2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bende 1de pes edecem galiba eşim dio unutulur bunlar ben diorum belki hafıza kaybı yaşarsam:))) şaka bi yana allah kuzuma uzun ömür versinde 2. zor valla hayalim hep 3tü ama 27 yaşımda pes ettim herhal:)))

Yok canım hakikaten unutuluyor
Sonraki bebekte hatırlıyorsun öncekinde çektiklerini :), birde tecrübe kazanıyorsun yada sabrın artıyor , daha kolay geliyor ama bebek büyütmek zor is, özellikle ilk 6 ay
Bende büyüyünce daha kolaylaşacak bakımları diye avutuyorum kendimi ama o zamanda farklı sorunları olacak tabi , Allah kolaylık versin hepimize :)

canım burada birçok arkadaş rota aşısını yaptırma taraftarı ve yaptırdılar.. nasipse bu cumartesi bende yaptıracağım... doktorumuz yaptırmamızı önerdi...

sütün yetip yetmemesi konusunda anneler hep aynı endişeyi taşıyor yetmese ağlar sürekli yeterince çiş yapmaz huzursuz olur..

uyku konusu sanırım her bebeğin farklı yapısı var onunla alakalı benim kızım kendisi oluşturdu düzenini bende ona uyuyorum aman nazar değmesinde :) gündüz ve gece uyuma zamanı belli eğer geçirirsek huzursuzlanıyor ve uykuya dalması zorlaşıyor..

1 aylıktı 3 gün kaka yapmadı ama gayet huzurluydu doktorumuza sorduk artık normal birkaç gün yapmayabilir dedi sonrasında 5 gün yapmadı sonra 8 gün yapmadı ama bu zaman diliminde hiç bir kabızlık belirtimiz olmadı gayet mutluydu ve yaptığında cıvık kaka yapıyordu... internette araştırdıgıma göre yalancı kabızlıkmış bebekte bi sıkıntı yoksa endişe etmeye gerek yok 15 gün bile yapmadıgı olabilirmiş.. şimdi düzeldi hergün yapıyor artık :)

bazen benimde kesi bölgemde sncı oluyor ama okadar şiddetli degil belgin hanım gitti ama bence sen nagihan hanıma git ol muayeneni :))))

tırnak batmasını doğumdan beri ara ara sancı oluyor acıyor tırnaklarımı kestiğimde normale dönüyor anlamadım gitti :) burda bir arkadaş önerdi iyi gelmiş bende düşünüyorum pediküre gitmeyi ama bulabilirsem iyi bir yer senin varmı bu çevrede gittiğin bir yer

gribeyaz angyangel mutluluk luboyf atladığım varsa kusura bakmayın kızlar nolur bebişleriniz çookk tatlı allah nazardan saklasınnn

Cok tatlı annesi , maşallah , nasılda guzel bakmış öyle

Guzel yavrulariizi kokluyorum masallah hepsine.

çok teşekür ederiz teyzecikler... hepimizin bebişine kocaman bir maşallah :)))

Selam arkadaşlar benim oğlum 28 Ağustos'ta doğdu yani 1 hafta sonra üç aylık olacak 2.890 doğdu çok küçüktü şimdi kaç kg oldu bilmiyorum ama31 Ekim'de aşı yapıldığında 5.250 demişlerdi rota aşısını ben yaptırdım ikinci dozunuda 30 Aralık'ta yapacaklar ağızdan damla gibi bir şey üçlü karma aşısı ile birlikte yaptılar koluna yapılan verem aşısı 20 gün olmasına rağmen hala yara olmadı bugün aşıyı yapan hemşireyi aradım daha erken en erken 20 günde olur dedi bizde bekliyoruz...

Öncelikle hepinize koly gelsin...ben 2011 ağustos annesiyim...okurken yazınız dikkatimi çekti....benzer soruları bende sormuştum....sütü kafanıza takmayın... O doymazsa ortalığı yıkar emin olun....uyku, maalesef her çocukta aynı olmuyo..demek ki sizin minnoşa yetiyo....tırnak batması bende de vardı pedikürle kurtardık..... Rota aşısına gelince o zamn birkaç dr adanıştım...aşı olanda olmayanda aynı riski taşıyo demişti...hatta aşıdan hemen sonra hastalığa yakalanabilir demişti...bende yaptırmadım....geçen ay salgın vardı....aşı yaptıran bi arkadaşın bebeğide, benimki de yakalandı....ikiside bi tane serum yedi....bi fark yoktu yani...iyiki yaptırmamışım dedim...herkesin kendi fikri tabbiiii.....

Arkadaşlar bu bebişlerinizin ay gün çizelgesini nasıl yaptınız..)))))

canım lilypie nin sayfasına git.
doğum tarihini gir ileri.
çizelge seç. bebek seç. ayrıntıların ilkini seç doldurmak istediğini doldur.
en son basamakta babycenter i seç kopyala yapıştır.
umarım iyi tarif etmişimdir. inşaallah yaparsın

Hırs güzel şey efferim ne güzel birşey kendine hedef koymak takdir ettim.
Ben napsam? Emzirirken duolingoyla İspanyolca çalışıyorum birkaç gündür, sayılır mı?

