2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu ay benim kizimda 300 gr almis, ben hareketlerinin artmasina yordum. Ac kalmiyor, besleniyor ama hareklendigi icin kilosunu yakiyordur. Ek gida icin cok erken degil mi canim? Devam sutu mu vermek gerekiyor eger yeterli beslenemiyorsa su durumda?

Canim belki tam uykusu gelmeden uyuttugun icin uyaniyordur.simdiye kadar hic erken uyanmadi.emzik dusup uyanmasin diye ben daldigi zaman kendim agzindan cekiyorum emzigi.

Bu ay benim kizimda 300 gr almis, ben hareketlerinin artmasina yordum. Ac kalmiyor, besleniyor ama hareklendigi icin kilosunu yakiyordur. Ek gida icin cok erken degil mi canim? Devam sutu mu vermek gerekiyor eger yeterli beslenemiyorsa su durumda?

20 dakika kadar kalıyor suda. 1 saat fazla olabilir mi açıkcası fikrim yok. Çocuklar sever suyu ama fazla kalmak zarar eder mi bilmiyorum. Dönüşte sana yazarım kapıca suyu hakkında.

Devam sütü vermeyi içeriğinden dolayı istemiyorum. Zaten biberon almıyor. 4 ay bitirdik bir iki çay kaşığı kefir ya da yoğurt tattırabilirim artık. Ama erken büyük oğlumda zorla zorla yedirmeye çalıştım hep. Şimdi daha serinkanlı davranamk istiyorum. Anne sütüyle gittiği yere kadar gitsin istiyorum. Dediğin gibi 300 gr aslında normal ilk aylarda çok aldğı için beklentimiz yüksek oluyor herhalde.

kizlar bugun aylik kilo boy olcumune gittik kizim 4cm uzamis ama sadece 300gr almis.moralim cok bozuk.gece kesintisiz 5-6saat uyuyor bizimki burda size yazdim normal demistiniz cocuk doktoru arkadaslR normal uyandirma dedi internetten arastirdim o kadar uyumasi normalmis ben de uyandirmiyordum bir aydir kesintisiz 5-6 saat uyuyordu.bugun hemsire o kadar asla uyutma ondan kilo almamis gece uyandir emzir 2saatte bir dedi.moralim bozuldu.ben de seviniyordum kizimin uykusu duzene girdi diye meger yavrum acliktan uyurmus...sizin bebekleriniz kac saat kesintisiz uyuyor

kaç kiloki cnm kızın:44:
benim kızım 4 saat bazen 3 cok nadirde olsa 5 saat uyuyoo

yok canım bitmedi henüz yarın filan biter dört cephe o yüzden uzun sürdü birde 4 kat:)

evde işim çok ama dükkanda da işimiz var o yüzden iş başı yaptık şimdilik :) bu hafta yoğunuz biraz

olsun güzel olmuştur ama binaya bakım şart kızın duruyomu iş yerinde eğer duruyosa sorun yokkk

Allah Allah yaa aç bebek uyumaz diyo herkes. Demek bebekten bebeğe değişiyo. İda 5-6 saat uyuyo çoğu zaman :26:

Merhaba kızlar dükkandayız biz yine kızımla beraber erken iş başı yaptık :)

yok canım bitmedi henüz yarın filan biter dört cephe o yüzden uzun sürdü birde 4 kat:)

evde işim çok ama dükkanda da işimiz var o yüzden iş başı yaptık şimdilik :) bu hafta yoğunuz biraz

Hemşom biraz çile çekiyosun ama eviniz hem şık görünücek hem de iyi ısınıcaksınız. Dayan hemşo çileye değer

aynen hemşom aslında evde kızımla oynuyor oturuyorduk yatıyorduk hatta ama babamızın işi çok olunca dükkana geldik :) iyi de oldu evde o gürültü çekilmiyor valla:)

ne bilem canım ama idoşun kilosun iyi cnm ...
bu bebişin kilosu kaç acaba öğrenemedik benim duruda öle çok tosbik değil 5700 dü en son şimdi 6 olmuştur belki haftaya perşembe aşı var bu cumada doktor kontrolü bakalım kaç olmuş:)

İda giysilerle 6590 grmdı sonra hastanede 10 gün sonra yani 6570 gr. çıktı Tartıdan tartıya farkediyo ve kıyafetten kıyafete İdrarsız bir bezin gramajı 125. gramdı. Hastanede yatarken can sıkıntısından hemşire hanımlara tarttırmıştım. Yani kıyafetlerle 400 gramı buluyoduk kesin.

evet canım çok farkediyo dr çıplak tartıyo o şekilde 5.700 sağlık ocağı kıyafetle tartıyoo bide idrarlı olduğunu düşün kurşun gibi oluyoosağlıklı olsunlarda en önemlisi o:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…