• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyim canlarım nerden baktıysam şu 2li test hakkında bilği sahibi olayım dedim vay senmisin araştıran kızlar hiçbişeyi incelemeyin deli gömlegini giyecem sonunda en güzeli bu konuda cahil kalmak amanın neler yazıyor valla benim psikolojim bozuluyor okumayayım diyorum engel olamıyorum okuyorum kafayı yiyorum şubatın 8 de 2li test yapacak doktor banada ama acaba yaptırmsam mı?imdattttttttt birisi beni benden kurtarsın yada gömlegimi giydirsin:)))

Bana 2 gün önce yazdı doktor ikili testi ben ne ikilisini ne de üçlüsünü istemiyorum dedim.gereksiz diyemem tabiki ama saçma sapan risklerin çıkması neden beni 6 ay bunaltsın ki?hem elleri ayakları parmakları herşeyini gördüm ne olacak yani sağlıksız diye aldıracakmıyım asla...düşüncelerini tart ve bir karar ver.ben hiç düşünmedim bile sonuçta vazgeçmeyeceğim bir bebek.gerisi allaha kalmış canım benim.o öyle takdir ederse eğer , bende ömrümü adamakla yükümlüyüm ve aklıma bile takmıyorum

ıkılı testın ıcın cok sevndım cnm darısı yaptırıcak olan arkadsların ve bnm basıma ıns..yuzuk olayını ben yaptım donuo dıe sevnmıstm kız gcıo cnku gnlumden :) bu bılgıyı verdıgn ıcn tesekkurler cnm

saol canım, kan ve idrar sonuçlarımı alınca rahatlayacağım ancak. inşallah hepimiz sağlıcakla alacağız bebişlerimizi kucağımıza... yüzüğün de madem dönüyo bırak dönsün, ipi kısaltma :))

:8:wwoooww çok sert hatta ivana sert

emekteyim canım sen :52:
ankaradan cok kişi var yaaa maşallah angaralılaraaa:1:

angarada nüfus patlaması olacak herhalde :)
benim eşim de ankaralı ama biz zonguldakta oturuyoruz
sık sık gidiyoruz detaylı ultrasona da orda gideceğiz sanırım
çünkü burdaki doktorumuz rahatsızlandı
o zaman sizin bilgilerinize çok ihtiyacım olacak :)

slm.Ben hemen söliyim.eyüp ekinci (ekici de olabilir) en iyisidir.ama 250_300 civarı muayene .

[ı]sanmayacaksın o zaman. Bir dahakine, birine laf atmadan hesap sormadan önce emin olacaksın. [/ı]

ben hesap sormadım sanada kavga etmek ıcın yer aramana gerek yok.bol muhabbetler ben bundan snra yazmıcam burda kımseye ....kavga falan edıcek dılım zaten zor bı durum yasamısın gecmıs olsunda dedım allah bda yasatmasın sana ve boyle bı durumu hıckımseye..konuda uzayıp gder hıc geregı yok.hepınıze saglıklı hamılelıkler dılıyorum hayırlı dogumlar hoscakalın

kızlaaaar kendinize gelin.birbirimize dalaşmayı bırakalım bak ne güzel paylaşımlar yapıyoruz birimizin bilmediğini öbüründen öğreniyoruz.hem topiğimizi okuyan misafirlerimiz de var.lütfen sakin olun.bu günleri ilerde tatlı bir anı olarak hatırlayalım nolur....:40::40::40::40:

nasılsın annem yaa hic selam sabah yokk kuzum
nasılsınız miniğinlee:16:

iyiyiz çok şükür cucu topikte atraksiyon yapıyorduk senden nbr?

ben hesap sormadım sanada kavga etmek ıcın yer aramana gerek yok.bol muhabbetler ben bundan snra yazmıcam burda kımseye ....kavga falan edıcek dılım zaten zor bı durum yasamısın gecmıs olsunda dedım allah bda yasatmasın sana ve boyle bı durumu hıckımseye..konuda uzayıp gder hıc geregı yok.hepınıze saglıklı hamılelıkler dılıyorum hayırlı dogumlar hoscakalın

isabet olmuş canım güle güle sen bence bir derdim var topiğine transfer ol burda yaşadıklarını anlat hadi byeeee:10:

