2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oldu valla dünüşümm bir banyo kaldı onuda artık akşama yaparım. Temizliğim bitti, yemeğimi yaptım. Gel içelim birlikte, gelinimi de getir

ya siz temizliği yemeği nasıl yapıyorsunuz?
benim kız 15 er dk olmak üzere 4 kez uyudu şu saate kadar.
toplasan gün içinde 2 saat uyumuyor.
ben çok mu beceriksizim bu kız mı uyumuyor anlamadım

Slm kizlar onceki gun bu konuyla ilgili alintilar yaparak uzuunca bir mesaj yazmistim ama twlefonun azizligine ugradim.yontemi uygulamaj isteyen arkadaslar kesinlikle kararli ve sabirli olun pes etmek yok.sonunda rahata kavusacaginizi hayal edin ve ise koyulun.
Oncelikle bebisin uykusu gelmesi lazim bu yontemi uygulamak icin.artik bebislerimizin uykusu geldigi halleri anliyoruzdur.
İkinci adim kundak yapmak bu kesinlikle cok onemli.kundaktan once gecede 2-3kere uyanan kizim kundaktan sonra ya hic kalkmiyor ya da 1 kere (12-6) arasi bebisi yan yatiriyoruz sirtina pat pat vuruyoruz tik tak hizinda yani cok seri degil.bu sirada da ara ara sss diyoruz.ben ilk gecd yarim saat uyguladin.sonraki 2-3 gun 10-15 dakikada uyudu.sonraki 2-3 gun 3-5 dakikada 10 gun kadar sonra sss-pata gerek kalmadan yatagina yatiriyorum kendisi uyuyor.bu yontemi ben sadece gece uyguluyorum.her gece ayni saatlerde yatiriyorum once alti degisiyor pijamasini giyoyor sonra yatis.bu islemleri hep ayni sirayla ve ayni saatlerde uygulayinca bebis kosullandi uyuyacagini anliyor ve kendisi uyuyor cok sukur.
İlk gun sabretmeyip yarim saat cabalamasaydim 10 dakika deneyip biraksaydim benim bebise bu yontem olmadi deseydim simdi bu rahatliga ulasamayacaktim.sallamadan farki cocuk 10 kilo oldugunda asil ortaya cikacak.lutfen pes etmeden uygulayin siddetle tavsiye ediyorum.sorulariniz olursa seve seve cevaplarim.

canım bana stresten dediler. kadın doğumcuya sordum dahiliyeye gittim ve bebek doktoruna sordum. cildiyede randevu alamamıştım yoğundu. 3 doktorda aynı şeyi söyleyince vazgeçtim zaten cildiyeciden. dahiliyecinin verdiği bir şuruptu onu enaz 15 eczane sorduk yok. çocuk doktorumuz ise elinde bir kitap var emziren annelerin kullanabileceği ilaçlar diye ordan baktı en az etkili olan bu zararı olmaz günde 1 tane içebilirsin dedi. ama prospektüsünde emziren annelerin kullanması önerilmez diyor. doktorda kullanılmaz değil önerilmez kullanabilirsin etkisi en az olan bu demişti. faydalı bir hap kaşıntıyı kesiyor ama ben hergün içmiyorum haftada 1 veya 2 tane içiyorum belki hergün içsem bir haftada geçecek[/QUOTE]

Anladım canım ben cıldıyeye gıtmıştım tabı doğru düzgün ilaç kullanabilsek iyi oluruz heralde ama işte o da olmuyor. Valla allah yardımcımız oldun böyle kendı kendıne geçer mi ki acsba bilemedim valla hayatım

gündüz de aynı şekilde mi uyutuyorsunuz, kitabı zaman buldukça okuyorum ama beni stres basıyor düzen kurmak için sürekli evde olmak gerekiyo sanırım, ben çocuğum hemen uyusun, bi yere gidince yatağını aramasın kıvrılıp bi yerde uysun istiyorum biliyorum çok şey istiyorum:18:

Yok canim gunduz bu yontemi kullanmiyorum.kizim ne zaman uykusu gelirse uyuyor.kitaptaki easy kuralina uymaya calismadim ben hic.cunku her bebek farklidir.dogal olarak rutinleri de farkli olur.ben sadece gece uyusun diye sss-pati denedim ve guzel sonuc aldim.sen de illa ki kitaptaki gibi olacak diye sartlandirma stres falan gerek yok.benim bebegim simdi senin istedigin gibi yataga birakiyorum kendisi uyuyor.ama bu zamana gelene kadar biraz cabaladik.sen de ss-pat yontemini uygulac canim sabirli ol eminim ise yarayacaktir.

Daha once acikladin mi bilmiyorum ama meshur surahi teyzenin kendi evi yok mu? Yoksa donusumlu ogullarinda mi kaliyor?

