- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.261
Kurabiyeler cok guzel İlker Ali onlardan da guzel
Chennn çok tatlı senin bızdık oğlun!
Canım benim oğlum akşam 8 sabah 6 uyuyor. Gün içinde iyi emmemişse 4 gibi kendisi uyanıyor emzirip yatiriyorum daliyor hemen. 3 aydan beri böyleyiz.
Zararlıymış ben hiç açmıyorum. Akşam eşimle leylayla mecnunu izliyoruz o ara uyaniksa sırtını ceviriyoruz zaten uyku saatine yakın oluyor emip uyuyor.
Gittiğimiz yerlerde de kapatmalarini rica ediyorum yok izliyorlarsa gene arkasini ceviriyorum. Şimdilik kucaktalar kolay şu an ama emeklerken yürürken zor olacak...
Hahahaha
Ben de kel kalacam çok dökülüyor benim de(
Bi serum var evde eşime almıştım ama emzirirken ve hamileyken kullanmayın yazıyor.
kız benim tabirim saklı cennet3 dağ arasında kalmış bi ova önü deniz
aynen huriler yanımızdayken bize heryer cennet:)Eki Görüntüle 867110 Eki Görüntüle 867111 Eki Görüntüle 867112 Eki Görüntüle 867113 Eki Görüntüle 867114 işte turanköyden bikaçkare
Allah kabul etsin canım.. maşallah oğluşun çok tatlıı :)
bencede canım içine nasıl siniyosa öle yap tabi sabahtan akşama karşısına oturtcak değiliz ama aynı odada açık olsa arada baksa sorun olcağını sanmıyorum çokta inceleyince boku çıkıyorrr
ayy evet susam sokağı en sevdiğimmm karakter kurabiye canavarıydııedi büdü minik kuş ayy ne günlerdiii
Heh efferim
Atakent 4. Etap
Beklerim
Kizlar bi suredir eve temizlige yasli bi teyze geliyo ama herseye karisiyo yaa kaynana gibi! Durmadan sen cok yanlis yapiosun oyle diil boyle filan diyo hayir isine baksana diye yerslicrm ayip olcak. Bugun de laf arasinda ama sen cocuklatum vakti geciriyosun cok yanlis yapiosun dedi yine. Dayanamadim ben de herkesin bi buyutme sekli var ben de kendi cocugumu boyle buyutorum ben dogurdum benim cocugum o dedim. Yaani haklisin ama filan diye lafi gecistirmeye calisiyo sonradan da. Uyutmama karisir oyun oynamama karisir tovbe yaaaaa
Ek: ha bi de aksam cikarken esim daha gelmemisti eve, diyo ki eee babaniz gelmedi. Gelir daha dedim. Ulan sana ne!
Bence o uygulamalar melek bebekler icin , canavarlara sökmüyor pekSelam arkadaslar tracy hogg un kitabini okuyorum . 3-4 ay arasi bebekler icin verdigi tabloda aksam 7 de yatis, 23de beslenme ve yatip sabah 7 de uyanmaktan bahsediyor. Allah askina var mi boyle bisi. Bir bebek bu kadar ac kalabilir mi? Avanak gibi dun gece denemeye kalkistim. Mahvoldu aglamaktan ve ben pes ettim cok pismanimmm
Med cim HD benim bile gözümü yoruyor , bebeğe zararlı olmasın canım yaTeşekkür ederim cnm ben de öyle düşünmüştüm önerilen süt miktarı tutmuyor yoksa diğer şekilde. Allah tan ilaç kullanmayı bıraktım bugün anne stüne döneceğiz inşallah.
Heh aynı bebiş modeli benimki aleni supernatural izleyip dean çıkınca gülümsüyor yahu :)) tv ye baktırmayın diyorlar ama mecbur kalıyorumbazen oyalamak için. Eşim HD kanal aç dedi ne faydasıolur bilmiyorum ana HD izliyoruz bebişle :))
Off canim sorma her yer sac artik kendimden tiskindim oğlumun uzerinden surekli sac topluyorum surekli bagli hicte acmiyorun yakinda kel kalicam diye korkuyorum gecen gun birisi boxcin galiba dogum sonrasi dokulen saçlar icin sampuan cikarmis bnde ona bakicaktim
Bioxcin femina hamilelik sonrasi bakim sampuani kullanan var mi ?
