2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam.. bir kaç tane sorum olacak eminim ki forumda konuşulmuş şeylerdir ama maalesef her zaman takip edemiyorum..

1.ROTA VİRÜSÜ AŞISI.. yaptırın deyin var yaptırmayın diyen var sizler yaptırdınız mı??

2.SÜTÜM YETİYOR MU?? kilo artışı dışında anlamanın bir yolu yok mudur yaa??? acaba sütüm yetiyo mu düşüncesinden kurtaramıyorum kendimi..öyle şakır şakır akan bi sütüm yok ama Allah'a çok şükür iki ay iyi gittik maşallah..ama her huzursuzlandığında acaba diyorum???

3.UYKU PROBLEMİ..gündüz uykularımız genel olarak 10 dk 15 dk bazen 5 dk. en uzun yarım saat ne olacak bu işin sonu?? sanki uyumak istiyor ama uykuya dalamıyor.. gece ne kadar gec yatarsak yatalım sabah 6.30 da ayaktayız..

4.KAKA...kakamızı yapamıyoruz 5 günü bulduğunda fitil ile yaptırıyoruz.doktorumuz gastroentolojiye yönlendirdi henüz gitmedik benzer durumu yaşayanınız var mı??? 5 günün sonunda yaptığı kaka da öyle çok çok fazla değil günlük kaka kadar...

5.NORMAL DOĞUM YAPAN arkadaşlarım kesi bölgesinde ağrım var..genelde ayakta iken oluyor ve kesinlikle oturmamı gerektiriyo aynı zamanda akıntım var..40.gün kontrolüme gidemedim doktorum hast.ayrıldığı için...bu konuda fikri olan var mı??

6.TIRNAK BATMASI..ayaklarım feci durumda pedikür diyenler var yaptırıp fayda gören oldu mu?

uzun oldu ama vakti olan arkadaşlarım cevaplarsanız sevinirim...

Bugün lcw, panço, kanz ve kanzın outleti dahil bir kaç yere baktım ve sanırım astronottan vazgeçtim. Hatta mont değil panço alıcam giydir çıkar kolay olsun diye. Arastanın dediği gibi bebek arabasının örtüsü var zaten. Baktıklarım ya pahalıydı yada içi polar dı. Polar çok terletir. Çokta sevmiyorum ben poları.

Canim üzülme Demir takviyesine başlayınca düzelir kan degeri çabuk toparlanıyor şükür ki ama bu arada sık sık emzir kilo alımı cok önemli

canım çok geçmiş olsun, okurken korktum sonuna geldikçe ama şükür iyiymiş bebeğin :)
iyi ki kendi doktorunuza götürmüşsün

canım çok geçmiş olsun, okurken korktum sonuna geldikçe ama şükür iyiymiş bebeğin :)
iyi ki kendi doktorunuza götürmüşsün

Canim üzülme Demir takviyesine başlayınca düzelir kan degeri çabuk toparlanıyor şükür ki ama bu arada sık sık emzir kilo alımı cok önemli

Sağ olun kızlar benim de tek tesellim sonunun iyi olması kan yapıcı şeyler yemeye çalışıyorum dediğin gibi sık sık emziriyorum zaten zayıf bebek çevrenin de baskısı tükendim valla(( bu arada bugün sağlık ocağında ebem söyledi suriyeliler yüzünden kızamık aşısı 12 aydan 9 aya çekilmiş bir de eğer oturduğun apartmanda suriyeli varsa onlara komşu çocuklara çocuk felci aşısı yapılıyormuş aşı yapılmışsa bile tekrar yapılıyormuş istanbulda da böyleymiş ki istanbulda çok fazla suriyeli var artık salgından çok korkuluyor döküntülü hastalığı olanlarla sakın görüşme dikkatli ol dedi

kızlar benim yeniden fikirlerinize ihtiyacım var.. kızım 3 gündür su gibi yapıyor kakasını ve aralarında yoğun bi şekilde katı topçuklar var.. ishal diyemiyorum çünkü günde 2-4 arası kaka yapıyor.. karın ağrısı olup olmadığını da anlayamıyorum.. çünkü benim kızım garip bir bebek.. hep ağlamayan bir bebeğim olsun istemiştim Allah verdi ama negatif yanı ne istediğini anlayamamam.. acıktığında ağrısı olduğunda hasta olduğunda canı acıdığında hiç bi şekilde ağlamıyor.. sevinim mi üzülim mi bilemiyorum.. sizde böyle kakayla rastaldınız mı? doktora götürdünüz mü? ne yapmam lazım? burda topçuk kakayı çok yediğinde olur yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam ama çokta yemiyor.. gece 12 sabah 9 bi lokma yemiyor uyumaktan.. gündüzde 2-3 saatte 1 yiyor 6 ya kadar.. akşam 6 gece 9 ve 12 bir biberon sonra uyku

CeVredekiler anca insanı tüketmeye ise yarar zaten takma kafana moralini bozma unutma sen iyi isen bebegin iyi . Öpüyorum bebisini gözlerinden

Arkadaslar suan panik icindeyim.oglum dogdugundan beri sadece anne sutu aliyor.ne biberon nede emzik almiyordu.fakat uyku problemimiz oldugu icin emzige alistirmanin faydali olacagini dusundum.birkac emzik cesidi denememden sonra emzige alistirdim diye sevinirken ertesi gun bebegim mememi almaz oldu.daha memeyi agzina bile sokmadan basliyobaglamaya.soklardayim.emzigi sokuyorum emiyo ama beni emmeyi reddediyo.emziren arkadaslara soruyorum emzik kullanmiyormusunuz.yoksa baska bi sebebimi var mememi almamasinin.cok uzgunum ne yapacagimi bilmiyorum!!!!!

