- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.301
Canım bizde her dakika bile süpürsen var maalesef tüy. Çestırdan yağıyo resmen kısa kısa her gezdiği yere dökülüyo. Onların oyunlarını izlemek keyifli olacak ama gözüm hep üstlerinde olacak İda'nın elini ağzına götürmemesi lazım. Mesela İdanın beşiğinin içine bile girmiş tüyler memesini bi düşürüyo beşğinin içine ve üstünde mutlaka 1-2 tane oluyo. Her seferinde yıkayıp veriyorum. Durum o kadar vahim yani.
Eki Görüntüle 867601 Oldu mu ki?
Odasına cok fazla girmiyor badem incinin eger biz orda uzun süre durmadiysak yasak koymadım ama kendi kendine kabullendi inci olmadan once o odanın kapısı surekli kapalıydi ondan kalan bir alışkanlık belki de
Sizin yasak koyma ısı ne alemde odasi icin ? En azından gece uyuduğu yer Tüysüz kalırdı
Diğer yerler icin yapacak fazla birşey yok sanırım bende şimdiden üstünde elinden yüzünden tüyleri topluyorum illaki yapışıyor
Evet canım çok şey borçluyuz biz doktorumuza.. Çok da severim kendisini.. Tabi iyi doktor da bir yere kadar Allah'ın dediği olur ama işinde en iyisidir bence. Sen de biliyorsundur eminim saatlerce sıra beklemeye değiyor :)Zaten bloguna da bakıom bazen aynı fotoyu orda da gördüm bayıldım maşallah
Siz de mi Ali Fuat a gittiniz
o dahi benim dünüşümmmm
cucu o zaman sana kocaman teşekkürlerimi iletiyorum
bu arada dünüşüm derken oğluma mı talip oldun :44:
Bir yemek yapmaya yemeye gittim gelinim elden gidiyor yahuuanam noluyooo leynn :18:yok canım öle demedim tamamen sorry benim dünürümmmm bulmuştu olu buşu yanee benim kızımın başı bağlı canım sorry
Teşekkürleerhımmm anladım canım. allah mesut etsin tamamına erdirsin kızını o zaman ne diyim
bi alkış da dünüşüne o zaman
O zaman gelinleri tehlikeye atmasakmı biz acabaTabi canım altın cok zararliymis , hele pırlanta varya acayip radyasyon yayıyormuş
Masallah kara oğlan çok yakışıklıEki Görüntüle 867601 Oldu mu ki?
Yine butun yazilarim yanlis yunlus cikmis yine tlf a kaldikanlasiliyo ins kizimada Sabah Oldu zaten tam gidiyim erken yatiyim Dedim durucuk uyandi simdi odasinda oynuyoruz bakalim ne zaman uyusam hanimefendi fildir fildir odasindaki kurbaga stickerlarina bakiyor
Bir yemek yapmaya yemeye gittim gelinim elden gidiyor yahuu
Aferin dünüş sahip çık gelin kızıma
Teşekkürleer
O zaman gelinleri tehlikeye atmasakmı biz acaba
Masallah kara oğlan çok yakışıklı
Selim uyumuş de dünüş sen ona belki o zaman uyur
Bu yaz gelince ugrayin mutlaka canim saklicennet guzel OlduSen yaz ben her türlü anlarım cucum yalnız saklı cennet muhabbetine hala gülüyorum çaktırma gülmekten yorum yapmayı unuttum süper yermiş harbi saklı cennet yani :128::128::129::129:
Bir yemek yapmaya yemeye gittim gelinim elden gidiyor yahuu
Aferin dünüş sahip çık gelin kızıma
Teşekkürleer
O zaman gelinleri tehlikeye atmasakmı biz acaba
Masallah kara oğlan çok yakışıklı
Selim uyumuş de dünüş sen ona belki o zaman uyur
İnşallah canım.. Bizim özel doktorumuz da aynı şeyi söyledi. O yüzden içim biraz olsun rahatladı... Tek derdim mamaya geçiş yapınca da çok çok yemek ister mi? Mideyi genişletmekten korkuyorum anlayacağın.. Ama tabi çok şükür halimize, daha 3 ay önce sütüm yeterli değil diye kahroluyordum.
