- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.981
Ahh en kolayi canim ya ama benim kizim hemen agliyor o sekilde yikaninca, her sabah kuveti doldur isisini ayarla sonra ayri kovada su yap, hemde cok fazla su israfi oluyor. Simdi buyudu artik bende tutarak yikamaya baslayayim yavas yavas diyorum ama kim tutacak kizimi :s
Evet canim hemde evime yakin ve zaten kontrole goturdugum yerde bu imkan var, burada anneler cok tercih ediyorlarmis bende hemen "dedektif gibi" arastirdim kizimi goturmeye karar verdim :) zaten kisin kizim eve kapanip kalacak aktivitesiz kalmasin dedim :) 6 ay gayet uygun bir donemmis canim, sende haftada 1 falan evinde kuvetin varsa orada yuzdurebilirsin istersen sana teknikleri anlayirim ogrendikce, bizim ulkemizde boyle imkanlar olmasada cocuklarimizin bebek gelisimini ciddiye alan ogrenmeye acik anneleri var :)
Evet CANIM 140 içmiş olucak.
canım 120 içmiş oluyor.. içtiği suyu hesaplıyorsun.. suyunu 120 yaptıktan sonra mamayı koyuyorsun zaten..
İkimizin yazdığı da farkıkızcağız kime inanacak dediğin gibi önce su sonra mama olucak CANIM.
canım doktor ne derse benmlede paylaş muhakkak.
Bugün ancak girebildim geçmiş oku oku bitmedi yorgunluktan ölüyorum sabahtan ber, temzlik yapıyorum.bikez daha şükrettim aşırı temiz ve titiz bi insan olmadığım için ayda yılda yaptığım temzlik beni bu kadar yoruyorsa haftalık yapsam ne olurum acep :) yarın bebek mevlüdüm var bana dua ediin herşey yolunda gitsin ...
Yok canım niye ac bırakacaksın , bak maşallah ilk aylar 1 er kilo almış , sadece bu ay yavaşlamış kilo alımı , dert etme bence ac kalmıyordur , büyüdükleri ve hareketlendikleri icin kilo alımı azalmıştır , birde cevreye ilgileri arttıCanim 2600dogdu ilk ay 3600ikinci ay 4600 ucuncu ay 4900
Canim benim kizimin kolik donemi bittikten sonra baslDİM BİZİM GAZ sancilarimiz ikinci ayin sonunda bitti sukur.uykusu geldiginde bi dene canim en azindan kundakla cok faydasini goreceksin emin ol.gaz sancisi icin yani aglamasini susturmak icin ben telefonuma bi program yukledim icinde elektrik supurgesi sesi fon makinasi sesi falan var onu acinca aglamasi duruyordu agzina emzik veriyorduk o sesle uyuyordu bi dene istersen canim
Ya dogru diyorsun canim ama cok uzuldum cocugumu ac mi birakiyorum diye(
Hoş gelmis tatlı kız , maşallah bütün melekler gibi cok tatlıkızlaaaar bende ağustos annesiyim arada takip ediyordum sizi ama yeni yazma fırsatı buldum bu da benim minnoş kızım 3buçuk aylık tam şu anda Eki Görüntüle 866375
Ya daha ne isler acacak bu suriyeliler basımızaEvet ama 15 yıldır Türkiye'de biten hastalığı tekrar getirdiler ülkeye sınır oldum
Cok cok gecmis olsun canım , insallah ciddi bişeyi yoktur Arda'nınselam kızlar. geçmişe dönemiyorum direk yazayım dedim. Arduş iyi çok şükür düştü ateşi.. aslında aşı olduğu zaman da ateşlenmişti doktora götürmeden kendim düşürmüştüm ama o zaman ateşin nedenini biliyordum en azından.. şimdi birden çıkınca panikledim nedenini bilmediğim için telaşlandım.. ama yine de düşürdüm uğraşlarım sonucundainşallah çıkmaz yine..
mesaj atan ve merak eden herkese çok teşekkür ediyorum.. cansınız can!
ps: CÜCÜMM çok özür sana dönemedim çünkü paketim sadece turkcell liler içinmiş mesajımı gönderemEdim sanasağ ol bebekim ilgin içinn
Yok canım tabiki haklisin iyi yaptın söylemekle , ama bizim bebislere zaten yapılacaktı bende onu demek istedim , yani 6. Ayda ağızdan verileni öne almışlar ozaman , yaptıralım tabi , birde Dr umuz karma asının içindeki de koruyucu dedi , onun icin endişe etmeyelim dedim,Bu rutin olarak yapilandan ayri yapılacak bi asi salgın icin sadece bes ilde (hatay antep urfa mardin adana) yapılıyo.
Benim oglum uc aylik normalde bu ay asisi yoktu ama bugun salgin dolayısıyla asi oldu.
Ayrica hemsire rutin aşılarından dolayi cocuk daha dun cocuk felci asisi olmussa bile bu kampanya kapsamında tekrar olacak dedi.
Biz herkese ulasmaya çalışıyoruz siz de cevrenizdekileri uyarin dedi. Ben de bilgi vermek istedim.
Oy oy yerim ben o fıstığı , maşallah tontis Olmus annesiEki Görüntüle 866388 merhaba teyzelerim... annem sizi çok özledi.. sizi görmememe rağmen burdaki kardeşlerimin adını bile biliyorum. sürekli sizden bahsediyor.. evde sürekli olarak 3 haftadır yatılı misafir olduğu için buraya giremiyor.. inş en yakın zamanda buraya gelip sizinle hasret giderirkardeşlerimi öperim
Bu rutin olarak yapilandan ayri yapılacak bi asi salgın icin sadece bes ilde (hatay antep urfa mardin adana) yapılıyo.
