- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.181
iyim canlarım nerden baktıysam şu 2li test hakkında bilği sahibi olayım dedim vay senmisin araştıran kızlar hiçbişeyi incelemeyin deli gömlegini giyecem sonunda en güzeli bu konuda cahil kalmak amanın neler yazıyor valla benim psikolojim bozuluyor okumayayım diyorum engel olamıyorum okuyorum kafayı yiyorum şubatın 8 de 2li test yapacak doktor banada ama acaba yaptırmsam mı?imdattttttttt birisi beni benden kurtarsın yada gömlegimi giydirsin:)))
ıkılı testın ıcın cok sevndım cnm darısı yaptırıcak olan arkadsların ve bnm basıma ıns..yuzuk olayını ben yaptım donuo dıe sevnmıstm kız gcıo cnku gnlumden :) bu bılgıyı verdıgn ıcn tesekkurler cnm
wwoooww çok sert hatta ivana sert
emekteyim canım sen
ankaradan cok kişi var yaaa maşallah angaralılaraaa
angarada nüfus patlaması olacak herhalde :)
benim eşim de ankaralı ama biz zonguldakta oturuyoruz
sık sık gidiyoruz detaylı ultrasona da orda gideceğiz sanırım
çünkü burdaki doktorumuz rahatsızlandı
o zaman sizin bilgilerinize çok ihtiyacım olacak :)
slm.Ben hemen söliyim.eyüp ekinci (ekici de olabilir) en iyisidir.ama 250_300 civarı muayene .
[ı]sanmayacaksın o zaman. Bir dahakine, birine laf atmadan hesap sormadan önce emin olacaksın. [/ı]
ben hesap sormadım sanada kavga etmek ıcın yer aramana gerek yok.bol muhabbetler ben bundan snra yazmıcam burda kımseye ....kavga falan edıcek dılım zaten zor bı durum yasamısın gecmıs olsunda dedım allah bda yasatmasın sana ve boyle bı durumu hıckımseye..konuda uzayıp gder hıc geregı yok.hepınıze saglıklı hamılelıkler dılıyorum hayırlı dogumlar hoscakalın
nasılsın annem yaa hic selam sabah yokk kuzum
nasılsınız miniğinlee
ben hesap sormadım sanada kavga etmek ıcın yer aramana gerek yok.bol muhabbetler ben bundan snra yazmıcam burda kımseye ....kavga falan edıcek dılım zaten zor bı durum yasamısın gecmıs olsunda dedım allah bda yasatmasın sana ve boyle bı durumu hıckımseye..konuda uzayıp gder hıc geregı yok.hepınıze saglıklı hamılelıkler dılıyorum hayırlı dogumlar hoscakalın
benim bi arkadaşım tavuktan tiksinmezsen kızn olur demişti sen böyle deyince aklıma o geldi :)
ay ben tavuğu çok severim ama tiksindim bu sefer gerçi etten de tiksindim
hoş bir şeyi canım cekio yiyorum 2 gün sonra tiksiniyorum
ne olacak bu haller
bence aç face çünkü facedeki paylaşımlarda güzel oluyor. kesinlikle buluşalım biz diğer grubumuzla halen görüşüyoruz.
Sankim oğlan hissi daha baskın hani bulantılarım falan da pek yok diye beldi bir tahmin.Kızımda biraz ağır geçirmiştim bu dönemi.Ama Allahım hayırlısını versin 1 oğlum 1 kızım var ne olursa birisi çift olacakBelli olmaz belki öbürü için de bir şeyler yaparız ilerde
ay ne harikaaa biz de 3. düşünüyoruz tabi bu düşüncelerim bulantım olmadığı zamanlarda oluor
eşime göre hava hoş onun midesi bulanmıyor nası olsa
Canım çok geçmiş olsun.Ben de oğluma hamileyken korkunç diş ağrısı çekmiştim.Herkes birşey söyledi hiçbiri işe yaramadı(karanfil,sarımsak,sirke-tuz karışımıyla gargara vs) her yolu denedim.Dr.da halimden anlamadı 14.haftadan önce çekemeyiz demişti.Ben de evde ne kadar parol minoset varsa hepsini bitirmiştimBir de bebe aspirini varya ondan birşey olmaz diye tablet tablet kullandım.Meğer o hamilelerde zararlıymış.Çok sonra öğrendim aspirinin kanı sulandırdığını:) 14.haftamın gelmesini sabırsızlıkla bekledin ama o gün geldiğinde ağrım sızım çoktaaan gitmişti.Siz siz olun hamileyken daha dikkatli olun üşütmemeye çalışın.Dişler için de dişlerinizi daha da sık fırçalayın.HEPİNİZE ÖPÜCÜKLER CANLARIM
benim bi arkadaşım tavuktan tiksinmezsen kızn olur demişti sen böyle deyince aklıma o geldi :)
bence aç face çünkü facedeki paylaşımlarda güzel oluyor. kesinlikle buluşalım biz diğer grubumuzla halen görüşüyoruz.
