- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.701
çok tatlıbu kız anesiiiiiiii
Oldu valla dünüşümm bir banyo kaldı onuda artık akşama yaparım. Temizliğim bitti, yemeğimi yaptım. Gel içelim birlikte, gelinimi de getir
pek bir çıtı pıtıymış bu kız :))
hep böyle gülsün yüzü inşallah
çok tatlıbu kız anesiiiiiiii
burada hanım hatun diyorlar öylesinden.
maşaALLAH.
OĞLUM OLSA TALİP OLURDUM
Canımm paylaşmam mı hiç. Bana seboreik dermatit yani egzama dedıler seninki alerjı mı yoksa aynı şey mı acaba.. Bana hiç hap önermrdı dr um ama bilmiyorum bir daha mı gıtsem bilemedim uyuyamıyorum valla stresten yorgunluktan çıldıracagım canım. Dur bakalım napıcaz
gündüz de aynı şekilde mi uyutuyorsunuz, kitabı zaman buldukça okuyorum ama beni stres basıyor düzen kurmak için sürekli evde olmak gerekiyo sanırım, ben çocuğum hemen uyusun, bi yere gidince yatağını aramasın kıvrılıp bi yerde uysun istiyorumSlm kizlar onceki gun bu konuyla ilgili alintilar yaparak uzuunca bir mesaj yazmistim ama twlefonun azizligine ugradim.yontemi uygulamaj isteyen arkadaslar kesinlikle kararli ve sabirli olun pes etmek yok.sonunda rahata kavusacaginizi hayal edin ve ise koyulun.
Oncelikle bebisin uykusu gelmesi lazim bu yontemi uygulamak icin.artik bebislerimizin uykusu geldigi halleri anliyoruzdur.
İkinci adim kundak yapmak bu kesinlikle cok onemli.kundaktan once gecede 2-3kere uyanan kizim kundaktan sonra ya hic kalkmiyor ya da 1 kere (12-6) arasi bebisi yan yatiriyoruz sirtina pat pat vuruyoruz tik tak hizinda yani cok seri degil.bu sirada da ara ara sss diyoruz.ben ilk gecd yarim saat uyguladin.sonraki 2-3 gun 10-15 dakikada uyudu.sonraki 2-3 gun 3-5 dakikada 10 gun kadar sonra sss-pata gerek kalmadan yatagina yatiriyorum kendisi uyuyor.bu yontemi ben sadece gece uyguluyorum.her gece ayni saatlerde yatiriyorum once alti degisiyor pijamasini giyoyor sonra yatis.bu islemleri hep ayni sirayla ve ayni saatlerde uygulayinca bebis kosullandi uyuyacagini anliyor ve kendisi uyuyor cok sukur.
İlk gun sabretmeyip yarim saat cabalamasaydim 10 dakika deneyip biraksaydim benim bebise bu yontem olmadi deseydim simdi bu rahatliga ulasamayacaktim.sallamadan farki cocuk 10 kilo oldugunda asil ortaya cikacak.lutfen pes etmeden uygulayin siddetle tavsiye ediyorum.sorulariniz olursa seve seve cevaplarim.
gündüz de aynı şekilde mi uyutuyorsunuz, kitabı zaman buldukça okuyorum ama beni stres basıyor düzen kurmak için sürekli evde olmak gerekiyo sanırım, ben çocuğum hemen uyusun, bi yere gidince yatağını aramasın kıvrılıp bi yerde uysun istiyorumbiliyorum çok şey istiyorum:18:
çok sevindim canım bu şekilde sistem oturtmanıza...o ilk anlattığın çözüm pek bir karışık gelecekti miniğe :)
ne güzel eşin yardımcı oluyor sana. benimki de evde ama artık pek faydasını göremiyorumaslında ilk haftalar süperdi, geceleri bakıyordu ben tek gözüm kapaşı emzirip uyuyordum. sonra benim meşhur kv burnunu soktu; yok öyle yapma, öyle tutma, yatırma, kaldırma...bizimkide kızdı artık karışmıyor. şimdi bana karışmakla meşgul sevgili kv bugün ana sağlığa kontrole geldi bizimle, deli etti beni deli...bide arabam arıza yaptı akşamüstü migrosun önünde eve yürüyerek geldim marketten. bakalım yarın nasıl çalıştırıcam, doktor kontrolü var egepolde
evet canım işler hala belli değil, teşekkür ederim güzel dileklerin için umarım bu hafta hallederim
Yok canim gunduz bu yontemi kullanmiyorum.kizim ne zaman uykusu gelirse uyuyor.kitaptaki easy kuralina uymaya calismadim ben hic.cunku her bebek farklidir.dogal olarak rutinleri de farkli olur.ben sadece gece uyusun diye sss-pati denedim ve guzel sonuc aldim.sen de illa ki kitaptaki gibi olacak diye sartlandirma stres falan gerek yok.benim bebegim simdi senin istedigin gibi yataga birakiyorum kendisi uyuyor.ama bu zamana gelene kadar biraz cabaladik.sen de ss-pat yontemini uygulac canim sabirli ol eminim ise yarayacaktir.
