2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam arkadaslar tracy hogg un kitabini okuyorum . 3-4 ay arasi bebekler icin verdigi tabloda aksam 7 de yatis, 23de beslenme ve yatip sabah 7 de uyanmaktan bahsediyor. Allah askina var mi boyle bisi. Bir bebek bu kadar ac kalabilir mi? Avanak gibi dun gece denemeye kalkistim. Mahvoldu aglamaktan ve ben pes ettim cok pismanimmm

günaydın güzel bir gün olsun hepimiz için inş
kahvaltı ettik ,mutfağı topladım kızımda beni izledi hem sohbet ettik hem toparladım şimdide uyutuyorum

Sen Annesisin en iyi dilinden sen anlarsın boşver kitabı :)

Kızlar oğlum tv e çok fena bakıyor gözünü kırpmıyor o derece sizinkiler ne alemde ? hiç mi seyrettirmeyeyim yoksa arada baktırayım mı dicem ama tv akşamları genellikle açık ve salondayken gözü hep orda :)

Cnm her bebek frklidir istekleride farklidir..bna su yontem bu yontem tuhaf geliyo bebegi bi kalibs sokmaya gerek yok robot gbi..bi sure snra kendi duzenlerini bulurlar zaten..bnm fikrim bu

maşallah canım tombul sosis olmus bu :)
Parmiş gelsin beya oynasınlar kızancıklar Selimle Arduşun grup ismi belli bacanaklar Kızlara da siz bulun
Altın kızlar
Bu oğlan çok tatlı Sulozcum cin gibi bakiyor maşallah...
Canımm teşekkür ederimmm
günaydın güzel bir gün olsun hepimiz için inş
kahvaltı ettik ,mutfağı topladım kızımda beni izledi hem sohbet ettik hem toparladım şimdide uyutuyorum
Günaydınn dünüş. Biz yeni uyandık daha.. Selim hareketli bir gece geçirtti bana. Saat başı kalkıp 15 er dk emip uyudu. Yat kalk salak gibi oldum valla 7 ye kadar. Düz çizgide yürü desen yürüyemem

mrbbb yatılı misafir mii:18::18:maşallah cnm Allah kolaylık versin..bitmedi şu misafirler diodum ama sennki yatılıymış sustum ben:26:
ay kuzucuukk sen ne şekersin ölee..maşallah yaa koca kız olmuş cnm.allah nazardan korusun..

cnm o kadar aç kalamazlar anne sütü alanlar, mamacıları bilmem de..bnde okuyorum geneli güzel ama bazıları imkansız sanki..

çookk bakıyolar cnm sorma, bnm ufaklıda öle nasıl dikkat kesiliyo hemde..ağlıyosa susuyo, yönünü çeviriyorum anakucağındaysa, kucaktaysa ben dönüyorum, koltukta yatıyosa da yer değiştiriyorum. çok zararlı dil ve zihin gelişimi için ekranda görüntüler çk hızlı değişiyo şu an onlara göre..

bnm oğluşumdanda günaydın sizee.. ama resim sonrası uyudu paşam bende az uzanacağım hazır fırsat bulmuşken evi toplamam da lazım

Teşekkür ederim cnm ben de öyle düşünmüştüm önerilen süt miktarı tutmuyor yoksa diğer şekilde. Allah tan ilaç kullanmayı bıraktım bugün anne stüne döneceğiz inşallah.
Elif te uykuya dalmakta zorlanmıyor ama sadece sallanacak uyuyacak kendi kendine çok nadir dalıyor bu sallama illetinden kurtulmam lazım ben de alayım şu kitabı en iyisi

Heh aynı bebiş modeli benimki aleni supernatural izleyip dean çıkınca gülümsüyor yahu :)) tv ye baktırmayın diyorlar ama mecbur kalıyorumbazen oyalamak için. Eşim HD kanal aç dedi ne faydasıolur bilmiyorum ana HD izliyoruz bebişle :))

altın kızlar mı iyimişş valla dünüş
aaa neden böyle yaptı damadım uyku düzeni iyiydii neden huzursuzdukiii uykusuzluk beter bişiyy ya duruda dün akşam 8 de uyudu 12:30 emzirdim bende 11 i geçiyodu uyuduğumda sonra 5:20 de uyuandı bikaç pumpumdan sonra kaka yaptı sonra emzirdim doymadı mama verdik bide tekrar dalması 6 yı geçti 7:30 tam olarak uyandık yeni günee:)ama ben yinede uykusuzum vallabıraksalar 3 gün 3 gece uyurum

ay masallah ogluna chenn'cim op benim icin uyaninca

bnm oğluşumdanda günaydın sizee..Eki Görüntüle 866989 ama resim sonrası uyudu paşam bende az uzanacağım hazır fırsat bulmuşken evi toplamam da lazım
Çook tatlısın küçük adamm
Valla bilmiyırum canım ya normalde 2 kere kalkıyordu o da inşallah dün geceki tek seferlik bişydir :26: Maşallah benim gelinde çok uykucuymuş totonu kaşı dünüş Normalde mama veriyormuydun sen, birde doymadıgını nsıl anlıyırsun cnm

günaydın şekercik:)annesi dinlensin diye fırsatta tanırmışş ohh uyu dinlen cnm iş bitmiyoo her gün yap hergün aynıevde bere takıyomusunuz hala ben hiç takmıyom kızım zaten sıkılmalııilla o ahenkle dans eden saçlarını savurcak tepeside havadakomedi kızım benim

Med'cim senin oglun dean'e guluyor ben de castiel'e guluyorum. anladin sen onu :))))

inş dünüş bi seferliktir o naz yapmış sana
ne bilim bazen çok uykucu bazen değil genel olarak fena diil kaşıdım popişimiii
veriyorum canım ya benim sütüm inanılmaz azaldı napsam eskisi gibi çoğalmıyoo ne incir suyu kaldı rezene ısırgan ayva yok hele bu reglden sonra dahada azaldı sankiihiç yoktan iyidir diyorum tabi hiç içmemesinden
valla canım nasıl anlıyorum memeyi bırakıyo zaten süt bitince ağlarsa anlıyorum ağlamazsa doymuş oluyo aranmıyoo o şekilde yuvarlanıp gidiyoss

Anladım canım, doğru söylüyorsun bir damlası bile ne kadar faydalı anne sütünün. Bende cumartesi doktora götüeceğim. bakalım ek gıdaya başlayacak mıyız bu ay

Günaydın kızlar. Daha yeni kalktık :) İdoş sabahın 6sında gülücükler agular eşliğinde uyandırdı beni, sonra babası uyandı agulaştılar koklaştılar babasıyla., sonra emiştik filan ve saat 7.30 civarı dönme seansımız başladı ve 9 a kadar emekleme çalışmalarımız Ay nerden de öğrendi dönmeyi, dönüyo emeklemeye çalışıyo gidemedikçe sinir oluyo sürekli mızırdıyo. Gerçi biraz biraz gidiyo da hanfendiyi o kesmiyo daha hızlı gidecekmiş Hırsını bi görseniz gülmekten ölürsünüz. İyice emekleyene kadar yandım ben. Sussun diye sırt üstü çeviriyorum anında dönüp emeklemeye çalışıyo Sonra 9 da yoruldu bereket de biraz yatıp uyuduk ve şimdi kalktık, kahvaltı aşamasında da geçmişe bakarım :)))

Cnm bn her sagmada toplam 200 flan sagyodum..dun gcede 240 sagdim...sabah toplamda 80 anca cikti..ilk sulu sur coktu ama o beslemiyo..noldu bi gcede anlamadim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…