Bu arada geç cevap verdim özür dilerim. Hep cepten giriyorum ve alıntıları görmenin bir yolu var mı bilmiyorum. Bilgisayardan ancak girebildim.
Sağol tatlım aminnnnnn
Sağol kedicikim senin gözlerin güzel bakıyorAslında o da güzel ama farkında değil.
Ayyy gerçekten Aybike şurda bikaç gün önceye usluluğuyla gıcıklık yapıyodum. Sen misin yapan bugün yedi bitirdi beni dakika durmuyor. Ağlamak yok ama sinirden ııaaaaaaaaa diye sesler çıkarıyo . Herşeye güzel tarafından bakalım ne güzel kilo vericem peşinden dolaşırkenAyrıca alıntı yapmayı unutmuşum ama ne demek kadını elinden kartı alıp size postalamak Kocan tepki vermiyo mu bu duruma
Sakla canım ben idoşumun özellikle hastane çıkışını saklamak istiyorum torunum doğar doğmaz giysin
Ben de gelirim ortya yere
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Şakır şakır sütü olsun arkadaşının.
çoookk ama çooookk yoruldum elhamdülillah kzıımızn mevlidini yaptıııkk...buarada sat ım 20 kasımdı veee tam 12 ay sonra 20 kasımda yani bugün ilk adetimi olduuummm.
o sinirlenme sesine bende bitiyorum :) bizimkinde öyle dönme falan yok daha ama kafayı kaldırmaya çalışıyor kaldıramayınca da deli oluyor :)..her büyüme atağından çıkarken birşey öğreniyorlarmış, İda nın ki dönme oldu demekbizimkinde ben anlayamadım yeni ne var diye ama çenesi fena düştü, hiç susmuyor
aman kuzum benim koca kaderine razı, ölene kadar bizde alış diyor...bende kendimce postalama çabaları yırtınıp duruyorum bakalım sonumuz ne ola
Iyi geceler Inş hepimiz deliksiz bi uyku çekeriz benim çok ihtiyacım vargüzel rüyalar
Kızlar bebekler emeklemeye başlayınca nasıl önlem almayı düşünüyorsunuz? İda emekleme sınırında olduğu için biraz endişeliyim yerler hep tüy parazit ilacını aksatmadığımız için toksoplazma endişem yok ama yerdeki herşeyi ağzına götürücek tüylerle beraber onun için napmak lazım sizce ?
Eyvah Allah kolaylık versin
İyi geceler cucum mutfak yayım yasım ben de şimdi orayı toplayıp yatıcam. Nedense çok üşendim bu gece belki yarın da toplayabilirim. Allah rahatlık versin
evet ya bende çok şaşırdım yani kaldığım yerden kaldığım günden devam ediyorum adet olmaya, bu kadar yoğun bir günde olmayaydı iyiydi ama oldu işte napalım. buarada normalde adetim çok ağrılı geçerdi bugün çok ağrı hissetmedim ya koşuşturmaktan yada ağrımadı :) inşallah bundan sonrada böyle olurCanım hediyelikleriniz, kapı süsü her şey çok güzel olmuş Allah kabul etsin. Aynı gün adet görmen de büyük tesadüf olmuş:)
Canım emeklerken yere nevresim serersîn olur biter
Duru yine uyandı Allahım şakamı ya benim çok uykum varya tersine bu gece zor geçicek gibime geliyooAllah yardımcım olsun göz kapaklarıma engel olamıyom:105:
Duru büyüme atağına mı geçti kız uyurdu normalde:26:Boşver mutfağı falan CNm uyugitsin benim yerimede uyu
o sinirlenme sesine bende bitiyorum :) bizimkinde öyle dönme falan yok daha ama kafayı kaldırmaya çalışıyor kaldıramayınca da deli oluyor :)..her büyüme atağından çıkarken birşey öğreniyorlarmış, İda nın ki dönme oldu demekbizimkinde ben anlayamadım yeni ne var diye ama çenesi fena düştü, hiç susmuyor
aman kuzum benim koca kaderine razı, ölene kadar bizde alış diyor...bende kendimce postalama çabaları yırtınıp duruyorum bakalım sonumuz ne ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?