2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Başınız sağolsun kızlar

Cucum senin menü de iyi bi ara hatırlat makarna tarifi vereyim alengirli
Eh işte tatlış fena değil soslu falan yapamıcam valla ayy ver bi ara kuzum denerimm alengirli demek ozaman kesin güzeldir

Künefe olsun gerir boş olsun

Heeeeey ben bolu mengenliyim kızlar.Babamda aşçı ve lokantası var.

Canım ben doğumdan sonra 5.günde tek başıma yıkadım.Yanımdada kimse yoktu.

Yeni doğduğunda ben de yikayabiliyodum, hafifti çünkü :))) dediğim gibi benim için sorun yikamak değil hasta etmeden kurulamak :)

Parme, Cemile, başınız sağolsun....

Seni çok yormuş belli ama çok tatlı uyuyor annesiiiii

Kiz senin oğlan hem ceviz çeneli hemde cok sempatik :) yatışa bak ya duru asık olmakta haklı valla :)
Teşekkür ederiz parmecimm ne güzel sözler oğluşuma Selimde Durunun sırma saçlarına tutuldu
Eh işte tatlış fena değil soslu falan yapamıcam valla ayy ver bi ara kuzum denerimm alengirli demek ozaman kesin güzeldir
Dünüşümm yine beceremedin alıntıyı Neyse anladım ben seni.
Sorma valla önceden ayağımda sallıyodum ayaklarım ağrıyordu, şimdi kucakta gezerek uyuyor hem ayaklarım hem kollarım hem belim ağrıyor.
Keşke ayakta sallayınca uyusa Hacıyatmaz gibi sırtı yere yaklasınca atıyor kendini geriye başlıyor ağlamaya

Nasıl kullanıcammm
Gazı neden cok olur kii

Offf cok ıykusuzum ağlıcamm
Canım aktardan alabilirsin, her altını değiştirdiğimde göbek çevresine ve topuklarına masaj yapıyordum yağ ile.
Gazını çıkarmasını kolaylaştırıyor. Gaz her bebekte oluyor, onun sorunu çıkaramaması bence
Parme, Cemile, başınız sağolsun....

Seni çok yormuş belli ama çok tatlı uyuyor annesiiiii
Sorma canım ya bi haller oldu yine, evet çok tatlı ama çok rahatsız uyuyor.
Boynu tutulmaz inşallah uyanacak diye ellemeye korkuyorum
Ayrıca yelekle uyudu terleyecek ama onu da çıkarmaya korkuyorum

Ben de Barış'ı ellwyemiyorum şu an :) emziği yanina düştü alirsam uyanir diye ödüm kopuyor sağlam yordu bugün beni

Ben de Barış'ı ellwyemiyorum şu an :) emziği yanina düştü alirsam uyanir diye ödüm kopuyor sağlam yordu bugün beni

Olmuyor işte dünüşümTlfdan giriyom bide şimdi iyice karıştı neyseki anlıyorsunuz beniiiayakta uyutmak çok zor dünüş ya zaten bi damlasın bel ayak napsın duru ayakta uyumayı seviyo bazende koltuğumun altına kafasını sokup uyuyor illa gömücek kafayınapcas biz bunlarla

Başa gelen çekilir dünüşüm yapacak bişy yok

canım ben efa kullanıyorum, doktorum vermişti ama yalova başka bir marka söylemişti daha iyiymiş

Ewt cnm biz aliyoruz. Efa kullandim ben ama simdi marincap kullanicam bakalim.

Bizim yerimizde Urla iskelede. Binkonutlarin yerini bilmiyorum ben maalsef, yakin miyiz?

aaaa biz yazın ordan denize giriyoruz, haftanın 3-4 günü..daha doğrusu gelinkayadan
hani otoban gişelerden urlaya giriyorsun ya...hemen gişeleri geçince siteler başlıyor, işte onlar binkonutlar. yakınız canım, olsun 5km olsun, bence okadar bile yoktur burdan iskeleye
geldiğinde haberleşelim mutlaka...hatta denizatında bira içemesekde şöyle köpüklü bir kahve içelim

canım onu geçenlerde bizde atlattık, 20 gün falan sürdü...kolik gibi hergün aynı saatte, ne yapsam fayda etmedi. sadece karnına havlu ısıtıp koyduğumda rahatlıyordu biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…