- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.961
suloz demek istedin kuzucum anladım ben seniii
Kızlar kızkardeşim yeni doğum yaptı
Normal doğum olmasına rağmen sütü 1 haftada ancak geldi bebişimiz bugün 9 günlük
Kızkardeşimin ateşi 39 dan aşağı inmiyormuş 3 gündür ve çok başağrısı varmış bebek Emerken de göğüsleri çok acıyormuş
Dışarıda yara gibi bi şey yokmuş ama içerden acı hissediyormuş
Acaba mastit mi oldu
Böyle bi şey yaşayan var mı aranızda
Benim sütüm ilk gün gelmişti ve göğslerim de hiç acı acımamıştı ateş falan da olmamıştı süt gelirken
Kendim yaşamadığım için böyle bi sorun kardeşime yardımcı olamadım
Acaba aranızda böyle bi sorun yaşayN oldu mu
Kızlar bu arada bişey yazıp öyle gideyim sabahtan beri sinek katili oldum. Kapıyı açıyorum çıksın diye hava soğuk diye çıkmıyo. Neyse mecbur sinekliği indiriyorum ama Kemal Sunal'ın filmindeki gibi "yılanoğlu yine geliyorum" repliği misali ben öldürdükçe başka sinek geliyo. Oysa ki tüm camlarımız zırhlı aman pardon tel var işteSabahtan beri 20 sinek olmuştur nerden geliyo kız bunlar , içerde bilmediğim bi yere mi konuçlandılar. Bana saldırı planı mı yapıyolar. Noluyoz lan
selam kızlar. geçmişe dönemiyorum direk yazayım dedim. Arduş iyi çok şükür düştü ateşi.. aslında aşı olduğu zaman da ateşlenmişti doktora götürmeden kendim düşürmüştüm ama o zaman ateşin nedenini biliyordum en azından.. şimdi birden çıkınca panikledim nedenini bilmediğim için telaşlandım.. ama yine de düşürdüm uğraşlarım sonucundainşallah çıkmaz yine..
mesaj atan ve merak eden herkese çok teşekkür ediyorum.. cansınız can!
ps: CÜCÜMM çok özür sana dönemedim çünkü paketim sadece turkcell liler içinmiş mesajımı gönderemEdim sanasağ ol bebekim ilgin içinn
Canım rutin yapılan karma asının icinde var zaten , 2-4-6. Aylarda yaptırıyoruz hepimiz
Sadece 6. Ayda extradan ağızdan da verecekler , simdi arkadaslar endişe etmesin rutin olarak herkese yapılacak
evet canım bende çok duydum kaç yaşına gelmiş hala parmağını emiyor diye.. çok endişeliyim bende senin gibi ama ne yapacağım bilmiyorum... Bu cumartesi dr gidecgiz bakalım söyleyeceğim unutmazsam :d ne diyecek bakalım
kizlar bugun aylik kilo boy olcumune gittik kizim 4cm uzamis ama sadece 300gr almis.moralim cok bozuk.gece kesintisiz 5-6saat uyuyor bizimki burda size yazdim normal demistiniz cocuk doktoru arkadaslR normal uyandirma dedi internetten arastirdim o kadar uyumasi normalmis ben de uyandirmiyordum bir aydir kesintisiz 5-6 saat uyuyordu.bugun hemsire o kadar asla uyutma ondan kilo almamis gece uyandir emzir 2saatte bir dedi.moralim bozuldu.ben de seviniyordum kizimin uykusu duzene girdi diye meger yavrum acliktan uyurmus...sizin bebekleriniz kac saat kesintisiz uyuyor
Mama veren anneler bir bakar mısınız ??? Kutunun üstünde misal 120 cc suya 4 kaşık diyor o zaman 140 cc ye çıkıyor toplamda biz bunu 120 olarak mı 140 olarak mı hsplayacağız ??
