- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.841
Bizim de bugün geldi Babyboum tulumumuz çok heveslenerek almıştım
Üzerinde de dad knows many things but mom knows everything yazıyordu eşim gıcık olacaktı
Şimdi geri mi göndereyim ne yapsam ki
Baby boum Türkiye üretimi bi marka mı Avrupa standartlarında bi ürün değilmi ki
kızlar kaç gündür moralim bozuk sizlerle paylaşmak istedim içime ata ata içinden çıkamadım. geçen hafta pazartesi günü eşimle çok tartıştık. konu evin pisliğinden açıldı, benim kilolarımdan kendime bakım yapmadığından onu eve bağlamadığımdan eve gelmek istemediğinden ona kadınlık yapmadığımdan beni aldatacağından neler nelerden dem vurduu. bende bu lafların üzerine bende çocuğumun babası olarak seni seçtiğim için pişmanım dedim... çünkü herşeyden benim fedakarlık yapmam ve devamında da herşeyde dört dörtlük olmamı istiyor ama maalesef yetişemiyorum ben ona bir çocuk doğurdum bunun zorluğunu görmediği için bencil olduğu için öyle söylemiştim. o günden beri her akşam geç saatlere kadar içiyor eve geç geliyor cumartesi ise hiç gelmedi. kendi söylediği lafları unutup tek suçlu olarak beni görüyor bana çok ağır konuştun diyor. ve ben 1-2 gün konuşmadım sonra da neyse alttan alayım diye düşündüğümde de bana çok ters davrandı yatağını ayırdı. ve 2 gün önce bir karar aşamasındayım seni boşayacam görürsün falan tarzı laflar söyledi. bende pes ettim artık şimdi ne yapmam gerek bilmiyorum bir akıl verin.
Sen bulirsin Luboyfcum, polar bebek urunleri uretildigine gore bunu tercih edenlerde cogunlukta. Cunku isiyi iceride hafsediyor sicak tutuyor. Baska alternatiflerin varsa gonder geri, ben bir tane ici disi yun aldim alti torba gibi olan, birde ici yun disi polyester aldim bilmeden ama onuda belki kullanirim kisa sureli olarak diye dusundum. İsterse. Sana rasimlerini yollarim.
Ayrica polar avrupada da kullaniliyor ama bebek urunlerinde pek gormedim. Battaniye atki bere falan gordum sadece.
az önce Arda nın yüzüne dokundum biraz sıcak gibi geldi. ölçtüm 37.6kendi kendime düşürmeye mi çalışayım yoksa doktora götüreyim mi hemen niye çıktı ki şimdi ateşi birdenbire (
Bizim de bugün geldi Babyboum tulumumuz çok heveslenerek almıştım
Üzerinde de dad knows many things but mom knows everything yazıyordu eşim gıcık olacaktı
Şimdi geri mi göndereyim ne yapsam ki
Baby boum Türkiye üretimi bi marka mı Avrupa standartlarında bi ürün değilmi ki
Sen bulirsin Luboyfcum, polar bebek urunleri uretildigine gore bunu tercih edenlerde cogunlukta. Cunku isiyi iceride hafsediyor sicak tutuyor. Baska alternatiflerin varsa gonder geri, ben bir tane ici disi yun aldim alti torba gibi olan, birde ici yun disi polyester aldim bilmeden ama onuda belki kullanirim kisa sureli olarak diye dusundum. İsterse. Sana rasimlerini yollarim.
Ayrica polar avrupada da kullaniliyor ama bebek urunlerinde pek gormedim. Battaniye atki bere falan gordum sadece.
az önce Arda nın yüzüne dokundum biraz sıcak gibi geldi. ölçtüm 37.6kendi kendime düşürmeye mi çalışayım yoksa doktora götüreyim mi hemen niye çıktı ki şimdi ateşi birdenbire (
Canım polar bizim aldıklarımız ve ince yani. Yorganımsı kim dedi ki:26: Elyaf filan yok içinde :))
Ahaha alemsin :))) yok kalin diiil yorgan islevini goruyo diye soyledim :))
Almanya'da oturan bir sürü akrabam ve arkadasım var bebeklerinin tulumlari çoğunlukla polar bana mı öyle denk geldi bilmiyorum Fransa ve İspanya da da bolca polar tulum gormuştum .
Bir de ihraç fazlası ürün satan mağazalar var istanbulda bambu ve polar kullanıyorlar çoğunlukla .
Bunlar sadece benim gözlemlediklerim
Hani bu pufidik olanlar var ya onu demek istedim.
Almanya'da oturan bir sürü akrabam ve arkadasım var bebeklerinin tulumlari çoğunlukla polar bana mı öyle denk geldi bilmiyorum Fransa ve İspanya da da bolca polar tulum gormuştum .
