
Sadece kadınlar doğursun deniyo ama hiç bir olanak da yok
Sen uluslarası bi şirkette çalışıyorsun sanırım eminim imkanların çok iyidir şirket binasında kreş falan vardır
Ben de istisnai devlet memuruyum hep yurtdışında görevli olucam tüm meslek hayatım boyunca ne kreş ne başka bir olanak yok her gittiğimiz yerde dilini kültürünü bilmediğimiz yabancı insanlara teslim etmek zorunda kalıyoruz evlatlarımızı
Almanya da emzirme kabinleri var demiştin sokak aralarında çok muhteşem bi şey bu
Gelişmişlik bu olsa gerek darısı bizim ülkemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…