2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maalesef kuvetimiz yok. Neyse bîz de artık yazın yazlıkta bahçede şu su doldurulan havuzlar var ya onlarla idare ederiz:) yüzme olmayacağı kesin de oğlum sıcaklarda ferahlamış olur. Çok saol :)

tamam canım paylaşırım.. kolay olsun bütün işlerin inşallah mevlüdünüz de güzel geçer..

Yok canım niye ac bırakacaksın , bak maşallah ilk aylar 1 er kilo almış , sadece bu ay yavaşlamış kilo alımı , dert etme bence ac kalmıyordur , büyüdükleri ve hareketlendikleri icin kilo alımı azalmıştır , birde cevreye ilgileri arttı

kızlaaaar bende ağustos annesiyim arada takip ediyordum sizi ama yeni yazma fırsatı buldum bu da benim minnoş kızım 3buçuk aylık tam şu anda Eki Görüntüle 866375
Hoş gelmis tatlı kız , maşallah bütün melekler gibi cok tatlı

Evet ama 15 yıldır Türkiye'de biten hastalığı tekrar getirdiler ülkeye sınır oldum
Ya daha ne isler acacak bu suriyeliler basımıza
Bayramda Kilis "e gittik , Türkiye degil Suriye sanırsın , her yer Arap dolu , dükkanlarda filan çalışanlarda dahil

Cok cok gecmis olsun canım , insallah ciddi bişeyi yoktur Arda'nın

Yok canım tabiki haklisin iyi yaptın söylemekle , ama bizim bebislere zaten yapılacaktı bende onu demek istedim , yani 6. Ayda ağızdan verileni öne almışlar ozaman , yaptıralım tabi , birde Dr umuz karma asının içindeki de koruyucu dedi , onun icin endişe etmeyelim dedim,
2,5 yasında oğlum var ona ağızdan zaten verilmişti 6 aylikken, ben ona tekrar yaptırmam simdi mesela

Oy oy yerim ben o fıstığı , maşallah tontis Olmus annesi

Canım napıyosun 3 çocuklu yakınmak nedir bilmeyen, yeni okula giden kızının zorluklarıyla uğraşırken gıkını çıkarmadan bi de 3 aylık bebeğe bakan, üstelik gelip bi de burda bize destek olmaya çalışan topiğin süper annesi :))

Son düzenleme:

Canım ben bunu benim götürdüğüm hastanede cocuk enfeksiyon profesörü dr umuz var ona bir sorayım

Simdi bebisler icin sorun yok zaten ası olacaktık ama hemsirenizin dün ası olmuşsa bugün yine olacak demesi biraz kafa karıştırıci
Ben büyük cocuklarımız icin bunu net öğreneyim de size yazayım , çünkü ası da öyle sık yapılmaz diye biliyorum , yinede yanıltmayım sizi , merak ettim simdi , gerci bizim aile hekimimiz her aşıdan önce ısrarla arayıp çağırıyor :))

Dun cocuk gelci asisi olmussa bile bu kampanya kapsaminda tekrar olacak demesi cok garip. Acaba farkli bir asi mi yapacakalr bu 5 ilde :s birde sinir kapilarinin bu derece kontrolsuz acilmis olmasi cok tepki toplamisti, eger farkli bir salgin varsa bu asi adi altinda cocuklar asilanacak olabilir mi tepki cekmemek icin? Komplo teorisi oldu biraz ama ben bu ulkede secim ugruna herseyin yapilabilecegine inananlardanim.

