2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cucu ben de tavuk krep yapıcam. Malzemeler hemen her evde olan şeyler.

kız sineklerin istilasınamı uğradın amanın gardınızı alın idoşlaaasinek tuhaf bişiy heryerden çıkıyoda giriyodaa:)
aaa güzelmiş menü krep ımmm ben yaparken yerim hep nutella krem peynir sürüp yerdim eskiden tabiiii ahh ahhh

şanslı günümüz bzim bgn ymk derdi yok bi ark. karnıyarık yaptım gelin die aradı.( patlıcan delisi olduumu bilir) bnde brokoli salatası ve çoban salata yapıp gdcem.

:)) supermis. Akat suyun altinda agliyor benim kizim illa suyun icinde olacak, su israfi oluyor biraz kuveti doldur bosalt ama napayim. Kaplica suyuyla yikamanin zarari yoktur canim bence, havuza sokmadigin surece. Kucakta nasil duruyor peki?

ben de almayı düşünmüştüm cesaret edemedim.
önerin için thanks canım...

Chenn'cim aslinda 3 saat, ama benim oglum 2 saate bile zor dayaniyor. 15'er dakika uzata uzata sureyi degistirmeyi planliyorum ama bizimki biraz oburcan :) bakalim ne olacak.

Bizde de son donemde soyle bir sorun var; emis sureleri cok uzadi. ilk 1,5 ay benim oglum cok uzun emiyordu sonra normale donmustu simdi yine uzadi emis suresi. sutumun yagi mi azaldi da doyurmuyor acaba diye dusunmuyor degilim. ya da su bahsedilen ataklardan birini mi geciriyoruz bilemedim.

oyle topıkler arası dolasıyordum baslıgınız dıkkatımı cektı yazmak ıstedım 2012 eylul annesıyım.bende cok kararsız kalmıstım sonunda yaptırmıstım ıyıkıde yaptırmıstım bu yaz kızım ıshal oldu kanlı ıshal dedıler bırkac degısık ısım daha soyledılerçdoktorum ıyıkı asıyı yapmısız yoksa cok daha zor olurdu ısımız dedıler 5 gun hastanede yattık ve cok sukur atlattık.benım sıze tavsıyem yaptırmanız olur tabbı bu benım fıkrım yınede karar sızın.hıcbır yan etkııde olmadı

Ivy'cim biz tam anam babam usulu yikiyoruz oglumu. Bebek kuveti, onun ayagi, oturma duzenegi var ama bana cok tefarruatli ve mesakatli geldiginden kullanmiyorum. Esim tutuyor ben yikiyorum. Bu sekil daha kolayimiza geldi. Biz her seferinde sampuan ve dus jeli kullanmiyoruz. Sade suyla yikadigimizdan cabuk bitiyor.

Bu arada yurt disinda yasamanin avantajlarini yasiyorsun o yuzden sanslisin. Burada 6 aylik bebek icin yuzme oldugunu sanmiyorum varsa da eminim cok pahalidir. Ikoncan bizim yavrularimiz yerine de yuzsun :)

:)) supermis. Akat suyun altinda agliyor benim kizim illa suyun icinde olacak, su israfi oluyor biraz kuveti doldur bosalt ama napayim. Kaplica suyuyla yikamanin zarari yoktur canim bence, havuza sokmadigin surece. Kucakta nasil duruyor peki?
Aisinin kucağına doğru yatırıyorum. Soğuk yerlere değerse mızırdanıyor yoksa sıcak su geldikçe problem yok. Baba olunca daha rahat, kuvetı dolduruyoruz bazen yüzdürme denemesi yapıyoruz:)

Havuza sokmam tabi. Yine de gidince oradan bilgi alayım. Ağır gelebilir belki.:)

Ben de eskiden yerdim ama şimdi yemiyorum Off off

teşekür ederim canım ilgin için...
ben de istiyorum zaten

Ben de polar tercih etmiyorum. Elektriklenme yapıyor ve an biten tozu üstüne topluyor.
Eşim tekstil sektöründe çalışıyor. Her aldığım şeyin etiketini okur. İlk soru ekoteks belgesi var mı?
Pazardan birşey aldırmaz. Tekstil de çok fazla kimyasal kullanılıyor. Biraz dikkatli olmaz lazım.

4 aylık olduk bugün,
aşılarını yaptırdım sabah. 300 gr almış..
Az geldi içimdeki ses ek gıdaya başlamamı söylüyor ama bu hatayı yapmıcam. Büyük oğlumda da ek gıdaya erken başadım be çok zorladım yavrumu.

Ödüllerimiz - BABY BOUM - TÜRKİYE aldığı ödüller kısmında yazıyo canım varmış o dediğinden

kızlar rotavirüs aşısı yaptırmalı mıyım sizce.
eşim gerek yok diyo ama ben yapılsın istıyorum
sizce?
Kalbinin sesini dinle:)
ishal bebeklerdeçok kötü oluyor. Ama rota aşısı sadece rota virüsüne karşı geliştirilmiş. Çok gelişmiş bir ilkede yaşamadığımız için özellikle yaz aylarında ishal salgınları çok fazla oluyor. Ben yaptırdım. Büyük oğlumda yaptırmamıştım rota geçirdi. Baya ağır seyreden bir hastalık. Sonrada rota olmayan ishal oldu o da aynı seyirde seyrretti. Yani doktorunu dinle en çokta kalbinin sesini dinle.

Kolaylıklar diliyorum. Benim eşim de okulun ilk haftası yoktu. Çok zor oluyor. Ben büyük oğlumu erkenden yatırıyordum 7 buçukta öyle rahatolmuştu.
Gıckı gıcık nelersöylüyor acaba:) Bizimkini abisi geneldee korktuyor. Ağladığı zaman bir bağırıyor sus dye ben korkuyorum. :)

Peki canim kuvette ne kadar sure suda kaliyor? İlik suda ben kizimi bugun yaklasik 1 saat oynattim ama sonra biraz tereddut ettim acaba cok mu uzun kaldi diye. ben bile ilik suda o kadar kalsam kan basincim artabilirdi, vucudum sivi kaybedebilirdi sanirim. Termal suda icerdigi sodyum nedeniyle agir olabilir cnm haklisin, ogrenince bana da soylersen sevinirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…