Yeni uyandimmmm annem sabah sabah resmimi cekti bde guzel goruneyim diye bandimi takti ..ev hali kusura bkmayin :-D

bizdende bi günaydın resmi olsun istedik kızımla :)
Eki Görüntüle 867795 Eki Görüntüle 867794

Et yemeklerinin yanına harika bir tarife benden gelsin o zaman

YemekteTarif – Fırında Sütlü Patates

Benim erkek tipli kızımın yanakını sivrisinek ısırdı 1 aydır izi geçmedi kantoron yağı işe yararmı ki

Eki Görüntüle 868195

merhaba kızlar
biz ana kız balkonda temiz hava aldık
sizlerle de paylaşalım dedik

Guzel yavrulariizi kokluyorum masallah hepsine.

Parme'cim esim cok sever o yuzden cok sIk piser bizim evde. Sut yerine krema koyariz bir de bir sogani hafifce yagda sarimsa ile oldurup patateslerle karistiriyoruz tadi cok guzel oluyor tavsiye ederim.

Luboyf'cum sivrisinek isiriginin uzerine kendi sutunden surdun mu?

Tamam Canim bende en yakın zamanda krema ve soğan ile deneyim o zaman :))

Diger sehirlerde hava nasil bilmiyorum ama birkac gundur istanbul'da hava 21-22 derece. Bu havadan istifade Emirgan korusuna gittik. Bilen bilir haftasonu ana baba gunu olur bugun o kadar sakin o kadar huzurluydu ki, battaniyesini serdim ve Kayra'yi cimenlere attim. Cok keyifliydi.

Kayra'nin soyle enteresan bir yani var. Puset olsun ya da araba olsun farketmiyor durunca kiyametleri kopariyor. Illa o puset ya da araba gidecek. Sensor var sanki anliyor.

Of okurken öyle özendim ki kendimi hayal ettim çağla ile ben cesaret edemiyorum yalnız çıkmaya evden kizimla ,

Canım sütün yetmese yavrun aç ayrılsa memenden ağlar bence yani benim ki öyle yapıyor. Sadece çok uykusuzsa yarım yamalak emip uyuyakalıyor. Ama mide boş olunca yarım saat sonra uyanıyor.
Birde tırnak batması bende öncedende olurdu ( şantiye ayakkabılarından) doğumdan sonra feci haldeydim pediküre gittim tamamen temizlendi ama batıkların yerleri iltahaplı olduğu için sonradan geçti. Ama sor soruştur iyi birine yaptır pedikürü daha beter yapmasınlar. Müşterileri yaşlı ise batıktan anlıyor demektir.

cnm su gibi derken ikranında hep cıvık kakası zaten ne yiyolarki katı olsun hep akıo ve keyfi yerinde ,yeşil vs deilse bu arada maşallah kuzuna usluymuş daha ne Allah nazardan saklasn,benim cadı kızım hep bağırma ve kucakta artık issssyyyaaaannn durumuna getirtio

cnm bende meme ve emzik veriorum gerçi emziği zorla tutuo bebeğim ama sanmıyorum ondan olduğunu zorlama uyut ve uyanınca uyku sersemiyken ver memeni ben inatlaşınca kızım öle yapıorum ve sakin ol inşallah tutar.

burdada hava çok güzel ben hergün 1 saat falan çıkıyorum kızımla bizim öle ağaçlık bi yol var ve yürüoruz kızım pusetinde ağaçlarla konuşup heyecanlanıo aynen durunca felaket ağlıo ve ilk koyduğumda kendini kaldırmaya çalışıo çoğu zaman önce kucağıma alıp sakinleştiriorum çok cadı huysuz kızım benim:)))

cnm çoookk geçmiş olsun okuduğumda dehşete düştüm inan allahım kötü doktorların şerrinden korusun bizi.

Ooooy tebrikleeeeeeeerrrrrr

O değil de hangi emziği kullansam?

teşekkür ederim kızlar bu arada arasta gaza gelmene sevindim kazanırsın sende inşallah cnmcım:)

bizdende bi günaydın resmi olsun istedik kızımla :)
Eki Görüntüle 867795 Eki Görüntüle 867794
Cok tatlı annesi , maşallah , nasılda guzel bakmış öyle

Bende istiyorum ondan, boyle kendi kendine uyusun, sakin olsun filan
Kısmet 4. Ye artık
Hayırlı olsun canım , tebrikler
Eki Görüntüle 868195

merhaba kızlar
biz ana kız balkonda temiz hava aldık
sizlerle de paylaşalım dedik
Oy yerim ben onu , balkon sefası da yaparmış

Canım gecmis olsun
Öncelikle mutlaka cocuk Dr na götürün herzaman , erişkin Dr lari cocukları bilmedikleri icin boyle yanlışlıklar oluyor malesef , cocuğu da büyük gibi tedavi etmeye çalışıyorlar .
Kakasinda kan devam ediyorsa alerji olabilir , kk da boyle bir topik vardı , bebeklerinin kakasında kan olup süt alerjisi teşhisi konan annelerin konuştuğu , bir araştır istersen . İnsallah devam etmez
Canım bebegin huzurluysa, keyfi iyiyse , yeterli çiş yapıyorsa doyuyordur
Kesi yerinde ağrı ve akıntı varsa enfeksiyon olabilir, Dr una göster ihmal etme
Gündüz uykusu bizde de pek yok
Tırnak batması icin arkadaslar burda konuşmuştu , pedikur öneriyorlardı
Gecmis olsun

gribeyaz angyangel mutluluk luboyf atladığım varsa kusura bakmayın kızlar nolur bebişleriniz çookk tatlı allah nazardan saklasınnn

teşekkür ederim cnm bu arada 4. yemiiii maşallahhhh durmak yok diosunn:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…