- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.281
Tabi canım altın cok zararliymis , hele pırlanta varya acayip radyasyon yayıyormuşValla canım işin esprisi bir yana çok takılmamak gerek aslında bü tür olaylara. Allah korusun da zeka geriliği olan çocukların hepsi televizondan mı öyle oldu sanki. Geçen tulum muhbbetinde uzamasın diye söylemeyim dedim de burda biri bime tulum gelmiş demişti, gittim baktım güzel bişy aldım kullanıyorum. Amaç ısıtmak değil mi yavruyu.. Bunlara gelene kadar daha neler var aslında dikkat edilmesi gereken. Çok kasmıyorum valla ben
O değil de altın ne kadar zararlı acaba önemli olan o
Beni de televizyondan cok kablosuz wi-fi cok endiselendiriyor
Beni de televizyondan cok kablosuz wi-fi cok endiselendiriyor
Eki Görüntüle 867601 Oldu mu ki?
Eki Görüntüle 867601 Oldu mu ki?
Kızlar alıntılarım gitmiş
Aklıma geldigi kadarıyla ;
Cucu ; komşum kızçene bayıldım ( kızan deme o oğlanlar icin diye biliyom ben :)) kırmızı elbisesi cok yakışmış ; maşallah tatlı duru ya
Suloz; Selim'in ağzının açık kaldığı kadar var ama selimde pek seker , yerim onu ben
Minikm oglusun cok tatlı , tam ısırmalık olmus
Tondora : mevlutunuzu Allah kabul etsin , kurabiyeler cok guzel ama oglusun cooook tatlı maşallah , tam ısırmalık yanaklaro nasıl guzel pozlar öyle
Günebakan ; maşallah canım kızına , elbisesi de pek yakışmış , cok tatlı olmus
Veee; Arasta , aynı elbiseyle poz vermissiniz , harika olmus , bayıldım valla
İda zaten coook guzel , cok yakışmış
Bu arada yerinde duramiyor ,oturamiyor , bi yürüse rahatlayacak , aceleci kuzu
Olmus canim cok tatli Deniz mavi Oyy ne guzel pozlar vermisEki Görüntüle 867601 Oldu mu ki?
Kızlar alıntılarım gitmiş
Aklıma geldigi kadarıyla ;
Cucu ; komşum kızçene bayıldım ( kızan deme o oğlanlar icin diye biliyom ben :)) kırmızı elbisesi cok yakışmış ; maşallah tatlı duru ya
Suloz; Selim'in ağzının açık kaldığı kadar var ama selimde pek seker , yerim onu ben
Minikm oglusun cok tatlı , tam ısırmalık olmus
Tondora : mevlutunuzu Allah kabul etsin , kurabiyeler cok guzel ama oglusun cooook tatlı maşallah , tam ısırmalık yanaklaro nasıl guzel pozlar öyle
Günebakan ; maşallah canım kızına , elbisesi de pek yakışmış , cok tatlı olmus
Veee; Arasta , aynı elbiseyle poz vermissiniz , harika olmus , bayıldım valla
İda zaten coook guzel , cok yakışmış
Bu arada yerinde duramiyor ,oturamiyor , bi yürüse rahatlayacak , aceleci kuzu
Olmus canim cok tatli Deniz mavi Oyy ne guzel pozlar vermiscok seker
Tsk ederiz komsumyok CNm trakya yore sonde ayirt edilmiyo kiz etmek cocuklara ikisinede kizanlara deniyor diye biliyorum
Ben tv nin cok zararlı oldugunu bilmiyordum , tabiki cok izlerse cocuk gerçeklik duygusunu yitirebilir, dış dünyayla ilgisi kesilir , konuşma gecikir vs filan ama kızıma dahi bebek cd si ve sindirella pamuk prenses gibi masal cd leri almıştım , cokta severek izlerdi
Simdi 6 yasında , bi sıkıntısı da yok cok sukur , 11 aylık yürüdü , 1 yasında konuşmaya başladı , bi zararı varsa da farketmedim yani
Cucu haklı Meltemcim trakyada kızanlar hep aynı yalnız erkeklere çocuk kızlara yine kız diye hitap edilir. Yani mesela senin 2 çocuğun bi de kızın var yani 3 tane kızanın var. Nasıl anlatım ama
Benden Iyi anlattigin kesin kuzum en azindan yazim yanlisin yok benimki gibi degil AMA sen yine beni anlamissineyvallah
ay ben o yazıyı yazar yazmaz uyandı kuş uykusu bzmkicnm fotoyu kızkardeşim istedi bnde takımın şapkası die çektim yoksa artık şapka gydirmiyorum, gece terlio bazen takıyorum o kadar..şapka eldivenden en son bz çıktık burda galiba:26:
aybikecim syf.52 deki tablo öyle hazırlanmış:26:
Kızlar bebekler emeklemeye başlayınca nasıl önlem almayı düşünüyorsunuz? İda emekleme sınırında olduğu için biraz endişeliyim yerler hep tüy parazit ilacını aksatmadığımız için toksoplazma endişem yok ama yerdeki herşeyi ağzına götürücek tüylerle beraber onun için napmak lazım sizce ?
O is beni de düşündürüyor tatlım ya su an her gun supurmuyorum evi o zaman her gun supurup belki o Buharli moplardan alırım ( bu konuda görüşlerinize açığım )
Bir de bademin odasi var bizde yemek ve su kabını koyduğum inci gidip onlara elini ağzını sürmesin diye kopek kapısını düşünüyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?