2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hadi ya idrarsiz bez okadar var mı? ene bizim doktor 40-50 gr düşüyor bezini

kız zaten sen bi yoksun yazmıyon katılmıyon eskisi gibi muhabbete hayırdır eylüşmü üzüyooo seniiii kuruttun kız anneni eylüşşşş

Cnm esimin cekimleri var gec geliyo o yuzden annemdeyiz...ama bnm icime snmiyo gdiyorum yemek yapiyorum utu temizlik..dokuntulu cok bikac gun el atmasam b.k goturur...giydgni cikarms atmis corap bi yerde don bi yerde...snra eylule gdiyorum onunla ugrasiyrm.saftim kaydi yani bu ara...

Selamlar herkese

Saglik Bakanlığı Suriye den kaynaklanan çocuk felci salginina karsi asi kampanyasi baslatmis.18-24kasim arasinda
Bu asi normalde 6.ayin ve 18. Ayin sonunda yapiliyomus fakat su anda salgın nedeniyle 0-5 yas butun cocuklara yapiliyo.
Tabi butun illerde degil suriye ye komsu olan antep urfa hatay mardin ve adana da
Bu şehirlerde yaşayanlara hatirlatma yapmak istedim.
Biz bugün olduk asimizi agizdan iki damla seklinde bi zorlugu yok ihmal etmeyin.

Deryacım çok sevindim güzel bir şekilde bebeğine uykuya dalmayı öğretmişsin, benim sorum bebeğin normalde sakin bir bebek mi? Yani kolik ağlamaları, gaz sancısı, vs gibi sıkıntılar yaşadınız mı?

Ben geceleri 2 ye kadar bebeği mi omzumda pışpışlıyorum ağlaya ağlaya zor uyutuyorum, bebeğim kolik, en çok üzüldüğüm büyüme hormonunun salgılandığı saatlerde uyanık olması Sence uykusu geldiğinde bu yöntemi denemelimiyim?

Kızlar siz burda hem kaynatıp hem de yemek yaparken ben şişşt patla beril uyutuyorum
Kaç gündür bu yöntemle 1 dakika da uyuyan kızım bugün 1 saat ağladı Sakinleştirip tekrar yatırdım ama nafile en sonunda meme de uyudu (
Şimdide içini çeke çeke uyuyor en fazla 15 dakika içinde uyanır derin Dalamadı bile
Dün yAtırır yTırmaz dalmış ve 1.5 saat uyumuştu
Annem gelse de yemeğimizi yPsa diye bekliyoruz biz de

anladım cnmcım bi eylüş bi ev temizlik ne şaft kalır ne balansbazı erkeklerde çok dağınık oluyo şu çorap olayına deli oluyommm ne var onu kirli sepetine atsan

anladım cnmcım bi eylüş bi ev temizlik ne şaft kalır ne balansbazı erkeklerde çok dağınık oluyo şu çorap olayına deli oluyommm ne var onu kirli sepetine atsan

Yok cnm bzmki daha kirli sepetini kavrayamadi 1bucuk yildr gdiyo corabi sepetin yanina atiyo ;-) nde terlik sorunu var bzde her odadan terlik topluyrm cikariyo odanin birinde gdiyo bskasini giyiyo ....evde sadece balkonda sigara icer eylul icin..bugunn eve bi girdim mutfakta icmz omum kvgasini yapiyr sabhtan beri :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…