Son düzenleme:
benim bi arkadaşım tavuktan tiksinmezsen kızn olur demişti sen böyle deyince aklıma o geldi :)
ay ben tavuğu çok severim ama tiksindim bu sefer gerçi etten de tiksindim
hoş bir şeyi canım cekio yiyorum 2 gün sonra tiksiniyorum
ne olacak bu haller

bence aç face çünkü facedeki paylaşımlarda güzel oluyor. kesinlikle buluşalım biz diğer grubumuzla halen görüşüyoruz.

Sankim oğlan hissi daha baskın hani bulantılarım falan da pek yok diye beldi bir tahmin.Kızımda biraz ağır geçirmiştim bu dönemi.Ama Allahım hayırlısını versin 1 oğlum 1 kızım var ne olursa birisi çift olacak:1:Belli olmaz belki öbürü için de bir şeyler yaparız ilerde:40::40::40:

ay ne harikaaa biz de 3. düşünüyoruz tabi bu düşüncelerim bulantım olmadığı zamanlarda oluor
eşime göre hava hoş onun midesi bulanmıyor nası olsa

huhhuuu nasılsınız hatunlarrr?? kac gundur gıremıyordum dogru duzgun cok yogun ısler bu ara. ama yetısebıldıgım kadar okuyorum. unutulmayalım dıye bır yazayım dedımm keyıflerr hosedır ınsallahh:46:

Canım çok geçmiş olsun.Ben de oğluma hamileyken korkunç diş ağrısı çekmiştim.Herkes birşey söyledi hiçbiri işe yaramadı(karanfil,sarımsak,sirke-tuz karışımıyla gargara vs) her yolu denedim.Dr.da halimden anlamadı 14.haftadan önce çekemeyiz demişti.Ben de evde ne kadar parol minoset varsa hepsini bitirmiştim:46:Bir de bebe aspirini varya ondan birşey olmaz diye tablet tablet kullandım.Meğer o hamilelerde zararlıymış.Çok sonra öğrendim aspirinin kanı sulandırdığını:) 14.haftamın gelmesini sabırsızlıkla bekledin ama o gün geldiğinde ağrım sızım çoktaaan gitmişti.Siz siz olun hamileyken daha dikkatli olun üşütmemeye çalışın.Dişler için de dişlerinizi daha da sık fırçalayın.HEPİNİZE ÖPÜCÜKLER CANLARIM:48:

dişlerinizi daha da sık fırçalayın demişsin canım ama normalde günde 3 defa diş fırçalayan ben 2-3 günde bir fırçalar oldum, fırçayı ağzıma sokmamla beraber öğürmeye başlıyorum hatta kusuyorum :(( benim midemi çok fena bulandırıyor bu diş fırçalama işi, çok rahatsızım ama ne yapayım sakızla filan idare etmeye çalışıyorum :(

benim bi arkadaşım tavuktan tiksinmezsen kızn olur demişti sen böyle deyince aklıma o geldi :)
bence aç face çünkü facedeki paylaşımlarda güzel oluyor. kesinlikle buluşalım biz diğer grubumuzla halen görüşüyoruz.

yok canım ya facede acarsam orayada girerim hangi birine vakit ayırıyım:1:burası ve msn yetiyorr:34:ama görüşürüz tabee cok güzel olurrr:34:

Mesaj kutun da dolu sana da atılmıyo attığın da gelmedi kuzum. Neyse ziyani yok.. :34:

Amin. Çok sağolun. Allah kimseye kardeş acısıyla sınamasın. Böyle içimde, ciğerimin köşesinde hissettim o acıyı, ince ince kanadı sanki. O üç gün üç asır gibi geldi. Onu öyle görünce nefes alamadım yutkunamadım..

amin canım benim için yanmazmıııı ya o senin sen onun bi parcasısın Rabbim kimseye yaşatmasın ...beklemek cok zor birinden haber almadan beklemek ....
cok sükür simdi ii Rabbim bi daha yasatmasın kuzum

İyi diyelim iyi olalım canım..

