2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen bulirsin Luboyfcum, polar bebek urunleri uretildigine gore bunu tercih edenlerde cogunlukta. Cunku isiyi iceride hafsediyor sicak tutuyor. Baska alternatiflerin varsa gonder geri, ben bir tane ici disi yun aldim alti torba gibi olan, birde ici yun disi polyester aldim bilmeden ama onuda belki kullanirim kisa sureli olarak diye dusundum. İsterse. Sana rasimlerini yollarim.

Ayrica polar avrupada da kullaniliyor ama bebek urunlerinde pek gormedim. Battaniye atki bere falan gordum sadece.

Son düzenleme:

Nevalecim eşine yuh diyorum sadece
Bebeğinle resmini paylaşmıştın ev halinle bile çok güzel bi kadınsın sen
Burnun gözlerin yüzün gayet uyumlu hoş bi siman var üstelik erkeklerin gayet hoşuna gidecek bi kadınsın bence
Hem de güzel bir kariyerin var avukattın sanırım
Doğumla belki biraz kilo almışsındır sma onlar da illaki veriliyor
Eşin bu geçici duruma neden sabredemiyor anlamıyorum
Herşey sadece cinsellik mi o kadar mı zor durumda ya seni aldatacak kadar
Demekki seni kişiliğinle ve herşeyinle sevmeyi becerememiş
Şimdi böyle yaparsa yaşlılığında nasıl olcAk o zaman da yeni genç çıtır arayışlarına mı girecek
Gencecik güzel ona güzel bi evlat vermiş bi eşi var daha ne istiyor ki
Bence birilerinin onunla konuşup ona senin kıymetini anlatması gerekiyor
Allah yardımcın olsun diyorum eşin karakterini ortaya koymuş umarım kendini düzeltir

az önce Arda nın yüzüne dokundum biraz sıcak gibi geldi. ölçtüm 37.6 kendi kendime düşürmeye mi çalışayım yoksa doktora götüreyim mi hemen niye çıktı ki şimdi ateşi birdenbire (

Seninkilerin resmine bakayım bi ivycim gönderirsen
En iyisi geri göndermek olcAk sanırım

az önce Arda nın yüzüne dokundum biraz sıcak gibi geldi. ölçtüm 37.6 kendi kendime düşürmeye mi çalışayım yoksa doktora götüreyim mi hemen niye çıktı ki şimdi ateşi birdenbire (

Bu durumlarda once kiyafetlerini inceltmeyi ve bir sure sonra tekrar atesini olcmeyi dusmesse doktora goturmeyi onerirler ama cok telaslandiysan gotur bence.

Almanya'da oturan bir sürü akrabam ve arkadasım var bebeklerinin tulumlari çoğunlukla polar bana mı öyle denk geldi bilmiyorum Fransa ve İspanya da da bolca polar tulum gormuştum .

Bir de ihraç fazlası ürün satan mağazalar var istanbulda bambu ve polar kullanıyorlar çoğunlukla .

Bunlar sadece benim gözlemlediklerim

Benim doktorum düşmeyen 37,5 ve ustu anlık 38 tehlikeli demişti üstünü soy ılık su aldir düşmüyorsa dogru doktora

Canım damadıma noldu ki kıyamam yaa Fundacım çok bi ateş değil ama sebepsiz de çıkmaz yani biraz gözlemle, soğuk kompres yap olmadı götür canım yaa.

pembe olan ici %100 yun disi polyester, krem rengi olan ic dis saf yun. beyaz ayakli olan ise ic dis pamuklu.

Torbali olanlarin icleri de var ama onlari yikamaya atmislar sanirim bulamadim, ikisinde icleri yuz uzun kollu hafif bogazli kazak seklinde.

Ben suanda krem rengimolani kullaniyorum, cildi hem hava aliyor hemde sicak kaliyor diye dusunuyorum. Ayaklarinida karnina cekip gazini cikarabiliyor kolayca.

Son düzenleme:

Canım onların bebekler belki de avrupa standardında değildir Yav valla ben aldım memnunum memnun kaldığım için de önerdim isteyen kullansın isteyen kullanmasın. Tene değen bişey de değil, giysi üstüne giydiriliyo zaten. Zararlı bi madde değil tut ki zararlı diyelim tene değmiyo onu napıcaz :))

Hani bu pufidik olanlar var ya onu demek istedim.

