- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.861
Tabi yüzme kursu şart 6.aydan hatta ben İdaya eskrim dersi aldırcam yakında ayalanacak çünkü:26:
az önce Arda nın yüzüne dokundum biraz sıcak gibi geldi. ölçtüm 37.6kendi kendime düşürmeye mi çalışayım yoksa doktora götüreyim mi hemen niye çıktı ki şimdi ateşi birdenbire (
Canım benim sen sabahtan beri uzman görüşü diyince ben de sana 1. dereceden uzman görüşü sundum. Bazı şeyleri onlara bırakmak lazım sanırım. Biz biraz bilmeyiverelim. Orda babasının mesleğini belirtme sebebimimin açıklaması da bu oluyor sanırım. Ben böyle basit konularda ne yarışa girerim ne de malımla övünürüm. Zaten ilk günden beri tanıyan da tanımıştır. Senin ürün güzelmiş arkadaşlara seçenek olmuş. Güle güle kullansın senin ikoncan. Benim bir eli yağda bir eli balda kızım bununla idare etsin. Fanusta saklayacak halim yok ya.
Ayrıca küsmedik ki barışalım
İkimizde uzman gorusu almisiz ama uzmanlarin gorusleri uyusmadi iste :) demekki uzmanlardan duyup kendi bildigimizi yapacagiz her konuda oldugu gibi. Benim okudugum uzmanlarin hic birisi polar kumas bebekler icin uygundur demedi bende o yuzden kendi kendime polar kumasa dusman olmusum yahu. O yuzden burada diger annelere de guya fikir paylasiyorum, benim birde belirli kaynaklardan duydugum herseyi illa diger annelerle paylasma gibi bir huyum var cok kotu. anne olduggumdan beri az bilip kosede oturamiyorum, illa herseyi didikleyecegim huyum kurusun. Sen beni ciddiye alma lutfen, ignore et benim postlari, bu polar konusuda gunluk rutin muhabbeti boldu kusura bakmayin.
şu tulum mevzusu çok uzadıı valla kim ne istiyosa giydirsin herkesin evladı kendine tatlı kıymetli tabii ama çokta pimpiriklenmenin anlamsız olduğunu düşünüyorum bizim ne tulumumuz vardı nede bukadar detay düşünebilicek annelerimiz devir onu gerektiriyoduu çok şükür sağlıklıyız iyiyiz ve kim nasıl ne şekilde büyütmek isterse öle büyütsün
Kızlar eşim bir ay için yurtdışına gitti ve ben iki çocukla yalnız kaldım. Bu nedenle buraya giremiyorum, geçmişi okuyamıyorum ve yazamıyorum. Çok zor durumda kaldım. Hatta ilk gün biraz ağladım. Aslında alışığım ama bu kadar uzun süre ve iki çocukla hiç kalmamıştım. Her ikisi de ilgi istiyor. Hele kızım ben oğlumla ilgilenirken tuhaf tuhaf sorular sormaya başladı. Yok bana bebişim demiyorsun, beni sevmiyor musun vesaire vesaire:)) Dün yemek yuaparken arkamı bir döndüm, bebeğin üzerine eğilmiş, gıcık gıcık bir şeyler söylüyor, yüzünü buruşturarak:)) Hey Allah ım ya! Herkese sorunsuz, mutlu ve neşeli günler diliyorum, bebişlerinizi de öpüyor, kokluyorum... Bu arada Arasta, eşim yıllardır eskrim yapıyor, koçluk ta yaptı. İda'ya eskrim dersi aldırmayı düşünürsen, hem oğlum da var:))
A canım o kadar uğraşmışsın ,bulmuşsun , bir dedektifin kanıt bulması gibi iz sürmüşsün neden yok sayalım dursun senin postlar. Faydası olur belki yeni alacak olan arkadaşlara:))
Canım tulum için ayrı bir topik açıp ordan konuşucaz artık deliller, ispatlar kaynıyo arada çünkü :)))
Oradan bakinca o kadar profesyonel mi duruyor post larim :)) ah cok tesekkur ederim iltifatina tatlim
olur canım oda olur herkes eteğindeki taşları döker bariii delilli ispatlıı:))
