- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.501
Ben tekrar giricem veteriner fakültesi açılma kararı verilmişti onu bekliyodum ama tık yok daha iyisi mi girip başka bişeyler okuyayım. Kitapları aldım daha sayfa açmadım idoş ayaklanmadan çalışıp kazanmalıyım.
Canim sen yuksek mı yapıyordun doktoramı
Ay maşallah biri bebekle sınav kazanır, biri tez yazar. Biz burda yemek yapmakla ev işi yapmakla övünürken millet çığır açıyo. Ben de ders çalışıp bişeyler yapayım yaa olmuyo bütün gün böyle laklak valla
Durunnnnnn!!!! biri yemek mi dedi.kızımdan fırsat bulup kaşarlı domatesli tostumu yerken yazılanları okudum kendimden geçtim. Eşimin ve benim en büyük zevkimiz yemek yemek. Bir ara vedat milorun peşinden 3 saat yol gidip restoran denemişliğimiz var:))) Yemek dendi mi orda ben olurum hemen size pratik tariflerimi vermek istiyorum kızlar;
1- tavuklu krep- (Arastanın krepine çok benziyor.)
Tavukları julyen doğrayıp az yağda tavada pişiriyoruz. sonra üstüne bir kavanoz doğranmış mantar. beşamel sos hazırlayıp tavuk- mantar karışımının üstüne döküp karıştırıyoruz. kreplerin arasına koyup yarım ay şeklinde kapatıyoruz. üstüne kaşar ... sür fırına... kızlar bundan 2 tane yemişliğim zafiyet geçirmişliğim var
2- beşamel soslu tavuk.
markete gidiyoruz bir kavanoz garnitür bir kavanoz doğranmış mantar alıyoruz. tavukları yine julyen doğrayıp az yağda tavada pişiriyoruz üstüne garnitür ve mantarı koyuyoruz. 5 dakika çevirdikten sonra fırın kabına alıp üstüne beşamel sos en üstüne de kaşar tabii kiii....
Kısacası beşamel sosa bayılıyorum.
Kimse kilolardan bahsetmesin lütfen.
Ben vazgeçtim Canim biz hala koligiz çünküama o kadar üzülmüsum ki esimin is gezisi de iptal oldu İsveç'e :))Yasasın kötülük
Eki Görüntüle 868195
merhaba kızlar
biz ana kız balkonda temiz hava aldık
sizlerle de paylaşalım dedik
Ay maşallah biri bebekle sınav kazanır, biri tez yazar. Biz burda yemek yapmakla ev işi yapmakla övünürken millet çığır açıyo. Ben de ders çalışıp bişeyler yapayım yaa olmuyo bütün gün böyle laklak valla
Ben tekrar giricem veteriner fakültesi açılma kararı verilmişti onu bekliyodum ama tık yok daha iyisi mi girip başka bişeyler okuyayım. Kitapları aldım daha sayfa açmadım idoş ayaklanmadan çalışıp kazanmalıyım.
doktora yapıyorum. öğretim elemanıyım. ücretsiz izne ayrıldım. oğluşum fazla ayaklanmadan tezi bitirmem lazım. büyüdükçe daha az uykuya ve daha çok ilgiye ihtiyacı olacak. o yüzden çalışmaya devam..
Oyy kolay gelsin
Sen de süper annelerdensin desene...
Gecenlerde kızımın ütüye bakıp bakıp güldüğünü söylemiştim
Yemek bile yememe izin vermeyen kızım bur saattir ben ütü yaparken hayran hayran beni izliyor
Ben onun doktor avukat mühendis olmasını hayal etmiştim sanırım o son utucu olacak :))
doktora yapıyorum. öğretim elemanıyım. ücretsiz izne ayrıldım. oğluşum fazla ayaklanmadan tezi bitirmem lazım. büyüdükçe daha az uykuya ve daha çok ilgiye ihtiyacı olacak. o yüzden çalışmaya devam..
aslında bu kadar çalışmamın nedeni oğlumu bakıcıya vermek istememek. eğer tezi ücretsiz izindeyken bitirirsem, eşimle paslaşarak bakabiliriz düşüncesi, tezi bitirdikten sonra kadro alabilirsem o da tabi. 2,5-3 yaşına gelince de kreş. ailelerden uzakta çocuk sahibi olmak zor. umut dünyası işte.
Gecenlerde kızımın ütüye bakıp bakıp güldüğünü söylemiştim
Yemek bile yememe izin vermeyen kızım bur saattir ben ütü yaparken hayran hayran beni izliyor
Ben onun doktor avukat mühendis olmasını hayal etmiştim sanırım o son utucu olacak :))
Dun aynisi bize oldu gozunu kirpmadan beni izledi. Bende beni izliyor diye sevinmistim ama is utudeymis. Bu bebeklerin genel ozelligimi yoksa bizim kizlar son utucumu olacak. Yok yok bebeklere ozgu bisi diye dusunmek istiyorum.