Heheh sağol kedicikim yaa maalesef buralarda mesleğimi yapabileceğim imkanlar yok küçük yer olduğu için. Ben de bana iş imnaknı sağlayacak bişeyler bakayım dedim. İş bulamasam bile boş boş oturmaktan iyidir 1-2 üni daha bitirmek. İspanyolca süpermiş sayılmaz mı hiç. Ne demişler bir dil bir insan:)) Ben de İtalyanca öğreniyodum bi ara ama başka şeyler girdi araya yarım kaldı:))

Giydirme canım sen onu o kadar uyarmışsın kendi kaşınmış Yav madem almaya niyetin var insan der ki gel çarşıya gidelim sen ne beğeinrsen ben ondan alıcam yeğenime der kendi kafasına göre almaz. Cins bu görümcekler canım

teşekkür ederim kızlar bu arada arasta gaza gelmene sevindim kazanırsın sende inşallah cnmcım:)

Sağol tatlım amin akşam başladım 1 ünite bitti bile :=) Ama baya körelmişim tüm bilgiler uçmuş zorlanıcam biraz ama değer

Kızlar günaydın. Akşam çok fena bir kabus gördüm Eşimi bir Çinliyle bastım. Elime bıçağı kaptım öldürcektim tam ki uyandım. Bu sabah dudağım filan uçuklamış Allah kimseye yaşatmasın rüyası bile kötü.

Sabah eşime anlatıyorum diyo ki minnacık Çinliyle mi gördün Lütfen bi daha Brezilyalıyla gör, Rusla gör diyo Manyak yaa

Neyse bu akşam yemeğe davetliyiz ve ben uçuklu dudağımla gidicem, rezalet

Uzakdoguli kadin fantezisi yapmisin be ya :))

Belki de gözün Duru'dan başkasını görmediği içindir
Kesin o yüzden canım :)
valla ne fena bişiy dünüşş şu uykusuzluk bide oyun istiyooböle oynadık napalım selime söle gelsinde oynsın parka falan götürsün ben uyucamm
Kış geldi dünüş park soğuk olur gelsin alsında evde oynasınlar, ben bakarım onlara
bizdende bi günaydın resmi olsun istedik kızımla :)
Eki Görüntüle 867795 Eki Görüntüle 867794

Eki Görüntüle 868195

merhaba kızlar
biz ana kız balkonda temiz hava aldık
sizlerle de paylaşalım dedik
Ne kadar güzel kızlar bunlar maşallah size
Geçmiş olsun canım, bilirim o rüyaların kötülüğünü. Bende sık sık görürüm birde sabah fırçalarım kocayı
İyi örtünmek lazım

Dün aşımız vardı bizim. Sağlık ocağına gittik. Aşımızı olduk, 7500 gr. kilomuz, 64 cm boyumuz var.
Demir damlasına da başladık. Ordan görümceme gittim akşam yemeğine kaldık, geldik hemen yattım.
geçmişi yeni bitirdim, kaynatmışsınız yine baya. Çeneler düşük her zaman ki gibi

Yav bizde iyi örtünme namümkün canım çestır gelip yorganın üstüne bi yatıyo çekebilene aşk olsun Kabustan sonra fırçalamadım ben ama ilk evlendiğimiz zamanlar hem fırça atıp hem de küser konuşmazdım Hatta o da görürdü ve öyle yapardı Çok alemiz ya

Maşallah çok iyi kilosu, boyu. Koca popolu nolcak

sütünü sağıp bir tadına bak belki beklediği için biraz tuzlanmış olabilir
ayrıca sabret hiç moralini bozma acıkınca nasıl olsa emecek başka çaresi yok :)

Ben de bir kere en yakın arkadaşımla gormuştum emin ol iğrençti . Ama Çinliler de çirkin oluyor be ya :))

Oy masallah selime :)ben sivasliyim böylelerine yigido denir op yiğidimi benim icin

o duyguyu çok iyi bilirim.. 2 gecedir bende rüyamda kocamı basıyorum.. bana onu sevdiğini ve boşanmak istediğini söylüyor.. ağlayarak uyanıyorum.. 2 gündür de çok mutsuzum etkisinde kaldığım için.. Allah gerçeğini kimseye yaşatmasın inş

Kızlar ikinizin de bebişleri birbirinden tatlı maşallah onlara :)) Bandanalar şapkalar bildiğin kokoş bunlar

Ben de bir kere en yakın arkadaşımla gormuştum emin ol iğrençti . Ama Çinliler de çirkin oluyor be ya :))

Off seninki daha fenaymış en azından ben çirkin bir Çinliyle bastım

Çok kötü oluyo insan yaa başka rüyalarda rüyaymış diyosun tesirinden kurutuluyosun ama bunun tesirinden kurtulmak da kolay olmuyor.Çok etkileniyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…