2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herturlu krem var bizde bi kere suruyorum hafifletmeyince devamini getirmiyorum orda mi yanlis yapiyorum acaba saol bide dedigin gibi deneyeyim.

ha bi de ben ıslak mendili yıkayıp iyice sıkıp kullanıyorum ... pamuk ve suyla silermiş gibi oluyor böyle yapınca mutlaka peçeteyle de ıslaklığı alıyorum sonra krem

hayırlı geceler arkadaşlar bende bir aralar agustos annesi idim.tam bir sene önce s.a.t 20 kasımdı.daha sonra bebeğim gelişemedi.Allahın takdiri alamadım kucağıma.Allah sizin evlatlarınıza sağlık hayırlı ömür versin.bir senedir bakmıyordum ama bugün bir bakayım dedim 1 senedir uğraşyıorum tekrar bebeğim olmadı.bu ay nedense çok zor geldi. şuan çok duygulandım(Allah isteyipte olmayanlara sağlıcakla nasip etsin inşallah.sizde dualarınızı esirgemeyin.meleklerinize iyi bakın.Allaha emanet olun...

AlLah gönlüne gore versin Canim hakkında hayırlısı olsun

Benim rock starım caglam incim dumanın senden daha guzel şarkısını cok sevdi :))

Ben ona söylüyorum kimseyi tanımadım ben senden daha guzel diye o da bana eşlik ediyor :))

Parme ya kızmazsan bişi dicem
Seni her gördüğümde yaşlı bi teyze girmiş topiğe zannediom
Hı diceksin ki sen hala hamile takılıon
Haklısın ben De değiştirmeliyim

Bakalım uçağın içinde nasıl emzircem :)
Kalabalıkta bile kaşla göz arasında hiçbiyeri açılmadan emziren
kadınlara hayranım :) Ben ne zaman denesem haydeeeee foraaaa :))

Selam,
Ben emzirme önlüğü kullanıyorum, büyük rahatlık gerçekten..
Bir de ben 50 günlükken uçağa binmek zorunda kaldım, iniş ve kalkışlarda emzirmeniz gerekiyor..Malesef ben döndükten sonra muayene sırasında kulağındaki basınç sonrasında doktorun uyarısıyla öğrendim..
Şimdiden iyi yolculuklar..

Benim kızımda sürekli kucakta olmak, sürekli gezinip etrafa bakınmak istiyor. Acaba sadece bizimkiler mi böyle yoksa bu aylardaki diğer bebeklerde mi böyle ?

Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin. İnşallah en kısa zamanda sizde alırsınız bebeğinizi kucağınıza.

Benim kızımda sürekli kucakta olmak, sürekli gezinip etrafa bakınmak istiyor. Acaba sadece bizimkiler mi böyle yoksa bu aylardaki diğer bebeklerde mi böyle ?

benim kızda aynı şekilde ilk aylar gazı var diye sürekli kucaktaydı şimdi de alıştı sanırım hep kucakta olmak istiyo ilgi istiyo hç yalnız kalmak istemiyo
oyun halısında vakit geçiriyo ama bazen onu bile istemediği oluyor
çok yoruluyorum hal böyle olunca da ama olsun onlar için her şeye değer
bu sorunu nasıl çözebiliriz tavsiyesi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…