2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

düğün için diyoruz biz dünüşüm yemekler bu tencerelerde gelsin servis için eee üstünede bikaç pırlantacık serptirirsin artık benim pırlanta gibi kızımmm içinnn
yaptırırım kuzum diyorum ya sen seç yeter istediklerini

Canım benim oğlana bi haller oldu, oramı buramı kaşıdım dilimi de ısırdım, pek uslu bu aralar karnım doyar oldu darısı sana inşallahh
dünüş nereye kayboldun sende mi yemek yaptın
Geldim dünüşümm misafirim geldi ani çıkış yaptım o yüzden, ama siz hiç uslu durmamışsınız ben yokken

Canım hemşireyi degil doktoru dinle bence
Ac olan cocuk uyumaz , o ilk doğduğu günler oluyor

evi boş buldu ya ne yapsam kardır dedii:)

hosgeldin dünüşcümmm hamarat hatun ya misafir bile ağırlamışş sözden sonra uslandı bu selim maşallah damadıma eee tabi sorumluluk aldı
bizmii napmışız kıs çok usluyduk vallaa

Canım rutin yapılan karma asının icinde var zaten , 2-4-6. Aylarda yaptırıyoruz hepimiz
Sadece 6. Ayda extradan ağızdan da verecekler , simdi arkadaslar endişe etmesin rutin olarak herkese yapılacak

kaç kiloki cnm kızın:44:
benim kızım 4 saat bazen 3 cok nadirde olsa 5 saat uyuyoo
Canim 2600dogdu ilk ay 3600ikinci ay 4600 ucuncu ay 4900

Canim benim kizimin kolik donemi bittikten sonra baslDİM BİZİM GAZ sancilarimiz ikinci ayin sonunda bitti sukur.uykusu geldiginde bi dene canim en azindan kundakla cok faydasini goreceksin emin ol.gaz sancisi icin yani aglamasini susturmak icin ben telefonuma bi program yukledim icinde elektrik supurgesi sesi fon makinasi sesi falan var onu acinca aglamasi duruyordu agzina emzik veriyorduk o sesle uyuyordu bi dene istersen canim
Canım hemşireyi degil doktoru dinle bence
Ac olan cocuk uyumaz , o ilk doğduğu günler oluyor
Ya dogru diyorsun canim ama cok uzuldum cocugumu ac mi birakiyorum diye (

Ahh en kolayi canim ya ama benim kizim hemen agliyor o sekilde yikaninca, her sabah kuveti doldur isisini ayarla sonra ayri kovada su yap, hemde cok fazla su israfi oluyor. Simdi buyudu artik bende tutarak yikamaya baslayayim yavas yavas diyorum ama kim tutacak kizimi :s

Evet canim hemde evime yakin ve zaten kontrole goturdugum yerde bu imkan var, burada anneler cok tercih ediyorlarmis bende hemen "dedektif gibi" arastirdim kizimi goturmeye karar verdim :) zaten kisin kizim eve kapanip kalacak aktivitesiz kalmasin dedim :) 6 ay gayet uygun bir donemmis canim, sende haftada 1 falan evinde kuvetin varsa orada yuzdurebilirsin istersen sana teknikleri anlayirim ogrendikce, bizim ulkemizde boyle imkanlar olmasada cocuklarimizin bebek gelisimini ciddiye alan ogrenmeye acik anneleri var :)

Cnmm ins.bde kmsede durmuyo bu ara illa bnm kucagmda olucak ;-)

hosgeldin dünüşcümmm hamarat hatun ya misafir bile ağırlamışş sözden sonra uslandı bu selim maşallah damadıma eee tabi sorumluluk aldı
bizmii napmışız kıs çok usluyduk vallaa
Gördüm gördüm usluluğunuzu :)
Valla Duru durulttu oğlumu
Selimin bacanak ateşlenmiş ona da üzüldül Allahtan iyiymiş şimdi :26:

benim kızımda 2 700 doğdu 3,5 aylıkken gittik 5 700 dü doktor normal dedii
toparlar canım üzme kendini sütünü etkilemesin sık sık emzir gecede 3 saatte bir emzir eminim bi ay sonra normal sınırlarda olucaktır inş:)

Gördüm gördüm usluluğunuzu :)
Valla Duru durulttu oğlumu
Selimin bacanak ateşlenmiş ona da üzüldül Allahtan iyiymiş şimdi :26:

ey aşk sen nelere kadirsin kızım her derde devaaa :))
bende üzüldüm canım ama iyilermiş çok sükür uyuyolarmış ana oğluşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…