2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Videoyu kendi çektiyse zaten bilgisayarında vardır canım ama zaten link olmadan video yüklenmiyor buraya
Bence tek çözüm videoyu youtube ya da başka bi siteye upload edip oranın linkiyle buraya atmak
Ohooo ölme eşeğim ölme bence kk sahibine dilekçe yazayım daha kolay. Pcden yükleme şeysi koyun diyim

Son düzenleme:

Canım ben de oğluma şş pat yöntemini uyguluyorum ama oğlum 45 dakika sonra uyanıyor(bazen daha erken)sonra yine şş pat yaparsam genelde tekrar uyuyor.senin bebeğin ne kadar süre uyuyor?erken uyanırsa ne yapıyorsun?bi de bazen emzik ağzından düştüğü için uyanıyor.sizde var mı böyle sorunlar?

bgn bi kağıda yazayım günde kaç kez, kaç saate bir emdi bakim sonuç nasıl olacak, merak ettim şimdi..

Son düzenleme:
kızlar kaç gündür moralim bozuk sizlerle paylaşmak istedim içime ata ata içinden çıkamadım. geçen hafta pazartesi günü eşimle çok tartıştık. konu evin pisliğinden açıldı, benim kilolarımdan kendime bakım yapmadığından onu eve bağlamadığımdan eve gelmek istemediğinden ona kadınlık yapmadığımdan beni aldatacağından neler nelerden dem vurduu. bende bu lafların üzerine bende çocuğumun babası olarak seni seçtiğim için pişmanım dedim... çünkü herşeyden benim fedakarlık yapmam ve devamında da herşeyde dört dörtlük olmamı istiyor ama maalesef yetişemiyorum ben ona bir çocuk doğurdum bunun zorluğunu görmediği için bencil olduğu için öyle söylemiştim. o günden beri her akşam geç saatlere kadar içiyor eve geç geliyor cumartesi ise hiç gelmedi. kendi söylediği lafları unutup tek suçlu olarak beni görüyor bana çok ağır konuştun diyor. ve ben 1-2 gün konuşmadım sonra da neyse alttan alayım diye düşündüğümde de bana çok ters davrandı yatağını ayırdı. ve 2 gün önce bir karar aşamasındayım seni boşayacam görürsün falan tarzı laflar söyledi. bende pes ettim artık şimdi ne yapmam gerek bilmiyorum bir akıl verin.

bgn bi kağıda yazayım günde kaç kez, kaç saate bir emdi bakim sonuç nasıl olacak, merak ettim şimdi..

Canim o kagit kalem isine girince iyice paranoyak anne oluyorsun, cok hesap kitap yapmamak lazim, aman dikkat et cok kaptirma :) Sen zaten anlarsin bebegin doyuyor mu? Mutlu mu? Saglikli mi? Ben ilk 45 gun uyuud uyandi- kaka yapti- emdi herseyin cizelgesini tutuyordum sonra silkelendim kendime geldim :)

Durumuna cok uzuldum, umarim guclu durur kolayca atlatirsin bu durumu, soz konusu diger yaratik icinse yorum yapmak istemiyorum.

Bosver canim sen takilma boyle seylere, sen ceyiz hazirliklarina devam :) hatta madem eskrim dusunuyorsun altin kilic falan oooo cok is var.

Ah ıvycim altınla bitse iyi daha bunun pırlantası var elması var hem ben zülfikar yaptırıcam ona tek başlı kılıç kesmez

Son düzenleme:

Evet cnm, internette yuzen bebek videolarina bayilirdim ben, kizimi duzenli goturdugum hastahanede randevu ile bebek spa si yaptirabiliyorsun yani bebek egitmenlerle yuzduruluyor. Vucut gelisimi icin falan cok faydali. Ha komik mi, kisiye gore degisir tabii :) bana ilk duydugumda da ne komik ne de garip geldi :) bende her hafta duzenli giderim yuzmeye cunku. 3 tarafi denizlerle cevrili ulkede buyudugumuz icin aletlerin ustunde sabah sporu beni acmiyor, yaz kis yuzmek yetiyor.

Son düzenleme:
Bizim de bugün geldi Babyboum tulumumuz çok heveslenerek almıştım
Üzerinde de dad knows many things but mom knows everything yazıyordu eşim gıcık olacaktı
Şimdi geri mi göndereyim ne yapsam ki
Baby boum Türkiye üretimi bi marka mı Avrupa standartlarında bi ürün değilmi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…