- 26 Eylül 2011
- 1.131
- 22
- 108
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.801
Canim park yatakta gercekten agriyorbel.ben ilk bu yonteme basladigimda kizim yatagunda degil salondaki koltukta uyuyordu o nedenle cok zor olmamisti ama park yatak zor oluyor gercekten.gunduz benimki uykusu gelince biraz gezdiriyorum sonra agzina emzik bir iki kere de sss piss falan uyuyor cok sukur.tracy hogg bebek bakım sorunlarına mucize çözümler cnm netten aldım ben..
cnm ben park yatakta denedim bu ss pa ama belim ağrıdı eğilirkenkundak konusunda aynen katılıyorum.ilk günden beri çk işe yarıyo. hiç kendini uyandırmıyo, benm oğlum genellikle memede uyuyo kalıyo..bazen beşikte sallayarak uyutuyoruz.gece uykusu sorunsuz emip geri uyuyo, gündüzde meme de uyuyo genelde, kendi kendine uyumayı nasıl öğreteceğim, haftaya anneanneye gdceğz düzen gene bozulacak 2 hafta
Pratkhanım konsept değiştirmiş, aman diyim bu ara pompa demeyin
Geçmiş olsun canım..
Arda atar yapmış yine, ben ne zaman istersem o zaman dönerim demiş
Gecmis olsun Canim bas ağrısı Fenadir bilirim .
Hosuna gitti ya naz yapıyor annesi :)
Allah senin iyiliğini versin emiiiozaman bu grubu isterizzz sokak müzisyenleri daha pahalı bu aralarrr bu gezi eylemimden sonra moda olduuu
saol canım bakalım inş mışıl mışıl uyur parmişimmmmmm
eşle dostla olmaz o iş dünüşş sende hemen ucuza getircen heeebu grubu isteriz sokak çalgıcıları isteriz roman dansçılar isterizzz isterizzz anacım isterimmmm günaydınnn selimcimmmmmmm annene bakıp beni ihmal etme olurmuu
tşk ederiz dünüşcüm inş güzelce uyurrr
oyy geçmiş olsun fındığım...çok zor şu baş ağrısı benim eskisi kadar ağrımıyo çok şükürr ...
atar yapmış yine arda kuzu öle istediği zaman döner o zora gelmiyoo kuzucum bırakın kendi haline bak nasıl döncekk
Hhahah
Off off evlat hatrı hep idare edicen kuzum artık naparsın
Bana da küçük geldi ama cucum hep sizi düşünüyo gözü öyle yükseklerde değil baksana istediği odaya garibimin
Tencere tavayı bol alsaydın, yemeklik ayrı çalmalık ayrıbak tabii dünüş yavaştan başlasın ev kurmak kolay değil eee ihtiyaçlarda hiç bitmiyoo biliyosun
eee ceyizimiz tamam bizim herbişeyiz var Allahımıza bin şükürrrrlütfen siz önce erkek tarafı olarak isteklerimizi yerine getirin çeyiz kolay evi döşerken görürsünüzzz
ayy sağ olun kızlar ya bende migren illeti var hamileliğimden beri olmuyordu dün yine hortladı maalesefff ://
Arda valla atar mı yaptı naz mı yaptı bilmiyorum :) zoruna gitti herhalde ben şaklaban mıyım len siz dön diyeceksiniz dönecem diye düşündü ve mort etti bizi
haahaa iyiymişş yalnız bu tweety nin babaannesi dimi yaa:)))
ahh gariplerim benim yaaa ne çektiniz kızlarınız için beemütevazi , gözleri tok ,gönülleri bol anneciklerim benimm
Tencere tavayı bol alsaydın, yemeklik ayrı çalmalık ayrı
canım linki kopyala faceden çıkış yap sonra aç linki, o şekilde kopyalayıp dene bakalım. Karışık oldu amaBişey deniycem durun:))
[video=facebook;1383246421920784]https://www.facebook.com/photo.php?v=1383246421920784[/video]
Off faceden isim görünmeden video yükleyemiyo muyuz? Ben mi beceremedim((
oluyo ama altta yorum yapanlar görünüyo cıks deşifre hep bunlarcanım linki kopyala faceden çıkış yap sonra aç linki, o şekilde kopyalayıp dene bakalım. Karışık oldu ama
Kızlar kızkardeşim yeni doğum yaptı
Normal doğum olmasına rağmen sütü 1 haftada ancak geldi bebişimiz bugün 9 günlük
Kızkardeşimin ateşi 39 dan aşağı inmiyormuş 3 gündür ve çok başağrısı varmış bebek Emerken de göğüsleri çok acıyormuş
Dışarıda yara gibi bi şey yokmuş ama içerden acı hissediyormuş
Acaba mastit mi oldu
Böyle bi şey yaşayan var mı aranızda
Benim sütüm ilk gün gelmişti ve göğslerim de hiç acı acımamıştı ateş falan da olmamıştı süt gelirken
Kendim yaşamadığım için böyle bi sorun kardeşime yardımcı olamadım
Acaba aranızda böyle bi sorun yaşayN oldu mu
canım şu an bende mastitim.ateşi varsa kesin mastittir.bekletmeden doktora gitmesi lazım.öyle dışarda yara falan olmaz kızarıklık olur.ve acı veren bir kütle olur.antibiyotik kullanması lazım yoksa geçmiyor bende 2. kez oluyor berbat birşey temizlemiyormusun göğüslerini diyorlar deli olyorum sadece pislikten mi oluyor bu meret anlamadım gitti
oluyo ama altta yorum yapanlar görünüyo cıks deşifre hep bunlar
Videoyu sen cekmediysen, internet videosu ise youtube dan fln bulabilirsin ayni videoyu, mozzilla addons larda eslesen resim ve video buldurma ozelligini kullanarak ayni videoyu internette baska bir ortamda da buldurabilir burdan link ini paylasabilirsin.
Sezeryanla doğum yapan arkadaşlar doğum iziniz ne alemde, herhangi bir şey kullandınız mı, benimki ilk günkü gibi duruyor
Ben çektim videoyu:)[/
..........................
oluyo ama altta yorum yapanlar görünüyo cıks deşifre hep bunlar
Videoyu kendi çektiyse zaten bilgisayarında vardır canım ama zaten link olmadan video yüklenmiyor burayaönce masaüstüne kaydet bence
kızlar buarada kaç saate bir emziriyorsunuz:26: Furkan 2 saate bir emmek istiyor, ama artık 3 saate çıkarması lazım galiba..dünden beri oyalamaya kucakta gezdirmeye çalışıyorum çk ağlamadı ama gece hep bir, bir buçuk saate uyandı.(gece uykumuz sorunsuz demiştim dilimi ısıraymışım yaa) perişan etti mız mız en son gene emzirdim sık sık..ne yapcam benn:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?