- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.061
Eczaneden aldım hala bitmedi :))ufacık tüp aslında gerçi maalesef bazı gunler sürmeyi ihmal ediyorum ama cok az sürüldüğü icin uzun sürüyor
Daha once acikladin mi bilmiyorum ama meshur surahi teyzenin kendi evi yok mu? Yoksa donusumlu ogullarinda mi kaliyor?
Bikac krem denedim bugun bepantol surmeye basladim umarim gecer yaa aci belirtisi yok ama gordukce cok uzuluyorum icim gidiyo
İsmi neydi parmecim??
oğluyla kalıyordu yıllardır...en sonunda oğlu bıktı, bize patlattı
birkaç aylığına diye gönderdi ama artık almaya niyeti yok
Selam arkadaslar tracy hogg un kitabini okuyorum . 3-4 ay arasi bebekler icin verdigi tabloda aksam 7 de yatis, 23de beslenme ve yatip sabah 7 de uyanmaktan bahsediyor. Allah askina var mi boyle bisi. Bir bebek bu kadar ac kalabilir mi? Avanak gibi dun gece denemeye kalkistim. Mahvoldu aglamaktan ve ben pes ettim cok pismanimmm
Selam arkadaslar tracy hogg un kitabini okuyorum . 3-4 ay arasi bebekler icin verdigi tabloda aksam 7 de yatis, 23de beslenme ve yatip sabah 7 de uyanmaktan bahsediyor. Allah askina var mi boyle bisi. Bir bebek bu kadar ac kalabilir mi? Avanak gibi dun gece denemeye kalkistim. Mahvoldu aglamaktan ve ben pes ettim cok pismanimmm
maşallah canım tombul sosis olmus bu :)Eki Görüntüle 866388 merhaba teyzelerim... annem sizi çok özledi.. sizi görmememe rağmen burdaki kardeşlerimin adını bile biliyorum. sürekli sizden bahsediyor.. evde sürekli olarak 3 haftadır yatılı misafir olduğu için buraya giremiyor.. inş en yakın zamanda buraya gelip sizinle hasret giderirkardeşlerimi öperim
Altın kızlarParmiş gelsin beya oynasınlar kızancıklarSelimle Arduşun grup ismi belli bacanaklar Kızlara da siz bulun
Canımm teşekkür ederimmmBu oğlan çok tatlı Sulozcum cin gibi bakiyor maşallah...
Günaydınn dünüş. Biz yeni uyandık daha.. Selim hareketli bir gece geçirtti bana. Saat başı kalkıp 15 er dk emip uyudu. Yat kalk salak gibi oldum valla 7 ye kadar. Düz çizgide yürü desen yürüyememgünaydın güzel bir gün olsun hepimiz için inş
kahvaltı ettik ,mutfağı topladım kızımda beni izledi hem sohbet ettik hem toparladım şimdide uyutuyorum
Eki Görüntüle 866388 merhaba teyzelerim... annem sizi çok özledi.. sizi görmememe rağmen burdaki kardeşlerimin adını bile biliyorum. sürekli sizden bahsediyor.. evde sürekli olarak 3 haftadır yatılı misafir olduğu için buraya giremiyor.. inş en yakın zamanda buraya gelip sizinle hasret giderirkardeşlerimi öperim
Sen Annesisin en iyi dilinden sen anlarsın boşver kitabı :)
Kızlar oğlum tv e çok fena bakıyor gözünü kırpmıyor o derecesizinkiler ne alemde ? hiç mi seyrettirmeyeyim yoksa arada baktırayım mı dicem ama tv akşamları genellikle açık ve salondayken gözü hep orda :)
Teşekkür ederim cnm ben de öyle düşünmüştüm önerilen süt miktarı tutmuyor yoksa diğer şekilde. Allah tan ilaç kullanmayı bıraktım bugün anne stüne döneceğiz inşallah.Canim mamanin uzerinde onerilen sut miktari diyor. Hesaplamada yapmis. 90ml su arti mama icilmeye hazir sut miktari 100ml diyor. Toplami olan 140ml alinacak. Zaten orda yazan olcude hicbir zaman icemiyorlar. Siniri gecmez canim. Bende 120ml veriyorum. 3saat tok tutuyor.