Bir de ihraç fazlası ürün satan mağazalar var istanbulda bambu ve polar kullanıyorlar çoğunlukla .
Bunlar sadece benim gözlemlediklerim
Eki Görüntüle 865792 Eki Görüntüle 865794
pembe olan ici %100 yun disi polyester, krem rengi olan ic dis saf yun. beyaz ayakli olan ise ic dis pamuklu.
Torbali olanlarin icleri de var ama onlari yikamaya atmislar sanirim bulamadim, ikisinde icleri yuz uzun kollu hafif bogazli kazak seklinde.
Ben suanda krem rengimolani kullaniyorum, cildi hem hava aliyor hemde sicak kaliyor diye dusunuyorum. Ayaklarinida karnina cekip gazini cikarabiliyor kolayca.
Canim ben acikcasi bebeklerin uyurken ne giydiklerine hic dikkat etmedim, zaten o derece yakinimda bebekde yoktu. Zaten gorseydimde tulumun kumasina dikkat etmezdim. Ben kendi cocuguma ne alacagimi bilmiyordum tulum arastirken bazi tulumlarin polardan yapildigini gorunce onlari eledim, dogal tekstil urunu olmadigi icin. Birde pamuklu yun alternatifler varken cocuguma polar alamk istemedim. Senin akrabalarin veya avrupada yasayan diger insanlar ne giydiriyor bilmiyorum bu zamana kadar dikkat etmemsitim ama bebek urunlerinde hangi kumaslari tercih etmemiz gerektigini hep biliyordum...
Birde bir pdf ekleyeyim: http://pubs.ext.vt.edu/2910/2910-0736/2910-0736_pdf.pdf
Ah senin kizin cok sansli, simdiden onun gelecegini fazla fazla dusunen bir annesi var. Buyudugunde bir eli balda bir eli yagda olur insallah.
Canim ben acikcasi bebeklerin uyurken ne giydiklerine hic dikkat etmedim, zaten o derece yakinimda bebekde yoktu. Zaten gorseydimde tulumun kumasina dikkat etmezdim. Ben kendi cocuguma ne alacagimi bilmiyordum tulum arastirken bazi tulumlarin polardan yapildigini gorunce onlari eledim, dogal tekstil urunu olmadigi icin. Birde pamuklu yun alternatifler varken cocuguma polar alamk istemedim. Senin akrabalarin veya avrupada yasayan diger insanlar ne giydiriyor bilmiyorum bu zamana kadar dikkat etmemsitim ama bebek urunlerinde hangi kumaslari tercih etmemiz gerektigini hep biliyordum...
Birde bir pdf ekleyeyim: http://pubs.ext.vt.edu/2910/2910-0736/2910-0736_pdf.pdf
Ivycim kızımın babası bir "DOKTOR" olarak polar kullanmamızda hiç bir sakınca görmedi :) Yani biz uzman görüşünü 1. kademeden aldık. Bir insan hele de bir doktor evladı için kötü bişey kullanmaz sanırım diyerekten tulum mevzusunu kapatıyorum. Yani tabi sen devam edebilirsin. Ben kendi adıma konuştum.
Herkes ici rahat ettigi şeyi kullansın tabi .pamuk ve yün daha saglikli tabi kimse bunun aksini iddia etmiyor ancak bazı ürünlerde kullanım kolaylığı direk tene değmemesi hatta kırk yılda bir giyeceği bir şey icin görsellik nedeni ile pamuk yün dısında farklı seylerde tercih edilebilir . Fanuslarda koruyamayiz korunmamalıyız bebeklerimizi .
Bir de su konu var Türkiye tekstilde Avrupa'dan kat kay ötede zaten o yüzden ihraç ediyoruz ( eskisi kadar uyi değil biliyorum ama hazirgiyim konusunda hala cok başarılıyiz )
Neyse Canim alt değiştirme kolayligi sıcaklığı kollarının uzun oluşu direkt tene değmemesi görselliği icin bu üründen biz memnun kaldık diğer seçenekler de var isteyen istediğini alsın.
:)) Arastacim, bu olayi yarisa cevirmemiz cok mantiksiz olur, herkes burada deneyimlerini paylasiyor. Ve herkes kendi cocugu icin kendi tercihlerini yapabilecek olgunlukta. Ha bu arada benim kizimin babasinin halasinin ve anneannesinin meslegini paylasma geregi duymadim, onlarada sormadim aslinda polar kumasla ilgili ne dusunuyorsunuz diye, kendi tercihim bu yonde. Hic bulamasaydim polar tulum alirmiydim, alirdim. Usumesinden iyidir. Hic birseyi tu kaka yapmiyorum, senin tercihinide yargilayamam, e urun de sana ait olmadigina gore hadi barisalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?