2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkurederim canim, ben de senin kizini gormek isterim eger gecmiste yuklediysen kusuruma bakma lutfen bazn gecmisi tam okuyamaya biliyorum.

Ben orta olcekli bir sirkette calisiyorum canim ama sehrin teknopark inda yerimiz, bu bolge calisnlari icin kresimiz var ve benim bulundugum binayla bitisik kres. Seni cok iyi anliyorum, suanki durumunu... Belirsizlik ve bir bebekle surekli tasinmak cok zor olacaktir eminim ama bu hayat kizina cooook sey katacak emin ol. Ben turkiyede olsaydim da kizimi bakiciyq birakirken cook endiselenirdim, dini dili irki farketmez biraktigin kisi bir yabanci sonucta ve bizim insanimizda cok durust degil maalsef.

Biz insanimizi bazi yasalar kapsaminda korumaya calissakda, Turk insani kafa yapisi nedeniyle maalsef tam medenilesemiyoruz. tum yatirimlar once egitime yapilsa, parlak nesiller yetistirilse ondan sonra yasalarla bu milletin haklari zaten korunmak zorunda. Aydin bir nesli fakir sokak edebiyatiyla idare edemezler, geldikleringibi giderler o zaman.

Oldu valla dünüşümm bir banyo kaldı onuda artık akşama yaparım. Temizliğim bitti, yemeğimi yaptım. Gel içelim birlikte, gelinimi de getir

ohh ellerine sağlık canım ne yemek yaptın bizede kopya ver yarın yaparız belkim bugün tostla gecircez gelirimm valla gelinin uyuyooo selimi duyarsa uyanır şimcikk damadım napıyo bakım hiç sormadı bugün duruşuuuune çicek ne böcek geldiiii

Taze fasulye pilav yaptım canım. bide salata yaparım yeter.
Selimde uyuyor. Dilimi ısırayım bugun sanki evrim geçirdi çocuk. Ağladığını hiç duymadım nerdeyse.. temizliğe yardım etti bana ben hangi odaya o oraya Bugün yoğunduk şekerim ilgilenemedik duru'muzla. telafi ederiz

yeter tabii daha nolsun dünüşşşçok güzeldir z.yağlı
aman ısır ısır maşallah damadımaaaiş yapınca mutlu oluyom bu aralar ama nerde hep tek tek dün ütü nevresim değişikliği bugün banyo yarında salon ve odaları süpürüp silerimmbende diğer odalara gidince duruyuda götürüyom illa beni görcekktımam bugünlük böle olsun

Ben bayadır bişy yapamıyordum malum tur otobüsü gibi kullanıyordu beni, odadan odaya sırtımda gezdiriyordum beyefendiyi
İyi oldu rahatladım valla. Ama ütü dağ gibi. Eşim akşam seçiyor ertesi gün giyeceklerini sadece onları ütülüyorum
Selimde Duruya kırılmış biraz dün 4. ayını bitirdi Duru hatırlamamış. Çook değişti sözlendikten sonra diyor

Canim bisey merak ettim.ilk gece 5.5 saat ugrastik dedin ya bu sure zarfında tekrar emzirdin mi?

napcaksın ütüde çok zaman alıyo ayyyy nasılda unutmuşuz vallla çok üzüldüüü duruşum nasıl affettisin kendini bilemiyo kuzucummdeğişirmiyim hiç aşkolsunn sadece unutmuşum iyiki doğmuşsun 4. ayın kutlu olsun nice nice 4 aylara yıllaraa hep birlikteee

teşekkür ederizz.. Yavrum kıyamadı sevdiceğine o üzüldü diye ağlıyor şuan

işte buldum benim gibi stresten alerji olan birini:) canım eskiden mevsim değişimlerinde bende de olurdu ilaç kullanıyordum kaşıntı başlayacağı zaman 3-4 günde geçiyordu. hamilelikte olmadı hiç dedim geçti heralde. ama annem gitti bebekle tek kalmaya başladım ve birden kaşıntı saç diplerim olsa sadece senin gibi keşke ne gezer kollarım bacaklarım boynum iççamaşırlarımın lastiklerinin geldiği yerler kıpkırmızı bacaklarım ve kollarım yarabere içinde 2-3 doktora gittim stresten kaynaklanıyor ama bebek dönemi normal strese engel olamazsın diyor nemlendirici kullan dedi. en az etkisi olan bir tane hap verdi. arada içiyorum rahatlatıyor ama yinede korkuyorum süte azda olsa geçiyormuş kaşıntılar dayanılmaz olunca bir tane içiyorum. çok zor seni anlıyorum.eğer çözümünü bulursan benimlede paylaş lütfen[/QUOTE]

