- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.881
Cucu ben de tavuk krep yapıcam. Malzemeler hemen her evde olan şeyler.
Kızlar bu arada bişey yazıp öyle gideyim sabahtan beri sinek katili oldum. Kapıyı açıyorum çıksın diye hava soğuk diye çıkmıyo. Neyse mecbur sinekliği indiriyorum ama Kemal Sunal'ın filmindeki gibi "yılanoğlu yine geliyorum" repliği misali ben öldürdükçe başka sinek geliyo. Oysa ki tüm camlarımız zırhlı aman pardon tel var işteSabahtan beri 20 sinek olmuştur nerden geliyo kız bunlar , içerde bilmediğim bi yere mi konuçlandılar. Bana saldırı planı mı yapıyolar. Noluyoz lan
Evet canım bana da olmuştu. Kadın doğum doktoruyla görüşsün. Malesef ki antibiyotik kullanmadan geçmiyor.
gözünüz aydın diyim beril e kuzen geldi :) cıvıldaşıp durular annane ve dedelerinin başında.
Ben küçükken ve havlar sıcakken lavaboda akansuyun altında yıkıyordum. Fare gibi:) biraz alttaki leğende suyunda yuzdürüp akan suda yıkayıp çıkartıyordum. Şimdi küvette ya babanın ya abinin kucağında yıkıyorum. Abisiyle küvet sefası yapıyorlar :)
Hafta sonu kaplıca gezimiz olacak sence kaplıca suyuyla yıkayayımmı. Bir zararı varmıdır?
Bir off çektim ki nevale. Bu tür durumlarda biraz serin kanlı davranmak gerekiyor. Lütfen sakin sakin düşün. Eşinin yaptıkları affedilir değil ama kırgınlıklar çift taraflı oluyor. Biraz sakinleşip tekrar konuşun lütfen.
ayyy bende çok severim parmişş afiyet olsunn :)benim kocito sevmiyoo ee bende kendime özel yemek yapmayalı çok oldu hatta yemek yapmayalı arada böle kolay şeyler yapıyom işte hazıra alıştım geçen canım börek istedi pınarım hazır peynirli tepsi böreğinden aldımyalnız çok sevdim canı isteyipte yapamayanlara tavsiye ederimm bi fırınlaa 10 numaraaa
kızlar buarada kaç saate bir emziriyorsunuz:26: Furkan 2 saate bir emmek istiyor, ama artık 3 saate çıkarması lazım galiba..dünden beri oyalamaya kucakta gezdirmeye çalışıyorum çk ağlamadı ama gece hep bir, bir buçuk saate uyandı.(gece uykumuz sorunsuz demiştim dilimi ısıraymışım yaa) perişan etti mız mız en son gene emzirdim sık sık..ne yapcam benn:26:
ben de almayı düşünmüştüm cesaret edemedim.
önerin için thanks canım...
Bebeklerinizi hala ayni yontemle mi banyo yaptiriyorsunuz kizlar? Yuzdurerek banyo yaptiranlar suyun icinde ne kadar sure tutuyorsunuz?
Ben ilk gunden itibaren kuvette yuzdurerek yikiyorum kizimi, en son cikarirken saclarinida sabunlayip ayri bir kovada hazirladigim temiz suyla durulayip cikariyorum. Bugun kuvette baya oynadik, toplar atmistim icine rengarenk. Yaklasik bir saat suda kaldi kizim ( bu arada benim kizim kol ve bacaklarini cok guzel cirparak yuzuyor suda ama ben tutuyorum tabii) cikardiktan sonra derisi normaldi, burusukluk fln yok ama acaba ilik suda bu kadar uzun kalmasi zararli midir diye icime kurt dustu. Yuzme kurslarinda yeni doganlari 15 er dakika suda tutuyorlar cunkuben kizimi 6. Aydan sonra gonderecegim orada sure siniri belirtilmemisti.
