2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dünüş bu oda bize yeter eşimle benim içinEki Görüntüle 865543 Eki Görüntüle 865544
idare ederiz sığışırız zaten düğün sonrası 1 hafta kalıcazzz
Küçük değil mi dünüşüm bu biraz, birde renklerden dolayı sanırım çok kasvetli geldi bana. Hiç size layık değil cıks beğenmedim ben bunu Daya iyisini bul sen

Hhahah
dünüş bu oda bize yeter eşimle benim içinEki Görüntüle 865543 Eki Görüntüle 865544
idare ederiz sığışırız zaten düğün sonrası 1 hafta kalıcazzz

Off off evlat hatrı hep idare edicen kuzum artık naparsın
Küçük değil mi dünüşüm bu biraz, birde renklerden dolayı sanırım çok kasvetli geldi bana. Hiç size layık değil cıks beğenmedim ben bunu Daya iyisini bul sen

Bana da küçük geldi ama cucum hep sizi düşünüyo gözü öyle yükseklerde değil baksana istediği odaya garibimin

eh küçük tabiii ama napalım artık idare ediciğizzz
saray konsepti dünüşüm tam bize göree hem napalım otelin odaları hepsii bu tarz ama bastır parayı değiştir kumaşları keyfimize göre olsunnnben yinede bakıyım daha iyi bi odacıkkkk

Alicilari devreye girdi yine :-D o degilde lafini soyleyip kaciyo bi dur muhabbet edelim :-D
Çok yoğun çalışıyor canım o muhabbete zamanı yok
ayy koptum yine arasta ya süpersinnnhahahaa dolmuş diyo yaa tutucak artık ne gerekirse yaşlılar uçaktan tırsıyo ee tansiyonu olan var korkan var lazım bu dolmuştan şart vallaaa çok iyi düşündünnn

Tabi yaa. Yalnız o dolmuş biraz küçük ya havasız olur, temiz hava şart Bu kayık nasıl ?

Ahaha alemsin :))) yok kalin diiil yorgan islevini goruyo diye soyledim :))

Sabah annem de onunu filan ac dedi :))) bu gece deniyim bi bakiiim

canım şu an bende mastitim.ateşi varsa kesin mastittir.bekletmeden doktora gitmesi lazım.öyle dışarda yara falan olmaz kızarıklık olur.ve acı veren bir kütle olur.antibiyotik kullanması lazım yoksa geçmiyor bende 2. kez oluyor berbat birşey temizlemiyormusun göğüslerini diyorlar deli olyorum sadece pislikten mi oluyor bu meret anlamadım gitti

Hhahah

Off off evlat hatrı hep idare edicen kuzum artık naparsın

Bana da küçük geldi ama cucum hep sizi düşünüyo gözü öyle yükseklerde değil baksana istediği odaya garibimin

ahh ahh zaten bi arastacım anladı beni eee tabi kız anası nede olsa aynı durumdayız hepsi yavrucuklarımız için tüm bu çileeekatlaniciğizzz napalımm bu odacığada sığışırız gerekirse o kasvetli odada 1 ay bile kalırım yeterki yavrucuğum mutlu olsunn yada olmadı şu yüzen otelde yapalım diyom arasta sen ne dersin oranın odaları daha ferahh burası düğün mekanı buda bizim kalıcağımız odacık olsun dünüşümm

Kedicij sen de ameliyat izin icin silikon krem sipariş etmiştin. Nasil ne durumda izin ? Benim ki nerdeyse gecmek üzere ufak bir çizgi kaldı kirmizi sadece

dün yeni bir kitap okumaya başladım amerikalı yazarlar "bebeğinizin ilk yıllarında sizi neler bekler" diye..yaşlı teyzelerden bahsederken şöyle bir atasözü eklemişler. " EĞER TANRI BEBEKLERİ YAŞLILARIN YETİŞTİRMESİNİ İSTESEYDİ, MENOPOZU İCAT ETMEZDİ." çok hoşuma gitti sizlerle de paylaşayım dedim yeri de tam geldi :))

Çok yoğun çalışıyor canım o muhabbete zamanı yok

Tabi yaa. Yalnız o dolmuş biraz küçük ya havasız olur, temiz hava şart Bu kayık nasıl ?
Eki Görüntüle 865556

aaa dünüş olmuşmu o mincik kayık şimdii sığmayız kii olmuken şu olsun havadar havadar giderizzz

Ufff gelmedi ya...kim bilie hangi topikte kimin kafasina etmekle mesgul..ama her yere yetismeli bak avent dedik yani o birrrrrr pratik hanim :-D

kimbilirrr canım eee napsın oda tek başına garip bi pratik abla her zaman heryerde olamıyooo gönül ister ama merak etme geçte olsa gelicektirrryetişşş pratik hanım yetişşşşşşşşş sana muhtacızzz

Ben Selim'e iş bakayım en iyisi yavaştan. Şimdi senelerce bekle, lisansıydı transferiydi derken zaman kaybı olacak Bakalımda bu ay içinde başlasın çoğcumm. ya da aylık olarak spor salonlarına kiralayayım ben onu zayıflatıcı bebek

Kız cucu bu arada Durunun çeyizden ne haber ??

Doğru söylemiş Geçen gün misafirliğe gittim, bir arkadaşımın 9 aylık bebeği var. Bebeğin uykusu geldi, kalabalıkta uykuya dalamadı bir türlü dolayısıyla huysuzlandı, ağlamalar çığlıklar falan. Odadaki teyzelerden enteresan yorumlar Korkutuyorlar bak onu, okut en iyisi sen o çocuğu, muska taktın mı üstüne. Kıza çocuk fenalık getirmişti zaten yeterince, birde bu yorumların üzerine sakin kalabildi ya çok takdir ettim, ben olsam çoktan patlamıştım

bak tabii dünüş yavaştan başlasın ev kurmak kolay değil eee ihtiyaçlarda hiç bitmiyoo biliyosun
eee ceyizimiz tamam bizim herbişeyiz var Allahımıza bin şükürrrrlütfen siz önce erkek tarafı olarak isteklerimizi yerine getirin çeyiz kolay evi döşerken görürsünüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…