Canımm paylaşmam mı hiç. Bana seboreik dermatit yani egzama dedıler seninki alerjı mı yoksa aynı şey mı acaba.. Bana hiç hap önermrdı dr um ama bilmiyorum bir daha mı gıtsem bilemedim uyuyamıyorum valla stresten yorgunluktan çıldıracagım canım. Dur bakalım napıcaz

Honeycim teşekkür ederim. Yöntemini merak etmiştim. ben de uyku yöntemlerini araştırıyordum. Kızım emzik de almadığı için ben çalışmaya başlayınca nasıl olacak sıkıntısı yaşıyorum. şşş-pat yöntemini okumuştum. biliyorum kendimi psikolojik olarak hazırlayıp öyle denemeyi düşünüyorum. Gündüz sallanarak yada emerken uyuyor. hiç gazını çıkarmaya çalışmadan yatırıyorum uyanırsa sallıyorum. gece de aynı genellikle. ama değişsin istiyorum. Eğer ağlama krizi yoksa sakin sakin 2 pat patla uyusa ne güzel olur

Canımm paylaşmam mı hiç. Bana seboreik dermatit yani egzama dedıler seninki alerjı mı yoksa aynı şey mı acaba.. Bana hiç hap önermrdı dr um ama bilmiyorum bir daha mı gıtsem bilemedim uyuyamıyorum valla stresten yorgunluktan çıldıracagım canım. Dur bakalım napıcaz[/QUOTE]

canım bana stresten dediler. kadın doğumcuya sordum dahiliyeye gittim ve bebek doktoruna sordum. cildiyede randevu alamamıştım yoğundu. 3 doktorda aynı şeyi söyleyince vazgeçtim zaten cildiyeciden. dahiliyecinin verdiği bir şuruptu onu enaz 15 eczane sorduk yok. çocuk doktorumuz ise elinde bir kitap var emziren annelerin kullanabileceği ilaçlar diye ordan baktı en az etkili olan bu zararı olmaz günde 1 tane içebilirsin dedi. ama prospektüsünde emziren annelerin kullanması önerilmez diyor. doktorda kullanılmaz değil önerilmez kullanabilirsin etkisi en az olan bu demişti. faydalı bir hap kaşıntıyı kesiyor ama ben hergün içmiyorum haftada 1 veya 2 tane içiyorum belki hergün içsem bir haftada geçecek

evet canım bende çok duydum kaç yaşına gelmiş hala parmağını emiyor diye.. çok endişeliyim bende senin gibi ama ne yapacağım bilmiyorum... bu cumartesi dr gidecgiz bakalım söyleyeceğim unutmazsam ne diyecek bakalım

çok sevindim canım bu şekilde sistem oturtmanıza...o ilk anlattığın çözüm pek bir karışık gelecekti miniğe :)
ne güzel eşin yardımcı oluyor sana. benimki de evde ama artık pek faydasını göremiyorum aslında ilk haftalar süperdi, geceleri bakıyordu ben tek gözüm kapaşı emzirip uyuyordum. sonra benim meşhur kv burnunu soktu; yok öyle yapma, öyle tutma, yatırma, kaldırma...bizimkide kızdı artık karışmıyor. şimdi bana karışmakla meşgul sevgili kv bugün ana sağlığa kontrole geldi bizimle, deli etti beni deli...bide arabam arıza yaptı akşamüstü migrosun önünde eve yürüyerek geldim marketten. bakalım yarın nasıl çalıştırıcam, doktor kontrolü var egepolde

evet canım işler hala belli değil, teşekkür ederim güzel dileklerin için umarım bu hafta hallederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…