- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.941
yaptırırım kuzum diyorum ya sen seç yeter istediklerinidüğün için diyoruz biz dünüşüm yemekler bu tencerelerde gelsin servis için eee üstünede bikaç pırlantacık serptirirsin artık benim pırlanta gibi kızımmm içinnn
Cnm esimin cekimleri var gec geliyo o yuzden annemdeyiz...ama bnm icime snmiyo gdiyorum yemek yapiyorum utu temizlik..dokuntulu cok bikac gun el atmasam b.k goturur...giydgni cikarms atmis corap bi yerde don bi yerde...snra eylule gdiyorum onunla ugrasiyrm.saftim kaydi yani bu ara...
Geldim dünüşümm misafirim geldi ani çıkış yaptım o yüzden, ama siz hiç uslu durmamışsınız ben yokkendünüş nereye kayboldun sende mi yemek yaptın
Ben msj attım İyilermis ateş düşmüş
Ben attım bile ama dönmedi daha
dünüş nereye kayboldun sende mi yemek yaptın
Ben attım bile ama dönmedi daha
kizlar bugun aylik kilo boy olcumune gittik kizim 4cm uzamis ama sadece 300gr almis.moralim cok bozuk.gece kesintisiz 5-6saat uyuyor bizimki burda size yazdim normal demistiniz cocuk doktoru arkadaslR normal uyandirma dedi internetten arastirdim o kadar uyumasi normalmis ben de uyandirmiyordum bir aydir kesintisiz 5-6 saat uyuyordu.bugun hemsire o kadar asla uyutma ondan kilo almamis gece uyandir emzir 2saatte bir dedi.moralim bozuldu.ben de seviniyordum kizimin uykusu duzene girdi diye meger yavrum acliktan uyurmus...sizin bebekleriniz kac saat kesintisiz uyuyor
ben yemek yapmıcam canım bugun dünden yemeğim var yanına bir bulgur pilavı bide salata yapıcamSuloz kız neler yaptın
Funda bana da attı düşmüş ateş bi de atıp uyumuşlar
Yok cnm bzmki daha kirli sepetini kavrayamadi 1bucuk yildr gdiyo corabi sepetin yanina atiyo ;-) nde terlik sorunu var bzde her odadan terlik topluyrm cikariyo odanin birinde gdiyo bskasini giyiyo ....evde sadece balkonda sigara icer eylul icin..bugunn eve bi girdim mutfakta icmz omum kvgasini yapiyr sabhtan beri :-D
yaptırırım kuzum diyorum ya sen seç yeter istediklerini
Canım benim oğlana bi haller oldu, oramı buramı kaşıdım dilimi de ısırdım, pek uslu bu aralar karnım doyar oldu darısı sana inşallahh
Geldim dünüşümm misafirim geldi ani çıkış yaptım o yüzden, ama siz hiç uslu durmamışsınız ben yokken
Selamlar herkese
Saglik Bakanlığı Suriye den kaynaklanan çocuk felci salginina karsi asi kampanyasi baslatmis.18-24kasim arasinda
Bu asi normalde 6.ayin ve 18. Ayin sonunda yapiliyomus fakat su anda salgın nedeniyle 0-5 yas butun cocuklara yapiliyo.
Tabi butun illerde degil suriye ye komsu olan antep urfa hatay mardin ve adana da
Bu şehirlerde yaşayanlara hatirlatma yapmak istedim.
Biz bugün olduk asimizi agizdan iki damla seklinde bi zorlugu yok ihmal etmeyin.
Canim 2600dogdu ilk ay 3600ikinci ay 4600 ucuncu ay 4900kaç kiloki cnm kızın:44:
benim kızım 4 saat bazen 3 cok nadirde olsa 5 saat uyuyoo
Canim benim kizimin kolik donemi bittikten sonra baslDİM BİZİM GAZ sancilarimiz ikinci ayin sonunda bitti sukur.uykusu geldiginde bi dene canim en azindan kundakla cok faydasini goreceksin emin ol.gaz sancisi icin yani aglamasini susturmak icin ben telefonuma bi program yukledim icinde elektrik supurgesi sesi fon makinasi sesi falan var onu acinca aglamasi duruyordu agzina emzik veriyorduk o sesle uyuyordu bi dene istersen canimDeryacım çok sevindim güzel bir şekilde bebeğine uykuya dalmayı öğretmişsin, benim sorum bebeğin normalde sakin bir bebek mi? Yani kolik ağlamaları, gaz sancısı, vs gibi sıkıntılar yaşadınız mı?
