2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anaaa kız ne kadar ucuza düşmüş evet yavrum bu mudur budur

aldım şekerim çok indirimlii valla hemencik kampanya bitsinde yollasınlar gariiii kızçemde panpası gibi giysinde mis mis uykular çeksin inş...şimdikini hiç sevmiyom pofidik gibi rahat edemiyo gibi geliooohadi hadi cennete ni adım daha yaklaştın kızımın bu ara en sevdiği şarkı çok seviyo tencere tava sesiii TENCERE TAVA HAVASI (Sound of Pots and Pans) / Kardeş Türküler - YouTube çok iyi yaaa

Oh güle güle giysin yavrucum annesi, sıcak sıcak uyusun :)) Sayenizde sırat köprüsünün yarısını geçtim Hahah ayrıca Duruşumun müzik zevkine hayran kaldım

Oh güle güle giysin yavrucum annesi, sıcak sıcak uyusun :)) Sayenizde sırat köprüsünün yarısını geçtim Hahah ayrıca Duruşumun müzik zevkine hayran kaldım

saol kuzucum sorma sorma yarıyıda gectin az kaldı bikaç satış daha evelallah karşıdasın
aaa kızımın müzik zevki çok enteresandır öle sıradan şarkılar sevmiyoruz eylemci ruhu var şimdiden eee bide hamişken çok duydu bu seslerii tanıdık geliyoo kuzumaaa gitardan kemandan haz almıyooo varsa yoksa tencere tavaaa

Selim hadi düğünü ucuza getirdin orkestra tutmana gerek kalmadı

ya kızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz benim oğlum almaya başladı ama bu seferde kararsız kaldım versemmi vermesemmi
tracky nin kitabını bende okuyorum kumdaklıyorum ama bunu nezamanakadar yapacağız bileniniz varmı
dönmeye başlarsa kumdak ne olacak

Hayırlı olsun Canim iyi saglikli bol uykusu günlerde kullansın duruşum :)

ya siz temizliği yemeği nasıl yapıyorsunuz?
benim kız 15 er dk olmak üzere 4 kez uyudu şu saate kadar.
toplasan gün içinde 2 saat uyumuyor.
ben çok mu beceriksizim bu kız mı uyumuyor anlamadım
Canım 2-3 güne kadar bende bişey yapamıyordm. 5. aya girdik duruldu biraz kuzum.
Dimi canım yaa, toplarım eşi dostu çalsınlar. Hep demişimdir benim gelinim masrafsız diye

Bu da Duru'muzun günaydın öpücüğü..
Unutmayalımda ilgisiz diye fırça yiyoruz sonra

Tulumunu da güle güle kullansın dünüş gelinim :)

Son düzenleme:
avent naziktir hiç acıtmadan sağar. aman canım kulak ağrısı varsa bolca emzir, en çok o zaman emmeli hatta. anne sütü şifa gelecek çünkü mazallah iltihaba karşı filan. yalnız sakın kulağına süt damlatma, bazen öyle diyorlar. bizim doktor geri dönülemez tahrifat olr burnundan kulağından süt damlatırsan dedi, yağlı ya süt o bakımdan.

günaydın kızlar

dün inanılmaz baş ağrısı çektim mahvoldum valla oğlum izin verdiği kadar uzandım minoset aldım falan ama yatana kadar geçmedi delirdimmm neyse ki bugün kalmamış bişeycikim

bu arada dün oğlum döndü dedim ya.. dönüş o dönüş bir daha da dönmedi akşam babası bi heyecanla hadi bakayım nasıl dönüyomuş oğlum dedi.. ben de bak babası bakk diye bir sevinçle çevirdim yüz üstü :)) ama ı ııhhh dönmüyo. bekle bekle dönmez. yalancı çıkardı beni böcük nasıl oldu dün sabah da akşamına olmadı anlamadım :)) :44:

Hoşgeldin panpa :))
Pratkhanım konsept değiştirmiş, aman diyim bu ara pompa demeyin
Geçmiş olsun canım..
Arda atar yapmış yine, ben ne zaman istersem o zaman dönerim demiş

Gecmis olsun Canim bas ağrısı Fenadir bilirim .

Hosuna gitti ya naz yapıyor annesi :)

Allah senin iyiliğini versin emiii ozaman bu grubu isterizzz sokak müzisyenleri daha pahalı bu aralarrrbu gezi eylemimden sonra moda olduuu
Hayırlı olsun Canim iyi saglikli bol uykusu günlerde kullansın duruşum :)
saol canım bakalım inş mışıl mışıl uyur parmişimmmmmm
eşle dostla olmaz o iş dünüşş sende hemen ucuza getircen heeebu grubu isteriz sokak çalgıcıları isteriz roman dansçılar isterizzz isterizzz anacım isterimmmmgünaydınnn selimcimmmmmmmannene bakıp beni ihmal etme olurmuu
tşk ederiz dünüşcüm inş güzelce uyurrr

oyy geçmiş olsun fındığım...çok zor şu baş ağrısı benim eskisi kadar ağrımıyo çok şükürr ...
atar yapmış yine arda kuzu öle istediği zaman döner o zora gelmiyoo kuzucum bırakın kendi haline bak nasıl döncekk

Simdi bu knuda ihracatcilar birliginin sozlerini mi esas alacagiz? Avrupada yasak degil ama tr de uretilen polar ve polyester kumaslarin kullanilmamasi gerektigi basinda uzunca yer aldi, bu tum herkes icin gecerli.

Ayrica hbrde kanserojen degildir demiyor zaten ^^

Soz konusu bebekler olunca, bebek sagligi uzmanlarinin goruslerini dikkate alirim ben cnm sanayicilere bakma sen.

Son düzenleme:

Peki :))))))))))

Hahahah panpayı pompa mı sandı acaba
Olabilir hemen daldı ve gitti yine
Ucuza getirmek olur mu dünüşüm yaa gelinim öyle seviyor diye şeeettim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…