2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar eşim bir ay için yurtdışına gitti ve ben iki çocukla yalnız kaldım. Bu nedenle buraya giremiyorum, geçmişi okuyamıyorum ve yazamıyorum. Çok zor durumda kaldım. Hatta ilk gün biraz ağladım. Aslında alışığım ama bu kadar uzun süre ve iki çocukla hiç kalmamıştım. Her ikisi de ilgi istiyor. Hele kızım ben oğlumla ilgilenirken tuhaf tuhaf sorular sormaya başladı. Yok bana bebişim demiyorsun, beni sevmiyor musun vesaire vesaire:)) Dün yemek yuaparken arkamı bir döndüm, bebeğin üzerine eğilmiş, gıcık gıcık bir şeyler söylüyor, yüzünü buruşturarak:)) Hey Allah ım ya! Herkese sorunsuz, mutlu ve neşeli günler diliyorum, bebişlerinizi de öpüyor, kokluyorum... Bu arada Arasta, eşim yıllardır eskrim yapıyor, koçluk ta yaptı. İda'ya eskrim dersi aldırmayı düşünürsen, hem oğlum da var:))

Tabi yüzme kursu şart 6.aydan hatta ben İdaya eskrim dersi aldırcam yakında ayalanacak çünkü:26:

az önce Arda nın yüzüne dokundum biraz sıcak gibi geldi. ölçtüm 37.6 kendi kendime düşürmeye mi çalışayım yoksa doktora götüreyim mi hemen niye çıktı ki şimdi ateşi birdenbire (

ayy merak ettim arda kuzuyu evi süpürüyodum bende canım ya neden ateşlendikii kuzucumminş düşürebilirsin canım olmadı doğru doktoraa haber ver bizedee

İkimizde uzman gorusu almisiz ama uzmanlarin gorusleri uyusmadi iste :) demekki uzmanlardan duyup kendi bildigimizi yapacagiz her konuda oldugu gibi. Benim okudugum uzmanlarin hic birisi polar kumas bebekler icin uygundur demedi bende o yuzden kendi kendime polar kumasa dusman olmusum yahu. O yuzden burada diger annelere de guya fikir paylasiyorum, benim birde belirli kaynaklardan duydugum herseyi illa diger annelerle paylasma gibi bir huyum var cok kotu. anne olduggumdan beri az bilip kosede oturamiyorum, illa herseyi didikleyecegim huyum kurusun. Sen beni ciddiye alma lutfen, ignore et benim postlari, bu polar konusuda gunluk rutin muhabbeti boldu kusura bakmayin.

şu tulum mevzusu çok uzadıı valla kim ne istiyosa giydirsin herkesin evladı kendine tatlı kıymetli tabii ama çokta pimpiriklenmenin anlamsız olduğunu düşünüyorum bizim ne tulumumuz vardı nede bukadar detay düşünebilicek annelerimiz devir onu gerektiriyoduu çok şükür sağlıklıyız iyiyiz ve kim nasıl ne şekilde büyütmek isterse öle büyütsün

A canım o kadar uğraşmışsın ,bulmuşsun , bir dedektifin kanıt bulması gibi iz sürmüşsün neden yok sayalım dursun senin postlar. Faydası olur belki yeni alacak olan arkadaşlara:))

Canım tulum için ayrı bir topik açıp ordan konuşucaz artık deliller, ispatlar kaynıyo arada çünkü :)))

Hahaha tamam canım oğlun kızıma abilik yapar o öğretir. Benim evladım eksik mi kalsın eskreamlarden Hem arda damadım çok haşin kızımın kendini savunması lazım ona karşı

A canım o kadar uğraşmışsın ,bulmuşsun , bir dedektifin kanıt bulması gibi iz sürmüşsün neden yok sayalım dursun senin postlar. Faydası olur belki yeni alacak olan arkadaşlara:))

Oradan bakinca o kadar profesyonel mi duruyor post larim :)) ah cok tesekkur ederim iltifatina tatlim.

Cucu sana katiliyorum, annem usulu seyler her zaman idealdir. Yeni nesil seyleri bende tercih etmiyorum pek gordugun gibi.

Son düzenleme:
Vla kac saattr okuyorum ve soylemeden edemicem bazi muhabbetler neden bu kadar uzuyo anlayabilmis degilim....boyle olunca bseler yazasmda gelmiyo...birakin sallayin gitsn

Vla kac saattr okuyorum ve soylemeden edemicem bazi muhabbetler neden bu kadar uzuyo anlayabilmis degilim....boyle olunca bseler yazasmda gelmiyo...birakin sallayin gitsn

kız zaten sen bi yoksun yazmıyon katılmıyon eskisi gibi muhabbete hayırdır eylüşmü üzüyooo seniiii kuruttun kız anneni eylüşşşş

Kızlar bu arada bişey yazıp öyle gideyim sabahtan beri sinek katili oldum. Kapıyı açıyorum çıksın diye hava soğuk diye çıkmıyo. Neyse mecbur sinekliği indiriyorum ama Kemal Sunal'ın filmindeki gibi "yılanoğlu yine geliyorum" repliği misali ben öldürdükçe başka sinek geliyo. Oysa ki tüm camlarımız zırhlı aman pardon tel var işte Sabahtan beri 20 sinek olmuştur nerden geliyo kız bunlar , içerde bilmediğim bi yere mi konuçlandılar. Bana saldırı planı mı yapıyolar. Noluyoz lan

Kiz ben zeytinyağlı portakalı kereviz yaptım cok guzel oldu :))

ayyy bende çok severim parmişş afiyet olsunn :)benim kocito sevmiyoo ee bende kendime özel yemek yapmayalı çok oldu hatta yemek yapmayalı arada böle kolay şeyler yapıyom işte hazıra alıştım geçen canım börek istedi pınarım hazır peynirli tepsi böreğinden aldım yalnız çok sevdim canı isteyipte yapamayanlara tavsiye ederimm bi fırınlaa 10 numaraaa

Evet canım bana da olmuştu. Kadın doğum doktoruyla görüşsün. Malesef ki antibiyotik kullanmadan geçmiyor.
gözünüz aydın diyim beril e kuzen geldi :) cıvıldaşıp durular annane ve dedelerinin başında.

Ben küçükken ve havlar sıcakken lavaboda akansuyun altında yıkıyordum. Fare gibi:) biraz alttaki leğende suyunda yuzdürüp akan suda yıkayıp çıkartıyordum. Şimdi küvette ya babanın ya abinin kucağında yıkıyorum. Abisiyle küvet sefası yapıyorlar :)

Hafta sonu kaplıca gezimiz olacak sence kaplıca suyuyla yıkayayımmı. Bir zararı varmıdır?

Bir off çektim ki nevale. Bu tür durumlarda biraz serin kanlı davranmak gerekiyor. Lütfen sakin sakin düşün. Eşinin yaptıkları affedilir değil ama kırgınlıklar çift taraflı oluyor. Biraz sakinleşip tekrar konuşun lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…