2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana 2 gün önce yazdı doktor ikili testi ben ne ikilisini ne de üçlüsünü istemiyorum dedim.gereksiz diyemem tabiki ama saçma sapan risklerin çıkması neden beni 6 ay bunaltsın ki?hem elleri ayakları parmakları herşeyini gördüm ne olacak yani sağlıksız diye aldıracakmıyım asla...düşüncelerini tart ve bir karar ver.ben hiç düşünmedim bile sonuçta vazgeçmeyeceğim bir bebek.gerisi allaha kalmış canım benim.o öyle takdir ederse eğer , bende ömrümü adamakla yükümlüyüm ve aklıma bile takmıyorum

saol canım, kan ve idrar sonuçlarımı alınca rahatlayacağım ancak. inşallah hepimiz sağlıcakla alacağız bebişlerimizi kucağımıza... yüzüğün de madem dönüyo bırak dönsün, ipi kısaltma :))

wwoooww çok sert hatta ivana sert

[ı]sanmayacaksın o zaman. Bir dahakine, birine laf atmadan hesap sormadan önce emin olacaksın. [/ı]

kızlaaaar kendinize gelin.birbirimize dalaşmayı bırakalım bak ne güzel paylaşımlar yapıyoruz birimizin bilmediğini öbüründen öğreniyoruz.hem topiğimizi okuyan misafirlerimiz de var.lütfen sakin olun.bu günleri ilerde tatlı bir anı olarak hatırlayalım nolur....

nasılsın annem yaa hic selam sabah yokk kuzum
nasılsınız miniğinlee

iyiyiz çok şükür cucu topikte atraksiyon yapıyorduk senden nbr?

isabet olmuş canım güle güle sen bence bir derdim var topiğine transfer ol burda yaşadıklarını anlat hadi byeeee

Son düzenleme:

huhhuuu nasılsınız hatunlarrr?? kac gundur gıremıyordum dogru duzgun cok yogun ısler bu ara. ama yetısebıldıgım kadar okuyorum. unutulmayalım dıye bır yazayım dedımm keyıflerr hosedır ınsallahh

dişlerinizi daha da sık fırçalayın demişsin canım ama normalde günde 3 defa diş fırçalayan ben 2-3 günde bir fırçalar oldum, fırçayı ağzıma sokmamla beraber öğürmeye başlıyorum hatta kusuyorum ( benim midemi çok fena bulandırıyor bu diş fırçalama işi, çok rahatsızım ama ne yapayım sakızla filan idare etmeye çalışıyorum

Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın çok üzüldüm ama çok şükür ki atlatmış

selam kızlar ben 8 haftalık hamileyim doğal olarak cinsiyet daha belli değil fakat benim içimden hep erkek diye geçiyor öyle hissediyorum hatta elimi karnıma koyduğumda oğluşum diye seviyorum bianda ağzımdan çıkıyo hep erkek isimleri araştırıyorum :) varmı benim gibi olan

Ya bu diş fırçalama işi benim de canımı sıkıyor eskiden de dişetlerim kanardı ama hamileliğimden beri acımasından kanamasından nefret ediyorum midem de bulanıyor fırçalamak istemiyorum. Dişçiye mi gitsem ne yapsam

isabet olmuş canım güle güle sen bence bir derdim var topiğine transfer ol burda yaşadıklarını anlat hadi byeeee

cok atraksiyonluuu geciyor valla olsun heyecan adrenalin iidir
bende ii valla göbişim hafiften pırtladıı sevip duruyommanyağa bağladımbulantılarımda gectiiii gelmesin bi daha cok mutluyumm ondan ötürüüü

keske sana sorsaydım napıcamı cnm ya aafedersın bn senı dert olarak gormuorm tanımıyorum bıle senı.laf atmayı bırak sana byyyyyyyyyyy cnm

Canım eşimle ben de sürekli alican diye seviyoruz ben aslında kız istememe rağmen durum bu :) Hatta annemler falan herkes bebek nasıl diye değil de alican nasıl diye soruyorlar

aaa ladycimmm şimdi okudum başına gelenleri çok üzüldüm canım Rabbim size bagıslamış abini çok çok gecmıs olsun Allah bır daha boyle sınamasın sizi canımm

hayırlı olsun canım sağlıklı bi hamişlik geciririz hepimiz inş...
kiminin içine doğuyorr hayırlısı olsun sağlıklı olsun en önemlisi...
ama benim içime doğmuyoo doğsada söylemem bebişime haksızlık yapmak istemem....
ama babamızın içine erkek doğuyoor benim için sağlıklı hayırlı bi evlat olsun gerisi Rabbimin takdiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…