- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.901
4 aylık olduk bugün,
aşılarını yaptırdım sabah. 300 gr almış..
Az geldi içimdeki ses ek gıdaya başlamamı söylüyor ama bu hatayı yapmıcam. Büyük oğlumda da ek gıdaya erken başadım be çok zorladım yavrumu.
Canım ben de oğluma şş pat yöntemini uyguluyorum ama oğlum 45 dakika sonra uyanıyor(bazen daha erken)sonra yine şş pat yaparsam genelde tekrar uyuyor.senin bebeğin ne kadar süre uyuyor?erken uyanırsa ne yapıyorsun?bi de bazen emzik ağzından düştüğü için uyanıyor.sizde var mı böyle sorunlar?
Bu ay benim kizimda 300 gr almis, ben hareketlerinin artmasina yordum. Ac kalmiyor, besleniyor ama hareklendigi icin kilosunu yakiyordur. Ek gida icin cok erken degil mi canim? Devam sutu mu vermek gerekiyor eger yeterli beslenemiyorsa su durumda?
Peki canim kuvette ne kadar sure suda kaliyor? İlik suda ben kizimi bugun yaklasik 1 saat oynattim ama sonra biraz tereddut ettim acaba cok mu uzun kaldi diye. ben bile ilik suda o kadar kalsam kan basincim artabilirdi, vucudum sivi kaybedebilirdi sanirim. Termal suda icerdigi sodyum nedeniyle agir olabilir cnm haklisin, ogrenince bana da soylersen sevinirim.
kizlar bugun aylik kilo boy olcumune gittik kizim 4cm uzamis ama sadece 300gr almis.moralim cok bozuk.gece kesintisiz 5-6saat uyuyor bizimki burda size yazdim normal demistiniz cocuk doktoru arkadaslR normal uyandirma dedi internetten arastirdim o kadar uyumasi normalmis ben de uyandirmiyordum bir aydir kesintisiz 5-6 saat uyuyordu.bugun hemsire o kadar asla uyutma ondan kilo almamis gece uyandir emzir 2saatte bir dedi.moralim bozuldu.ben de seviniyordum kizimin uykusu duzene girdi diye meger yavrum acliktan uyurmus...sizin bebekleriniz kac saat kesintisiz uyuyor
Merhaba kızlar dükkandayız biz yine kızımla beraber erken iş başı yaptık :)
bitmedimi canım binanın dış cephesiii
yok canım bitmedi henüz yarın filan biter dört cephe o yüzden uzun sürdü birde 4 kat:)
evde işim çok ama dükkanda da işimiz var o yüzden iş başı yaptık şimdilik :) bu hafta yoğunuz biraz
olsun güzel olmuştur ama binaya bakım şartkızın duruyomu iş yerinde eğer duruyosa sorun yokkk
kizlar bugun aylik kilo boy olcumune gittik kizim 4cm uzamis ama sadece 300gr almis.moralim cok bozuk.gece kesintisiz 5-6saat uyuyor bizimki burda size yazdim normal demistiniz cocuk doktoru arkadaslR normal uyandirma dedi internetten arastirdim o kadar uyumasi normalmis ben de uyandirmiyordum bir aydir kesintisiz 5-6 saat uyuyordu.bugun hemsire o kadar asla uyutma ondan kilo almamis gece uyandir emzir 2saatte bir dedi.moralim bozuldu.ben de seviniyordum kizimin uykusu duzene girdi diye meger yavrum acliktan uyurmus...sizin bebekleriniz kac saat kesintisiz uyuyor
Merhaba kızlar dükkandayız biz yine kızımla beraber erken iş başı yaptık :)
yok canım bitmedi henüz yarın filan biter dört cephe o yüzden uzun sürdü birde 4 kat:)
evde işim çok ama dükkanda da işimiz var o yüzden iş başı yaptık şimdilik :) bu hafta yoğunuz biraz
arabasında duruyor emiyor oynuyoruz sonra arabasında uyuyor :)
Allah Allah yaa aç bebek uyumaz diyo herkes. Demek bebekten bebeğe değişiyo. İda 5-6 saat uyuyo çoğu zaman :26:
Hemşom biraz çile çekiyosun ama eviniz hem şık görünücek hem de iyi ısınıcaksınız. Dayan hemşo çileye değer
canım ne zamandır soracağım unutuyorum senin eşin ne doktoru merakımdan sordum :)
Allah Allah yaa aç bebek uyumaz diyo herkes. Demek bebekten bebeğe değişiyo. İda 5-6 saat uyuyo çoğu zaman :26:
Hemşom biraz çile çekiyosun ama eviniz hem şık görünücek hem de iyi ısınıcaksınız. Dayan hemşo çileye değer
oyy maşallah kuzucuğaa akıllı bıdışş:)
Acil servis canım ama şuan başhekim yardımcısı hasta bakmıyor yani :)
ne bilem canım ama idoşun kilosun iyi cnm ...
bu bebişin kilosu kaç acaba öğrenemedik benim duruda öle çok tosbik değil 5700 dü en son şimdi 6 olmuştur belki haftaya perşembe aşı var bu cumada doktor kontrolü bakalım kaç olmuş:)
İda giysilerle 6590 grmdı sonra hastanede 10 gün sonra yani 6570 gr. çıktıTartıdan tartıya farkediyo ve kıyafetten kıyafete İdrarsız bir bezin gramajı 125. gramdı. Hastanede yatarken can sıkıntısından hemşire hanımlara tarttırmıştım. Yani kıyafetlerle 400 gramı buluyoduk kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?