Canım hangi kitabı okuyorsunuz.Banada söylermisiniz.
Slm kizlar onceki gun bu konuyla ilgili alintilar yaparak uzuunca bir mesaj yazmistim ama twlefonun azizligine ugradim.yontemi uygulamaj isteyen arkadaslar kesinlikle kararli ve sabirli olun pes etmek yok.sonunda rahata kavusacaginizi hayal edin ve ise koyulun.
Oncelikle bebisin uykusu gelmesi lazim bu yontemi uygulamak icin.artik bebislerimizin uykusu geldigi halleri anliyoruzdur.
İkinci adim kundak yapmak bu kesinlikle cok onemli.kundaktan once gecede 2-3kere uyanan kizim kundaktan sonra ya hic kalkmiyor ya da 1 kere (12-6) arasi bebisi yan yatiriyoruz sirtina pat pat vuruyoruz tik tak hizinda yani cok seri degil.bu sirada da ara ara sss diyoruz.ben ilk gecd yarim saat uyguladin.sonraki 2-3 gun 10-15 dakikada uyudu.sonraki 2-3 gun 3-5 dakikada 10 gun kadar sonra sss-pata gerek kalmadan yatagina yatiriyorum kendisi uyuyor.bu yontemi ben sadece gece uyguluyorum.her gece ayni saatlerde yatiriyorum once alti degisiyor pijamasini giyoyor sonra yatis.bu islemleri hep ayni sirayla ve ayni saatlerde uygulayinca bebis kosullandi uyuyacagini anliyor ve kendisi uyuyor cok sukur.
İlk gun sabretmeyip yarim saat cabalamasaydim 10 dakika deneyip biraksaydim benim bebise bu yontem olmadi deseydim simdi bu rahatliga ulasamayacaktim.sallamadan farki cocuk 10 kilo oldugunda asil ortaya cikacak.lutfen pes etmeden uygulayin siddetle tavsiye ediyorum.sorulariniz olursa seve seve cevaplarim.
14 ay ücretli izin mı , ne guzelmis ya, bizde nerdeCok haklisin, ben kizim 2 aylikken ise donerim diye planliyordum, bi gun kuafore gidipteeve kosarak geri donunce birakamicami anladim. 14 ay ucretli izin hakkim vardi 8 ay aldim eger hala zor gelirse 4 ay daha alcam uzerine. Benim almanyada hic akrabam yakinim yok maalesef, butcem bakiciyi kaldirmaz, is yerimin kresi var sirket icinde oraya vericem kizimi, sik sik gorurum gun icinde.
Bu arada soylemeden gecemeyecegim, 3 ayri ulkede yasadim ve calistim simdiye kadar hatta bir taneside ortadogu ulkesi ama turkiyedeki kadar kadina ve anneye az deger verildigini gormedim. Ozellikle istihdamda yer alan kadinlar, cocuk yapin diye yirtinan hukumet konu annelik haklarini vermeye gelince yan ciziyor, oylarinizi atarken ne olur iyi dusunun, yil olmus 2014 diyelim bizim ulkemiz hala 1900 lu yillarin imkanlariyla oyaliyor milleti.
Canım oğlunu beğenmemek ne mümkün , cok yakışıklı kara gözlü tatlı biseydiTeyzoslari oglusumu beğendiğiniz için çok teşekkür ederiz hepinize.
2 gün annemdeydik daha doğrusu artık annemin eski evinde
Sanki eşi misafirliğe gelmiş birazdan gidecekmiş gibi bir ruh halindeydim.
Ama annemi çok mutlu gördüm,adamın yaklaşımları,benimle paylaştığı birkaç şey biraz olsun rahatlamami sağladı ınş hayırlısı olur.
