- 17 Aralık 2012
- 403
- 50
- 48
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.001
Çok sevindim fındığım iyi olduğu haberini aldım ya hiç önemli diil kızımın eniştesi iyiymişş çok şükür
Komedi bunlar arasta ya cadıcıklariyi grup olur bu panpalardan her biri ayrı telden çalar :118:
Ahahah o smileylerden en baştaki İda Trakya kızanı ep gene beya 9-8lik oynuyo, ortadakinde bi rakçı havası hakim o İnci olsun, sondaki Duruşum tam tencere havalık :118::118:
Bunlar da Arduşla Selim
Ahahah o smileylerden en baştaki İda Trakya kızanı ep gene beya 9-8lik oynuyo, ortadakinde bi rakçı havası hakim o İnci olsun, sondaki Duruşum tam tencere havalık :118::118:
Bunlar da Arduşla Selim
Eki Görüntüle 866388 merhaba teyzelerim... annem sizi çok özledi.. sizi görmememe rağmen burdaki kardeşlerimin adını bile biliyorum. sürekli sizden bahsediyor.. evde sürekli olarak 3 haftadır yatılı misafir olduğu için buraya giremiyor.. inş en yakın zamanda buraya gelip sizinle hasret giderirkardeşlerimi öperim
Afiyet olsun Cucuşkom :))
Ay İdoşu uyandırıyolar konup konup. Deli ettiler beni bi de yapışıp kalıyolar son dönemleri ya baya hantallar. Hiç bi cana kıymak istemem ama insanda sabır bırakmıyolar yav.
Geçmiş olsun dileklerin için sağol canım üzüldüm damadıma ama iyi şimdi
Hera kız bu topaç olmuş ya. Maşallah ısırasım geldi her yeri et
Hahaha benim rockci kızımın kanında var trakyalilik, belli olmaz o da 9 8 likte İda'ya eşlik eder birden bire kafa sallarken :))
Ayy idoşum be severim 9-8 lik havayı yakışıyo sana kızanımOldu bu grup beyaa isimde bulalim bu kizanlara
Kizlar benim oglum kucaga alisti sanirim simdiye kadar gaz sancisi oldugu için sürekli kucagimizdaydi simdide kendi halinde 5dkka durmuyor kendime kahvalti bile kuramiyorum nasil alistiricam kendi halinde kalmayi sizinkiler nasil halisinda bile en fazla 15dkka oyalaniyo
Arduşla selimde bi grup kursunlar bacanaklar:124: :124:
Aynı şeyi düşünmüşüz kız o zaman erkeklerinkini biz bulduğumuza göre Parmiş çalıştır saksıyı
geçmişe dönemicem okuyamıcam çok yoruldumm aşure yaptım ilk defa..güsel oldu yaa..keşke werebilseydim sizede..ama yedim sizin içinde bolbol :))
yeni gitti misafirler....bebişimi uyuttummmm....
o ses türkiye izliyorummm,,
funda ardamı hasta olmştu geçmş olsun cnmm iyileşmş sanırım
benim büyük oğlumda pişik vardı ay aylarca geçmemiştihametan throsyd hiç işe yaramamıştı en sonunda altını silince peçeteyle kurutmaya ve havalandırmaya başladım travogen de sürüyordum geçirmişti
kızarıklığın yanında ıslaklık gibi olursa mantar ilacı travogen iyi geliyor yine de doktora göster istersen cnm
şimdi küçük oğlum doğduğundan beri kızarınca sudocrem sürüyorum geçiriyor ama hiç araştırmadım içeriğini
pişik evlerden uzak olsun valla
allh kabul etsinn canımm. bende perşmbee yapıcmm kısmetsee. tüm sokak a dağıtaczz.
Eneee eltiler desem cok çakma olcak :))
Bilemedim ki ben :))
Grup LoRoTenTaAçılımı Loreenacı,Rockçı, Tencere Tavacı Bu nasıl
Aşure yapan arkadaşlar Allah kabul etisn de hani bize
Grup LoRoTenTaAçılımı Loreenacı,Rockçı, Tencere Tavacı Bu nasıl
Grup Inga da olabilirbunları yanyana koysak baya iyi bir akapella çıkar
yedim ben sizin için :)))
foto atardm ama atamıyorummmmmm canınız istemesinbgn diyet falan bitti :)
bu arada öyle çok sıkı diyette deildim ama 2 kilo werdimm çoook mutluyumm :) tabi bgn geri almadıysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?