Abim kalp krizi geçirdi maalesef bu genç yaşında. 3 gün yoğun bakımda kaldı. Şükürler olsun ki taburcu oldu. iyi şimdi. allah bizlere bağışladı. genç yaşta kötü sonuçlanıyo kalp krizleri bilirsin. ama şükür ki bizimle ve iyi.

Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın çok üzüldüm ama çok şükür ki atlatmış

selam kızlar ben 8 haftalık hamileyim doğal olarak cinsiyet daha belli değil fakat benim içimden hep erkek diye geçiyor öyle hissediyorum hatta elimi karnıma koyduğumda oğluşum diye seviyorum bianda ağzımdan çıkıyo :1: hep erkek isimleri araştırıyorum :) varmı benim gibi olan

dişlerinizi daha da sık fırçalayın demişsin canım ama normalde günde 3 defa diş fırçalayan ben 2-3 günde bir fırçalar oldum, fırçayı ağzıma sokmamla beraber öğürmeye başlıyorum hatta kusuyorum :(( benim midemi çok fena bulandırıyor bu diş fırçalama işi, çok rahatsızım ama ne yapayım sakızla filan idare etmeye çalışıyorum :(

Ya bu diş fırçalama işi benim de canımı sıkıyor eskiden de dişetlerim kanardı ama hamileliğimden beri acımasından kanamasından nefret ediyorum midem de bulanıyor fırçalamak istemiyorum. Dişçiye mi gitsem ne yapsam

isabet olmuş canım güle güle sen bence bir derdim var topiğine transfer ol burda yaşadıklarını anlat hadi byeeee:10:

cok atraksiyonluuu geciyor valla :1::1:olsun heyecan adrenalin iidir
bende ii valla göbişim hafiften pırtladıı sevip duruyom:1:manyağa bağladım:9:bulantılarımda gectiiii gelmesin bi daha cok mutluyumm ondan ötürüüü:32:

keske sana sorsaydım napıcamı cnm ya aafedersın bn senı dert olarak gormuorm tanımıyorum bıle senı.laf atmayı bırak sana byyyyyyyyyyy cnm

ay ne harikaaa biz de 3. düşünüyoruz tabi bu düşüncelerim bulantım olmadığı zamanlarda oluor
eşime göre hava hoş onun midesi bulanmıyor nası olsa

Aynen canım doğru söylüyorsun.Ama bunlar unutuluyor.Ta ki yeniden hamile kalana kadar:) sonra yine hatırladığında da zaten mecburen katlanıyorsun.Sonrasında yine unutuyorsun:49:

selam kızlar ben 8 haftalık hamileyim doğal olarak cinsiyet daha belli değil fakat benim içimden hep erkek diye geçiyor öyle hissediyorum hatta elimi karnıma koyduğumda oğluşum diye seviyorum bianda ağzımdan çıkıyo :1: hep erkek isimleri araştırıyorum :) varmı benim gibi olan

Canım eşimle ben de sürekli alican diye seviyoruz ben aslında kız istememe rağmen durum bu :) Hatta annemler falan herkes bebek nasıl diye değil de alican nasıl diye soruyorlar :1:

aaa ladycimmm şimdi okudum başına gelenleri çok üzüldüm canım Rabbim size bagıslamış abini :nazar: çok çok gecmıs olsun Allah bır daha boyle sınamasın sizi canımm

hayırlı olsun canım sağlıklı bi hamişlik geciririz hepimiz inş...
kiminin içine doğuyorr hayırlısı olsun sağlıklı olsun en önemlisi...
ama benim içime doğmuyoo doğsada söylemem bebişime haksızlık yapmak istemem....
ama babamızın içine erkek doğuyoor benim için sağlıklı hayırlı bi evlat olsun gerisi Rabbimin takdiri:16:

Back
X