Son düzenleme:

Yok canım nerde bende süperlik :)) arada isyan bayrağını çekiyorum da o zamanda esim askeri darbeyle yönetime el koyuyo
Valla hepiniz arkadasım gibi oldunuz , biseyler yazmadan edemiyorum , birde sizleri okuyunca biraz nefes alıyorum mola oluyor bana , yoksa çocuklarla çıldırmaya az kaldı

Hadi ordan mütevazi şey :))

Bir Dr arkadasım ağızdan yapılan aşı cevreyi korumak icin demişti , yani bağırsaklardan dışarı atılarakta cevreninde bağışıklığını arttırıyormuş
Simdi Türkiye de de salgın olursa basları ağrıyacak , hatalı olacaklar diye ası olmus olmamış herkesi aşılayacaklar ki atlanmasin
Overdoz olsunda aşılanmamış olmasın mantığıyla herkesi aşılayacaklar , diye düşünüyorum
Ama dediğim gibi sorup size öyle doneyim

Gercekten dedigin sekilde, burada detayli bilgi verilmis:
Çocuk Felci Aşılama Günleri (18-24 Kasım 2013)

"Çocuk felcinin ortadan kaldırılması hedefine ulaşmak için rutin aşılama hizmetlerini destekleyen aşılama çalışmalarıdır. Bu uygulamada, kapı kapı dolaşılarak 0-59 ay arasındaki tüm çocuklara, daha önceki aşılanma durumlarına bakılmaksızın......" diyor aciklamada.

Fundacm ardann iyi olmasina sevndim gcmis olsun hsta olmasn kuzucklar...hera nasi bi tatlilik o ole masallah isirasm geldi yanaklari...

Benim rock starım caglam incim dumanın senden daha guzel şarkısını cok sevdi :))

Ben ona söylüyorum kimseyi tanımadım ben senden daha guzel diye o da bana eşlik ediyor :))

Sizin pisik gecti mi? Bizimde tum onlemlere ragmen kotu durumda?ne yaptigini sorcaktim. Hematen filan kullandim ama hafiflemedi bile (

Meltowski öğretmenlerimize hediyelerini seçtim bugün:)

Sınıf öğretmenine arajman çiçek, küçük bişey hoşuma gitti
ingilizce öğretmenine mutfak önlüğü. El yapımı keçelerle süslenmiş
yardımcı öğretmene de kışlık şal adım. Fikir olsun, uygun oldumu bilmiyorum. Diğer velilerle iletişim kuramadım henüz. Birinci sınıflar topluca alıyorlar herhalde.

Benim rock starım caglam incim dumanın senden daha guzel şarkısını cok sevdi :))

Ben ona söylüyorum kimseyi tanımadım ben senden daha guzel diye o da bana eşlik ediyor :))

Biri tencere tava sever, biri duman sever, biri Loreena yandık biz bunlarla. Biz küçükken daha dün annemizi dinlerdik ne bileyim mini mini bir kuş donmuştu filan vardı. Çok fena bunlar çok

Sizin pisik gecti mi? Bizimde tum onlemlere ragmen kotu durumda?ne yaptigini sorcaktim. Hematen filan kullandim ama hafiflemedi bile (

benim büyük oğlumda pişik vardı ay aylarca geçmemişti hametan throsyd hiç işe yaramamıştı en sonunda altını silince peçeteyle kurutmaya ve havalandırmaya başladım travogen de sürüyordum geçirmişti
kızarıklığın yanında ıslaklık gibi olursa mantar ilacı travogen iyi geliyor yine de doktora göster istersen cnm

şimdi küçük oğlum doğduğundan beri kızarınca sudocrem sürüyorum geçiriyor ama hiç araştırmadım içeriğini

pişik evlerden uzak olsun valla

Biri tencere tava sever, biri duman sever, biri Loreena yandık biz bunlarla. Biz küçükken daha dün annemizi dinlerdik ne bileyim mini mini bir kuş donmuştu filan vardı. Çok fena bunlar çok

Valla tatlım ya şimdiden karakterleri var zevkleri istekleri var t kuşağı bunlar neler gorcegiz bakalım :))

Komplo teorileri almis yurumus dediginiz gibi hersey olabilir ama biz soylenene inanmak doktorumuza guvenmek zorundayiz.

Bide sanirim 6.ayda tekrar yapilacak normal aşısı cunku asi kartına islemediler ayri kart verdiler.

Çok sevindim fındığım iyi olduğu haberini aldım ya hiç önemli diil kızımın eniştesi iyiymişş çok şükür

Komedi bunlar arasta ya cadıcıklariyi grup olur bu panpalardan her biri ayrı telden çalar :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…