Al işte cucum bi örnek daha. Adam 3 yaşında sökmüş bi de. Eeee canlı kanıt hep bunlar. Valla baby tvde de çok eğitici şeyler var. Kaçırmamak lazım bence. Ben yasağı kaldırıyorum İdoşa bakalım nolcak. Risk budur
Evet ya benim bahsettiğim kız da baya zeki :) Ben artislik yaptım burda duyduğumu satıyım dedim 3 boyut bilmemne meselesi. Kadın öyle diyince apışıp kaldım
Aynen canım ben de burdan duydum zararlı olduğunu :) Önüne açıp akşama kadar oturtmak hakikaten zararlıdır konuşma geriliği falan yapıyor onu biliyorum ama 1 dakika bile bakmamalıyı burdan duymuştum :)
Bence burdaki birçok anne aynı şekilde okumayı, sayı saymayı falan susam sokağından öğrenmiştir :))
Kizlar bi suredir eve temizlige yasli bi teyze geliyo ama herseye karisiyo yaa kaynana gibi! Durmadan sen cok yanlis yapiosun oyle diil boyle filan diyo hayir isine baksana diye yerslicrm ayip olcak. Bugun de laf arasinda ama sen cocuklatum vakti geciriyosun cok yanlis yapiosun dedi yine. Dayanamadim ben de herkesin bi buyutme sekli var ben de kendi cocugumu boyle buyutorum ben dogurdum benim cocugum o dedim. Yaani haklisin ama filan diye lafi gecistirmeye calisiyo sonradan da. Uyutmama karisir oyun oynamama karisir tovbe yaaaaa
Ek: ha bi de aksam cikarken esim daha gelmemisti eve, diyo ki eee babaniz gelmedi. Gelir daha dedim. Ulan sana ne!
Allah İyiliğini versin kedicik acik adres verseydin bari :))
Canım yaaa Deniz Mavi'yi bir oturtsam önüne acayip izlicek.. Şimdiden tvde ne varsa gözü takılıp kalıyo, bir de baby tv falan açsam ne olur acaba..
Bir denemek istedim şu an senden cesaret alıp.. Hadi bakalım Allah sonumuzu hayır etsin...
Deli midir nedir? Uyuz olurum haddini bilmeyen insana. Olumsuzlukla beslenir böyleleri. Aman sakın sıkma canını, ben olsam bu tarz konuşmalardan hoşlanmadığımı açık açık söylerdim. Allah sabır versin...
Heh efferim
Atakent 4. Etap
Beklerim
Daha açık nasıl belli edebilirim davetimi bilemedim
Ay Vasfiye o yaaaa
Canım seninki yine iyiymiş. Hamileyken bana diyo ki eski hanımı o iş yaparken tozları alıyomuş ben almıyomuşumEvi derleyip topluyodum, bir tane bulaşık ellemiyodu ve her öğlen önüne sofra kurup kaldırıyodum bi de hamile bi kadından toz almasını bekliyodu Bi de aldığım deterjanları beğenmiyodu eski hanımı hep onun sattığı ürünlerden alıyomuş Bir ıslak mendili 20 liraya satıyodu deterjanları sen düşün artık katışıksızmış adını bile hatırlamadığım bi marka reklamları yok öyle elden pazarlama
Daha açık nasıl belli edebilirim davetimi bilemedim
Ay Vasfiye o yaaaa
mrbbb yatılı misafir mii:18::18:maşallah cnm Allah kolaylık versin..bitmedi şu misafirler diodum ama sennki yatılıymış sustum ben:26:
ay kuzucuukk sen ne şekersin ölee..maşallah yaa koca kız olmuş cnm.allah nazardan korusun..
cnm o kadar aç kalamazlar anne sütü alanlar, mamacıları bilmem de..bnde okuyorum geneli güzel ama bazıları imkansız sanki..