Ben geceleri 2 ye kadar bebeği mi omzumda pışpışlıyorum ağlaya ağlaya zor uyutuyorum, bebeğim kolik, en çok üzüldüğüm büyüme hormonunun salgılandığı saatlerde uyanık olmasıSence uykusu geldiğinde bu yöntemi denemelimiyim?
Ya dogru diyorsun canim ama cok uzuldum cocugumu ac mi birakiyorum diyeCanım hemşireyi degil doktoru dinle bence
Ac olan cocuk uyumaz , o ilk doğduğu günler oluyor
Ivy'cim biz tam anam babam usulu yikiyoruz oglumu. Bebek kuveti, onun ayagi, oturma duzenegi var ama bana cok tefarruatli ve mesakatli geldiginden kullanmiyorum. Esim tutuyor ben yikiyorum. Bu sekil daha kolayimiza geldi. Biz her seferinde sampuan ve dus jeli kullanmiyoruz. Sade suyla yikadigimizdan cabuk bitiyor.
Bu arada yurt disinda yasamanin avantajlarini yasiyorsun o yuzden sanslisin. Burada 6 aylik bebek icin yuzme oldugunu sanmiyorum varsa da eminim cok pahalidir. Ikoncan bizim yavrularimiz yerine de yuzsun :)
yaptırırım kuzum diyorum ya sen seç yeter istediklerini
Canım benim oğlana bi haller oldu, oramı buramı kaşıdım dilimi de ısırdım, pek uslu bu aralar karnım doyar oldu darısı sana inşallahh
Geldim dünüşümm misafirim geldi ani çıkış yaptım o yüzden, ama siz hiç uslu durmamışsınız ben yokken
Gördüm gördüm usluluğunuzu :)hosgeldin dünüşcümmm hamarat hatun ya misafir bile ağırlamışşsözden sonra uslandı bu selim maşallah damadıma eee tabi sorumluluk aldı
bizmii napmışız kıs çok usluyduk vallaa
Canim 2600dogdu ilk ay 3600ikinci ay 4600 ucuncu ay 4900
Canim benim kizimin kolik donemi bittikten sonra baslDİM BİZİM GAZ sancilarimiz ikinci ayin sonunda bitti sukur.uykusu geldiginde bi dene canim en azindan kundakla cok faydasini goreceksin emin ol.gaz sancisi icin yani aglamasini susturmak icin ben telefonuma bi program yukledim icinde elektrik supurgesi sesi fon makinasi sesi falan var onu acinca aglamasi duruyordu agzina emzik veriyorduk o sesle uyuyordu bi dene istersen canim
Ya dogru diyorsun canim ama cok uzuldum cocugumu ac mi birakiyorum diye(
Tanımaya başlıyorlar canım artık bizi. hep senin kucağında olması zor ama bir yandan da seviniyor insan annesini tanıyor, istiyor diyeCnmm ins.bde kmsede durmuyo bu ara illa bnm kucagmda olucak ;-)
Canım rutin yapılan karma asının icinde var zaten , 2-4-6. Aylarda yaptırıyoruz hepimiz
Sadece 6. Ayda extradan ağızdan da verecekler , simdi arkadaslar endişe etmesin rutin olarak herkese yapılacak
Gördüm gördüm usluluğunuzu :)
Valla Duru durulttu oğlumu
Selimin bacanak ateşlenmiş ona da üzüldül Allahtan iyiymiş şimdi :26:
Gördüm gördüm usluluğunuzu :)
Valla Duru durulttu oğlumu
Selimin bacanak ateşlenmiş ona da üzüldül Allahtan iyiymiş şimdi :26:
Hahaa bacanak süpersin cucum yaa. Evet korkuttu Arduş damadım ama iyi olmuş Allahtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?