- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.781
Sen seç işte dünüşüm orkestra, düğün mekanı, gelinlik falan. hepsine okey diyoruzz
Ben Aralıkta bekliyordum onu erken geldi bu sefer
kıyamıyom işte kuzum ya yumuşak kalpliyim elimde değilldubailere taşınmayalım dedik bi daha uçak kiralaması lazım eee orda konuklarım olcak 500 kişi kadar onların konaklama yemek masrafları yinede bi düşüniyim ben bunu kalbime söz gecirebilirsem orda yaparızz cancağazımmm
Küçük değil mi dünüşüm bu biraz, birde renklerden dolayı sanırım çok kasvetli geldi bana. Hiç size layık değil cıks beğenmedim ben bunudünüş bu oda bize yeter eşimle benim içinEki Görüntüle 865543 Eki Görüntüle 865544
idare ederiz sığışırız zaten düğün sonrası 1 hafta kalıcazzz
Canım uçak korkusu olanları da düşünmek lazım olmadı şöyle bi dolmuş tutar.
Eki Görüntüle 865547 Eki Görüntüle 865548
Sen seç işte dünüşüm orkestra, düğün mekanı, gelinlik falan. hepsine okey diyoruzz
Ben Aralıkta bekliyordum onu erken geldi bu sefer
Hhahah
dünüş bu oda bize yeter eşimle benim içinEki Görüntüle 865543 Eki Görüntüle 865544
idare ederiz sığışırız zaten düğün sonrası 1 hafta kalıcazzz
Küçük değil mi dünüşüm bu biraz, birde renklerden dolayı sanırım çok kasvetli geldi bana. Hiç size layık değil cıks beğenmedim ben bunuDaya iyisini bul sen
Küçük değil mi dünüşüm bu biraz, birde renklerden dolayı sanırım çok kasvetli geldi bana. Hiç size layık değil cıks beğenmedim ben bunuDaya iyisini bul sen
Çok yoğun çalışıyor canım o muhabbete zamanı yokAlicilari devreye girdi yine :-D o degilde lafini soyleyip kaciyo bi dur muhabbet edelim :-D
ayy koptum yine arasta ya süpersinnnhahahaa dolmuş diyo yaa tutucak artık ne gerekirse yaşlılar uçaktan tırsıyo ee tansiyonu olan var korkan var lazım bu dolmuştan şart vallaaa çok iyi düşündünnn
deneyelim avent pompa alıcam kızlar fikirleriniz nedir çok kararsızım
Yorgan gibi kalın mı?Ben biraz daha ince polar sanıyordum.Yorgan gibi olanlardansa ben onunla emziremem.Zaten ben topaç gibiyim.Birde aramıza yorganımsı uyku tulumu girerse memem kızımın ağzına yetişmez :18::18:
ARASTA YARDIMA KOŞ.SEN NASIL GİYDİRİYORSUN.ÇOKMU KALIN.
Hee anladım şimdi muhabbeti yorgan gibi demişsin canım doğru yorgan yerine kullanılıyo sonuçta. Arkadaş yanlış anlamış elyaf sanmış :)
Canım İda'da uykuya dalma sorunu olmadığı için odasına alırken yani 12 civarı giydiriyorum, uyanıyo tabi giydirirken ama yatağına yatırdığım gibi uykuya dalıyoSen o ne zaman uyuyosa o zaman giydir, emzireceğin zaman çıtçıtları ve fermuarı aç ama kolarını çıkarma dışarı. Önünü iyice aç hava girsin ve koluna yatırma, bir yastığa yatırarak emzir. Emmesi bitince çekersin fermurı, kapatırsın çıtçıtları olur biter
Anaaa akşam ne romantik anlar yaşanmış hep kaçırmışım görüyo musun
Kızlar kızkardeşim yeni doğum yaptı
Normal doğum olmasına rağmen sütü 1 haftada ancak geldi bebişimiz bugün 9 günlük
Kızkardeşimin ateşi 39 dan aşağı inmiyormuş 3 gündür ve çok başağrısı varmış bebek Emerken de göğüsleri çok acıyormuş
Dışarıda yara gibi bi şey yokmuş ama içerden acı hissediyormuş
Acaba mastit mi oldu
Böyle bi şey yaşayan var mı aranızda
Benim sütüm ilk gün gelmişti ve göğslerim de hiç acı acımamıştı ateş falan da olmamıştı süt gelirken
Kendim yaşamadığım için böyle bi sorun kardeşime yardımcı olamadım
Acaba aranızda böyle bi sorun yaşayN oldu mu
Çok yoğun çalışıyor canım o muhabbete zamanı yok
Tabi yaa. Yalnız o dolmuş biraz küçük ya havasız olur, temiz hava şartBu kayık nasıl ?
Eki Görüntüle 865556
Hhahah
Off off evlat hatrı hep idare edicen kuzum artık naparsın
Bana da küçük geldi ama cucum hep sizi düşünüyo gözü öyle yükseklerde değil baksana istediği odaya garibimin
Çok yoğun çalışıyor canım o muhabbete zamanı yok
Tabi yaa. Yalnız o dolmuş biraz küçük ya havasız olur, temiz hava şartBu kayık nasıl ?
Eki Görüntüle 865556
Ufff gelmedi ya...kim bilie hangi topikte kimin kafasina etmekle mesgul..ama her yere yetismeli bak avent dedik yani o birrrrrr pratik hanim :-D
Ben Selim'e iş bakayım en iyisi yavaştan. Şimdi senelerce bekle, lisansıydı transferiydi derken zaman kaybı olacakahh ahh zaten bi arastacım anladı beni eee tabi kız anası nede olsa aynı durumdayız hepsi yavrucuklarımız için tüm bu çileeekatlaniciğizzz napalımm bu odacığada sığışırız gerekirse o kasvetli odada 1 ay bile kalırım yeterki yavrucuğum mutlu olsunn yada olmadı şu yüzen otelde yapalım diyom arasta sen ne dersin oranın odaları daha ferahh Eki Görüntüle 865560 burası düğün mekanı Eki Görüntüle 865562 buda bizim kalıcağımız odacık olsun dünüşümm
dün yeni bir kitap okumaya başladım amerikalı yazarlar "bebeğinizin ilk yıllarında sizi neler bekler" diye..yaşlı teyzelerden bahsederken şöyle bir atasözü eklemişler. " EĞER TANRI BEBEKLERİ YAŞLILARIN YETİŞTİRMESİNİ İSTESEYDİ, MENOPOZU İCAT ETMEZDİ." çok hoşuma gitti sizlerle de paylaşayım dedim yeri de tam geldi :))
Ben Selim'e iş bakayım en iyisi yavaştan. Şimdi senelerce bekle, lisansıydı transferiydi derken zaman kaybı olacakBakalımda bu ay içinde başlasın çoğcumm. ya da aylık olarak spor salonlarına kiralayayım ben onu zayıflatıcı bebek
Kız cucu bu arada Durunun çeyizden ne haber ??
tesekkur ederim canim bizimkide birkac gundur basladi ama henuz icraat yokbebeklerimiz aynı doğumlu benim kızımda dönme çabası yok henüz maşallah kuzuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?