yok canım ya facede acarsam orayada girerim hangi birine vakit ayırıyımburası ve msn yetiyorr ama görüşürüz tabee cok güzel olurrr
Mesaj kutun da dolu sana da atılmıyo attığın da gelmedi kuzum. Neyse ziyani yok..
Amin. Çok sağolun. Allah kimseye kardeş acısıyla sınamasın. Böyle içimde, ciğerimin köşesinde hissettim o acıyı, ince ince kanadı sanki. O üç gün üç asır gibi geldi. Onu öyle görünce nefes alamadım yutkunamadım..
amin canım benim için yanmazmıııı ya o senin sen onun bi parcasısın Rabbim kimseye yaşatmasın ...beklemek cok zor birinden haber almadan beklemek ....
cok sükür simdi ii Rabbim bi daha yasatmasın kuzum
İyi diyelim iyi olalım canım..
Abim kalp krizi geçirdi maalesef bu genç yaşında. 3 gün yoğun bakımda kaldı. Şükürler olsun ki taburcu oldu. iyi şimdi. allah bizlere bağışladı. genç yaşta kötü sonuçlanıyo kalp krizleri bilirsin. ama şükür ki bizimle ve iyi.
Kız nasıl yordun anlamadım kıza çileği.Oğlana neyi yoracağız.Ben dün rüyamda tavuk doğruyordum.Şaka değil vallahi kız.Acaba kız olabilir mi?
dişlerinizi daha da sık fırçalayın demişsin canım ama normalde günde 3 defa diş fırçalayan ben 2-3 günde bir fırçalar oldum, fırçayı ağzıma sokmamla beraber öğürmeye başlıyorum hatta kusuyorum( benim midemi çok fena bulandırıyor bu diş fırçalama işi, çok rahatsızım ama ne yapayım sakızla filan idare etmeye çalışıyorum
iyiyiz çok şükür cucu topikte atraksiyon yapıyorduk senden nbr?
isabet olmuş canım güle güle sen bence bir derdim var topiğine transfer ol burda yaşadıklarını anlat hadi byeeee
iyiyiz çok şükür cucu topikte atraksiyon yapıyorduk senden nbr?
isabet olmuş canım güle güle sen bence bir derdim var topiğine transfer ol burda yaşadıklarını anlat hadi byeeee
ay ne harikaaa biz de 3. düşünüyoruz tabi bu düşüncelerim bulantım olmadığı zamanlarda oluor
eşime göre hava hoş onun midesi bulanmıyor nası olsa
Aynen canım doğru söylüyorsun.Ama bunlar unutuluyor.Ta ki yeniden hamile kalana kadar:) sonra yine hatırladığında da zaten mecburen katlanıyorsun.Sonrasında yine unutuyorsun
selam kızlar ben 8 haftalık hamileyim doğal olarak cinsiyet daha belli değil fakat benim içimden hep erkek diye geçiyor öyle hissediyorum hatta elimi karnıma koyduğumda oğluşum diye seviyorum bianda ağzımdan çıkıyohep erkek isimleri araştırıyorum :) varmı benim gibi olan
keske sana sorsaydım napıcamı cnm ya aafedersın bn senı dert olarak gormuorm tanımıyorum bıle senı.laf atmayı bırak sana byyyyyyyyyyy cnm
selam kızlar ben 8 haftalık hamileyim doğal olarak cinsiyet daha belli değil fakat benim içimden hep erkek diye geçiyor öyle hissediyorum hatta elimi karnıma koyduğumda oğluşum diye seviyorum bianda ağzımdan çıkıyohep erkek isimleri araştırıyorum :) varmı benim gibi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?