2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim oglum kucaga alisti sanirim simdiye kadar gaz sancisi oldugu için sürekli kucagimizdaydi simdide kendi halinde 5dkka durmuyor kendime kahvalti bile kuramiyorum nasil alistiricam kendi halinde kalmayi sizinkiler nasil halisinda bile en fazla 15dkka oyalaniyo

Ahahah o smileylerden en baştaki İda Trakya kızanı ep gene beya 9-8lik oynuyo , ortadakinde bi rakçı havası hakim o İnci olsun, sondaki Duruşum tam tencere havalık :118::118:

Bunlar da Arduşla Selim

Ahahah o smileylerden en baştaki İda Trakya kızanı ep gene beya 9-8lik oynuyo , ortadakinde bi rakçı havası hakim o İnci olsun, sondaki Duruşum tam tencere havalık :118::118:

Bunlar da Arduşla Selim

Hahaha benim rockci kızımın kanında var trakyalilik, belli olmaz o da 9 8 likte İda'ya eşlik eder birden bire kafa sallarken :))

Bunlar da Arduşla Selim

Ayy idoşum be severim 9-8 lik havayı yakışıyo sana kızanım Oldu bu grup beyaa isimde bulalim bu kizanlara

maşllh sanaa godikkk.. çokk tatlıı bişysnn sennn..

derin de sinrr oluyr hep uyanıyrrr. amaa artk erknden öldüryrzzz :)

geçmişe dönemicem okuyamıcam çok yoruldumm aşure yaptım ilk defa..güsel oldu yaa..keşke werebilseydim sizede..ama yedim sizin içinde bolbol :))

yeni gitti misafirler....bebişimi uyuttummmm....

o ses türkiye izliyorummm,,

funda ardamı hasta olmştu geçmş olsun cnmm iyileşmş sanırım

Hahaha benim rockci kızımın kanında var trakyalilik, belli olmaz o da 9 8 likte İda'ya eşlik eder birden bire kafa sallarken :))

Ayy idoşum be severim 9-8 lik havayı yakışıyo sana kızanım Oldu bu grup beyaa isimde bulalim bu kizanlara

Parmiş gelsin beya oynasınlar kızancıklar Selimle Arduşun grup ismi belli bacanaklar Kızlara da siz bulun

Çalışmıyosan sorun değil de çalışıyosan biraz sıkıntı tabi.

allh kabul etsinn canımm. bende perşmbee yapıcmm kısmetsee. tüm sokak a dağıtaczz.

Herturlu krem var bizde bi kere suruyorum hafifletmeyince devamini getirmiyorum orda mi yanlis yapiyorum acaba saol bide dedigin gibi deneyeyim.

yedim ben sizin için :)))

foto atardm ama atamıyorummmmmm canınız istemesin bgn diyet falan bitti :)

bu arada öyle çok sıkı diyette deildim ama 2 kilo werdimm çoook mutluyumm :) tabi bgn geri almadıysam

Oh afiyet olsun. 2 kilo baya iyi bence ben daha tartılmadım durumlar ne hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…