2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tabi canım altın cok zararliymis , hele pırlanta varya acayip radyasyon yayıyormuş
Beni de televizyondan cok kablosuz wi-fi cok endiselendiriyor

Engel olamayız ki , sagdan soldan diger evlerden hep geliyor
Ama bir araştırmada zararsız oldugu saptanmış diye duymuştum tv de

Beni de televizyondan cok kablosuz wi-fi cok endiselendiriyor

İlkokulda az radyasyonlu fındık dağıtmadılar bize, o zamanlar çay da radyasyonluydu. Hayat bir risk bence olacağı varsa oluyo ya da olmuyo. Bazen kaderci yaklaşıyorum olaylara, sağlıklı yaşam koşusundan geldikten sonra kalp krizinden ölen alkol ve sigara kullanmayan akrabamı ya da yine zararlı diye bi sürü şeyden sakınan ve beyin tümöründen ölen kayınpederimin hikayesini dinledikten sonra :)) He dikkat edelim yine tabi ama dışarı çıkarken filan maske takmaya kadar gider büyük şehirlerde solunan hava bile içler acısı :))

iyi akşamlar güzel anneler.aranızda prego galaxi salıncak kullanan var mı.ben alcamda malum fiyatı pahalı aldığıma değsin istiyorum.

Kızlar alıntılarım gitmiş
Aklıma geldigi kadarıyla ;

Cucu ; komşum kızçene bayıldım ( kızan deme o oğlanlar icin diye biliyom ben :)) kırmızı elbisesi cok yakışmış ; maşallah tatlı duru ya

Suloz; Selim'in ağzının açık kaldığı kadar var ama selimde pek seker , yerim onu ben

Minikm oglusun cok tatlı , tam ısırmalık olmus

Tondora : mevlutunuzu Allah kabul etsin , kurabiyeler cok guzel ama oglusun cooook tatlı maşallah , tam ısırmalık yanaklar o nasıl guzel pozlar öyle

Günebakan ; maşallah canım kızına , elbisesi de pek yakışmış , cok tatlı olmus

Veee; Arasta , aynı elbiseyle poz vermissiniz , harika olmus , bayıldım valla
İda zaten coook guzel , cok yakışmış
Bu arada yerinde duramiyor ,oturamiyor , bi yürüse rahatlayacak , aceleci kuzu

Son düzenleme:

Olmuş ötesi azmin zaferi Çok tatlıymış Mavi Allah uzun ömür versin.

Teşekkür ederim Meltemcim böyle bir espri katalım dedik beğenmene sevindim canım

Canım iyi yapmışsın içeri almamakla, kapıya gelmezler ası icin , hem zaten Suriye sınırı illere yapılacak o aşı

Aile hekiminizi veya bağlı oldugun saglık ocağını arayıp sor , boyle bir uygulama var mı diye , ama bana cok şüpheli geldi , bizim aile hekimimiz mutlaka aşıdan önce arayıp hbr veriyor , bu da hırsızların yeni yöntemi mı acaba
Bi arada eve muayeneye geldik , aile hekimiyiz diyip evleri soyuyorlardi , aman dikkat

Olmus canim cok tatli Deniz mavi Oyy ne guzel pozlar vermis cok seker

Tsk ederiz komsumyok CNm trakya yore sonde ayirt edilmiyo kiz etmek cocuklara ikisinede kizanlara deniyor diye biliyorum

Ben tv nin cok zararlı oldugunu bilmiyordum , tabiki cok izlerse cocuk gerçeklik duygusunu yitirebilir, dış dünyayla ilgisi kesilir , konuşma gecikir vs filan ama kızıma dahi bebek cd si ve sindirella pamuk prenses gibi masal cd leri almıştım , cokta severek izlerdi

Simdi 6 yasında , bi sıkıntısı da yok cok sukur , 11 aylık yürüdü , 1 yasında konuşmaya başladı , bi zararı varsa da farketmedim yani

Olmus canim cok tatli Deniz mavi Oyy ne guzel pozlar vermis cok seker

Tsk ederiz komsumyok CNm trakya yore sonde ayirt edilmiyo kiz etmek cocuklara ikisinede kizanlara deniyor diye biliyorum

Cucu haklı Meltemcim trakyada kızanlar hep aynı yalnız erkeklere çocuk kızlara yine kız diye hitap edilir. Yani mesela senin 2 çocuğun bi de kızın var yani 3 tane kızanın var. Nasıl anlatım ama

Yine butun yazilarim yanlis yunlus cikmis yine tlf a kaldikanlasiliyo ins kizimada Sabah Oldu zaten tam gidiyim erken yatiyim Dedim durucuk uyandi simdi odasinda oynuyoruz bakalim ne zaman uyusam hanimefendi fildir fildir odasindaki kurbaga stickerlarina bakiyor

Yani herseyde olduğu gibi denge unsuru ortaya çıkıyor öyle ise . Cocuk oyalanıyor diye saatlerce tv karşısında bırakmaya karsı belli ki uzmanlar . Yani bir şey cok kara ya da beyaz olmak zorunda değil bence

Biz bir yıldır tv izlemiyoruz tv de ki programlara cok kızdığımız vakit öldürdüğü icin ama bu hafta Esım akşamları biraz biraz acmaya başladı bu ara inci de bakıyor iki dakika sonra ilgisi dağılıyor yani ben bile bunun bir zararı olduğunu düşünmüyorum tv yi hayatımızdan çıkarmış olmamıza rağmen

Kızlar bebekler emeklemeye başlayınca nasıl önlem almayı düşünüyorsunuz? İda emekleme sınırında olduğu için biraz endişeliyim yerler hep tüy parazit ilacını aksatmadığımız için toksoplazma endişem yok ama yerdeki herşeyi ağzına götürücek tüylerle beraber onun için napmak lazım sizce ?

Cucu haklı Meltemcim trakyada kızanlar hep aynı yalnız erkeklere çocuk kızlara yine kız diye hitap edilir. Yani mesela senin 2 çocuğun bi de kızın var yani 3 tane kızanın var. Nasıl anlatım ama

Benden Iyi anlattigin kesin kuzum en azindan yazim yanlisin yok benimki gibi degil AMA sen yine beni anlamissin eyvallah

Benden Iyi anlattigin kesin kuzum en azindan yazim yanlisin yok benimki gibi degil AMA sen yine beni anlamissin eyvallah

Sen yaz ben her türlü anlarım cucum yalnız saklı cennet muhabbetine hala gülüyorum çaktırma gülmekten yorum yapmayı unuttum süper yermiş harbi saklı cennet yani :128::128::129::129:

ben o tabloyu görmemişim canım...o ne öyle, bırak memeyi mama da versen o kadarcık bebek 8 saat aç kalır mı

O is beni de düşündürüyor tatlım ya su an her gun supurmuyorum evi o zaman her gun supurup belki o Buharli moplardan alırım ( bu konuda görüşlerinize açığım )

Bir de bademin odasi var bizde yemek ve su kabını koyduğum inci gidip onlara elini ağzını sürmesin diye kopek kapısını düşünüyorum .

Canım bizde her dakika bile süpürsen var maalesef tüy. Çestırdan yağıyo resmen kısa kısa her gezdiği yere dökülüyo. Onların oyunlarını izlemek keyifli olacak ama gözüm hep üstlerinde olacak İda'nın elini ağzına götürmemesi lazım. Mesela İdanın beşiğinin içine bile girmiş tüyler memesini bi düşürüyo beşğinin içine ve üstünde mutlaka 1-2 tane oluyo. Her seferinde yıkayıp veriyorum. Durum o kadar vahim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…