2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eline saglık canım , cok guzel düşünmüşsün ve cokta iyi yapmissin
Mutlaka beğenirler, guzel günlerde kullansınlar , sagol paylaştığın icin

İnsallah en hayırlı zamanda Allah sizede nasip eder, hakkınızda hayırlısı olsun

ben ilk aylarda o kadar fazla almadım da noldu benimkide hep kucakta cnm sırtı yere gelmesin istio şimdi bide dönme çabalarımız var sırtüstü yatınca yan dönüp yüzüstü dönmeye çabalıo dönene kadarda basıo çığlığı,bide boynunu ultrason çektirdik geçen hafta çok ağladı ve böğürerek ağlamayı öğrendi nasıl yrtınıyor bi görseniz mecbur alıorum kucağıma boğazına zarar verio o denli,alır almaz sesi kesilio düzelir inşallah die umuyorum uyku bile kucakta bizim son 1 aydır,yüzü dışa dönük başı tam göğsümde dik vaziyette eee eee diyip uyutuyorum yatıp uyumak istemio benimde aklıma takılan haziranda işe başlıcam o zamana geçer bu huyları herhalde çünkü bakıcı benim kadar sabırlı olmaz.bide arkadaşlar hep emekleyince bırakır diolar ona güveniorum tam bi cadı benim kızım yani:))

Aynen ben de okudum kitabı canım. Çok faydalı bilgiler var herkese tavsiye ederim. Yazarına da allah rahmet eylesin iyi ki paylaşmış bilgilerini bizimle.

Kuzum ben kundaklamadan uyguluyorum sorun yaşamadım. Ama Barış en başından beri uykuda çok sorun yaşamayan, tracy hoggun deyimiyle melek bebekti.
Gerçi kitabında kundağı önerdiğini özellikle vurguluyor ama onsuz olmaz demiyor.

bu aradaa herkese günaydın kızlar kızım uyuyo benim kendime ayıracak vaktim kalmıo die 2 gündür erken kalkıorum bende ,çünkü ikranın uyuması 12yi buluyor yatırıorum ağlıo git emzir uyut gel bi daha ağlıo bidaha emzir gecem böle, akşamım günümde onla oynamakla geçio geçen oyun halısının içinde ben uyuyakalmışım o oynuor eşim geldi nasıl gülüyor tam tersi olması gerekmezmi die:)))

bencede cnm melek bebeklere uygulanacak yöntemler bunlar ben kızımı aslaaa kundak yapamıorum 1 aylıkken bile çırpınıyordu yan yatmayı sevmio yüzüstü yatırıp uygulayım dedim kafayı kaldırıp sağa sola çevirmekten yatağı yalamaktan yorulduda yine uyumadı:))) şimdi de belli bi yöntem yok ayakta,pusette memede,ama genelde oturur vaziyette bende oda ,kucakta uyuyor ben oturuorum oda kucağımda göğsümde başı ee ee diorum bazen masaj yapıorum alnına falan bazen ağlıo hafif sağa sola gidip gelio sallıorum öle uyuyo.

Cnm ben hatirladm seni topigin ilk zamanlarindan...allahm ins sanadacnasip etsn en kisa zamanda dualarim seninle

Bu oğlan çok tatlı Sulozcum cin gibi bakiyor maşallah...

Hoşgeldin panpa :))

Yapma bunu yapma bunuuuuuuu

Çok geçmiş olsun canım
Bizim Barış da canı isteyince dönüyor. Daha ben babasına söylemedim döndüğünü, yarım dönüyor yakindir dedim kendi görüp sevinsin diye ama eşşek sıpası oğlum inatla akşamları dönmüyor

Geçmiş olsun canım. Bende koltuk altında bezeler, göğsümde kitle, ve emzirirken sıcak basması oluyordu. Aşırı terliyordum. 1 hafta 10 gün falan sağarak ve çok emzirerek (zaten o dönem bebekler çok emiyor) banyoda masaj yaparak çözdüm. Sezaryenden dolayı antibiyotik de kullaniyodum o da enfeksiyonu önledi sanirim.
Doktoruma ve hastanedeki ebelere de sormustum hiç üstünde durmadılar. Ama ben hiç ateşlenmedim belki de antibiyotkten.

Oyyyy nefret!
Face'te paylaştım hemen aynı dertten muzdarip olanlar şak diye beğendi. Of allah kurtarsın ne diyeyim :)))

Kedicij sen de ameliyat izin icin silikon krem sipariş etmiştin. Nasil ne durumda izin ? Benim ki nerdeyse gecmek üzere ufak bir çizgi kaldı kirmizi sadece

Canım parmem unutmamış
O ara kuruluk ve kaşıntı oluyordu doktorumun verdiği merhemi kullanıyodum. Geçsin de bana şu kremi al diye eşime havale ettim sonra ikimiz de unuttuk. Geçenlerde aklıma geldi bu sefer de adını hatirlayamadim. Sen internetten mi sipariş verdin yoksa eczaneden mi aldın? Artık ben de kullanıcam geç bile kaldım oyalandım çok: (

Canım kusura bakma ama, daha kendi sorumluluğunun farkina varamamış, bir de tek başına bebekle uğraşan ve çocuk kalmış eşine kendini beğensirmeye çalışan senin gibi hoş bir eşi olup da hâlâ yok aldatirim bilmem be diyen adamı insan yerine koymam ben.
Dolduruşa getirmiş gibi olmıyım ama yazmadan geçemedim. Biz alttan aldıkça bunlar kuduruyo. Ayrıca da sen haklısın neden alttan alıyorsun ki?

az önce Arda nın yüzüne dokundum biraz sıcak gibi geldi. ölçtüm 37.6 kendi kendime düşürmeye mi çalışayım yoksa doktora götüreyim mi hemen niye çıktı ki şimdi ateşi birdenbire (

Geçmiş olsun canım nasıl oldu kuzumuz?

