- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.541
Yok yok tövbe ettim
Büyük konuşmayım ama
ayy bende 1de pes edecem galiba eşim dio unutulur bunlar ben diorum belki hafıza kaybı yaşarsam:))) şaka bi yana allah kuzuma uzun ömür versinde 2. zor valla hayalim hep 3tü ama 27 yaşımda pes ettim herhal:)))
kızlar selam.. bir kaç tane sorum olacak eminim ki forumda konuşulmuş şeylerdir ama maalesef her zaman takip edemiyorum..
1.ROTA VİRÜSÜ AŞISI.. yaptırın deyin var yaptırmayın diyen var sizler yaptırdınız mı??
2.SÜTÜM YETİYOR MU?? kilo artışı dışında anlamanın bir yolu yok mudur yaa??? acaba sütüm yetiyo mu düşüncesinden kurtaramıyorum kendimi..öyle şakır şakır akan bi sütüm yok ama Allah'a çok şükür iki ay iyi gittik maşallah..ama her huzursuzlandığında acaba diyorum???
3.UYKU PROBLEMİ..gündüz uykularımız genel olarak 10 dk 15 dk bazen 5 dk. en uzun yarım saat ne olacak bu işin sonu?? sanki uyumak istiyor ama uykuya dalamıyor.. gece ne kadar gec yatarsak yatalım sabah 6.30 da ayaktayız..
4.KAKA...kakamızı yapamıyoruz 5 günü bulduğunda fitil ile yaptırıyoruz.doktorumuz gastroentolojiye yönlendirdi henüz gitmedik benzer durumu yaşayanınız var mı??? 5 günün sonunda yaptığı kaka da öyle çok çok fazla değil günlük kaka kadar...
5.NORMAL DOĞUM YAPAN arkadaşlarım kesi bölgesinde ağrım var..genelde ayakta iken oluyor ve kesinlikle oturmamı gerektiriyo aynı zamanda akıntım var..40.gün kontrolüme gidemedim doktorum hast.ayrıldığı için...bu konuda fikri olan var mı??
6.TIRNAK BATMASI..ayaklarım feci durumda pedikür diyenler var yaptırıp fayda gören oldu mu?
uzun oldu ama vakti olan arkadaşlarım cevaplarsanız sevinirim...
gribeyaz angyangel mutluluk luboyf atladığım varsa kusura bakmayın kızlar nolur bebişleriniz çookk tatlı allah nazardan saklasınnn
Cok tatlı annesi , maşallah , nasılda guzel bakmış öyle
Guzel yavrulariizi kokluyorum masallah hepsine.
kızlar selam.. bir kaç tane sorum olacak eminim ki forumda konuşulmuş şeylerdir ama maalesef her zaman takip edemiyorum..
1.ROTA VİRÜSÜ AŞISI.. yaptırın deyin var yaptırmayın diyen var sizler yaptırdınız mı??
2.SÜTÜM YETİYOR MU?? kilo artışı dışında anlamanın bir yolu yok mudur yaa??? acaba sütüm yetiyo mu düşüncesinden kurtaramıyorum kendimi..öyle şakır şakır akan bi sütüm yok ama Allah'a çok şükür iki ay iyi gittik maşallah..ama her huzursuzlandığında acaba diyorum???
3.UYKU PROBLEMİ..gündüz uykularımız genel olarak 10 dk 15 dk bazen 5 dk. en uzun yarım saat ne olacak bu işin sonu?? sanki uyumak istiyor ama uykuya dalamıyor.. gece ne kadar gec yatarsak yatalım sabah 6.30 da ayaktayız..
4.KAKA...kakamızı yapamıyoruz 5 günü bulduğunda fitil ile yaptırıyoruz.doktorumuz gastroentolojiye yönlendirdi henüz gitmedik benzer durumu yaşayanınız var mı??? 5 günün sonunda yaptığı kaka da öyle çok çok fazla değil günlük kaka kadar...
5.NORMAL DOĞUM YAPAN arkadaşlarım kesi bölgesinde ağrım var..genelde ayakta iken oluyor ve kesinlikle oturmamı gerektiriyo aynı zamanda akıntım var..40.gün kontrolüme gidemedim doktorum hast.ayrıldığı için...bu konuda fikri olan var mı??
6.TIRNAK BATMASI..ayaklarım feci durumda pedikür diyenler var yaptırıp fayda gören oldu mu?
uzun oldu ama vakti olan arkadaşlarım cevaplarsanız sevinirim...
Arkadaşlar bu bebişlerinizin ay gün çizelgesini nasıl yaptınız..)))))
Hırs güzel şey efferim ne güzel birşey kendine hedef koymak takdir ettim.
Ben napsam? Emzirirken duolingoyla İspanyolca çalışıyorum birkaç gündür, sayılır mı?