Elif te uykuya dalmakta zorlanmıyor ama sadece sallanacak uyuyacak kendi kendine çok nadir dalıyor bu sallama illetinden kurtulmam lazım ben de alayım şu kitabı en iyisiAynen ben de okudum kitabı canım. Çok faydalı bilgiler var herkese tavsiye ederim. Yazarına da allah rahmet eylesin iyi ki paylaşmış bilgilerini bizimle.
Kuzum ben kundaklamadan uyguluyorum sorun yaşamadım. Ama Barış en başından beri uykuda çok sorun yaşamayan, tracy hoggun deyimiyle melek bebekti.
Gerçi kitabında kundağı önerdiğini özellikle vurguluyor ama onsuz olmaz demiyor.
Sen Annesisin en iyi dilinden sen anlarsın boşver kitabı :)
Kızlar oğlum tv e çok fena bakıyor gözünü kırpmıyor o derecesizinkiler ne alemde ? hiç mi seyrettirmeyeyim yoksa arada baktırayım mı dicem ama tv akşamları genellikle açık ve salondayken gözü hep orda :)
maşallah canım tombul sosis olmus bu :)
Altın kızlar
Canımm teşekkür ederimmm
Günaydınn dünüş. Biz yeni uyandık daha.. Selim hareketli bir gece geçirtti bana. Saat başı kalkıp 15 er dk emip uyudu. Yat kalk salak gibi oldum valla 7 ye kadar. Düz çizgide yürü desen yürüyemem
mrbbb yatılı misafir mii:18::18:maşallah cnm Allah kolaylık versin..bitmedi şu misafirler diodum ama sennki yatılıymış sustum ben:26:
ay kuzucuukk sen ne şekersin ölee..maşallah yaa koca kız olmuş cnm.allah nazardan korusun..
cnm o kadar aç kalamazlar anne sütü alanlar, mamacıları bilmem de..bnde okuyorum geneli güzel ama bazıları imkansız sanki..
çookk bakıyolar cnm sorma, bnm ufaklıda öle nasıl dikkat kesiliyo hemde..ağlıyosa susuyo, yönünü çeviriyorum anakucağındaysa, kucaktaysa ben dönüyorum, koltukta yatıyosa da yer değiştiriyorum. çok zararlı dil ve zihin gelişimi için ekranda görüntüler çk hızlı değişiyo şu an onlara göre..
bnm oğluşumdanda günaydın sizee..Eki Görüntüle 866989 ama resim sonrası uyudu paşam bende az uzanacağım hazır fırsat bulmuşken evi toplamam da lazım
Çook tatlısın küçük adammbnm oğluşumdanda günaydın sizee..Eki Görüntüle 866989 ama resim sonrası uyudu paşam bende az uzanacağım hazır fırsat bulmuşken evi toplamam da lazım
Valla bilmiyırum canım ya normalde 2 kere kalkıyordu o da inşallah dün geceki tek seferlik bişydir :26: Maşallah benim gelinde çok uykucuymuş totonu kaşı dünüşaltın kızlar mı iyimişş valla dünüş
aaa neden böyle yaptı damadım uyku düzeni iyiydii neden huzursuzdukiii uykusuzluk beter bişiyy yaduruda dün akşam 8 de uyudu 12:30 emzirdim bende 11 i geçiyodu uyuduğumda sonra 5:20 de uyuandı bikaç pumpumdan sonra kaka yaptı sonra emzirdim doymadı mama verdik bide tekrar dalması 6 yı geçti 7:30 tam olarak uyandık yeni günee:)ama ben yinede uykusuzum vallabıraksalar 3 gün 3 gece uyurum
mrbbb yatılı misafir mii:18::18:maşallah cnm Allah kolaylık versin..bitmedi şu misafirler diodum ama sennki yatılıymış sustum ben:26:
ay kuzucuukk sen ne şekersin ölee..maşallah yaa koca kız olmuş cnm.allah nazardan korusun..
cnm o kadar aç kalamazlar anne sütü alanlar, mamacıları bilmem de..bnde okuyorum geneli güzel ama bazıları imkansız sanki..