çookk bakıyolar cnm sorma, bnm ufaklıda öle nasıl dikkat kesiliyo hemde..ağlıyosa susuyo, yönünü çeviriyorum anakucağındaysa, kucaktaysa ben dönüyorum, koltukta yatıyosa da yer değiştiriyorum. çok zararlı dil ve zihin gelişimi için ekranda görüntüler çk hızlı değişiyo şu an onlara göre..
bnm oğluşumdanda günaydın sizee..Eki Görüntüle 866989 ama resim sonrası uyudu paşam bende az uzanacağım hazır fırsat bulmuşken evi toplamam da lazım
Evde tartı olmayınca çok kolay oluyor canım dayanmak, geçen hastanede tartılıcaktım o da bozukmuş. Kocişe ısmarladım bakalım ben ölmeden önce alıcak inşallah
OOff offf 2-3 güne kadar İdoşta öyle izlerdi ne rahatmışımBen kahvaltı ederken anakucağını öne doğru devirdi ittire ittire.Altı yuvarlak devrilmez sanıyodum ama öyle değilmiş.
Ahahaytt Sulozcum bizim aklımıza nasıl gelmedi kız süpersin yine kuzumAltın kızlar
Canım oğlun çok tatlı maşallah yaa.Çok afacan bişey olacak bakışlardan belli
Ihlamur da ekle cucum içicek listene. Pes etmek yok çoğalacak o süt.
Off sorma suloz çekeceğim var benim bu kızlaBaşlangıcı yaptıysa Selim de devam eder artık canım
Sağol canım yaptım ama İda bir dakika rahat vermedi noldu bu kıza bilmiyorum büyüme atağı mı huy değiştirdi. Kafasını kaldırmaya çalışmıyo demişti ya artık onu yapmaya başladı ve kalkamadığı için ona da sinirlenip bağrıyoKahvaltı boyunca böyleydik
Eki Görüntüle 867053
Emekli maaşıyla gidip elektrikli battaniye alırsa görürsün
Canım aylık 500 gr aldığı zaman normal diyor doktorlar. Yani kesinlikle az değil gerçekten de
Bizde 10 gün önce mevlüdümüzü yaptık kendi çapımızda herkesi çağırmadım akrabalar fln..iyi oldu çıktı aradan neyseki...
İşte İlker Ali ve kurabiyeleri
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd...._=1385125176_f895a6c6764e87c4baec898d454c6468
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1456090_698116996866652_592177415_n.jpg
kızlar kızıma elbise giydirdim komik olduu valla
Eki Görüntüle 867097 bu selim için ayağını denk al msjı var
Eki Görüntüle 867098 Eki Görüntüle 867099 Eki Görüntüle 867100
Eki Görüntüle 867101 iste bnm yakısıklım teyzelerı
Vee Selim'in ağzı açık kalır
Eki Görüntüle 867115
Durumm kızma balım
Bu ne güzellik yarabbim maşallah
Sana kırmızı çok yakışıyor
Hiçte komik olmamış dünüşş ilk defa giydirdin diye öyle gelmiştir sana. Çook tatlı olmuş saçlar da süper.
Bizim de elbisemiz var kiii :) Oğlan çocuğu kılıklı kızım benim ya tuhaf geliyo elbiseyle
Eki Görüntüle 867172
Allah İyiliğini versin kedicik acik adres verseydin bari :))
Bu kadar birbirimiza yakinken seni Halkaliya gondermem parme'cim :)
Kızlar sonunda yaptım galiba... İşte huzurlarınızda Deniz Mavi hanım...
/Users/tugce/Pictures/iPhoto Arşivi/Masters/2013/11/20/20131120-210000/IMG_4197.JPG
O diil de asıl şu elimizdeki tlf illetini napıcaz
Fena radyasyon yayıyormuş bazı bilirkişiler aynı odada bile tutmayın dio:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?