2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kurabiyeler cok guzel İlker Ali onlardan da guzel

teşekkürler teyzoşş

ehh şimdi tv yi kapadım pc i açtım şimdide bilgisayarı yicek gibi bakıyo napım kucak istiyo bıraksam ağlıyo zaten ağlama saatleri.. yani arada mecbur bakıyor :) yoksa size hiç bakamıyorumm :)

bende eczaneden alçaktım bioksin ama yeğenimde eczanede çalışırken bi sprey almış onu vercek bana bakalım işe yarar mı

ben sorar adını öğrenirim unuttum şimdi bakalım ondada emzirenler için sakınca varmıymış

çokk güzelll kendimi bi an orda hayal ettim 2 yıldır tatile çıkamıyorum inşallah gelecek yazaa inşallahhh :))

Allah kabul etsin canım.. maşallah oğluşun çok tatlıı :)

sağlasın canımcımm :)

http://betaarti.com/wp-content/uploads/2011/02/kurabiye-canavari.jpg

yaa evetttt kurabiye canavarıı nerden aklına geldi çok severdim ben onuuu

Kizlar bi suredir eve temizlige yasli bi teyze geliyo ama herseye karisiyo yaa kaynana gibi! Durmadan sen cok yanlis yapiosun oyle diil boyle filan diyo hayir isine baksana diye yerslicrm ayip olcak. Bugun de laf arasinda ama sen cocuklatum vakti geciriyosun cok yanlis yapiosun dedi yine. Dayanamadim ben de herkesin bi buyutme sekli var ben de kendi cocugumu boyle buyutorum ben dogurdum benim cocugum o dedim. Yaani haklisin ama filan diye lafi gecistirmeye calisiyo sonradan da. Uyutmama karisir oyun oynamama karisir tovbe yaaaaa

Ek: ha bi de aksam cikarken esim daha gelmemisti eve, diyo ki eee babaniz gelmedi. Gelir daha dedim. Ulan sana ne!

Son düzenleme:

Deli midir nedir? Uyuz olurum haddini bilmeyen insana. Olumsuzlukla beslenir böyleleri. Aman sakın sıkma canını, ben olsam bu tarz konuşmalardan hoşlanmadığımı açık açık söylerdim. Allah sabır versin...

Bence o uygulamalar melek bebekler icin , canavarlara sökmüyor pek
Med cim HD benim bile gözümü yoruyor , bebeğe zararlı olmasın canım ya

Bioxcin femina hamilelik sonrasi bakim sampuani kullanan var mi ?

Benim saclarım da acayip dökülüyor , sanki kemoterapi almisim gibi
Bioxin denemedim ama bioblas sac dökülmesine karşı olan ürünleri aldım , iyi gibi geldi ama bakalım etkisi olacak mı

Canım yaaa Deniz Mavi'yi bir oturtsam önüne acayip izlicek.. Şimdiden tvde ne varsa gözü takılıp kalıyo, bir de baby tv falan açsam ne olur acaba..
Bir denemek istedim şu an senden cesaret alıp.. Hadi bakalım Allah sonumuzu hayır etsin...

Susam sokağı başlarken sokakta çocuk kalmazdı ne günlerdi

Dağdan bi kız geliyo döne döneeeeeeee

Canım seninki yine iyiymiş. Hamileyken bana diyo ki eski hanımı o iş yaparken tozları alıyomuş ben almıyomuşum Evi derleyip topluyodum, bir tane bulaşık ellemiyodu ve her öğlen önüne sofra kurup kaldırıyodum bi de hamile bi kadından toz almasını bekliyodu Bi de aldığım deterjanları beğenmiyodu eski hanımı hep onun sattığı ürünlerden alıyomuş Bir ıslak mendili 20 liraya satıyodu deterjanları sen düşün artık katışıksızmış adını bile hatırlamadığım bi marka reklamları yok öyle elden pazarlama

Allah İyiliğini versin kedicik acik adres verseydin bari :))

Daha açık nasıl belli edebilirim davetimi bilemedim

Ay Vasfiye o yaaaa

Aman canım benim etkim altında kalma sen özgür iradene göre davran , sonra bişey mişey olur mesuliyet almak istemem. Ben risk aldım bakalım nolcak

Ya saka gibi bunlar ya. Bu cocuklu halimle de sofra bekliodu benden dedim ben yemicem siz kendinize isitin. Hicbiseyi de duzgun yapmamis zaten sinir oldum arkasindan. Kim evsahibi kim degil anlasilmiyoe boylelerinde

kızlar kızıma elbise giydirdim komik olduu valla
Eki Görüntüle 867097 bu selim için ayağını denk al msjı var

Eki Görüntüle 867098 Eki Görüntüle 867099 Eki Görüntüle 867100

Eki Görüntüle 867101 iste bnm yakısıklım teyzelerı

Bizim de elbisemiz var kiii :) Oğlan çocuğu kılıklı kızım benim ya tuhaf geliyo elbiseyle
Eki Görüntüle 867172

Umarim tum yavrularimizi alintilamisimdir. Hepsini opuyorum

Kızlar sonunda yaptım galiba... İşte huzurlarınızda Deniz Mavi hanım...
/Users/tugce/Pictures/iPhoto Arşivi/Masters/2013/11/20/20131120-210000/IMG_4197.JPG

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…