Aisinin kucağına doğru yatırıyorum. Soğuk yerlere değerse mızırdanıyor yoksa sıcak su geldikçe problem yok. Baba olunca daha rahat, kuvetı dolduruyoruz bazen yüzdürme denemesi yapıyoruz:):)) supermis. Akat suyun altinda agliyor benim kizim illa suyun icinde olacak, su israfi oluyor biraz kuveti doldur bosalt ama napayim. Kaplica suyuyla yikamanin zarari yoktur canim bence, havuza sokmadigin surece. Kucakta nasil duruyor peki?
kız sineklerin istilasınamı uğradın amanın gardınızı alın idoşlaaasinek tuhaf bişiy heryerden çıkıyoda giriyodaa:)
aaa güzelmiş menü krep ımmm ben yaparken yerim hep nutella krem peynir sürüp yerdim eskiden tabiiii ahh ahhh
oyle topıkler arası dolasıyordum baslıgınız dıkkatımı cektı yazmak ıstedım 2012 eylul annesıyım.bende cok kararsız kalmıstım sonunda yaptırmıstım ıyıkıde yaptırmıstım bu yaz kızım ıshal oldu kanlı ıshal dedıler bırkac degısık ısım daha soyledılerçdoktorum ıyıkı asıyı yapmısız yoksa cok daha zor olurdu ısımız dedıler 5 gun hastanede yattık ve cok sukur atlattık.benım sıze tavsıyem yaptırmanız olur tabbı bu benım fıkrım yınede karar sızın.hıcbır yan etkııde olmadı
Ben de eskiden yerdim ama şimdi yemiyorumOff off
Ben de polar tercih etmiyorum. Elektriklenme yapıyor ve an biten tozu üstüne topluyor.
Eşim tekstil sektöründe çalışıyor. Her aldığım şeyin etiketini okur. İlk soru ekoteks belgesi var mı?
Pazardan birşey aldırmaz. Tekstil de çok fazla kimyasal kullanılıyor. Biraz dikkatli olmaz lazım.
Kalbinin sesini dinle:)kızlar rotavirüs aşısı yaptırmalı mıyım sizce.
eşim gerek yok diyo ama ben yapılsın istıyorum
sizce?
kızlar rotavirüs aşısı yaptırmalı mıyım sizce.
eşim gerek yok diyo ama ben yapılsın istıyorum
sizce?
Kızlar eşim bir ay için yurtdışına gitti ve ben iki çocukla yalnız kaldım. Bu nedenle buraya giremiyorum, geçmişi okuyamıyorum ve yazamıyorum. Çok zor durumda kaldım. Hatta ilk gün biraz ağladım. Aslında alışığım ama bu kadar uzun süre ve iki çocukla hiç kalmamıştım. Her ikisi de ilgi istiyor. Hele kızım ben oğlumla ilgilenirken tuhaf tuhaf sorular sormaya başladı. Yok bana bebişim demiyorsun, beni sevmiyor musun vesaire vesaire:)) Dün yemek yuaparken arkamı bir döndüm, bebeğin üzerine eğilmiş, gıcık gıcık bir şeyler söylüyor, yüzünü buruşturarak:)) Hey Allah ım ya! Herkese sorunsuz, mutlu ve neşeli günler diliyorum, bebişlerinizi de öpüyor, kokluyorum... Bu arada Arasta, eşim yıllardır eskrim yapıyor, koçluk ta yaptı. İda'ya eskrim dersi aldırmayı düşünürsen, hem oğlum da var:))
Aisinin kucağına doğru yatırıyorum. Soğuk yerlere değerse mızırdanıyor yoksa sıcak su geldikçe problem yok. Baba olunca daha rahat, kuvetı dolduruyoruz bazen yüzdürme denemesi yapıyoruz:)
Havuza sokmam tabi. Yine de gidince oradan bilgi alayım. Ağır gelebilir belki.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?