Mama veren anneler bir bakar mısınız ??? Kutunun üstünde misal 120 cc suya 4 kaşık diyor o zaman 140 cc ye çıkıyor toplamda biz bunu 120 olarak mı 140 olarak mı hsplayacağız ??
selam kızlar. geçmişe dönemiyorum direk yazayım dedim. Arduş iyi çok şükür düştü ateşi.. aslında aşı olduğu zaman da ateşlenmişti doktora götürmeden kendim düşürmüştüm ama o zaman ateşin nedenini biliyordum en azından.. şimdi birden çıkınca panikledim nedenini bilmediğim için telaşlandım.. ama yine de düşürdüm uğraşlarım sonucundainşallah çıkmaz yine..
mesaj atan ve merak eden herkese çok teşekkür ediyorum.. cansınız can!
ps: CÜCÜMM çok özür sana dönemedim çünkü paketim sadece turkcell liler içinmiş mesajımı gönderemEdim sanasağ ol bebekim ilgin içinn
Ben küvetine filesini takarak yıkıyorum oğlumu
Annem yokken fileye yatırıp yıkıldım annemle de yine öle yapıoz ama sırtı için kaldırıp arkasını döndürerek yıkıoz
Tek başındakin ben elime alamam öle
Bi taraftan onu tut sabunla su dök zor oluo
Direkt küvette yıkamak aklıma gelmemişti hiç çok hoşuma gitti yas
Oda ısısını kaça ayarlıosunuz peki
Suyu sevio oğlum
Eminim küvette suyun içinde yıkanmayı da sever
canım 120 içmiş oluyor.. içtiği suyu hesaplıyorsun.. suyunu 120 yaptıktan sonra mamayı koyuyorsun zaten..
Canim dirsegimle kontrol ediyorum, oda isisida 27-28 derece olsa yeter bence ama eger banyon soguksa bir elektrik sobasi acabilirsin suyun keyfini iyice surmesi icin :) bir elinle ensesinden tutarak basini suyun kaldirmasini sagla o zaten kol ve bacaklarini cirparak kendini hep kaldiriyor cnm.
Eki Görüntüle 866388 merhaba teyzelerim... annem sizi çok özledi.. sizi görmememe rağmen burdaki kardeşlerimin adını bile biliyorum. sürekli sizden bahsediyor.. evde sürekli olarak 3 haftadır yatılı misafir olduğu için buraya giremiyor.. inş en yakın zamanda buraya gelip sizinle hasret giderirkardeşlerimi öperim
Banyomda küvet yok kendi küvetine yıkıcam
Iki in gün sonra denicem merakla bekliom
Klima açıom zaten banyo zamanı 26 ya ayarlıom ama daha 26 olmadan hop pop bitirioz banyoyu
Funda demeyi unuttum geçmiş olsun ateşinin düşmesine sevindim oğlunun
Hera bebişin tam ısırmalık
Bişi daha yazıcaktım pff unuttun
ben mutfağa geciyorum kızlar tavuğu kızartıyım kocito gelir yarım saate
canımm o sinekler bizde de var maaleseff balkona çamışr sermeye çıkıyrmm aceleyle kapıyı kapatıyrmm bi bakıyrmm öle hızla ucuyrlar kiiçeriii sinir oluyrr. burdada havalar bayağı soğuduu sineklerde sıcağa kaçıyrr. ve kızımı rahatsız ediyrlarr( dün bizde eşimle sinek avlıyrdukkk.. çokk gıcık bişeyy seni çokk iyi anlıyorumm
arasta ya' da çokk geçmişolsun diyelimm. damadıı sonuçtaa..
Eki Görüntüle 866388 merhaba teyzelerim... annem sizi çok özledi.. sizi görmememe rağmen burdaki kardeşlerimin adını bile biliyorum. sürekli sizden bahsediyor.. evde sürekli olarak 3 haftadır yatılı misafir olduğu için buraya giremiyor.. inş en yakın zamanda buraya gelip sizinle hasret giderirkardeşlerimi öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?