Benim oglum uc aylik normalde bu ay asisi yoktu ama bugun salgin dolayısıyla asi oldu.
Ayrica hemsire rutin aşılarından dolayi cocuk daha dun cocuk felci asisi olmussa bile bu kampanya kapsamında tekrar olacak dedi.
Biz herkese ulasmaya çalışıyoruz siz de cevrenizdekileri uyarin dedi. Ben de bilgi vermek istedim.
Canım ben bunu benim götürdüğüm hastanede cocuk enfeksiyon profesörü dr umuz var ona bir sorayım
Simdi bebisler icin sorun yok zaten ası olacaktık ama hemsirenizin dün ası olmuşsa bugün yine olacak demesi biraz kafa karıştırıci
Ben büyük cocuklarımız icin bunu net öğreneyim de size yazayım , çünkü ası da öyle sık yapılmaz diye biliyorum , yinede yanıltmayım sizi , merak ettim simdi , gerci bizim aile hekimimiz her aşıdan önce ısrarla arayıp çağırıyor :))
Canım napıyosun 3 çocuklu yakınmak nedir bilmeyen, yeni okula giden kızının zorluklarıyla uğraşırken gıkını çıkarmadan bi de 3 aylık bebeğe bakan, üstelik gelip bi de burda bize destek olmaya çalışan topiğin süper annesi :))
Yok canım nerde bende süperlik :)) arada isyan bayrağını çekiyorum da o zamanda esim askeri darbeyle yönetime el koyuyo
Valla hepiniz arkadasım gibi oldunuz , biseyler yazmadan edemiyorum , birde sizleri okuyunca biraz nefes alıyorum mola oluyor bana , yoksa çocuklarla çıldırmaya az kaldı
Dun cocuk gelci asisi olmussa bile bu kampanya kapsaminda tekrar olacak demesi cok garip. Acaba farkli bir asi mi yapacakalr bu 5 ilde :s birde sinir kapilarinin bu derece kontrolsuz acilmis olmasi cok tepki toplamisti, eger farkli bir salgin varsa bu asi adi altinda cocuklar asilanacak olabilir mi tepki cekmemek icin? Komplo teorisi oldu biraz ama ben bu ulkede secim ugruna herseyin yapilabilecegine inananlardanim.
Selamlar herkese
Saglik Bakanlığı Suriye den kaynaklanan çocuk felci salginina karsi asi kampanyasi baslatmis.18-24kasim arasinda
Bu asi normalde 6.ayin ve 18. Ayin sonunda yapiliyomus fakat su anda salgın nedeniyle 0-5 yas butun cocuklara yapiliyo.
Tabi butun illerde degil suriye ye komsu olan antep urfa hatay mardin ve adana da
Bu şehirlerde yaşayanlara hatirlatma yapmak istedim.
Biz bugün olduk asimizi agizdan iki damla seklinde bi zorlugu yok ihmal etmeyin.
hametanı kullandım canım.. birde ananem yabancı bi marka vermişti. çok pişik olursa bunu kullan dedi. onu da sürdüm ama canı çok yanıyo. sürekli çığlık atma modundayız.. onun yerine ben pişik olsaydım keşke
Benim rock starım caglam incim dumanın senden daha guzel şarkısını cok sevdi :))
Ben ona söylüyorum kimseyi tanımadım ben senden daha guzel diye o da bana eşlik ediyor :))
Sizin pisik gecti mi? Bizimde tum onlemlere ragmen kotu durumda?ne yaptigini sorcaktim. Hematen filan kullandim ama hafiflemedi bile(
Biri tencere tava sever, biri duman sever, biri Loreena yandık biz bunlarla. Biz küçükken daha dün annemizi dinlerdik ne bileyim mini mini bir kuş donmuştu filan vardı. Çok fena bunlar çok
Gercekten dedigin sekilde, burada detayli bilgi verilmis:
Çocuk Felci Aşılama Günleri (18-24 Kasım 2013)
"Çocuk felcinin ortadan kaldırılması hedefine ulaşmak için rutin aşılama hizmetlerini destekleyen aşılama çalışmalarıdır. Bu uygulamada, kapı kapı dolaşılarak 0-59 ay arasındaki tüm çocuklara, daha önceki aşılanma durumlarına bakılmaksızın......" diyor aciklamada.
Çok sevindim fındığım iyi olduğu haberini aldım ya hiç önemli diil kızımın eniştesi iyiymişş çok şükürselam kızlar. geçmişe dönemiyorum direk yazayım dedim. Arduş iyi çok şükür düştü ateşi.. aslında aşı olduğu zaman da ateşlenmişti doktora götürmeden kendim düşürmüştüm ama o zaman ateşin nedenini biliyordum en azından.. şimdi birden çıkınca panikledim nedenini bilmediğim için telaşlandım.. ama yine de düşürdüm uğraşlarım sonucundainşallah çıkmaz yine..
mesaj atan ve merak eden herkese çok teşekkür ediyorum.. cansınız can!
ps: CÜCÜMM çok özür sana dönemedim çünkü paketim sadece turkcell liler içinmiş mesajımı gönderemEdim sanasağ ol bebekim ilgin içinn
Biri tencere tava sever, biri duman sever, biri Loreena yandık biz bunlarla. Biz küçükken daha dün annemizi dinlerdik ne bileyim mini mini bir kuş donmuştu filan vardı. Çok fena bunlar çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?