2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KıZlar bebeğim bugün çok ağladı anlamadım niye.bugün biri be uslu bebek dedi acaba nazarmı deydi bilemedim ;(
1 saattir sustu uyudu ama iç çekiyor nuykusunda.
Niye geçmedi iç çekmesi biley mi oldu açaba.nefes mi anlamio çok tedirginim;(

meraklanma benimbebeğimde de oluyor ara sıra ben nazara cok inanıyorum senin nazarında değmiş olabilir biraz oku istersen benim ki yapınca kucağıma alıyorum şşşşşş burdayım canım yanındayım birtanem şşşşş vb laflarsöylüyorum boynuma dogu koyuyorum kafasını sakinleşiyor içcekmeleri geciyor arkadasımın da oluyormus zamanla geciyor dedi onun ki 9 aylık ben burdan maaşallah diyorumm bebişine

Canım benimki böyle manasız ağladı geçen hafta 2 gün kafayı yiyordum meğersem hasta oluyormuş. Öksürük hapşırık artınca farkedebildim sen de bir takip et bakalım umarım bir şeyi yoktur.

Arkadaşlar tv konusunda değimeden edemeyeceğim yapmayın allah aşkına bu yaşta diyeceğim ama yaşı bile yok bebeklerimizin bu dönemde bebeklere tv nin hiçbir faydası yok sadece onları oyalar size de kendinize ayıracak zaman olur tv izleyen öğrencilerimde gözlemliyorum soru soruyorum cevap yok sanki ben televizyonmuşum gibi iletişim sorunları yaşıyorlar sosyal ilişkileri konuşma becerileri çok zayıf oluyor. Bence ne kadar geç tanışsalar o kadar iyi derim

Bizim ev ufacık zaten. Salonda yere çift kişilik yatak örtüsü seriyorum daha simdiden . emekleyince de öyle yaparım diye düşünüyorum. Her gün supuruyorum bir de Behlül'e yasak Barış'ın odası. Orda da biraz yer açmaya çalışıcam.

çoookk ama çooookk yoruldum elhamdülillah kzıımızn mevlidini yaptıııkk...buarada sat ım 20 kasımdı veee tam 12 ay sonra 20 kasımda yani bugün ilk adetimi olduuummm.

benmkinin çeneesi ne zaman düşer aacep. hala sessizliğimizi koruyoruz biz :: geçen 2 kezz sesli kahkaha attı mutluluktan ölebilirdim. hayır bazen acaba biz mi bu çocuğu mutlu etmeyi beceremiyoruz diyorum :::

Hayırlı olsun canım.
Gülüşe de çok sevindim :))))) göz teması kuruyor mu?
Ayrıca lütfen kendini suçlama artık. Doktoruna sordun mu bu arada merak ettim.

Burnu açık mı canım? Havalar kuru bu aralar. Bizimkinin burnu da hep tıkanıyor. Serum damlatip temizliyorum rahatlıyor.
Büyüme atağı olma ihtimali de var tabii.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum sınıfta. Ne kadar geç o kadar iyi...

Son düzenleme:

Öğretmenler olarak sizin gözlemleriniz önemli tabi

Yeni uyandimmmm annem sabah sabah resmimi cekti bde guzel goruneyim diye bandimi takti ..ev hali kusura bkmayin :-D

Eklentiler

• $20131121_072717.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 42
Yeni uyandimmmm annem sabah sabah resmimi cekti bde guzel goruneyim diye bandimi takti ..ev hali kusura bkmayin :-D

Günaydın herkese. Oyy eylüş senide bandınıza yerim ev halini seviyim kız senin çok tatlısın çok duru bu gece beni perişan etti doğrudüzgün uyumadı bende zombi gibi perişan bi haldeyimşimdi uyutmaya çalışıyom bi dalsa hemen uyusam yoksa bugün bitmez niye böle yaptı anlamadım gündüz çok uyudu onun etkisimi bünyesi alışık değil ya gündüz uykusuna şaşaladı

Bi bilsem kuzum ne Atakmış arkadaş benimde tepemin tası attı aynen normalde fena değildi uykusu inş bigünlül bişeydir

Tesekkur ederizz cucu teyzesi..noluyo bu bebislere...eylulde gece 3te uyandi 5 e kadar kaka ypma ugrasi icindeydi pum pum :-D snra ypti 6da tamamen kalktik bnde tam bi zombiyim cnm ylnz degilsn :-D

Cnm bulamadim ben blogu link versen?

Hasta filan diil dimi?? Burnu tikali filan olabilir mi? Ya da gaz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…