- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.821
Ohooo ölme eşeğim ölme bence kk sahibine dilekçe yazayım daha kolay. Pcden yükleme şeysi koyun diyimVideoyu kendi çektiyse zaten bilgisayarında vardır canım ama zaten link olmadan video yüklenmiyor buraya
Bence tek çözüm videoyu youtube ya da başka bi siteye upload edip oranın linkiyle buraya atmak
Dünüşş bundan da var mı durunun çeyizindeSizin düğün için tencere buldum kızlar. Altın maltın idare edin artık pırlantalısını bulamadım da
Eki Görüntüle 865682
Canim park yatakta gercekten agriyorbel.ben ilk bu yonteme basladigimda kizim yatagunda degil salondaki koltukta uyuyordu o nedenle cok zor olmamisti ama park yatak zor oluyor gercekten.gunduz benimki uykusu gelince biraz gezdiriyorum sonra agzina emzik bir iki kere de sss piss falan uyuyor cok sukur.
Ben çektim videoyu:)
Benim kizimda tam emme yaparsa 4 saat istemiyor bazen, bazende tembellik yapiyor az az emiyor her saat basi veya 2 saatte 1 istiyor. Oglun gunluk alacagi ml kadar sutu bosaltiyordur merak etme, ister gunde 8 defada isterse 10 defada. Ama uzmanlar saglikli bir emzirme icin gunde 8 defa yi gecmemeyi oneriyorlar.
Sizin düğün için tencere buldum kızlar. Altın maltın idare edin artık pırlantalısını bulamadım da
Eki Görüntüle 865682
Dünüşş bundan da var mı durunun çeyizinde
Yuzme kurslarinda yeni doganlari 15 er dakika suda tutuyorlar cunkuben kizimi 6. Aydan sonra gonderecegim orada sure siniri belirtilmemisti.
bgn bi kağıda yazayım günde kaç kez, kaç saate bir emdi bakim sonuç nasıl olacak, merak ettim şimdi..
tencere tava kız tarafının işi dünüşümm bu seferki pırlanta sendeneh ederiz artık olmadı dünüş pırlantayı sonradan üstlerine bi sıra dizdirsin dimii arastaaa
olmamııı dünüş hemde tavasından sosluğuna kazanına kadar tam takımmmyok yok
eh ederiz artık olmadı dünüş pırlantayı sonradan üstlerine bi sıra dizdirsin dimii arastaaa
olmamııı dünüş hemde tavasından sosluğuna kazanına kadar tam takımmmyok yok
kızlar kaç gündür moralim bozuk sizlerle paylaşmak istedim içime ata ata içinden çıkamadım. geçen hafta pazartesi günü eşimle çok tartıştık. konu evin pisliğinden açıldı, benim kilolarımdan kendime bakım yapmadığından onu eve bağlamadığımdan eve gelmek istemediğinden ona kadınlık yapmadığımdan beni aldatacağından neler nelerden dem vurduu. bende bu lafların üzerine bende çocuğumun babası olarak seni seçtiğim için pişmanım dedim... çünkü herşeyden benim fedakarlık yapmam ve devamında da herşeyde dört dörtlük olmamı istiyor ama maalesef yetişemiyorum ben ona bir çocuk doğurdum bunun zorluğunu görmediği için bencil olduğu için öyle söylemiştim. o günden beri her akşam geç saatlere kadar içiyor eve geç geliyor cumartesi ise hiç gelmedi. kendi söylediği lafları unutup tek suçlu olarak beni görüyor bana çok ağır konuştun diyor. ve ben 1-2 gün konuşmadım sonra da neyse alttan alayım diye düşündüğümde de bana çok ters davrandı yatağını ayırdı. ve 2 gün önce bir karar aşamasındayım seni boşayacam görürsün falan tarzı laflar söyledi. bende pes ettim artık şimdi ne yapmam gerek bilmiyorum bir akıl verin.
Tabi yüzme kursu şart 6.aydan hatta ben İdaya eskrim dersi aldırcam yakında ayalanacak çünkü:26:
Tabi yüzme kursu şart 6.aydan hatta ben İdaya eskrim dersi aldırcam yakında ayalanacak çünkü:26:
Bosver canim sen takilma boyle seylere, sen ceyiz hazirliklarina devam :) hatta madem eskrim dusunuyorsun altin kilic falan oooo cok is var.
İyiymişşş
Ah ıvycim altınla bitse iyi daha bunun pırlantası var elması var hem ben zülfikar yaptırıcam ona tek başlı kılıç kesmez
tencere tava kız tarafının işi dünüşümm bu seferki pırlanta senden
Dizdiririz tabi kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?