- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.761
Olabilir hemen daldı ve gitti yine
Ucuza getirmek olur mu dünüşüm yaa gelinim öyle seviyor diye şeeettim ben
avent naziktir hiç acıtmadan sağar. aman canım kulak ağrısı varsa bolca emzir, en çok o zaman emmeli hatta. anne sütü şifa gelecek çünkü mazallah iltihaba karşı filan. yalnız sakın kulağına süt damlatma, bazen öyle diyorlar. bizim doktor geri dönülemez tahrifat olr burnundan kulağından süt damlatırsan dedi, yağlı ya süt o bakımdan.
Olabilir hemen daldı ve gitti yine
Ucuza getirmek olur mu dünüşüm yaa gelinim öyle seviyor diye şeeettim ben
Cucum sakın kanma
Ama şunu söyliyim senin damat da benim damat gibi yakıyo. Onun öpücük veren dudaklarını yerim.
Hanım kızımız (bayan olduğunu umuyorum) her bir avent yorumuna philips ne kadar ödüyor?
Teşekkür ederiz Arasta teyzesiiCucum sakın kanma
Ama şunu söyliyim senin damat da benim damat gibi yakıyo. Onun öpücük veren dudaklarını yerim.
aman ne kadarda düşünürmüş gelininiiiitamamda dünüş benimde eşim dostum var yanee bakbak çalgıcılara bak dedirtmem ben duruyu ikna ederimm şöle bi orkestra olsun dimii yaniiii
aaa kanarmıyım hiç arasta bizimde dostumuz düşmanımız varşöle lüks bi düğün mekanında isteriz düğünü çırağan sarayımı olur beş yıldızlı bi otelmi bakıcaz artıkkk
aynen şekerim damatlarımız çok şekil köfte dudişliii gerçekten cokkk tatlııılokumcuk yaaa ardanında seliminde maşallahı var
Teşekkür ederiz Arasta teyzesii
Canım yaa orkestra olsun senin istediğin. Viyana filarmoni orkestrasını kapatırım ben gelinime, Selim sonra tencere tava çalar ona ayrı
avent naziktir hiç acıtmadan sağar. aman canım kulak ağrısı varsa bolca emzir, en çok o zaman emmeli hatta. anne sütü şifa gelecek çünkü mazallah iltihaba karşı filan. yalnız sakın kulağına süt damlatma, bazen öyle diyorlar. bizim doktor geri dönülemez tahrifat olr burnundan kulağından süt damlatırsan dedi, yağlı ya süt o bakımdan.
Cucum sen ne iyi kalplisin öyle kız. Ay yazık damadına kıyamıyo çırağan sarayı diyo 5 yıldızlı otel diyoKız Burj-el Arap dururken onlarda düğün mü yapılır
Sen seç işte dünüşüm orkestra, düğün mekanı, gelinlik falan. hepsine okey diyoruzztabi tabi getirt sen dünüşşşş :82:artık onlar kendi kendilerine çalsınlar tenceremi tavamı ne isterlerse
Ben Aralıkta bekliyordum onu erken geldi bu seferVayyy sekerrr nerelerdeydnn sennn :-D
Kızlar kızkardeşim yeni doğum yaptı
Normal doğum olmasına rağmen sütü 1 haftada ancak geldi bebişimiz bugün 9 günlük
Kızkardeşimin ateşi 39 dan aşağı inmiyormuş 3 gündür ve çok başağrısı varmış bebek Emerken de göğüsleri çok acıyormuş
Dışarıda yara gibi bi şey yokmuş ama içerden acı hissediyormuş
Acaba mastit mi oldu
Böyle bi şey yaşayan var mı aranızda
Benim sütüm ilk gün gelmişti ve göğslerim de hiç acı acımamıştı ateş falan da olmamıştı süt gelirken
Kendim yaşamadığım için böyle bi sorun kardeşime yardımcı olamadım
Acaba aranızda böyle bi sorun yaşayN oldu mu
kıyamıyom işte kuzum ya yumuşak kalpliyim elimde değilldubailere taşınmayalım dedik bi daha uçak kiralaması lazım eee orda konuklarım olcak 500 kişi kadar onların konaklama yemek masrafları yinede bi düşüniyim ben bunu kalbime söz gecirebilirsem orda yaparızz cancağazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?