Tatar tarafımda macır tarafımda fenadır. Zaten kaynanama kızımın cadılığı bana çekmiş dedim yandık dedi:))
Görümcemi yumuşak yumuşak hep uyardım ama o anlamazdan geliyor. Daha doğmadan başladı kızıma bi şeyler almaya kafasına göre hep giydirmiycem dedim içimdeki pinti macır ziyan olmasın die giydirdi. Bu sefer kararlıyım giydirmiycem o montu.
teşekkür ederim kızlar bu arada arasta gaza gelmene sevindim kazanırsın sende inşallah cnmcım:)
Kızlar günaydın. Akşam çok fena bir kabus gördümEşimi bir Çinliyle bastım. Elime bıçağı kaptım öldürcektim tam ki uyandım. Bu sabah dudağım filan uçuklamış Allah kimseye yaşatmasın rüyası bile kötü.
Sabah eşime anlatıyorum diyo ki minnacık Çinliyle mi gördünLütfen bi daha Brezilyalıyla gör, Rusla gör diyo Manyak yaa
Neyse bu akşam yemeğe davetliyiz ve ben uçuklu dudağımla gidicem, rezalet
Uzakdoguli kadin fantezisi yapmisin be ya :))
Kesin o yüzden canım :)Belki de gözün Duru'dan başkasını görmediği içindir
Kış geldi dünüş park soğuk olur gelsin alsında evde oynasınlar, ben bakarım onlaravalla ne fena bişiy dünüşş şu uykusuzluk bide oyun istiyooböle oynadık napalım selime söle gelsinde oynsın parka falan götürsün ben uyucamm
Ne kadar güzel kızlar bunlar maşallah sizeEki Görüntüle 868195
merhaba kızlar
biz ana kız balkonda temiz hava aldık
sizlerle de paylaşalım dedik
Geçmiş olsun canım, bilirim o rüyaların kötülüğünü. Bende sık sık görürüm birde sabah fırçalarım kocayıKızlar günaydın. Akşam çok fena bir kabus gördümEşimi bir Çinliyle bastım. Elime bıçağı kaptım öldürcektim tam ki uyandım. Bu sabah dudağım filan uçuklamış Allah kimseye yaşatmasın rüyası bile kötü.
Sabah eşime anlatıyorum diyo ki minnacık Çinliyle mi gördünLütfen bi daha Brezilyalıyla gör, Rusla gör diyo Manyak yaa
Kesin o yüzden canım :)Geçmiş olsun canım, bilirim o rüyaların kötülüğünü. Bende sık sık görürüm birde sabah fırçalarım kocayı
İyi örtünmek lazım
Dün aşımız vardı bizim. Sağlık ocağına gittik. Aşımızı olduk, 7500 gr. kilomuz, 64 cm boyumuz var.
Demir damlasına da başladık. Ordan görümceme gittim akşam yemeğine kaldık, geldik hemen yattım.
geçmişi yeni bitirdim, kaynatmışsınız yine baya. Çeneler düşük her zaman ki gibi
Arkadaslar suan panik icindeyim.oglum dogdugundan beri sadece anne sutu aliyor.ne biberon nede emzik almiyordu.fakat uyku problemimiz oldugu icin emzige alistirmanin faydali olacagini dusundum.birkac emzik cesidi denememden sonra emzige alistirdim diye sevinirken ertesi gun bebegim mememi almaz oldu.daha memeyi agzina bile sokmadan basliyobaglamaya.soklardayim.emzigi sokuyorum emiyo ama beni emmeyi reddediyo.emziren arkadaslara soruyorum emzik kullanmiyormusunuz.yoksa baska bi sebebimi var mememi almamasinin.cok uzgunum ne yapacagimi bilmiyorum!!!!!
Kızlar günaydın. Akşam çok fena bir kabus gördümEşimi bir Çinliyle bastım. Elime bıçağı kaptım öldürcektim tam ki uyandım. Bu sabah dudağım filan uçuklamış Allah kimseye yaşatmasın rüyası bile kötü.
Kesin o yüzden canım :)
Kış geldi dünüş park soğuk olur gelsin alsında evde oynasınlar, ben bakarım onlara
Ne kadar güzel kızlar bunlar maşallah size
Geçmiş olsun canım, bilirim o rüyaların kötülüğünü. Bende sık sık görürüm birde sabah fırçalarım kocayı
İyi örtünmek lazım
Dün aşımız vardı bizim. Sağlık ocağına gittik. Aşımızı olduk, 7500 gr. kilomuz, 64 cm boyumuz var.
Demir damlasına da başladık. Ordan görümceme gittim akşam yemeğine kaldık, geldik hemen yattım.
geçmişi yeni bitirdim, kaynatmışsınız yine baya. Çeneler düşük her zaman ki gibi
Ben de bir kere en yakın arkadaşımla gormuştum emin ol iğrençti . Ama Çinliler de çirkin oluyor be ya :))
o duyguyu çok iyi bilirim.. 2 gecedir bende rüyamda kocamı basıyorum.. bana onu sevdiğini ve boşanmak istediğini söylüyor.. ağlayarak uyanıyorum.. 2 gündür de çok mutsuzum etkisinde kaldığım için.. Allah gerçeğini kimseye yaşatmasın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?