çookk bakıyolar cnm sorma, bnm ufaklıda öle nasıl dikkat kesiliyo hemde..ağlıyosa susuyo, yönünü çeviriyorum anakucağındaysa, kucaktaysa ben dönüyorum, koltukta yatıyosa da yer değiştiriyorum. çok zararlı dil ve zihin gelişimi için ekranda görüntüler çk hızlı değişiyo şu an onlara göre..
bnm oğluşumdanda günaydın sizee..Eki Görüntüle 866989 ama resim sonrası uyudu paşam bende az uzanacağım hazır fırsat bulmuşken evi toplamam da lazım
Teşekkür ederim cnm ben de öyle düşünmüştüm önerilen süt miktarı tutmuyor yoksa diğer şekilde. Allah tan ilaç kullanmayı bıraktım bugün anne stüne döneceğiz inşallah.
Elif te uykuya dalmakta zorlanmıyor ama sadece sallanacak uyuyacak kendi kendine çok nadir dalıyor bu sallama illetinden kurtulmam lazım ben de alayım şu kitabı en iyisi
Heh aynı bebiş modeli benimki aleni supernatural izleyip dean çıkınca gülümsüyor yahu :)) tv ye baktırmayın diyorlar ama mecbur kalıyorumbazen oyalamak için. Eşim HD kanal aç dedi ne faydasıolur bilmiyorum ana HD izliyoruz bebişle :))
Çook tatlısın küçük adamm
Valla bilmiyırum canım ya normalde 2 kere kalkıyordu o da inşallah dün geceki tek seferlik bişydir :26: Maşallah benim gelinde çok uykucuymuş totonu kaşı dünüşNormalde mama veriyormuydun sen, birde doymadıgını nsıl anlıyırsun cnm
Anladım canım, doğru söylüyorsun bir damlası bile ne kadar faydalı anne sütünün. Bende cumartesi doktora götüeceğim. bakalım ek gıdaya başlayacak mıyız bu ayinş dünüş bi seferliktir o naz yapmış sana
ne bilim bazen çok uykucu bazen değil genel olarak fena diil kaşıdım popişimiii
veriyorum canım ya benim sütüm inanılmaz azaldı napsam eskisi gibi çoğalmıyoo ne incir suyu kaldı rezene ısırgan ayva yok hele bu reglden sonra dahada azaldı sankiihiç yoktan iyidir diyorum tabi hiç içmemesinden
valla canım nasıl anlıyorum memeyi bırakıyo zaten süt bitince ağlarsa anlıyorum ağlamazsa doymuş oluyo aranmıyoo o şekilde yuvarlanıp gidiyoss
inş dünüş bi seferliktir o naz yapmış sana
ne bilim bazen çok uykucu bazen değil genel olarak fena diil kaşıdım popişimiii
veriyorum canım ya benim sütüm inanılmaz azaldı napsam eskisi gibi çoğalmıyoo ne incir suyu kaldı rezene ısırgan ayva yok hele bu reglden sonra dahada azaldı sankiihiç yoktan iyidir diyorum tabi hiç içmemesinden
valla canım nasıl anlıyorum memeyi bırakıyo zaten süt bitince ağlarsa anlıyorum ağlamazsa doymuş oluyo aranmıyoo o şekilde yuvarlanıp gidiyoss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?