Yanlış mı anladım, gündüz uykusu gelince kendi kendine mi uyuyor, yoksa sallama, pışpışlama vb. bişi yapıyor musun? Bakıcıya bırakacağım için bu kadar sorun ediyorum, rahat çocuk olsun yormasın istiyorum. Kendim bakacak olsam kollarımda uyuturdum, şimdi uzun süre kucağımda bile tutamıyorum alışacak diye. Kimse anne gibi sabırlı olamaz, oğluşuma kızarlar diye içim gidiyor

Canım hangi kitabı okuyorsunuz.Banada söylermisiniz.

tracy hogg bebek bakım sorunlarına mucize çözümler cnm netten aldım ben..

cnm ben park yatakta denedim bu ss pa ama belim ağrıdı eğilirken kundak konusunda aynen katılıyorum.ilk günden beri çk işe yarıyo. hiç kendini uyandırmıyo, benm oğlum genellikle memede uyuyo kalıyo..bazen beşikte sallayarak uyutuyoruz.gece uykusu sorunsuz emip geri uyuyo, gündüzde meme de uyuyo genelde, kendi kendine uyumayı nasıl öğreteceğim, haftaya anneanneye gdceğz düzen gene bozulacak 2 hafta

Kizlar bende kizimi kucakta sallamak disinda nasil uyuttugumu anlatayim, tabii benim yontemim besikte olmuyor, ben once yanima yatiriyorum dalinca yatagina aliyorum.

Ben sag tarafima yan yatiyorum ve kizimida kundak yaparak yari yan yatiriyorum kendime dogru, sol elimle poposuna arada sirada pat pat yapiyor sag elimle de saclarini ve anlini oksuyorum. Kundakta bebegimin de sag elini hafif serbest birakiyorumki kendisini cok sinirlandirilmis hissetmesin. Eger elini cikarirsa elini tutuyorum basini oksadigim sag elimle kendisini uyandirmasin diye... Bir sure sonra kendisine eeeee eeeee eeee diyerek uyumaya geciyor :)

iyigeceler kızlar..uyku sorunlarından bahsedilmş..

ben kucağımda emzirirken uyuyo bu ara bayada emio sanki emmesi arttı maşallahh...ama bgn banyoda yaptırdım hemen uyuyan çocuk 2 saattir uyuyamıo...böyle tepiklenio tepiklenio huzursuz birazz...uyursa uyucazz

şimdiden iigeceler herkese....

14 ay ücretli izin mı , ne guzelmis ya, bizde nerde
3 ay ücretsiz izin aldım , Şubat'ta işbaşı (
Yasa çıkaracağız dediler , onu da yüzlerine gözlerine bulaştırdılar
Canım oğlunu beğenmemek ne mümkün , cok yakışıklı kara gözlü tatlı biseydi
Annenle ilgili gelişmelere de çok sevindim , insallah Cook mutlu olsun

Sen bak da ben de senden kopya çekeyim canım benim kızda 1. Sinif
Ayy cok guzel bi kızın var canım maşallah
Biri demişti ikoncan diye , hakikaten öyle , yine cokşık , yakıyor ortalığı
Aynen bende deliriyorum
Bende cok rahatımdır ama sokaktaki bebeklere sevmek icin atlamıyorum , insanların bu rahatlığı da rahatsız ediyor bazen
bizim kızda dönme çabalarında bakalım ne zaman gerçekleşecek

Eki Görüntüle 865071
Maşallah canım kızına
Benim ogluşla da denedik bugün , ama donemiyoruz henüz

Evet canim 14 ay ucretli, bulunmaz nimet gercekten, maalesef Turkiye de bu imkanlar yok, Allah yardimciniz olsun, sizinde sansiniz kendi dilinizde kulturunuzde ailenize yakin bebeginizi buyutuyor olmaniz ama, sanirim bende ayni sartlarda turkiyede olmayi tercih ederdim, her zaman hersey mukemmel olmuyor ne yazikki.

Bizim hukumet yasa tasarisi ile karin doyuruyor insanlarda bu basliklari aylarca konusup icraat saniyorlar. Yapabilecekleri bir is degildi zaten o izinler, asar onlarin kapasitesini :)

Kizim icin guzel sozlerine cok tesekkur ederim canim :) bende severim giyinmeyi falan, kizima lookbook yapiyorum kendimce :) birde prof. fotograf makinem var, her hafta dogdugu gun olan pazartesi gunu degisik kombinlerle resmini cekiyorum. Simdiden 3 albumu var yavrumun ama zamanla fotograf cekim sikligini uzatacagim.

aynı dert ben de de var o kadar arttı ki vücudumda sedef olmayan yer kalmadı nerdeyse
şöle özetliyim okulum eve 60 km her gün 2,5-3 saat yolda boşa geçecek diye üzülüyorum
yüksek lisans yapıyorum onun ödevleri var
34 aylık bi daha oğlum var :)
eşim her zaman çok yardımcıdır sağolsun ama o da yüksek lisansa başladı çok ödevi oluyor

hep kendimi çok şükür sağlıklıyız allah bi kolaylığını verir diye telkin etmeye çalışıyorum .. 2. dönem kv gelecek bebişe bakmaya zorluğu olsa da en azından içim rahat 2-3 ay kalır bahar da da annem gelicek

işallah sen de iyi bi bakıcı bulursun cnm

tracy hogg bebek bakım sorunlarına mucize çözümler cnm netten aldım

Çok teşekkürler canım.

Benimki aşamları hep kucak istiyor.Bel fıtığı olucam vallahi.Yatırdığın an yaygarayı koparıyor.

Son düzenleme:
İyi geceler arkaaşlar.Burda uyku tulumu kullanan bir arkadaş vardı.Hatta hangi tulum olduğunu başaka bir arkadaşada yazmış ve arkadaşta almıştı.Rica etsem tulumu nerden aldığını yazarmısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…