- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.721
Unnado da var indirimde.babyboum marka uyku tulumu çok sevildi canım topikte. arastanin tavsiyeleri ile. butikbebe de indirimli oluyor 55 lira falandi galiba.
ben o ilk soğuklarda tavsiyelerden önce gidip ıdil baby den almıştım. uyku tulumu ve mont 90 ar lira . hic memnun değilim içi elyaf dolu deli gibi terliyor ve kazık gibi yatıyor. ben de alicam ama o 90 liranin acisinin çıkmasını bekliyorum
İyi geceler arkaaşlar.Burda uyku tulumu kullanan bir arkadaş vardı.Hatta hangi tulum olduğunu başaka bir arkadaşada yazmış ve arkadaşta almıştı.Rica etsem tulumu nerden aldığını yazarmısın.
Basta arasta ama sonra tum uyku tulumu kullanan arkadaslara bir sorum varr. Dun gece ilk kez uyku tulumu giydiriiim dedim, ama bizim soyle bir durumumuz var: benim kiz emerek uyuyor geceleri ve bu 1saati filan buluyor. Siz uyku tulumunu ne zaman giydirdiniz arkadaslar??? Emmeden ince giydirsem bana yapisik zaten terliyor iyice ter icinde kalaxak. Dun gece 12de emmeye kalkti o ara giydirdim uyandi ve gece boyu dalamadi... Napsam bilemedim ne ara giydircem ben bu uyku tulumunu bu kizaaa???
herkese iyi geceler,
kızım mama takviyesine başladığımızdan beri çok kusmaya başladı. önceden günde 2-3 defa kusuyorsa şimdi 15-20. reflu böyle sonradan ortaya çıkar mi acaba?
gerçi eli sürekli agzinda. emmeyi beceremeyen kızım genelde ya tüm elini ya dört parmağını sokuyor bazen bu yüzden de kustugü oluyor. emme duygusunu tatmin ediyor ondan böyle diye telkinler veriyorum kendime .bebeklerin elini öpenleri nasıl anıyorum bi bilseniz
babyboum marka uyku tulumu çok sevildi canım topikte. arastanin tavsiyeleri ile. butikbebe de indirimli oluyor 55 lira falandi galiba.
ben o ilk soğuklarda tavsiyelerden önce gidip ıdil baby den almıştım. uyku tulumu ve mont 90 ar lira . hic memnun değilim içi elyaf dolu deli gibi terliyor ve kazık gibi yatıyor. ben de alicam ama o 90 liranin acisinin çıkmasını bekliyorum
Unnado da var indirimde.
Cnm arasta kullaniyirdu sonra tum topic kullanmaya basladi :))) babyboum markasi, butikbebede kampanyasi oluyor.
Basta arasta ama sonra tum uyku tulumu kullanan arkadaslara bir sorum varr. Dun gece ilk kez uyku tulumu giydiriiim dedim, ama bizim soyle bir durumumuz var: benim kiz emerek uyuyor geceleri ve bu 1saati filan buluyor. Siz uyku tulumunu ne zaman giydirdiniz arkadaslar??? Emmeden ince giydirsem bana yapisik zaten terliyor iyice ter icinde kalaxak. Dun gece 12de emmeye kalkti o ara giydirdim uyandi ve gece boyu dalamadi... Napsam bilemedim ne ara giydircem ben bu uyku tulumunu bu kizaaa???
BenDe 40 dk emziriyorum giydirirken uyandığı icin bir memeden digerine geçerken yani son 20 dk giydiriyorum
Canım benim kızımda bazen 5 parmağını sonuna kadar ağzına sokuyorOndan sonrada ööööö diyip kusacak gibi oluyor.Ama kusmuyor.15-20 kere diyorsun bayağı kusuyormuş.
Bilgileriniz için teşekkür ederim kızlar.
Ben daha ilk uykuya dalmadan giydirmeyi düşünüyorum.Uyku arasında mzirdikten sonra giydiremem.Benimki anında uyanır.Mecbur uyku tulumuyla emziricem.Olmaz mı?
Cok terlemez mi ya?? Sonucta yorgan gibi oluyo. Of bilemedim. Parme sen 20dkda terlemiyo musun??
Kızlar bu şşşşş pat yöntemini çok güzel anlatmışsınız peki kundaklama şart mı? Ben kızımı hiç kundaklayamadım deneyince yıkıyor ortalığı ve ellerini ne olursa olsun kurtarmaya çalışıyor o eller hep dışarıda olacak.
Bi de acayip bir grip sardı beni. İlaçsız baş edemedim çayla mevyesuyuyla geçecek gibi değil kızım da tüm süt stokumu içtiğinden mecbur mama vereceğim umarım sorun olmadan alır
Yorgan gibi kalın mı?Ben biraz daha ince polar sanıyordum.Yorgan gibi olanlardansa ben onunla emziremem.Zaten ben topaç gibiyim.Birde aramıza yorganımsı uyku tulumu girerse memem kızımın ağzına yetişmez :18::18:
ARASTA YARDIMA KOŞ.SEN NASIL GİYDİRİYORSUN.ÇOKMU KALIN.
Cok terlemez mi ya?? Sonucta yorgan gibi oluyo. Of bilemedim. Parme sen 20dkda terlemiyo musun??
[video=youtube;BVkxl-9yQsQ]http://www.youtube.com/watch?v=BVkxl-9yQsQ[/video]
Ah yavrum ne romantik ne duygusal çocukhiçte dayanamaz duruya ben çıkıyor şimcik kocitomda geldi görüşürüz
ARASTA YETİŞ BACIMMM
BENDE ALICAM UYKU TULUMUNDAN KIZ ÇOK İNİDİRİMLİ 27.90unnado | Anne, Bebek ve Çocuklara Özel Alışveriş Kulübü
BUMUDUR KUZUM Bİ BAK BAKALIM BEDENİNE FALANDA YARDIMCI OL ŞEKERİM CENNETLİL OLMAK KOLAYMIII
Lutfen bana kizmayin ama mudahale etmeden duramadim. O begendiginiz uyku tulumunun ici disi polar, yani yapay tekstil urunu, yani petrol atigi, yani kanserojen. Uzmanlar bebek kiyafetlerinde kullanilmamasi gerektigini soyluyorlar, helede uyurken... Ciltbasla nefes almazve iceride mikrop barindirabilir...tum tozu surekli oplar ve icine hapseder, zaten hava da almadigindan bir sure sonra elektrip supurgesi torbasi dan farki kalmaz. Ayrica polar kumas icerisinde surtunmeden elektrikde biriktirir ve buda cocugunuza hatta giyidigimizde bize bile dusuk enerji verir. Ben kumaslarla ilgili cok arastirma yaptim, kizima yapay tekxtil urunu almamaya ozen gosterdim, bazi aldiklarim dis kumasi polyester (mont-yagmurluk vs) bundan kacinilmaz ama uyurken cocuklariniza polar giydirmeden once internetten zararlarini okumanizi oneririm veya bir kimyaci-tekstilci tanidiginiz varsa onlara da sorun.
Hepiniz bu derece bilgili ve ilgili annelersiniz, tercihinizi en dogru sekilde yaparsiniz belki ama yinede yazmak istedim belki benim gibi dusunenler olabilir diye. Birinizi kirdiysam simdiden ozur dilerim, aceleyle yazdi. O yuzden belki cok dan diye soylenmis seylerde olabilir icinde. Hepinizi seviyorum :) polar a hayir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?