Vla kac saattr okuyorum ve soylemeden edemicem bazi muhabbetler neden bu kadar uzuyo anlayabilmis degilim....boyle olunca bseler yazasmda gelmiyo...birakin sallayin gitsn
Vla kac saattr okuyorum ve soylemeden edemicem bazi muhabbetler neden bu kadar uzuyo anlayabilmis degilim....boyle olunca bseler yazasmda gelmiyo...birakin sallayin gitsn
Anam Angy sopalıycak ben yemek yapmaya kaçıyorum
ne yapcan kızz bende tavuğu kestim ölece duruyooo paneye bulayıp kızartcam bide püre yaparım yiterrr
ne yapcan kızz bende tavuğu kestim ölece duruyooo paneye bulayıp kızartcam bide püre yaparım yiterrr
Kiz ben zeytinyağlı portakalı kereviz yaptım cok guzel oldu :))
Evet canım bana da olmuştu. Kadın doğum doktoruyla görüşsün. Malesef ki antibiyotik kullanmadan geçmiyor.Kızlar kızkardeşim yeni doğum yaptı
Normal doğum olmasına rağmen sütü 1 haftada ancak geldi bebişimiz bugün 9 günlük
Kızkardeşimin ateşi 39 dan aşağı inmiyormuş 3 gündür ve çok başağrısı varmış bebek Emerken de göğüsleri çok acıyormuş
Dışarıda yara gibi bi şey yokmuş ama içerden acı hissediyormuş
Acaba mastit mi oldu
Böyle bi şey yaşayan var mı aranızda
Benim sütüm ilk gün gelmişti ve göğslerim de hiç acı acımamıştı ateş falan da olmamıştı süt gelirken
Kendim yaşamadığım için böyle bi sorun kardeşime yardımcı olamadım
Acaba aranızda böyle bi sorun yaşayN oldu mu
Bebeklerinizi hala ayni yontemle mi banyo yaptiriyorsunuz kizlar? Yuzdurerek banyo yaptiranlar suyun icinde ne kadar sure tutuyorsunuz?
Ben ilk gunden itibaren kuvette yuzdurerek yikiyorum kizimi, en son cikarirken saclarinida sabunlayip ayri bir kovada hazirladigim temiz suyla durulayip cikariyorum. Bugun kuvette baya oynadik, toplar atmistim icine rengarenk. Yaklasik bir saat suda kaldi kizim ( bu arada benim kizim kol ve bacaklarini cok guzel cirparak yuzuyor suda ama ben tutuyorum tabii) cikardiktan sonra derisi normaldi, burusukluk fln yok ama acaba ilik suda bu kadar uzun kalmasi zararli midir diye icime kurt dustu. Yuzme kurslarinda yeni doganlari 15 er dakika suda tutuyorlar cunkuben kizimi 6. Aydan sonra gonderecegim orada sure siniri belirtilmemisti.
kızlar kaç gündür moralim bozuk sizlerle paylaşmak istedim içime ata ata içinden çıkamadım. geçen hafta pazartesi günü eşimle çok tartıştık. konu evin pisliğinden açıldı, benim kilolarımdan kendime bakım yapmadığından onu eve bağlamadığımdan eve gelmek istemediğinden ona kadınlık yapmadığımdan beni aldatacağından neler nelerden dem vurduu. bende bu lafların üzerine bende çocuğumun babası olarak seni seçtiğim için pişmanım dedim... çünkü herşeyden benim fedakarlık yapmam ve devamında da herşeyde dört dörtlük olmamı istiyor ama maalesef yetişemiyorum ben ona bir çocuk doğurdum bunun zorluğunu görmediği için bencil olduğu için öyle söylemiştim. o günden beri her akşam geç saatlere kadar içiyor eve geç geliyor cumartesi ise hiç gelmedi. kendi söylediği lafları unutup tek suçlu olarak beni görüyor bana çok ağır konuştun diyor. ve ben 1-2 gün konuşmadım sonra da neyse alttan alayım diye düşündüğümde de bana çok ters davrandı yatağını ayırdı. ve 2 gün önce bir karar aşamasındayım seni boşayacam görürsün falan tarzı laflar söyledi. bende pes ettim artık şimdi ne yapmam gerek bilmiyorum bir akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?