- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.021
Herturlu krem var bizde bi kere suruyorum hafifletmeyince devamini getirmiyorum orda mi yanlis yapiyorum acaba saol bide dedigin gibi deneyeyim.
Oh afiyet olsun. 2 kilo baya iyi bence ben daha tartılmadım durumlar ne hiç bilmiyorum.
Grup LoRoTenTaAçılımı Loreenacı,Rockçı, Tencere Tavacı Bu nasıl
Grup Inga da olabilirbunları yanyana koysak baya iyi bir akapella çıkar
Olur olUr hepsi olur
Mozaik pasta bile olur
hayırlı geceler arkadaşlar bende bir aralar agustos annesi idim.tam bir sene önce s.a.t 20 kasımdı.daha sonra bebeğim gelişemedi.Allahın takdiri alamadım kucağıma.Allah sizin evlatlarınıza sağlık hayırlı ömür versin.bir senedir bakmıyordum ama bugün bir bakayım dedim 1 senedir uğraşyıorum tekrar bebeğim olmadı.bu ay nedense çok zor geldi. şuan çok duygulandım(Allah isteyipte olmayanlara sağlıcakla nasip etsin inşallah.sizde dualarınızı esirgemeyin.meleklerinize iyi bakın.Allaha emanet olun...
amiiiin saol canımAlLah gönlüne gore versin Canim hakkında hayırlısı olsun
Benim rock starım caglam incim dumanın senden daha guzel şarkısını cok sevdi :))
Ben ona söylüyorum kimseyi tanımadım ben senden daha guzel diye o da bana eşlik ediyor :))
Parme ya kızmazsan bişi dicem
Seni her gördüğümde yaşlı bi teyze girmiş topiğe zannediom
Hı diceksin ki sen hala hamile takılıon
Haklısın ben De değiştirmeliyim
HaHa ben onun farkında bile değilim :))
Değiştiririm tabi Canim ben gencecik kızım ayol :))
İşte ben de ondan şeetmiştim
SiMsilik bunla idare et tatlım buradaki avatarlar cok kötüymüş bir ara başka birşey yüklerim pc açınca :))
Bakalım uçağın içinde nasıl emzircem :)
Kalabalıkta bile kaşla göz arasında hiçbiyeri açılmadan emziren
kadınlara hayranım :) Ben ne zaman denesem haydeeeee foraaaa :))
Ehehhh
Telden de yüklesen olur
Ben de oğluşumun ayacıklarını koydum
Kizlar benim oglum kucaga alisti sanirim simdiye kadar gaz sancisi oldugu için sürekli kucagimizdaydi simdide kendi halinde 5dkka durmuyor kendime kahvalti bile kuramiyorum nasil alistiricam kendi halinde kalmayi sizinkiler nasil halisinda bile en fazla 15dkka oyalaniyo
hayırlı geceler arkadaşlar bende bir aralar agustos annesi idim.tam bir sene önce s.a.t 20 kasımdı.daha sonra bebeğim gelişemedi.Allahın takdiri alamadım kucağıma.Allah sizin evlatlarınıza sağlık hayırlı ömür versin.bir senedir bakmıyordum ama bugün bir bakayım dedim 1 senedir uğraşyıorum tekrar bebeğim olmadı.bu ay nedense çok zor geldi. şuan çok duygulandım(Allah isteyipte olmayanlara sağlıcakla nasip etsin inşallah.sizde dualarınızı esirgemeyin.meleklerinize iyi bakın.Allaha emanet olun...
Kizlar benim oglum kucaga alisti sanirim simdiye kadar gaz sancisi oldugu için sürekli kucagimizdaydi simdide kendi halinde 5dkka durmuyor kendime kahvalti bile kuramiyorum nasil alistiricam kendi halinde kalmayi sizinkiler nasil halisinda bile en fazla 15dkka oyalaniyo
Benim kızımda sürekli kucakta olmak, sürekli gezinip etrafa bakınmak istiyor. Acaba sadece bizimkiler mi böyle yoksa bu aylardaki diğer bebeklerde mi böyle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?