2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim park yatakta gercekten agriyorbel.ben ilk bu yonteme basladigimda kizim yatagunda degil salondaki koltukta uyuyordu o nedenle cok zor olmamisti ama park yatak zor oluyor gercekten.gunduz benimki uykusu gelince biraz gezdiriyorum sonra agzina emzik bir iki kere de sss piss falan uyuyor cok sukur.

Pratkhanım konsept değiştirmiş, aman diyim bu ara pompa demeyin

Geçmiş olsun canım..
Arda atar yapmış yine, ben ne zaman istersem o zaman dönerim demiş

Gecmis olsun Canim bas ağrısı Fenadir bilirim .

Hosuna gitti ya naz yapıyor annesi :)

ayy sağ olun kızlar ya bende migren illeti var hamileliğimden beri olmuyordu dün yine hortladı maalesefff ://

Arda valla atar mı yaptı naz mı yaptı bilmiyorum :) zoruna gitti herhalde ben şaklaban mıyım len siz dön diyeceksiniz dönecem diye düşündü ve mort etti bizi

haahaa iyiymişş yalnız bu tweety nin babaannesi dimi yaa :)))

Hhahah

Off off evlat hatrı hep idare edicen kuzum artık naparsın

Bana da küçük geldi ama cucum hep sizi düşünüyo gözü öyle yükseklerde değil baksana istediği odaya garibimin

ahh gariplerim benim yaaa ne çektiniz kızlarınız için bee mütevazi , gözleri tok ,gönülleri bol anneciklerim benimm

Tencere tavayı bol alsaydın, yemeklik ayrı çalmalık ayrı

ah canım ya migren fena bişiy hele çocuklu kadın hastalığı hiç değill yalnız olcan karanlık olcak sessiz olcak şuan için bize okadar lükskii inş ağrımasın bidahaaaa
atar yapmışşş kuzum valla öle çok üstüne gitmeyin atarı fenaaa
evet kız fındık ta kendisii tweetynin babaannesi oldu bize kayganaaa
sorma bu kızçeler yüzünden görüyosun dimii bindiğimiz dolmuşları kayıkları kalıcağımız oadacıklarııı inş kıymetimiz bilinirr bu fedakar anacıklarını üzmezlerrr

Off faceden isim görünmeden video yükleyemiyo muyuz? Ben mi beceremedim ((

Son düzenleme:
Bişey deniycem durun:))
[video=facebook;1383246421920784]https://www.facebook.com/photo.php?v=1383246421920784[/video]

Off faceden isim görünmeden video yükleyemiyo muyuz? Ben mi beceremedim ((
canım linki kopyala faceden çıkış yap sonra aç linki, o şekilde kopyalayıp dene bakalım. Karışık oldu ama

Ben iki kez mastit oldum biri ilk zamanlardı önce göğsümde kızarıklık ve ısınma vardı allerji oldum sanmıştım, sonra çok ciddi bir ağrı ve ateş eşlik etti, malesef iltihaba dönmüştü, mecburen augumentin kullandım 1000mg i ikiye bölüp sabah akşam bir hafta kullandım, iltihap ucuna attı emzire emzire geçti. ama emzirirken ölüyordum, emzirdikten sonra da ağrıdan uyuyamıyordum.

ikincide daha tecrübeliydim . bebişimi emzirip uyuttum, ben de biraz dinleneyim dedim 4odk kadar uyudum uyandığımda göğsümün ağrısından duramıyordum ateşim 39.5 olmuştu. hemen sıcak havlular koydum, bol bol emzirdim ama ağrıyan göğüsten ve duşta aşağı doğru masaj yaptım. aynı gün geçti. ilki 15 gün kadar sürmüştü, Allah bi daha göstermesin

oluyo ama altta yorum yapanlar görünüyo cıks deşifre hep bunlar

Videoyu sen cekmediysen, internet videosu ise youtube dan fln bulabilirsin ayni videoyu, mozzilla addons larda eslesen resim ve video buldurma ozelligini kullanarak ayni videoyu internette baska bir ortamda da buldurabilir burdan link ini paylasabilirsin.

Ben çektim videoyu:)

Sezeryanla doğum yapan arkadaşlar doğum iziniz ne alemde, herhangi bir şey kullandınız mı, benimki ilk günkü gibi duruyor

Canim benimkisinin uzerindeki hafif sislik hala duruyor, iz de kirmizi bir serit (yorgan ipi kalinliginda) halinde duruyor. Benim doktorum cok duz kesmis saolsun o yuzden kesigin kalinligi bastan sona ayni.

Ben hic birsey kullanmadim cnm kullanmayida dusunmuyorum ki kac kat deri kesigi orasi, kremle falan gecmesi mucize olur. bikini seridinin altinda kaliyor o kesik, kizimin dunyaya acilan penceresi :) hic rahatsiz olmuyorum goruntusunden su anda.

Son düzenleme:
kızlar buarada kaç saate bir emziriyorsunuz:26: Furkan 2 saate bir emmek istiyor, ama artık 3 saate çıkarması lazım galiba..dünden beri oyalamaya kucakta gezdirmeye çalışıyorum çk ağlamadı ama gece hep bir, bir buçuk saate uyandı.(gece uykumuz sorunsuz demiştim dilimi ısıraymışım yaa) perişan etti mız mız en son gene emzirdim sık sık..ne yapcam benn:26:

Bebeklerinizi hala ayni yontemle mi banyo yaptiriyorsunuz kizlar? Yuzdurerek banyo yaptiranlar suyun icinde ne kadar sure tutuyorsunuz?

Ben ilk gunden itibaren kuvette yuzdurerek yikiyorum kizimi, en son cikarirken saclarinida sabunlayip ayri bir kovada hazirladigim temiz suyla durulayip cikariyorum. Bugun kuvette baya oynadik, toplar atmistim icine rengarenk. Yaklasik bir saat suda kaldi kizim ( bu arada benim kizim kol ve bacaklarini cok guzel cirparak yuzuyor suda ama ben tutuyorum tabii) cikardiktan sonra derisi normaldi, burusukluk fln yok ama acaba ilik suda bu kadar uzun kalmasi zararli midir diye icime kurt dustu. Yuzme kurslarinda yeni doganlari 15 er dakika suda tutuyorlar cunku ben kizimi 6. Aydan sonra gonderecegim orada sure siniri belirtilmemisti.

Sizin düğün için tencere buldum kızlar. Altın maltın idare edin artık pırlantalısını bulamadım da

Benim kizimda tam emme yaparsa 4 saat istemiyor bazen, bazende tembellik yapiyor az az emiyor her saat basi veya 2 saatte 1 istiyor. Oglun gunluk alacagi ml kadar sutu bosaltiyordur merak etme, ister gunde 8 defada isterse 10 defada. Ama uzmanlar saglikli bir emzirme icin gunde 8 defa yi gecmemeyi oneriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…