Canım o pufidiklerin kollar dışarda. İnsanın en çok üşüdüğü bölge kol kısmıdır. Kolları örtmedikten sonra napayım onu :) Sen bilirsin tabi ürün ne benim babamın malı ne de bi kazancım var :)

Canim ben acikcasi bebeklerin uyurken ne giydiklerine hic dikkat etmedim, zaten o derece yakinimda bebekde yoktu. Zaten gorseydimde tulumun kumasina dikkat etmezdim. Ben kendi cocuguma ne alacagimi bilmiyordum tulum arastirken bazi tulumlarin polardan yapildigini gorunce onlari eledim, dogal tekstil urunu olmadigi icin. Birde pamuklu yun alternatifler varken cocuguma polar alamk istemedim. Senin akrabalarin veya avrupada yasayan diger insanlar ne giydiriyor bilmiyorum bu zamana kadar dikkat etmemsitim ama bebek urunlerinde hangi kumaslari tercih etmemiz gerektigini hep biliyordum...

Birde bir pdf ekleyeyim: http://pubs.ext.vt.edu/2910/2910-0736/2910-0736_pdf.pdf

Aldigim yer burasi ama baska nerde bulunur bilmiyorum, en azindan alternatif fikir olur sana umarim: ALANA Textil

Ivycim kızımın babası bir "DOKTOR" olarak polar kullanmamızda hiç bir sakınca görmedi :) Yani biz uzman görüşünü 1. kademeden aldık. Bir insan hele de bir doktor evladı için kötü bişey kullanmaz sanırım diyerekten tulum mevzusunu kapatıyorum. Yani tabi sen devam edebilirsin. Ben kendi adıma konuştum.

Ah senin kizin cok sansli, simdiden onun gelecegini fazla fazla dusunen bir annesi var. Buyudugunde bir eli balda bir eli yagda olur insallah.

Herkes ici rahat ettigi şeyi kullansın tabi .pamuk ve yün daha saglikli tabi kimse bunun aksini iddia etmiyor ancak bazı ürünlerde kullanım kolaylığı direk tene değmemesi hatta kırk yılda bir giyeceği bir şey icin görsellik nedeni ile pamuk yün dısında farklı seylerde tercih edilebilir . Fanuslarda koruyamayiz korunmamalıyız bebeklerimizi .

Bir de su konu var Türkiye tekstilde Avrupa'dan kat kay ötede zaten o yüzden ihraç ediyoruz ( eskisi kadar uyi değil biliyorum ama hazirgiyim konusunda hala cok başarılıyiz )

Neyse Canim alt değiştirme kolayligi sıcaklığı kollarının uzun oluşu direkt tene değmemesi görselliği icin bu üründen biz memnun kaldık diğer seçenekler de var isteyen istediğini alsın.

:)) Arastacim, bu olayi yarisa cevirmemiz cok mantiksiz olur, herkes burada deneyimlerini paylasiyor. Ve herkes kendi cocugu icin kendi tercihlerini yapabilecek olgunlukta. Ha bu arada benim kizimin babasinin halasinin ve anneannesinin meslegini paylasma geregi duymadim, onlarada sormadim aslinda polar kumasla ilgili ne dusunuyorsunuz diye, kendi tercihim bu yonde. Hic bulamasaydim polar tulum alirmiydim, alirdim. Usumesinden iyidir. Hic birseyi tu kaka yapmiyorum, senin tercihinide yargilayamam, e urun de sana ait olmadigina gore hadi barisalim :)

Evet, iyi gunlerde kullanin. Zaten cok sik ve kullanimi rahat duruyor, bende o yuzden almak istemistim ama sonra aradigimi buldum. Ben kullanamadim zaten kizim elini kolunu emip duruyor bana uygun olmadi.

Birde daha gecen hafta turkiyede tekstil urunlerinin daha uygun ve daha kaliteli oldugunu yazmistim burda diger muhabbetlerden kaynadi sanirim. lcw den kizimin tum ev urunlerini aldim cok kaliteli pamuklu daha once kesfedememistim ve burada onerenlere tesekkur etmistim. Pamuk- yun angora her zaman bizde daha uygun ve daha kaliteli. Ben kizima ic badilerini 20 tl ye aldim burada ve cok guzel dokunmus. Almanyada 18 euro ya aliyordum hemde dokumasi guzel degildi... Zaten yapay tekstil urunleri bize uzak dogudan gelme, yoksa bizim tekstil urunlerimiz icin hammaddemiz cok bol.

Son düzenleme:

Canım benim sen sabahtan beri uzman görüşü diyince ben de sana 1. dereceden uzman görüşü sundum. Bazı şeyleri onlara bırakmak lazım sanırım. Biz biraz bilmeyiverelim. Orda babasının mesleğini belirtme sebebimimin açıklaması da bu oluyor sanırım. Ben böyle basit konularda ne yarışa girerim ne de malımla övünürüm. Zaten ilk günden beri tanıyan da tanımıştır. Senin ürün güzelmiş arkadaşlara seçenek olmuş. Güle güle kullansın senin ikoncan. Benim bir eli yağda bir eli balda kızım bununla idare etsin. Fanusta saklayacak halim yok ya.

Ayrıca küsmedik ki barışalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…