Arada tatlı sert atışsanız da gene de bilgilerinizden faydalandım ikinize de teşekkür ederim fıstıklar

Oyy evde sotedeymişler ve oradan cikmislar kanimcaaaaa

Eczaneden aldım hala bitmedi :))ufacık tüp aslında gerçi maalesef bazı gunler sürmeyi ihmal ediyorum ama cok az sürüldüğü icin uzun sürüyor

Mama veren anneler bir bakar mısınız ??? Kutunun üstünde misal 120 cc suya 4 kaşık diyor o zaman 140 cc ye çıkıyor toplamda biz bunu 120 olarak mı 140 olarak mı hsplayacağız ??

Canim mamanin uzerinde onerilen sut miktari diyor. Hesaplamada yapmis. 90ml su arti mama icilmeye hazir sut miktari 100ml diyor. Toplami olan 140ml alinacak. Zaten orda yazan olcude hicbir zaman icemiyorlar. Siniri gecmez canim. Bende 120ml veriyorum. 3saat tok tutuyor.

Kuzum gündüz daha sık emzirirsin. Gece uyusun bırak. Acıksa zaten uyanır. Sütüm az geliyor bazı günler, ve o gece 4 gibi mutlaka uyanıyor Barış ki uykuda sorunumuz yok bizim.
Doktorumuz bizim de kilo alımımızı az bulmuştu gündüz daha sık emzirdim ben. 11 gün oldu ve 300gram aldı şimdiden. Kıyafetleri düş 200 olsun hadi.

Canım hemşireyi degil doktoru dinle bence
Ac olan cocuk uyumaz , o ilk doğduğu günler oluyor

Katıldım sana süper anne :))

kızlaaaar bende ağustos annesiyim arada takip ediyordum sizi ama yeni yazma fırsatı buldum bu da benim minnoş kızım 3buçuk aylık tam şu anda Eki Görüntüle 866375

Hoşgeldin, çok tatliymis bebişin :))

Oyy sevindim canım hadi geçmiş olsun...

Biz de seni öperiz dünya tatlısı :))))

Sizin pisik gecti mi? Bizimde tum onlemlere ragmen kotu durumda?ne yaptigini sorcaktim. Hematen filan kullandim ama hafiflemedi bile (

S
Tuhaf ama, ben pişik önleme kremlerini bıraktım ve bir daha hiç pişik olmadık biz.
Bu öneriyi de doktor olan kayınbiraderim sunmuştu ve işe yaradı.

Evet hatirliyorum okumustum ve bende surmedim sorunsuz gidiyorduk biranda yine hortladi maalesef

Allah gönlüne göre versin canım hayırlısı olsun senin için...

Eczaneden aldım hala bitmedi :))ufacık tüp aslında gerçi maalesef bazı gunler sürmeyi ihmal ediyorum ama cok az sürüldüğü icin uzun sürüyor

Netten alsam acaba orijinali gelir mi? Guvendiğim bi site var, orda o krem yoktu. Bizim eczanede de bulamamıştım. Ben biraz daha araştırayım onu.

Evet hatirliyorum okumustum ve bende surmedim sorunsuz gidiyorduk biranda yine hortladi maalesef

Hay allah üzüldüm canım geçmiş olsun.
Bepantol gecirmedi mi denedin mi?

Bikac krem denedim bugun bepantol surmeye basladim umarim gecer yaa aci belirtisi yok ama gordukce cok uzuluyorum icim gidiyo

Sizin pisik gecti mi? Bizimde tum onlemlere ragmen kotu durumda?ne yaptigini sorcaktim. Hematen filan kullandim ama hafiflemedi bile (

canım benim kızın pişiğinden kan akmaya başlamıştı artık. doktora götüreceğim gün eniştemin çocuk doktorunun yanında çalıştığı aklıma geldi. onu aradım.. TRAVAZOL diye bir krem söyledi. sadece sabah akşam sürüceksin dedi. hametanı her alt açışında sürüceksin dedi. yatak koruyu aldım.. travazolu sürdüğümde onu altına yayıp altını açık bıraktım sabah akşam. sürekli hava aldı. 2. gün iyileşme başladı. 3. gün hiç birşeyi kalmadı..

Fundacm ardann iyi olmasina sevndim gcmis olsun hsta olmasn kuzucklar...hera nasi bi tatlilik o ole masallah isirasm geldi yanaklari...

Kuzum o yanaklarin hali ne oyle. Masallah sana.

maşllh sanaa godikkk.. çokk tatlıı bişysnn sennn..

derin de sinrr oluyr hep uyanıyrrr. amaa artk erknden öldüryrzzz :)

teşekkür ederiz teyzeleri. aslında yanaklarımız pekte ısırmalık değil ama nedense fotoda öle çıkmış

cnm ben 2gündür (bgn 3 olucak) 3 saate çıkarttım oyalaya oyalaya ama şöyle bi sorun var 2 gecedir sık uyanıp sık emmek istiyo, gözü kapalı mızırdanıyo, emziği atıyo, 10 dk emip uyuyo, 2 gecedir saat başı yada bi buçuk saate bi uyandım yorgunum inş. gece uykumuz yine eski haline döner. (2 geceden önce 3 saat 2,5saate bi emip uyuyodu hiç sorunumuz yoktu kaç haftadır.) şimdi nie böle oldu anlayamadım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…