Arasta dün gece bakmistim idosun döndüğünü okudum maşallah
rüyamda barış dönüp düşecekken zor kurtardım
Sen bak da ben de senden kopya çekeyim canımSağol canım,
Ben çerçeve alayım dedim. İçine de oğluma resim yapturırım diyedüşündüm ama evine uygun birşey almak lazım. Kenarda duran, kullanılmayan bir hediye almak istemiyorum Kışlık şal alsam nasıl olur sence?
Ayy cok guzel bi kızın var canım maşallah
Aynen bende deliriyorumAy evet canim oyle talihsiz bir olay yasamistinneyseki kazasiz belasiz atlattin cok sukur. Burada bende bebegi gezdirirken insanlar pusetin icine sokuyorlar kafalarini ellerine dokunuyorlar kizimin (insallah grip degillerdir diye dua ediyorum icimden bazende kibarca aman dikkat asilari daha tamamlanmadi teyzesi ablasi fln diyorum) tamam bebek gorunce gercekten ici kaynayan insanlar var, sevsinler dokunsunlar ben o konularda rahatimdir ama bizim insanimiz bazen abartiyor elini opmeye kalkiyorlar veya cenesine dokunuyorlar ( agzi neredeyse) falan o zaman cildiriyorum.
Maşallah canım kızına
Maşallah canım kızına
Benim ogluşla da denedik bugün , ama donemiyoruz henüz
14 ay ücretli izin mı , ne guzelmis ya, bizde nerde
3 ay ücretsiz izin aldım , Şubat'ta işbaşı(
Yasa çıkaracağız dediler , onu da yüzlerine gözlerine bulaştırdılar
Canım oğlunu beğenmemek ne mümkün , cok yakışıklı kara gözlü tatlı biseydi
Annenle ilgili gelişmelere de çok sevindim , insallah Cook mutlu olsun
Sen bak da ben de senden kopya çekeyim canımbenim kızda 1. Sinif
Ayy cok guzel bi kızın var canım maşallah
Biri demişti ikoncan diye , hakikaten öyle , yine cokşık , yakıyor ortalığı
Aynen bende deliriyorum
Bende cok rahatımdır ama sokaktaki bebeklere sevmek icin atlamıyorum , insanların bu rahatlığı da rahatsız ediyor bazen
Maşallah canım kızına
Benim ogluşla da denedik bugün , ama donemiyoruz henüz
Ben hiç alıştıramıyorum kendımı kahroluyorum aynen senın gıbı gecelerı uyuyamıyorum. Şubatta işe başlayacağım ve daha bırını de bulamadık. Bununla nasıl başedilir nolur yardım edın kızlar .. Bir de bende önceden de olan seboreık egzama vardı. Son bir aydır felaket derecede nüksettı stresten. Gerçekten çıldırmak üzereyim saç diplerım o kadar kaşınıyor kı ozellıkle geceleri oğlum uyuduğunda bıle uyuyamıyorum. Önceden ensemdrsırtımda kollarımda yoktu şimdi oralarda da çıktu. Sadece yüzüm ve saç diplerım zaman zaman kaşınır kızarırdı ama ilaç ve kremlerle ıdare edıyordum yıllardır.
Dayanamadım dr a gıttım cınko içeren bır şampuan ve saç dipleri için losyon verdı hem de losyon bıraz kortızon içeriyor. Saçıma bakar bakmaz bu stres egzaması dedı stres yapma dıcem ama bu donemde normal tabı dedı. Losyonu kullanmazsan daha da kotuye gıder dedı. 15 gun kullandım bıraz gecer gıbı oldu ama yıne basladı. Çok fena bir şey , yaşayan ya da bir şey önerebilecek olan var mı kızlar of
tracy hogg bebek bakım sorunlarına mucize çözümler cnm netten aldım
Kizlar bende kizimi kucakta sallamak disinda nasil uyuttugumu anlatayim, tabii benim yontemim besikte olmuyor, ben once yanima yatiriyorum dalinca yatagina aliyorum.
Ben sag tarafima yan yatiyorum ve kizimida kundak yaparak yari yan yatiriyorum kendime dogru, sol elimle poposuna arada sirada pat pat yapiyor sag elimle de saclarini ve anlini oksuyorum. Kundakta bebegimin de sag elini hafif serbest birakiyorumki kendisini cok sinirlandirilmis hissetmesin. Eger elini cikarirsa elini tutuyorum basini oksadigim sag elimle kendisini uyandirmasin diye... Bir sure sonra kendisine eeeee eeeee eeee diyerek uyumaya geciyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?