Dun aynisi bize oldu gozunu kirpmadan beni izledi. Bende beni izliyor diye sevinmistim ama is utudeymis. Bu bebeklerin genel ozelligimi yoksa bizim kizlar son utucumu olacak. Yok yok bebeklere ozgu bisi diye dusunmek istiyorum.
Olur umarım güzel düşün güzel olsun :)))
bence size yardım etmek için öğrenmeye çalışıyorlar
Pazartesi oğlumun kakasında çizgi çizgi kan vardı birde kakası salyamsıydı akşam olduğu için hep gittiğimiz hastanede başka bir çocuk doktoruna gittik hemen ultrason ve kan idrar tahlili istedi yarım saat kan almak için uğraştılar kolları çürük içinde kaldı kavga ettik falan neyse yarım saatte ultrasonda ağladı biz hastaneye güle oynaya gittik çocuğum helak oldu doktor üç tane ilaç yazdı ikisi ağır antibiyotik kansızlık varmış kum döküyormuş kanında mikrop varmış ve iltihap varmış hastaneden çıkarken ben annem eşim ve oğlum hepimiz ağlıyorduk gece sabaha kadar sıçrayarak ve ağlayarak uyandım doktor beş gün sonra muayeneye getir demişti ama ben üç aylık muayene ve rota için kendi doktorumuzdan randevu almıştım doktorumuz bu ilaçları hemen bırak çocuğun gayet sağlıklı hiçbir şeyi yok dedi kakasında parça parça kan olursa sorun olur dedi kansızlık her bebekte olurmuş dördüncü ayda zaten kan ilacına başlayacakmışız anne sütü en iyi antibiyotikmiş basit bir gribal enfeksiyon geçirmiş sadece bebekte ne ateş var ne huzursuzluk keyfi gayet yerinde ben de diyorum hasta gibi değil diye el kadar bebeğe işkence çektirdiler ya yanarım yanarım ona yanarım sırf ne için onu da allah biliyor allaha havale ettim artık
Bilmiyorum canim fundaya sorucam burays gelirse, o dizeltmisti kendi resimlerininkini cunku.Neden gözükmüyor acaba beklecim telden yüklüyorum o yüzden mi ki
Ben de bazı resimleri açamıyorum
Pazartesi oğlumun kakasında çizgi çizgi kan vardı birde kakası salyamsıydı akşam olduğu için hep gittiğimiz hastanede başka bir çocuk doktoruna gittik hemen ultrason ve kan idrar tahlili istedi yarım saat kan almak için uğraştılar kolları çürük içinde kaldı kavga ettik falan neyse yarım saatte ultrasonda ağladı biz hastaneye güle oynaya gittik çocuğum helak oldu doktor üç tane ilaç yazdı ikisi ağır antibiyotik kansızlık varmış kum döküyormuş kanında mikrop varmış ve iltihap varmış hastaneden çıkarken ben annem eşim ve oğlum hepimiz ağlıyorduk gece sabaha kadar sıçrayarak ve ağlayarak uyandım doktor beş gün sonra muayeneye getir demişti ama ben üç aylık muayene ve rota için kendi doktorumuzdan randevu almıştım doktorumuz bu ilaçları hemen bırak çocuğun gayet sağlıklı hiçbir şeyi yok dedi kakasında parça parça kan olursa sorun olur dedi kansızlık her bebekte olurmuş dördüncü ayda zaten kan ilacına başlayacakmışız anne sütü en iyi antibiyotikmiş basit bir gribal enfeksiyon geçirmiş sadece bebekte ne ateş var ne huzursuzluk keyfi gayet yerinde ben de diyorum hasta gibi değil diye el kadar bebeğe işkence çektirdiler ya yanarım yanarım ona yanarım sırf ne için onu da allah biliyor allaha havale ettim artık
Haydaa kaçmış ki hemitokrit ya da hemoglabin degeri ilaç vermiş .
Kansizlik olayında biz bile ilaç kullaadik ilk gun kan nakli yapıldı o kadar biraz dusuk kan degeri ama gelisimi iyi ise ilaca gerek yok demişti doktorumuz
Cok gecmis olsun neyse ciddi birşeyi gercekten yokmuş diye Avun Canim onları da Allah'a havale et
Cok gecmis olsun canim
Haydaaaa yazık el kadar yavrucuğa. Canım ailece hepinize geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun hepinize((
Ne fena tatarsın kız sen öyle
Hah!!!! Senin de mi azaldi sutun.benimki sut gelmedigi icin resmen gunduzleri emmez oldu! Uyku arasinda geceleri veriyorum ( offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?