2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Olabilir hemen daldı ve gitti yine

Ucuza getirmek olur mu dünüşüm yaa gelinim öyle seviyor diye şeeettim ben

Cucum sakın kanma

Ama şunu söyliyim senin damat da benim damat gibi yakıyo. Onun öpücük veren dudaklarını yerim.

Hanım kızımız (bayan olduğunu umuyorum) her bir avent yorumuna philips ne kadar ödüyor?

Olabilir hemen daldı ve gitti yine

Ucuza getirmek olur mu dünüşüm yaa gelinim öyle seviyor diye şeeettim ben

aman ne kadarda düşünürmüş gelininiiiitamamda dünüş benimde eşim dostum var yanee bakbak çalgıcılara bak dedirtmem ben duruyu ikna ederimm şöle bi orkestra olsun dimii yaniiii

Cucum sakın kanma

Ama şunu söyliyim senin damat da benim damat gibi yakıyo. Onun öpücük veren dudaklarını yerim.

aaa kanarmıyım hiç arasta bizimde dostumuz düşmanımız var şöle lüks bi düğün mekanında isteriz düğünü çırağan sarayımı olur beş yıldızlı bi otelmi bakıcaz artıkkk
aynen şekerim damatlarımız çok şekil köfte dudişliii gerçekten cokkk tatlııı lokumcuk yaaa ardanında seliminde maşallahı var

Cucum sakın kanma

Teşekkür ederiz Arasta teyzesii
aman ne kadarda düşünürmüş gelininiiiitamamda dünüş benimde eşim dostum var yanee bakbak çalgıcılara bak dedirtmem ben duruyu ikna ederimm şöle bi orkestra olsun dimii yaniiii

Canım yaa orkestra olsun senin istediğin. Viyana filarmoni orkestrasını kapatırım ben gelinime, Selim sonra tencere tava çalar ona ayrı

Kızlar kızkardeşim yeni doğum yaptı
Normal doğum olmasına rağmen sütü 1 haftada ancak geldi bebişimiz bugün 9 günlük
Kızkardeşimin ateşi 39 dan aşağı inmiyormuş 3 gündür ve çok başağrısı varmış bebek Emerken de göğüsleri çok acıyormuş
Dışarıda yara gibi bi şey yokmuş ama içerden acı hissediyormuş
Acaba mastit mi oldu
Böyle bi şey yaşayan var mı aranızda

Benim sütüm ilk gün gelmişti ve göğslerim de hiç acı acımamıştı ateş falan da olmamıştı süt gelirken
Kendim yaşamadığım için böyle bi sorun kardeşime yardımcı olamadım
Acaba aranızda böyle bi sorun yaşayN oldu mu

Cucum sen ne iyi kalplisin öyle kız. Ay yazık damadına kıyamıyo çırağan sarayı diyo 5 yıldızlı otel diyo Kız Burj-el Arap dururken onlarda düğün mü yapılır

Son düzenleme:
Teşekkür ederiz Arasta teyzesii

Canım yaa orkestra olsun senin istediğin. Viyana filarmoni orkestrasını kapatırım ben gelinime, Selim sonra tencere tava çalar ona ayrı

tabi tabi getirt sen dünüşşşş :82:artık onlar kendi kendilerine çalsınlar tenceremi tavamı ne isterlerse

Vayyy sekerrr nerelerdeydnn sennn :-D

Cucum sen ne iyi kalplisin öyle kız. Ay yazık damadına kıyamıyo çırağan sarayı diyo 5 yıldızlı otel diyo Kız Burj-el Arap dururken onlarda düğün mü yapılır

kıyamıyom işte kuzum ya yumuşak kalpliyim elimde değill dubailere taşınmayalım dedik bi daha uçak kiralaması lazım eee orda konuklarım olcak 500 kişi kadar onların konaklama yemek masrafları yinede bi düşüniyim ben bunu kalbime söz gecirebilirsem orda yaparızz cancağazımmm

Gozunuz aydin canim, saglikla buyutun. Benimde ilk 3 gun atesim yuksekti ama ben sezryan oldum ve goguslerimde bir sikinti yoktu. Sanirim ameliyat sirasinda usutmustum ve cikinca ictigim buz gibi sulardan olmustu, ben oyle dusundum ustunde durmamistim maalesef yardimci olamicam.

Bu arada kizlar, agustos annelerine besik kertme topigimi acsak, kiz isteme, dugun organizasyonlari falan oradan yurutulur :)

Canım uçak korkusu olanları da düşünmek lazım olmadı şöyle bi dolmuş tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…