- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.281
unnado canım ama kampanya bitti çok indirimli aldım 27.90bu arada arasta üzerinde 67 liralık etiket varr canım oda ısısı 22-23 derece falan bizim
senin aldığın günün akşamı ben de aldım cücüm söylemeyi unuttum :)) 27.90 gayet cazip geldi şansımıza vallabizimki hala gelmedi kargoya dün verilmiş. merakla bekliyoruz bakalım
Alıntı hera17 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
bizde 7.300 dük.. tam ortalama bir kilo 3. ay için
Desenize benim kızım çırpı amanın 5750 di cuma günü 64 cm doktor gayet iyi dedi o yüzden rahatımmformunu koruyo kızım annesi gibi homini gırtlak değill manken olcak sanırımm
aa güle güle giysin sıcacık sıcacık uyusunlar:)
evet çok uygundu fiyatı yaa
bizimkide dün kargoya verilmişti bugün geldii 11 gibi falandı sanırım seninkide gelir belki bugün yada en gec yarın sabah fındığımm
kahverengimi aldın kuzumm
Alan aldı cucum merak etme :) Sağlıklı olsunda
heeebizim topik tosbikleri geceleri bir örnek uyuyacaklar bu gidişle
aa güle güle giysin sıcacık sıcacık uyusunlar:)
evet çok uygundu fiyatı yaa
bizimkide dün kargoya verilmişti bugün geldii 11 gibi falandı sanırım seninkide gelir belki bugün yada en gec yarın sabah fındığımm
kahverengimi aldın kuzumm
Evet büyüğüz canım biz. Gelinim kaynanasına çekecek işte. Söyle Duru ya da "Kaynana gelin Seda'ya gelin" diye yarışma yapmışlar gidelim beraber:)aynen canım sağlıklı olsunlar herşeyden önemlisi
damadıma tosbikmi diyonçok tatlı çokk kilosuda gayet güzel siz bizden büyüksünüz şekerimmm
Senin damat tulumun içine girince bağırıyo çıkarın şunu diye dünüş. sıkıntılı brazevet ya yanyana gelseler ne komik olurr
ahh dünüş keşke sende alsaydın bi örnek giyerdi bizim aşıklarr
Ewt cnm anne sutu, boyu da 65cmdi. Balik hapi ise yariyor sanirim. Hatta bitti yine alicam. Aybike saolsun onun tavsiyesiyke baslamistim.
mutlu oldum şimdi, işe yaramışım :)))
Evet büyüğüz canım biz. Gelinim kaynanasına çekecek işte. Söyle Duru ya da "Kaynana gelin Seda'ya gelin" diye yarışma yapmışlar gidelim beraber
Senin damat tulumun içine girince bağırıyo çıkarın şunu diye dünüş. sıkıntılı braz
Ben gittim 55liralik olanlardan aldim digerleri kalmamisti yaaa kaziklamislar
55 lirayada vardı doğru canım ama vardır bi fark illakii ben arastaya sordum bundanmı diye sonra aldım
55 lirayada vardı doğru canım ama vardır bi fark illakii ben arastaya sordum bundanmı diye sonra aldım
Aman hepsi ayni iste, sonucta kullanan arasta, memnun mu? Memnun:) ben brz gec kalmistim bakmakta, kalmamisti uygun fiyatli olanlar. Yalniz isin komigi ben icine ne giydircegime karar veremedigimden hala giydiremed tulumu:)))
Aman hepsi ayni iste, sonucta kullanan arasta, memnun mu? Memnun:) ben brz gec kalmistim bakmakta, kalmamisti uygun fiyatli olanlar. Yalniz isin komigi ben icine ne giydircegime karar veremedigimden hala giydiremed tulumu:)))
O daha soğuk evler icin olan, bizim aldığımız polar o soft diye birşey galiba beklebeklenin ki daha sıcak tutuyor yanılmıyorsam
evet tek başıma yıkıyorum.. sorun olmuyor. havlusunun üstüne tülbent seriyorum.. önce tülbente sarıyorum.. tülbent komple suyunu alıyorç sonra tülbenti alıp havluya sarıyorum. kupkuru oluyor cimcimem :)
Kizlar buarada belki kilosu cok gibi ama benim hicbi zaman yatak yorgan islatacak veya depolayacak kadar sutum olmadi. İlk ay mama bile vermistik hatta. Ama kilo yapan sanirim sunlar; her gun kirmizi et yiyorum(kofte filan) isirgan cayi bi de balik hapi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?